Ο βιασμός μου στην θάλασσα και όχι μόνο (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήμουν 23χρόνων μελαχρινή με μακριά μαύρα μαλλιά και λεπτό καλλίγραμμο σώμα.  Ήταν Κυριακή πρωί και μια καλή ηλιόλουστη μέρα ξεκινούσε μέσα στην αρχή της άνοιξης.

Αποφάσισα να κάνω κάτι ξεχωριστό σήμερα.  

Φόρεσα την καρό φούστα μου, έβαλα τις μαύρες μακριές και αδιαφανείς κάλτσες μου και τα επίπεδα μαύρα παπούτσια μου. Κατέβηκα και πήρα το μικρό αμαξάκι μου και ξεκίνησα για την παραλιακή. Μέσα σε μισή ώρα είχα φτάσει στο σημείο όπου άρχιζαν οι έρημες και βραχώδεις ακτές, με την θάλασσα να εκτείνεται από κάτω ήρεμη και καταγάλανη.  

Σκέφτηκα ότι καλά θα ήταν να σταματήσω εδώ και να απολαύσω την ησυχία και την ηρεμία του τοπίου. Πάρκαρα στην έρημη περιοχή και παίρνοντας μαζί μου το νερό μου και ένα στρώμα θαλάσσης που έχω πάντα μαζί μου από το καλοκαίρι, άρχισα να κατεβαίνω την κάπως απότομη και απόκρημνη πλαγιά. Έκανα περίπου δέκα λεπτά μέχρι να φτάσω κάτω. Άνοιξα το στρώμα και βγάζοντας τα παπούτσια ξάπλωσα σε ένα επίπεδο βράχο στην άκρη της θάλασσας.

Άφησα τον ήλιο να μου ζεσταίνει το σώμα μου νιώθοντας μια υπέροχη και γλυκιά αίσθηση σ’ όλο το σώμα.  Αφέθηκα για αρκετή ώρα στην θαλπωρή αυτή, τόση που πραγματικά με πήρε ύπνος όταν κάτι σαν κτύπημα πέτρας με ξύπνησε. Ανασηκώθηκα κοίταξα το ρολόι μου ανακαλύπτοντας ότι είχαν περάσει σχεδόν δύο ώρες από τότε που ήρθα εδώ. Κοίταξα γύρω μου αλλά δεν είδα τίποτε παρά μόνο κάπου πιο μακριά, περίπου 200 μέτρα, μια οικογένεια που έπαιζε με το νερό.

Ξάπλωσα ανάσκελα ανασηκώνοντας τα πόδια μου για να ξεμουδιάσω. Έμεινα κάμποσο έτσι όταν άκουσα ένα παφλασμό του νερού σαν να πέταξε κάποιος κάτι. Σηκώθηκα απότομα και κοίταξα γύρω μου.
Είδα μια σκιά να κρύβεται απότομα πίσω από ένα βράχο. Κατάλαβα ότι κάποιος με παρακολουθούσε ενώ ταυτόχρονα ήθελε να κάνει γνωστή την παρουσία του. Ανακάθισα και δεν έδωσα σημασία.

Κοίταζα αφηρημένα το νερό μέχρις ότου ένιωσα μια σκιά να μου κρύβει τον ήλιο. Γύρισα και είδα δύο να κάθονται δέκα μέτρα πιο πέρα και πάνω από μένα. Με ρώτησαν αν είμαι καλά και αν θέλω παρέα. Δεν απάντησα και γύρισα αλλού το κεφάλι μου. Κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω. Δεν είχα όρεξη για κουβέντες. Έτσι σε λίγο έσκυψα και πήρα τα παπούτσια μου για να τα φορέσω. Σκύβοντας ανασηκώθηκε η φούστα μου και φάνηκε το λευκό των ποδιών μου πάνω από τις μαύρες κάλτσες ψηλά στους μηρούς μου. Ήταν λάθος μου και δεν το ήθελα να γίνει αυτό έχοντας δίπλα μου αυτούς τους ξένους.

Τα έβαλα γρήγορα και σηκώθηκα για να μαζέψω και τα υπόλοιπα πράγματα. Γυρίζοντας βλέπω τον έναν από τους δύο ολόγυμνο με το καυλί του σηκωμένο χοντρό και τεράστιο ενώ ο άλλος το είχε βγάλει έξω και τον έπαιζε. Σάστισα και έμεινα ακίνητη κοιτάζοντας για λίγο το θέαμα. Αυτό σίγουρα παρερμηνεύτηκε και θεωρήθηκε ως πιθανόν ενδοτισμός σ’ αυτό που είχαν κατά νου.

Αμέσως έσκυψα, τύλιξα το στρώμα και ξεκίνησα να φύγω. Όμως με που έκανα ένα μέτρο είδα τον έναν, τον ντυμένο με το καυλί έξω να μου κλείνει τον δρόμο. Έκανα πίσω και πήγα να φύγω από την άλλη μεριά αλλά με έκλεισε ο άλλος.

