Ξεσκίσματα μέσω e-mail

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εγώ είμαι 1.80 αδύνατος καστανός, η γυναίκα μου είναι 45 χρονών όμορφη ξανθιά με υπέροχα φουσκωτά βυζιά και ωραίο κώλο και μουνί. Έχει πολλές αναστολές άλλα με διάφορες φαντασιώσεις μας, έχει γίνει καλύτερη.

Τέτοιες είναι και αυτές που διάβασες. Θα μου άρεσε να μου περιγράψεις πράγμα τα να της κάνω, όπως και να μου πεις πράγμα τα που κάνεις με την γυναίκα σου.
Αλήθεια πως είναι στείλε καμιά φωτό που να της μοιάζει, τι της αρέσει, χρησιμοποιείτε ομοιώματα, σου ‘χει βάλει κανένα στον κώλο;

Λοιπόν εμείς τα χρησιμοποιούμε. Της αρέσει να έχει δυο πούτσες στο μουνί, απ’ τον κώλο δεν της αρέσει. Μάλιστα της λέω και τον βάζει και να τον βγάζει ενώ την γαμάω, και η αίσθηση να τρίβεται κι άλλος ένας πούτσος πάνω στον δικό σου μέσα στο μουνί της γυναίκας σου είναι φοβερή.

Αλλά αυτό που μ’ αρέσει είναι όταν της χώνω τον μεγάλο που της ξεσκίζει το μουνί και για να καυλώσει να τον χωρέσει μέσα της. Της γλείφω το μουνί αλλά καμιά φορά τον σπρώχνει έξω και μου τον τρίβει στην μούρη και τον γλύφω κι αυτόν σπρώχνοντάς τον μέσα στο μουνί της πάλι και την ακούω που βογκάει και προσπαθεί να τον χωρέσει στην μουνάρα της.

Είναι πολύ καυλιάρα και δεν της φαίνεται. Βέβαια πολύ θα ήθελα να ήταν αληθινός. Στις φαντασιώσεις μας της αρέσει να έχει δυο-τρεις μαζί και να την γαμάνε και εγώ να γλύφω το μουνί της και την πούτσα που την γαμάει, και να με βάζει να ρουφάω τα ψωλοχύματα που θα βγαίνουν από το χυμένο μουνί της. Μ’ αρέσει πολύ να την βλέπω να γλύφει πούτσες και να τις πιάνω και να της τις τρίβω στην μούρη της, μια φαντασίωση που μας αρέσει είναι να παίρνω ένα ομοίωμα πούτσου και ενώ την γαμάω της τον βάζω στο στόμα και τον γλύφει και μετά σκύβω και την φυλάω στο στόμα και μπαίνει και η πούτσα ανάμεσα μας και την γλύφω και της τον σπρώχνω μέσα στο στόμα της έτσι πηγαίνει μέχρι να χύσουμε.

Λοιπόν αν δεν έχετε εμπειρία με πλαστικές πούτσες πρέπει να αποκτήσετε. Στείλε και συ διάφορες εμπειρίες σας. Και μια και το ανέφερες για το τηλέφωνο επειδή ξέρω ότι δεν είναι τολμηρή για να δεχτεί να μιλήσει ή να γαμηθεί στο τηλέφωνο τώρα μου ήρθε μια φανταστική φαντασίωση. Έχουμε συνεννοηθεί εμείς χωρίς να ξέρει αυτή τίποτα και την έχω στρώση για γαμήσι. Έχουμε δει ένα βίντεο με πολύ ξέσκισμα, έχουμε πει τις φαντασιώσεις μας να ήταν και ένας τρίτος μαζί, την έχω καυλώσει κι έχουμε αρχίσει και την ξεσκίζω με τον πλαστικό.

Χτυπάει το τηλέφωνο που είναι δίπλα στο κρεβάτι και είσαι εσύ. Την βάζω να το σηκώσει αυτή με τον πλαστικό πούτσο στο μουνί της, της μιλάς καυλιάρικα της λες:

"Τι κάνεις μωρό μου; Εγώ παίζω την ψωλάρα μου που είναι τόση που δεν χωράει στο μικρό σου μουνί γιατί θα στο ξεσκίσει!"
Αν σου απαντήσει οτιδήποτε της λες:

"Σ’ ακούω σαν σαραντάρα μάλλον παντρεμένη. Ωραία που θα ήταν να σ’ άκουγε ο άντρα σου να μου μιλάς και αυτός να μαλακίζεται…!"

Αν μου δώσει το ακουστικό εγώ το βάζω στην ανοιχτή ακρόαση και την επιδοκιμάζω να συνεχίσει να σου μιλάει γλύφοντάς της το μουνί.

Αν απ’ την αρχή στο κλείσει ξαναπαίρνεις. Το σηκώνω εγώ και το βάζω στην ανοιχτή ακρόαση. Σου μιλάω και σου λέω τι της κάνω, την γλύφω θορυβόδικα ώστε να ακούς το μουνί της, της ρίχνω μπατσιές στον κώλο που ακούγονται, την κάνω και βογκάει και συ την παίζεις και μιλώντας και αναφερόμενος σ’ αυτή, αφού ξέρεις πια ότι είμαστε εκεί και οι δυο και γαμιόμαστε, άσχετα αν σου απαντάει αυτή, εσύ της μιλάς.

