Παραλήρημα με την κουνιάδα μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Γιάννη και είμαι 27 χρονών, παντρεμένος με την Μαρία 26 χρονών. Η ερωτική μας ζωή όχι πάρα πολύ καλή. Γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ βρίσκω κατά καιρούς διάφορες διεξόδους.

Η Μαρία, έχει μια αδελφή, την Βίκυ που είναι κι αυτή παντρεμένη και μένει ακριβώς δίπλα μας. Ένα πρωί που είχα άδεια είχα κάτσει σπίτι, η Μαρία δούλευε, κι εγώ διάβαζα ιστορίες από εδώ και είχα ερεθιστεί πάρα πολύ. Ακούω κλειδιά στην πόρτα και ακούω την φωνή της Βίκυς να φωνάζει την αδελφή της.

Σηκώνομαι και φτιάχνω λίγο το σορτσάκι μου να μην φαίνεται ο καυλωμένος πούτσος μου και πάω και της λέω ότι δεν είναι εδώ αλλά αν θέλει να κάτσει να πιούμε καφέ. Μου φάνηκε ότι κοίταξε το σορτσάκι μου αλλά δεν ήμουνα σίγουρος. Κάτσαμε και λέγαμε περί ανέμων και υδάτων. Τι άλλο θα μπορούσαμε να λέμε σκεφτόμουν αλλά ο πούτσος μου συνέχιζε να είναι καυλωμένος και με μια κίνηση προσπάθησα να τον ισιώσω. Προφανώς η κίνηση αυτή φάνηκε και η φράση της Β. που ακολούθησε με άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Με εμένα έχεις καυλώσει;».

Πριν προλάβω να απαντήσω με είχε πλησιάσει και είχε κολλήσει τα χείλη της στα δικά μου. Η καύλα που είχα από πριν και γενικά όλο το συναίσθημα που είχα εκείνη την στιγμή δεν με άφηναν να σκεφτώ λογικά. Οι γλώσσες μας είχα μπερδευτεί σε ένα τρελό χορό. Το χέρι μου προσπαθούσε να χαϊδέψει κάθε σπιθαμή του κορμιού της και το δικό της είχε πιάσει τον πούτσο μου πάνω από το σορτσάκι μου και τον έσφιγγε με δύναμη. Τα είχαμε χάσει. Της σήκωσα την μπλούζα και αποκαλύφθηκαν τα μικρά της στηθάκια με δυο σκούρες και χοντρές ρωγίτσες.

Έβαζα πότε την μια μέσα στο στόμα μου και πότε την άλλη. Τις έγλυφα με πάθος και τις δάγκωνα ελαφρά. Ήταν σκληρές και ένιωθα ότι αν τις τραβήξω λίγο ακόμα θα ξεκολλήσουν. Άρχισα να κατεβαίνω προς τα κάτω. Στην όμορφη κοιλίτσα της. Έπαιξα λίγο με τον αφαλό της και της κατέβασα σιγά-σιγά το σορτσάκι που φορούσε. Της παραμέρισα λίγο το κυλοττάκι της και έπαιξα με την κλειτορίδα της. Την άκουγα να αναστενάζει και καύλωνα ολοένα και περισσότερο.

Της έγλυφα τα μουνοχειλάκια της, την κλειτοριδούλα της, έβαζα την γλώσσα μου μέσα στην τρυπούλα της και οι αναστεναγμοί της ήταν τόσο έντονοι… το κορμάκι της λύγισε σαν τόξο και μου έδωσε όλα της τα υγρά στο στόμα μου. Συνέχισα να την γλύφω και να μαζεύω όλα της τα υγρά από το μουνάκι της και από τα μπουτάκια της όταν με σταμάτησε, μου κατέβασε το σορτς και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Μου το έγλυφε γύρω-γύρω, το έβαζε μέσα στο στόμα της, το σάλιωνε καλά-καλά, που και που το δάγκανε ελαφρά, έπαιρνε τα αρχίδια μου ανάμεσα στα χειλάκια της ενώ με το χέρι της δεν σταματούσε να μου το τρομπάρει.

“Σε θέλω” της λέω.

Την παίρνω στα χέρια μου και την πάω στην κρεβατοκάμαρα. Την αφήνω στο κρεβάτι, ανοίγω το συρτάρι και παίρνω ένα προφυλακτικό. Της το δίνω και μου το βάζει αυτή. Την παίρνω αγκαλιά και την βάζω να κάτσει πάνω μου. Κατεβαίνει με αργές κινήσεις μέχρι που το παίρνει όλο μέσα της. Την έχω μπροστά μου, την φιλάω στο στόμα, στο λαιμό της ψιθυρίζω στο αυτί. Έχουμε πάει αλλού και οι δυο. Χαμένοι σε άλλη διάσταση.

Ανεβοκατεβαίνει πάνω μου με αργές ηδονικές κινήσεις. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ ξανά τόσο καυλωμένο. Της γλύφω τα βυζάκια της και με τα χέρια μου έχω χουφτώσει τα κωλομέρια της σε μια προσπάθεια να αυξήσω λίγο τον ρυθμό. Μου λέει ότι της αρέσει πάρα πολύ και της το ανταποδίδω με ένα φιλί γεμάτο πάθος. Την ακούω να αναστενάζει και την νιώθω να αυξάνει τον ρυθμό. Τώρα πια ανεβοκατεβαίνει πάνω μου με ένα τρελό ρυθμό.

Της ρίχνω ελαφρές σφαλιαρίτσες στα κωλομέρια με το ένα μου χέρι και το άλλο προσπαθεί να μπει στο κωλαράκι της. Την νιώθω να σφίγγεται. Με αγκαλιάζει, αναστενάζει δυνατά και μου λέει ότι τελειώνει. Το σφικτό μουνάκι της κάνει συσπάσεις γύρω από τον πούτσο μου, δεν μπορώ να κρατηθώ και αφήνω κι εγώ το σπέρμα μου.

Μείναμε αγκαλιασμένοι έτσι όπως ήμασταν, γυμνοί και ιδρωμένοι στο κρεβάτι…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")