Έμεινα ακίνητη και ρώτησα τι ήθελαν. Μου απάντησαν αμέσως χωρίς περιστροφή: να με γαμήσουν και στην καλύτερη περίπτωση αν δεν ήθελα να με πάρουν με την βία. Κοίταζα και δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο και εννοούσαν ότι έλεγαν. Έμεινα ακίνητη και τους είπα να το ξεχάσουν. Έτρεξα με δύναμη για να φύγω. Δεν έκανα πάνω από πέντε μέτρα και ο ένας με έπιασε με δύναμη από τα μαλλιά και με έσυρε ξανά πίσω…  

Με πονούσε και του είπα να μου αφήσει τα μαλλιά. Με άφησε και με κοίταξε καλά. Μου είπε να κάνω από δω και πέρα ότι μου ζητήσουν ειδάλλως θα το πάρουν μόνοι τους αυτό που θέλουν. Του έριξα με δύναμη ένα χαστούκι και γύρισα με δύναμη φεύγοντας.  Έβαλα τα δυνατά μου αλλά ο άλλος ο γυμνός που ήταν πιο πάνω από μένα με πρόλαβε. Με έπιασε από τα μαλλιά και με δύναμη μου τράβηξε το λευκό πουκάμισο σκίζοντας το τελείως και το πέταξε κάτω.

Έμεινα με το σουτιέν μου και τραβώντας με δύναμη με πήγε ξανά στο πλάτωμα δίπλα στον φίλο του. Μου κατέβασε με δύναμη το σουτιέν αποκαλύπτοντας τα μικρά και όμορφα στητά στήθη μου. Ο άλλος ήρθε από πίσω και τα χούφτωσε χώνοντας ταυτόχρονα και τα χέρια του κάτω από την φούστα μου. Τα δάκτυλα του άγγιξαν το μουνάκι μου και χάιδεψαν την κλειτορίδα μου. Ο Γυμνός με έσπρωξε με δύναμη προς τα κάτω και το χοντρό καυλί του βρέθηκε ολόκληρο στο στόμα μου. Με δύναμη πιάνοντας το κεφάλι από πίσω σαν εμβολο μπαινόβγαινε στο στόμα μου.

Έφθανε μέχρι το λαρύγγι μου βαθιά και μου ερχόταν να πνιγώ ή να κάνω εμετό. Αισθανόμουν το άλλο από πίσω να μου σκίζει το στρινγκάκι μου και να μένω μόνο με την φούστα. Τα δάχτυλά του χώθηκαν βαθιά μέσα στο μουνί μου, ενώ ο άλλος συνέχισε να με τσιμπουκώνει. Για μια στιγμή έχασα τον κόσμο γύρω μου. Δεν ήξερα που θα καταλήξει αυτή η ιστορία.

Βγήκε από το στόμα μου ο γυμνός και μου είπαν να κατεβάσω την φούστα μου. Τους κοίταξα και παρακάλεσα να με αφήσουν να φύγω. Γέλασαν και μου είπαν:

«Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν πρόκειται να φύγεις αγάμητη. Βγάλε λοιπόν την φούστα σου να σε δούμε.»

Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Την ξεκούμπωσα και σιγά-σιγά την έβγαλα. Έμεινα ολόγυμνη κάτω από τον ζεστό ήλιο μπροστά στα αχόρταγα βλέμματα τους να κοιτάζουν το λευκό κορμί μου που έκανε αντίθεση με τις μαύρες κάλτσες μου και γινόταν πιο προκλητικό. Έκρυψα με τα χέρια μου την γύμνια μου. «Πλησίασε», μου είπε ο γυμνός ενώ ο άλλος γδυνόταν και αυτός τελείως. Τον πλησίασα και άρχισε να με χαϊδεύει σε όλο το σώμα. Ήρθε και ο άλλος κάνοντας το ίδιο.

Οι ανάσες τους ήταν βαριές και καταλάβαινες την ηδονή που τους προκαλούσε η αίσθηση αυτή.

«Θα σε ξεσκίσουμε πουτανάκι!» Μου είπε ο ένας. «Σκύψε και ρούφα τον.»

Έσκυψα και τον πήρα στο στόμα μου. Αποφάσισα να τελειώνω γρήγορα με αυτούς κάνοντας τους να χύσουν μια ώρα αρχύτερα. Τον έπαιρνα δυνατά και γρήγορα ρουφώντας τον ενώ ο άλλος με έπαιρνε από πίσω. Κουνώντας τον κώλο μου τον βοηθούσα.

