Ούτε στα όνειρά μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

....Ξεκινήσαμε για το σπίτι της το οποίο ήταν αρκετά μακριά από το ξενοδοχείο. Από διακριτικότητα δεν τη ρώτησα τι δουλειά κάνει. Την άφηνα να μιλάει εκείνη πιο πολύ για τον εαυτό της.

Εγώ απλά χάζευα τα μπούτια της και  το στήθος της. Εκείνη καταλάβαινε τι μου συνέβαινε. Είχα ψιλοϊδρώσει κιόλας. Γι' αυτό κι έπαιζε το δικό της παιχνίδι. Σταύρωνε και ξεσταύρωνε πολύ συχνά τα πόδια της με αποτέλεσμα το στρινγκάκι της να φαίνεται κι εμένα να μου φουσκώνει περισσότερο ο πούτσος. Αλλά δεν έκανα κάποια κίνηση αν και το ήθελα.

Φτάσαμε σπίτι της και  τότε μου λέει:

-    "Έλα να σε κεράσω ένα ποτό. Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να σε ευχαριστήσω για όλα όσα έκανες και  δεν έκανες για μένα".

Εγώ δέχτηκα αμέσως. Το σπίτι της ήταν μικρό αλλά περιποιημένο.

-    "Εγώ πάω να αλλάξω κι έρχομαι σε λίγα δευτερόλεπτα…"

Είπε και  πήγε στην κρεβατοκάμαρά της. Μετά από λίγο βγήκε μια θεά από μέσα. Φόρεσε ένα λευκό πολύ κοντό φόρεμα ημιδιαφανές, είχε απαλλαχτεί από το βάρος του σουτιέν και  φαινόντουσαν οι ρώγες της. Το μόνο που δεν άλλαξε ήταν οι ψηλοτάκουνες γόβες. Οι οποίες πρέπει να τονίσω σε αυτό το σημείο είναι πολύ ερεθιστικές όταν μάλιστα τις υποστηρίζει κι ένα τέλειο πόδι και κορμί.

Πήγε στο μίνι μπαρ κι έσκυψε να πάρει το μπουκάλι με το ουίσκι. Το σοκ ήρθε ουρανοκατέβατο. Δε φορούσε ούτε εσώρουχο. Δεν το είχα προσέξει πριν γιατί είχα κολλήσει στο στήθος της. Το μουνάκι άστραψε καθώς έσκυψε και τα μάτια μου γούρλωσαν. Υπέροχο πλάσμα. Κάθισε δίπλα μου σταυροπόδι. Συζητούσαμε για το αυτό που παραλίγο να της συμβεί και με ευχαριστούσε συνέχεια. Ώσπου κάποια στιγμή μου λέει πιάνοντάς μου το πόδι:

-    "Αυτό που έκανες πολύ λίγοι θα το έκαναν αν βρίσκονταν στη θέση σου. Σε ευχαριστώ και  πάλι. Γι' αυτό και  θα ήθελα να σε ευχαριστήσω όπως εγώ θέλω κι ας μην τολμάς να το ζητήσεις από μόνος σου…"

Και μου δίνει το καλύτερο γλωσσόφιλο που μου έχουν δώσει ως τώρα. Παραλίγο να γίνουμε χάλια με τα ποτά στα χέρια.

-    "Κι εγώ είναι η αλήθεια πολύ δύσκολα κρατήθηκα να μη σε εκμεταλλευτώ στην κατάσταση που βρισκόσουν, αλλά δεν το ήθελα έτσι." Της λέω.

Αφήνω το ποτό και  της ανταποδίδω το φιλί μαλάζοντας παράλληλα το στήθος της. Ταυτόχρονα ανοίγω το φερμουάρ από το παντελόνι μου, βγάζω τον πούτσο μου έξω και  της τον βάζω χωρίς δεύτερη σκέψη στο μουνάκι της. Πιο καυτό και  υγρό μουνάκι δεν είχα ξαναδεί. Έσταζε κι έκαιγε από την καύλα. Έβγαλε μια κραυγή ηδονής μόλις μπήκα μέσα της.

Έμεινα ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα και  μετά μπαινόβγαινα αργά και  σταθερά και  αισθησιακά. Η καύλα ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα και από τους δυο μας. Ήμασταν και  οι δυο έτοιμοι να χύσουμε. Η Ντόρα έτρεμε στα χέρια μου και  κουνούσε τη λεκάνη της κυκλικά ενώ ο πούτσος μου βρισκόταν στα βάθη του κόλπου της και τα αρχίδια μου χτυπούσαν στη σχισμή του κώλου της.

-    "Να τελειώσουμε μαζί. Εσύ μέσα μου…" Είπε σπαστά από την ηδονή.

Μόλις το άκουσα αυτό επιτάχυνα το ρυθμό μου. Τη σφυροκοπούσα ώσπου ένιωσα το μουνί της να μου σφίγγει τον πούτσο και τα νύχια της να μπήγονται στην πλάτη μου και αμέσως τα αρχίδια μου να πλημμυρίζουν από τα καυτά υγρά της. Τότε έχυσα κι εγώ μέσα της μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος.

Μείναμε για δυο λεπτά ενωμένοι μέχρι ξεκαυλώσουμε και να ηρεμήσουμε. Τη φίλησα και  πάλι απαλά και  την ευχαρίστησα.

-    "Αυτό ήταν για μένα. Το επόμενο είναι δικό σου…" Είπε.

Σηκώθηκε, άφησε το φόρεμά της να γλιστρήσει στο πάτωμα και πήγε στο μπάνιο να κάνει ένα ντους. Σηκώθηκα κι εγώ, έβγαλα τα ρούχα μου και την ακολούθησα…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")