Έγινα δούλα του ζευγαριού (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αυτή είναι η συνέχεια της ιστορίας μου σαν: δούλα του ζευγαριού. Μέρος της εκπαίδευσής μου είναι να φοράω κάθε μέρα ένα but-plug στον κώλο μου, το οποίο διεγείρεται ασύρματα από μακριά.

Έτσι όταν θέλουν να με καλέσουν οι ιδιοκτήτες μου, αυτό δονείται και αμέσως τρέχω στις διαταγές τους.

Κατά τη διάρκεια των γευμάτων όπως έχω ξαναπεί είμαι γονατιστή πίσω από την Κυρία μου κοιτώντας στα πόδια της. Το σερβίρισμα πρέπει να είναι άψογο και αν η Κυρία δει κάποιο ποτήρι να μην λαμποκοπάει ή κάποια πετσέτα τσαλακωμένη, η τιμωρία θα είναι αλύπητη. Κάποιες φορές μου πετούν στο πάτωμα κανένα κομμάτι από αυτά που τρώνε και γελώντας μου επιτρέπουν να το φάω. Άλλες φορές όταν είμαι τιμωρημένη σε νηστεία, μου επιτρέπουν να βάλω στο στόμα μου ένα κομμάτι και με διατάζουν να το κρατήσω χωρίς να μασήσω ή να καταπιώ, μέχρις ότου τελειώσουν το γεύμα. Μετά είμαι υποχρεωμένη να το φτύσω στα σκουπίδια.

Τα γεύματα που τρώω είναι αποφάγια της Κυρίας και του Κυρίου, και φυσικά σε ένα μεγάλο μπολ στο πάτωμα της κουζίνας.

Όλη την ημέρα καθώς και τις νύχτες θα πρέπει να ζητάω την άδεια για να κάνω ακόμη και το παραμικρό. Δηλαδή έστω για να πιω ένα ποτήρι νερό ή για να πάω τουαλέτα. Η διαδικασία είναι να κάνω μία υπόκλιση μπροστά στην Κυρία ή στον Κύριο, και αμέσως μετά να γονατίζω, ενώ περιμένω να μου απευθύνουν το λόγο.

Κάποιες φορές η Κυρία με δανείζει στην μητέρα της, για τις δουλειές του σπιτιού της, οι οποίες συνήθως είναι πάρα πολλές. Η Κυρία Αλεξάνδρα κάθεται στο σαλόνι με τα πόδια ακουμπισμένα σε ένα υποπόδιο, και ενώ της έχω σερβίρει τον καφέ της, με διατάζει τι ακριβώς θα κάνω. Τις περισσότερες φορές ξεσκονίζω, σκουπίζω και σφουγγαρίζω όλο το σπίτι, μετά κάνω το μπάνιο, βάζω πλυντήριο και τακτοποιώ τις ντουλάπες της. Συνήθως με καλεί για να τακτοποιήσω το μαξιλαράκι των ποδιών της, να της τα τρίψω γιατί πιάστηκαν, να της ανάψω το τσιγάρο της ή να της φορέσω τα ψηλοτάκουνα προκειμένου να σηκωθεί για να ελέγξει. Αυτό γίνεται κάθε εβδομάδα.

Φυσικά η Κυρία Αλεξάνδρα δεν είναι ποτέ ευχαριστημένη από την ποιότητα των υπηρεσιών μου, και αυτό είναι αιτία διαφόρων αυστηρών τιμωριών από αυτήν αλλά και από την Κυρία μου, μετά από τα παράπονα της μητέρας της. Η συνήθης τιμωρία είναι μαστίγωμα σε διάφορες στάσεις , ενώ το βράδυ με βάζει για ύπνο σε κλουβί με χειροπέδες στα χέρια που πιάνουν στο περιλαίμιό μου.

Μέχρι το πρωί θα πρέπει να έχω καθαρίσει με τη γλώσσα τους πάτους και τις σόλες από τα μιουλ που φορούσε όλη την ημέρα. Άλλες φορές με δένει στο πάτωμα με τα χέρια πίσω, ενώ μου βάζει στο στόμα τις κάλτσες που φορούσε, για να τις πλύνω με το στόμα όλη νύχτα. Άλλοτε πάλι μετά το μαστίγωμα με βάζει στο πάτωμα γονατιστή, και εγώ της γλύφω τις πατούσες όλη νύχτα γιατί αυτό της αρέσει και τη νανουρίζει.

Εκείνη λανσάρισε το νέο τρόπο ντυσίματός μου, με αλυσίδες, πράγμα που δέχτηκε η Κυρία, και τώρα κυκλοφορώ με αλυσίδες στα πόδια περίπου 30 εκ οι οποίες συνδέονται με τις αλυσίδες των χεριών και το περιλαίμιο με μια κάθετη αλυσίδα, και φορώντας ψηλοτάκουνα τσόκαρα.

Επίσης οι ιδιοκτήτες μου αποφάσισαν να διαπεράσουν στις θηλές μου σκουλαρίκια και πολλές φορές με δένουν τελείως γυμνή με μία μικρή αλυσιδίτσα από αυτά και τα χέρια δεμένα πίσω, ώστε να είμαι ανίκανη ξεφύγω. Μάλιστα το σημείο από το οποίο με δένουν είναι υπολογισμένο σε ύψος ώστε να μην μπορώ να ξαπλώσω ούτε να σηκωθώ όρθια, η μόνη δυνατότητα είναι να παραμένω γονατιστή.

