Με την κοπέλα μου και την φίλη που την φιλοξενούσε

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Νίκο και την κοπέλα μου Γεωργία. Κάποια στιγμή η Γεωργία έμενε για λίγο διάστημα σε μια φίλη της την Λίτσα λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων.

Εγώ πήγαινα συχνά εκεί και έμενα και κάποια βράδια. Η Λίτσα έλειπε τα βράδια γιατί δούλευε barwoman και γυρνούσε ξημερώματα συνήθως αρκετά πιωμένη. Όταν έλειπε, εμείς με την Γεωργία γαμιόμασταν σε κάθε γωνιά του σπιτιού, μιας και ήμασταν στην αρχή της σχέσης, και με πολλές φαντασιώσεις ενδιάμεσα.

Εγώ καύλωνα τρελά με την Λίτσα γιατί ήταν αρκετά πρόστυχη. Δεν φορούσε ποτέ σουτιέν και είχα δει κάτι φωτό που έκανε μπάνιο στη θάλασσα με τα βυζιά απ’ έξω. Έτσι λοιπόν κάθε βράδυ που γαμούσα την Γεωργία βάζαμε την Λίτσα στις φαντασιώσεις μας να γλύφει την Γεωργία και μετά να τις ξεσκίζω και τις δυο.

Το μουνί της Γεωργίας έπαιρνε φωτιά αλλά πάντα όταν τελειώναμε μου έλεγε ότι ήταν μόνο για την καύλα μας και ότι ποτέ δεν θα γίνει στ αλήθεια. Εγώ συμφωνούσα.. αλλά γινόμουν όλο και πιο τολμηρός αφού ήθελα τρελά να την γαμήσω. Έτσι έβαζα την Γεωργία στα τέσσερα και ενώ της έχωνα το καυλί μου, την έβαζα να γλύφει φορεμένα στρινγκάκια της φίλης της.

Μου τραβούσε μαλακία με τα κυλοττάκια της και τα ξανάβαζε στο συρτάρι για να τα φορέσει η Λίτσα.. την γαμούσα το πρωί στην πόρτα του δωματίου ενώ απ’ έξω περνούσε η Λίτσα. Έπαιρνα μάτι την Λίτσα όταν έκανε μπάνιο και έπαιζα τον πούτσο μου μπροστά στην δικιά μου.. την καύλωνα με το χέρι μου κάτω από την κουβέρτα όταν βλέπαμε όλοι μαζί τηλεόραση και αλλά πολλά.

Εκείνο τον καιρό ο πούτσος μου ήταν συνέχεια όρθιος και το μουνί της Γεωργίας συνέχεια μούσκεμα. Ενώ και η Λίτσα που όπως είχε πει στην φίλη της τρελαινόταν να κάνει τσιμπούκια, φαινόταν να γούσταρε πολύ να προκαλεί.

Ένα βράδυ λοιπόν πήρα την απόφαση να κάνω κάτι πιο δραστικό. Υπολόγισα από τις προηγούμενες μέρες τι ώρα γυρνούσε η Λίτσα και λίγο πριν άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της Γεωργίας που κοιμότανε. Πρώτα όμως χωρίς να το καταλάβει φρόντισα να αφήσω την πόρτα του δωματίου λιγάκι ανοιχτή. Το δωμάτιο ήταν ακριβώς αριστερά από την είσοδο του σπιτιού και απέναντι από το κρεβάτι. Είχε μια ντουλάπα με καθρέφτη έτσι που μπαίνοντας στο σπίτι είχες επαφή με το κρεβάτι.

Η Γεωργία ξύπνησε και σιγά-σιγά άρχισε να υγραίνεται. Έγλυφα την κλειτορίδα της και αυτή έπαιζε με τις βυζάρες της και βγάζοντας την γλώσσα της προσπαθούσε να γλύψει τις ρώγες της. Την έβαλα με τα γόνατα στο πάτωμα να ξαπλώσει στην άκρη του κρεβατιού και έχωσα την γλώσσα μου στην ανοιχτή κωλοτρυπίδα της. Είχε φτάσει στα ουράνια και να μην φωνάζει, δάγκωνε το μαξιλάρι..

Εγώ είχα το μυαλό μου στο πουτανάκι που θα ερχότανε. Έλπιζα να ήταν μόνη και να είχε πιει αρκετά.. ήθελα να μας πετύχει σε μια στάση που θα την καύλωνε πολύ και έτσι μόλις άκουσα το ασανσέρ, γύρισα την Γεωργία και της μπούκωσα το στόμα με τον πούτσο μου. Σε στάση που φαινόταν καθαρά από τον καθρέφτη..

Η Γεωργία μόλις άκουσε την πόρτα, συνέχισε να τσιμπουκώνει το καυλί μου και τα αρχίδια μου αλλά τώρα προσπαθώντας να μην κάνει θόρυβο..

Μόλις μπήκε η Λίτσα στο σπίτι -ευτυχώς μόνη- φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλές γόβες, έκανε να βγάλει την ζακέτα της αλλά ξαφνικά κόλλησε βλέποντας την φίλη της να είναι στα τέσσερα και να με τσιμπουκώνει με λύσσα. Κοντοστάθηκε λίγο και έφυγε. Αλλά πριν περάσει ένα λεπτό, ξαναήρθε φορώντας μόνο το κυλοττάκι της και με το δάχτυλο της να τρίβει το μουνί της.

Ο πούτσος μου έγινε πύραυλος! Γύρισα την Γεωργία προς τον τοίχο ώστε να μην μπορεί να την δει, άρχισα να την γαμάω με δύναμη πισωκολλητά και να την χαστουκίζω στα κωλομέρια και την πλάτη.. άνοιξα και το συρτάρι και πέταξα μια χούφτα κυλοττάκια στο πάτωμα και η πουτάνα μου άρχισε να τα γλύφει.

Μόλις το είδε η Λίτσα έκανε σαν τρελή από καύλα! Εγώ γύρισα και την κοιτούσα στα μάτια.. της έκανα νόημα να έρθει αλλά αρνήθηκε.
Ετοιμάστηκα να χύσω.. σήκωσα την Γεωργία και την έχυσα στα μούτρα.. η Λίτσα τραβήχτηκε απότομα και πήγε στο δωμάτιο της.

Μόλις η Γεωργία κοιμήθηκε, πήγα στο δωμάτιο της Λίτσας και την βρήκα να γαμιέται με έναν δονητή.. της ξέσκισα όλες τις τρύπες και της είπα όλα αυτά που κάναμε τόσο καιρό στο σπίτι της..

Από κείνη την μέρα τις γαμούσα κρυφά και τις δυο στο ίδιο σπίτι αλλά δυστυχώς όχι μαζί...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")