«Μπράβο καριόλα! Είδες τελικά που συνεργάζεσαι;»

Και μου έδωσε ένα χαστούκι στον κώλο. Φώναξα από τον πόνο. Του άρεσε αυτό και συνέχιζε να με κτυπά. Ερεθίστηκα και αισθάνθηκα μια γλύκα να κυριεύει τα σκέλια μου. Ήρθα σύντομα σε οργασμό δυνατό με τα χύσια να πετάγονται με δύναμη έξω ενώ σπασμοί τύλιξαν το κορμί μου. Τα έχασαν από αυτή την βίαιη αντίδραση.  

«Είδες την καριόλα τι έκανε; Πάρτην και εσύ από πίσω να δούμε θα το ξανακάνει».

Βγήκε από το στόμα μου και ήρθε πίσω μου. Σκύβοντας άρχισε να με γλείφει ενώ τα δάκτυλά του έμπαιναν με δύναμη στην τρύπα του κώλου μου. Με γύρισε και μου ζήτησε να κάτσω στον βράχο. Υπάκουσα και ανοίγοντας τα σκέλια μου άρχισε να με γλείφει ξανά. Το έκανε για αρκετή ώρα και είχα αρχίσει να ερεθίζομαι πάλι. Έγειρα πίσω, τον σήκωσα και πιάνοντας την χοντρή πούτσα του την κατεύθυνα στο μουνί μου.

«Πουτανάκι θέλεις να γαμηθείς ξανά;»

Είπε και με δύναμη έχωσε την μακριά και χοντρή ψωλή του βαθιά μέσα μου.  Μπαινόβγαινε σαν έμβολο ενώ ο άλλος κοιτούσε. Αισθάνθηκα να με κυριεύει αυτή η γλυκιά αίσθηση πριν τον οργασμό. Ήταν βίαιος και αυτό μου άρεσε περισσότερο. Τα μάτια μου άρχισαν να θολώνουν όταν άκουσα την βαριά ανάσα του και την ένταση να έρχεται. Κατάλαβα ότι θα χύσει. Τραβήχτηκα και βγήκα έξω όταν σχεδόν είχε αρχίσει να χύνει.

Τα χύσια του πετάχτηκαν με δύναμη και ήταν πολλά, πάνω στα βυζιά μου στην κοιλιά μου και στις κάλτσες μου.  Μούσκεψα ολόκληρη. Ήθελα και εγώ λίγο ακόμη για να χύσω αλλά με πρόλαβε. Έπιασα το χέρι του και το οδήγησα ξανά πάνω στο μουνί μου.  

«Τρίψε με…»

Του είπα και άρχισε να με τρίβει, ενώ σκύβοντας άρχισε να με γλύφει. Το χέρι του σχεδόν όλο είχε χωθεί μέσα μου. Δεν άργησα πολύ και κάτι σαν σύννεφο με τύλιξε. Μια γλυκιά γεύση άρχισε να με κυριεύει και βγάζοντας μια δυνατή κραυγή, άρχισα να χύνω με δύναμη καταβρέχοντας στην κυριολεξία τα πάντα. Σπασμοί με τύλιξαν και η ηδονή έφτασε στο αποκορύφωμά της.

Σηκώθηκα μετά από λίγο. Και οι δύο με κοίταζαν και μου είπαν ότι ήμουν πολύ καλή. Για αυτό είπαν θα φύγουμε μαζί. Τους είπα:

«Τι σημαίνει αυτό;». Μου είπαν ότι:
«Δεν τέλειωσε ακόμη και μια και δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιο πράγμα, θα θέλαμε να το προεκτείνουμε κάνοντας κάτι άλλο πιο έξτρα».

Τους είπα: «όχι» και τότε σηκώθηκαν και έβαλαν τα ρούχα τους. Νόμιζα ότι θα φύγουν τελικά. Καθόμουν έτσι γυμνή με τα χύσια να έχουν απλωθεί στο σώμα μου, να βρωμάνε έτσι έντονα και τους κοίταζα περιμένοντας μέχρι να φύγουν. Τότε είδα ότι ο ένας από αυτούς έσκυψε και μάζεψε τα ρούχα μου και το τσαντάκι μου και γυρίζοντας να μου λέει:

«Πάμε!». Τον ρώτησα: τι ήθελε να πει με αυτό; Μου είπε απλά: να σηκωθώ και να τους ακολουθήσω έτσι όπως ήμουν γυμνή, ειδάλλως θα έπαιρναν τα ρούχα μου και τα κλειδιά και θα με άφηναν εκεί ολόγυμνη. Τα ‘χασα και κατάλαβα ότι δεν είχα άλλη διέξοδο. Δέχτηκα και μου έδωσαν να φορέσω μόνο την φούστα μου και από πάνω μου έδωσε ο άλλος το σακάκι του. Ουσιαστικά γυμνή τους ακολουθούσα. Τους ρώτησα που θα με πάνε και μου είπαν:

«Κάπου όπου θα σου αρέσει».

Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε την πλαγιά και αισθανόμουν την ψύχρα της άνοιξης να με διαπερνά από κάτω έτσι γυμνή όπως ήμουν…

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")