Η αυστηρότητα και η υπεροπτική συμπεριφορά είναι σε καθημερινή διάταξη, και έτσι καταλαβαίνω τη θέση της δούλας. Οι ιδιοκτήτες μου δέχονται την υπακοή και υποταγή μου με απόλυτη φυσικότητα. Πιστεύουν ότι μία δούλα θα πρέπει να είναι συνέχεια δεσμευμένη είτε σωματικά είτε ψυχολογικά.
Κάποιες φορές ο Κύριος λείπει σε ταξίδια, και η Κυρία παίζοντας μαζί μου σκέφτεται διάφορα και τα εφαρμόζει στην πράξη.

Προχθές το βράδυ μετά τις δουλειές της κουζίνας, η Κυρία με κάλεσε με το κουδουνάκι. Αμέσως παράτησα τα πάντα και τρέχοντας πήγα στο υπνοδωμάτιό της. Αφού χτύπησα την πόρτα, περίμενα την απάντηση και μετά το «Έλα μέσα», μπήκα κάνοντας υπόκλιση και πέφτοντας κατ’ ευθείαν στα γόνατα.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγή περί της χρησιμότητας των σκλάβων για διακόσμηση προς ευχαρίστηση των Κυρίων, αφού μου έδεσε τα χέρια πίσω, μου πέρασε τα κλιπς των θηλών. Μετά μου είπε να βγάλω τη γλώσσα και της έβαλε ένα κλιπ συνδεδεμένο με κλωστή στην άκρη της οποίας υπήρχε ένα κουδουνάκι. Το σύστημα ήταν κρεμασμένο από το ταβάνι, και όταν έβαζα μέσα τη γλώσσα μου ή και όταν κουνιόμουνα το κουδουνάκι χτύπαγε. Ήμουν σε όρθια στάση και τα πόδια μου ήταν ανοικτά και δεμένα από τους αστραγάλους σε έναν διαστολέα.

Τέλος με υποχρέωσε να σηκωθώ όσο πιο ψηλά μπορούσα στις μύτες των ποδιών και μου έχωσε στον κώλο ένα ξύλο που ακουμπούσε στο πάτωμα και κατέληγε σε dildo. Η Κυρία ξάπλωσε στο κρεβάτι και με παρατηρούσε για πολλή ώρα, ικανοποιημένη για το έργο της. Μετά πήρε ένα περιοδικό και το ξεφύλλιζε. Αφού βαρέθηκε και άρχισε να νυστάζει μου επέστησε την προσοχή να μην κάνω θόρυβο, «γιατί θα σε μαυρίσω», με καληνύχτισε και έπεσε για ύπνο.

Με το πέρασμα της ώρας και από την κούραση, με την παραμικρή κίνηση το κουδουνάκι χτύπαγε και η Κυρία ξύπνησε. Τσαντισμένη σηκώθηκε, πήρε μία βέργα και άρχισε με τον κώλο μου, κάνοντας τον να κοκκινίσει. Αυτό έγινε ακόμη δύο φορές και αφού έφαγα τις σχετικές ξυλιές, η Κυρία με τη γνωστή μεγαλοψυχία της, με άφησε να κοιμηθώ στο πάτωμα.

Το σπίτι είναι συνδεδεμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και ελέγχου, ώστε οι Ιδιοκτήτες μου να έχουν επικοινωνία on- line. Έτσι πολλές φορές με παρακολουθούν και μου δίνουν εντολές άμεσα. Όταν τελειώνω τις δουλειές πρέπει αμέσως να γονατίσω στην φωτογραφία Τους που βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα και να αρχίσω φωναχτά να Τους ευχαριστώ με αυτοσχεδιασμούς μου, π.χ.:

«Σας ευχαριστώ αγαπημένοι μου Κύριοι που δέχεστε να είμαι ταπεινή σας δούλα, και να σας υπηρετώ. Σας ευχαριστώ που δέχεσθε καθημερινά να είμαι στα πόδια σας και να ικανοποιώ τις επιθυμίες σας. Σας παρακαλώ να με τιμωρείτε όταν κρίνετε ότι δεν σας παρέχω το επίπεδο των υπηρεσιών που απαιτείτε, προκειμένου να γίνομαι καλύτερη δούλα».

Τα πιο πάνω πρέπει να γίνονται ενώ είμαι στα γόνατα πάνω σε ένα τελάρο που έχει μέσα φακές, προκειμένου να έχω συναίσθηση της λατρείας τους, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Κυρίας.

Από τις υπηρεσίες που προσφέρω οι κυριότερες είναι τα οικιακά, γιατί η Κυρία ηδονίζεται να έχει δούλα και να την διατάζει, είμαι όμως υποχρεωμένη να ικανοποιώ οποιαδήποτε ιδιοτροπία ή επιθυμία τους. Π.χ. κάποιες μέρες είμαι το σκυλί του σπιτιού. Τότε με δένουν στον κήπο από κάποιο δέντρο με λουράκι όταν φεύγουν. Μου αφήνουν τροφή και νερό.

Η σεξουαλική μου ικανοποίηση δεν έχει ουδεμία σημασία, εμπρός στην ικανοποίηση των Κυρίων μου. Προς τούτο και προκειμένου να μην έχω ερεθισμούς, φοράω μόνιμα ένα σύστημα από δέρμα και μεταλλικούς δακτυλίους που κλειδώνουν γύρω απ’ το πέος μου, για να εμποδίζουν τον ερεθισμό μου, και κατ’ επέκταση και την ανεξέλεγκτη ικανοποίηση, διότι η Κυρία ακολουθεί «πολιτική μηδενικής ανέγερσης γιατί μία μη ικανοποιημένη σεξουαλικά δούλα είναι μία ξύπνια δούλα», όπως η ίδια λέει χαριτολογώντας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")