Της λες ότι γαμιέται το μουνί της και το ακούς, ότι ξέρεις ότι είναι εκεί και τι κάνει, και δίνεις εντολές:

"Ρούφα τον πούτσο του άντρα σου!" ή "φίλε χώστον της στο στόμα και γάμησέ της το να την ακούω, χαστούκισέ της το μάγουλο," πράγμα που εγώ φυσικά θα κάνω.

Το φοβερότερο από όλα δεν έχει συμβεί ακόμη εσύ κάποια στιγμή αφήνεις το τηλέφωνο και πηγαίνεις στην κρεβατοκάμαρα που είναι η γυναίκα σου ξαπλωμένη με το κινητό και της λες:

"Έλα να ακούσεις. Με πήραν στην τύχη ένα ζευγάρι που ξεσκίζεται και θέλουν να τους ακούνε την ώρα που γαμιούνται". Τώρα δεν δίνεις εντολές, τώρα ρωτάς: "τι κάνετε τώρα;"

Εμείς που ήμαστε στο φουλ της καύλας και συνηθίσαμε σου απαντάμε:
"Τώρα την έχω ανάσκελα με σηκωμένα τα πόδια και της ξεσκίζω το μουνί και την ρωτάω: Σ’ αρέσει μωρό μου βογκάει αυτή;" Λες εσύ:
"Γύρισε την μπρούμυτα, βάλτης τον στο μουνί της και τρίφτης την κωλοτρυπίδα"
Το κάνουμε εμείς. Η δικιά σου τώρα βλέπει την ανταπόκριση και κάθετε να ακούσει. Εσύ δεν μένεις αμέτοχος. Της χαϊδεύεις το μουνί και αρχίζει να καυλώνει με την συμμετοχή και την βάζεις να σου παίζει τον πούτσο που ήδη είναι τούμπανο. Κάποια στιγμή όταν και η δικιά σου καυλώσει, λες:
"Τώρα κι εγώ τρίβω το μουνί της γυναίκας μου", και αρχίζεις να την γαμάς.

Τότε εγώ μιλάω στην γυναίκα σου και της λέω διάφορα:
"Ξέσκισέ της την μουνάρα να ακούω τα χύσια της να χτυπάνε στο μουνί της…" της λέω να πιάσει τις ρώγες από τα βυζιά της και να τις τραβήξει. Αν δεν το κάνει αυτή γιατί μπορεί να ντρέπεται να ακούει κάποιον άλλον να την οδηγεί στο γαμήσι της, το κάνεις εσύ και την προτρέπεις να με ακούει. Της λέω να σου ρουφήξει τον πούτσο κι εσύ της τον χώνεις στο στόμα.

Σου λέω ότι τώρα της γαμάω το στόμα και το μουνί με ένα δονητή. Εσύ λες:
"Μωρή, βγάλε τον δονητή από το μουνί σου που κάθεσαι και σε τσιμπουκώνει και χώστον του στο στόμα".
Αν δεν το κάνει την προτρέπω να το κάνει. Σ’ ακούει η γυναίκα σου να λες τέτοια πράγματα που δεν θα πίστευε ότι τα ακούει από σένα κι ότι μπορεί να σκέφτεσαι τέτοια πράγματα. Λες στην γυναίκα μου:

"Ανέβα πάνω του καβάλησέ τον και γαμήσου. Πάρε τον πλαστικό πούτσο, και στερέωσε τον ανάμεσα στα βυζιά σου που στα σφίγγει το σουτιέν ώστε να κρέμεται μπροστά στην μούρη μου κι όπως σκύβει πάνω μου, να μου λες τώρα γλύψε τον πούτσο αυτόν που κρέμεται μπροστά στα μούτρα σου. Και στην συνέχεια να λες τώρα γλύψτε τον μαζί και φαντασθείτε ότι είναι ο πούτσος μου ρουφήχτε τον μέχρι να χύσω στις μούρες σας να με βλέπει η γυναίκα μου".

Εσύ εντωμεταξύ να συνεχίζεις και να γαμάς την γυναίκα σου και να ακούς τι σου λέω εγώ όπως:
"Βάλτης κωλοδάχτυλο, σ’ αρέσει πουτανίτσα; Τώρα ξέσκισέ την. Φίλε βγάλε την ψωλή σου από το μουνί της, πουτανίτσα εσύ βάλε ένα δάχτυλο μέσα μέχρι το δαχτυλίδι του γάμου σας και μετά εσύ φίλε σπρώξε μέσα. Μετά δυο δάχτυλα μέχρι να χύσετε".

Οι φαντασιώσεις είναι άπειρες αν πετύχει που δεν είναι καθόλου δύσκολο γιατί το χειρότερο που έχουν οι γυναίκες να κάνουν είναι να μην μιλάνε θα συμμετέχον όμως. Το βασικό είναι η συμμετοχή. Αν αυτό γίνει μερικές φορές τότε μπορεί να συμβεί και στην πραγματικότητα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")