Μια αληθινή ιστορία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον T. είμαστε συνάδελφοι σε μεγάλη εταιρεία που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους. Παρόλα αυτά είχαμε μόνο τα τυπικά και γνωριστήκαμε για τα καλά όλως τυχαίως σε κάποιες διακοπές.

Από τότε και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα κάναμε αυτοκόλλητη παρέα οικογενειακώς.

Από την πρώτη στιγμή οι γυναίκες μας κόλλησαν μεταξύ τους μιας και είχαν και κοινά ενδιαφέροντα.
Όμως από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο T. κοίταγε την γυναίκα μου Β. και του έτρεχαν τα σάλια! Κάποια στιγμή αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδρομή για λίγες μέρες. Εκεί παίχτηκε το πρώτο μέρος της ιστορίας...

Η γυναίκα του όπως και τα παιδιά μας έπεσαν για ύπνο και εμείς οι τρεις καθίσαμε στο μπαλκόνι του δωματίου ακούγοντας χαμηλά μουσική. Είχαμε πιει αρκετά ως συνήθως. Σε μια στιγμή η Β. παραπονέθηκε ότι ήταν πιασμένη και ο T. εκθειάζοντας το καλό μασάζ που ήξερε, προσφέρθηκε να της κάνει. Σηκώθηκε και πηγαίνοντας πίσω από την καρέκλα που κάθονταν η Β. άρχισε να την τρίβει στους ώμους.

Εκείνη με κλειστά μάτια άρχισε να απολαμβάνει το μασάζ του T. Εγώ που καθόμουν ακριβώς απέναντι της έβαλα τα πόδια της πάνω στα γόνατα μου και άρχισα να της τα τρίβω ανεβαίνοντας σιγά-σιγά προς τα πάνω. Οδηγηθήκαμε εκεί αυθόρμητα και αυτομάτως το αθώο μασάζ του T. μετατράπηκε σε μια εκρηκτική ερωτική ατμόσφαιρα. Τα χέρια μου είχαν φτάσει μέσα από το σορτς και χάιδευαν τα μπούτια της ψιλά κοντά στα κωλομάγουλα της ενώ ο T. έχοντας μπει κατευθείαν στο νόημα άρχισε να της χουφτώνει τα βυζιά και να την φιλάει στο στόμα...

Η Β. βογκούσε από καύλα και είχε αρχίσει να της κόβεται η αναπνοή από τα χάδια μας. Ξαφνικά, σαν να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, πετάχτηκε από την θέση της και τρέχοντας κλειδώθηκε στην τουαλέτα!

Εννοείται ότι αργά το βράδυ κάναμε το καλύτερο γαμήσι που είχαμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Την άλλη μέρα κατεβήκαμε στην χώρα με τον T. με το αυτοκίνητο του και στην διαδρομή συζητούσαμε για την εμπειρία μας το προηγούμενο βράδυ. Ο T. είχε λυσσάξει που λίγο πριν την κρίσιμο σημείο χάλασε αυτή η υπέροχη στιγμή.

Από τότε πέρασε αρκετός καιρός χωρίς να συμβεί το παραμικρό εκτός από το γεγονός ότι σε κάθε μας συνεύρεση ο T. έφευγε με τον πούτσο κάγκελο και τα σάλια του να τρέχουν στο πάτωμα...

Μετά από αρκετό καιρό, ένα χειμωνιάτικο βράδυ ήρθε στο σπίτι μας μόνος να δούμε έναν αγώνα. Η Β. κάποια στιγμή πήγε να ξαπλώσει διότι το πρωί δούλευε και ξυπνούσε νωρίς. Μετά το τέλος του αγώνα εγώ και ο T. ακούγαμε μουσική χαμηλά και συζητούσαμε συνεχίζοντας να πίνουμε, ενώ ήδη την είχαμε ψιλοακούσει...

Ο T. συνεχώς προσπαθούσε να φέρει την κουβέντα στο περιστατικό που είχε συμβεί πριν μερικούς μήνες. Κάποια στιγμή τον ρώτησα:

-    Τι θέλεις επιτέλους;

-    Να πάμε μέσα. Μου απάντησε.

Χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα γυμνός κάτω από την κουβέρτα και άρχισα να χαϊδεύω την Β. Εκείνη ξύπνησε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος... Την έγδυσα γρήγορα, γρήγορα και ενώ την χάιδευα έκανα σήμα στον T. να έρθει. Αυτός χωρίς να χάσει δευτερόλεπτο βρέθηκε γυμνός κάτω από τα σκεπάσματα...

Η Β. τινάχτηκε ρωτώντας τι γίνεται εκεί, ότι τίποτα δεν θα είναι το ίδιο την επόμενη μέρα. Τώρα τέσσερα χέρια χάιδευαν το κορμί της Β. Αρχίσαμε να της χαϊδεύουμε τον ολοστρόγγυλο κώλο της και τα υπέροχα βυζιά της... Ο T. ανέβηκε πιο ψηλά και έχωσε τον πούτσο του στο στόμα της ενώ εγώ της έγλειφα το μουνάκι της.

Για λίγο αλλάξαμε στάση κάνοντας ένα υπέροχο σάντουιτς. Της γαμούσαμε με δύναμη ο T. το μουνί και εγώ την κωλοτρυπίδα της ενώ την χτυπάγαμε στα κωλομάγουλα και της τσιμπούσαμε της ρώγες... Εκείνη βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ... Ξάπλωσε ανάσκελα και μπήκα στο μουνί της και άρχισα να το σφυροκοπάω ενώ ο T. με προέτρεπε:

-    Γάμα την! Ξέσκισε την, την πουτάνα!

Τραβήχτηκα και έφερα τον πούτσο μου κοντά στο στόμα της. Τα χύσια μου εκτινάχθηκαν με τέτοια ορμή από την καύλα που είχα, που καμιά ριπή δεν πρέπει να βρήκε τον στόχο της, δηλαδή το στόμα της!

Ξάπλωσα δίπλα αποκαμωμένος και πήρε σειρά ο T. γαμώντας με όλη του την δύναμη το μουνί της Β. Ξαφνικά, πετάχτηκα και του είπα να μην χύσει μέσα της... ένα δευτερόλεπτο μετά αφήνοντας ένα βογκητό, έχυσε το καυτό του σπέρμα μέσα στο μουνί της Β.

Μετά τα παραπάνω μείναμε ξαπλωμένοι και οι τρεις στο κρεβάτι… δεν ξέρω για πόσο, αλλά πρέπει να ήταν πολύ μικρό το διάστημα. Αφού σηκωθήκαμε και πλυθήκαμε λίγο να φύγουν τα χοντρά, μέσα σε μια παγωμένη ατμόσφαιρα χαιρετίσαμε τον T.
Από τότε δεν ανταλλάξαμε ούτε καλημέρα!

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε και εγώ συνεχίζω να αγαπώ και να θέλω την γυναίκα μου κάθε μέρα πιο πολύ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")