Ο άγνωστος που πήρε την παρθενιά μου ήταν θείος μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έγινα κατακόκκινη, όχι μόνο από την καύλα που είχε σκορπίσει στο κορμί μου ο αναπάντεχος εραστής μου, όσο γιατί τις σκέψεις αυτές τις έκανα με ικανοποίηση και όχι με απελπισία,

όπως θα έπρεπε αν ήθελα να γλιτώσω από αυτόν. Ξαναγύρισα στην πραγματικότητα και είδα ότι ασυνείδητα με τα χέρια μου χάιδευα τα μαλλιά του.

«Αυτή δεν είναι συμπεριφορά κοπέλας μου τη βιάζουν!» Σκέφτηκα. Οπότε, ας μην παριστάνω άδικα το θύμα. Στο κάτω-κάτω δεν περνούσα και άσχημα. Αργά η γρήγορα θα έκανα έρωτα με κάποιον, γιατί όχι με αυτόν; Αν και ήταν πολύ μεγάλος. Αλλιώς είχα σκεφτεί την πρώτη φορά, αλλά τώρα το μουνί μου είχε πάρει φωτιά. Το κενό στο στομάχι μου μεγάλωνε και οι ρώγες στα στήθια μου είχαν σκληρύνει τόσο που σχεδόν με πονούσαν.

Είχε επικεντρώσει το γλύψιμο στην κλειτορίδα και ένιωθα το μουνάκι μου να έχει μουδιάσει, σαν να με τσιμπούσαν χιλιάδες μικρές καρφίτσες. Ξαφνικά έσπρωξε ένα δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα μου. Με τίποτα δεν ήμουν προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο. Το ζόρισμα που ένιωσε η παρθένα μου τρυπούλα σε συνδυασμό με το ήδη υπερφορτισμένο μουνάκι μου, ήταν πολύ περισσότερο από ότι μπορούσα να αντέξω.

Τεντώθηκα σαν τόξο, τον άρπαξα από τα παλιά και ξέσπασα σε ένα τρελό οργασμό. Σχεδόν έβγαζα αφρούς από το στόμα, πρέπει να φώναξα δυνατά γιατί ήρθε από πάνω μου και μου σκέπασε το στόμα με το χέρι του. Έτσι τον βρήκα από πάνω μου όταν συνήλθα, προσπαθώντας να ξαναβρώ την ανάσα μου. Ήμουν δακρυσμένη… αυτό το θυμάμαι καλά.

Με πήρε αγκαλιά, με σήκωσε και με πήγε στο ντιβάνι. Μου έβγαλε αργά τη φούστα, τις κάλτσες, τα γοβάκια, μου ξεκούμπωσε τη μπλούζα και την τράβηξε πάνω από το κεφάλι μου. Και στο τέλος, αφού δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα με το σουτιέν, ανασηκώθηκα και το ξεκούμπωσα εγώ. Χαμογέλασε και έβαλε τα ζεστά του χέρια πάνω στο στήθος μου. Η λαχτάρα του είδαν τόση που… πότε απλά τα χάιδευε, πότε τα ζουλούσε, πότε τσιμπούσε με δύναμη τις ρώγες.

Έσκυψε και με φίλησε στο στόμα και αυτή τη φορά εγώ ανταποκρίθηκα. Έβαλε τη γλώσσα του μέσα στο στόμα και άρχισε να ενώνεται με τη δικιά μου. Η γεύση του ήταν βαριά και πρωτόγνωρη για μένα, αλλά τα χάδια του που απλώνονταν από τους μηρούς μου, την τρυπούλα μου, την κοιλιά μου, το στήθος μου, με έκαναν να τη δέχομαι αδιαμαρτύρητα.

Κάποια στιγμή με άφησε και πετάχτηκε όρθιος. Με πολύ γρήγορες κινήσεις γδύθηκε. Το όργανο του πετάχτηκε όρθιο αμέσως μόλις κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο μαζί. Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο πράγμα από τόσο κοντά. Μου φαινόταν αλλόκοτο και αστείο. Αλλά τα γέλια μου κόπηκαν πριν καν τα αρχίσω, όταν σκέφτηκα ότι αυτό το πράγμα προοριζόταν να φωλιάσει ανάμεσα στα σκέλια μου.

Ξανά έκατσε… αυτή τη φορά από την άλλη μεριά του ντιβανιού δίπλα στο κεφάλι μου.

-    Λοιπόν, πουτανίτσα… για να δούμε αν είσαι τόσο καυλιάρα όσο φαίνεσαι! Μου λέει.

Και ενώ εγώ είχα ανασηκωθεί, παίρνει το χέρι μου και το ακουμπάει πάνω στον πούτσο του. Από ένστικτο πήγα να το τραβήξω, αλλά το κράτησε εκεί και μου είπε να αρχίσω τα χάδια.

-    Μη φοβάσαι, δεν δαγκώνει… ένας πούτσος είναι! Θα φας πολλούς στη ζωή σου, αλλά κανένας δε θα έχει τη γλύκα του.

Ήταν ζεστός, με μικρές φλεβίτσες, απαλός στο χέρι. Ενώ τον ένιωθα να σκληραίνει κι άλλο όσο περνούσε η ώρα. Στην αρχή απλά είχα τυλίξει το χέρι μου γύρω του και το έπαιξα πάνω κάτω αργά… μετά πήγα να το κάνω πιο γρήγορα, αλλά με σταμάτησε.

-    Δε θέλετε άλλο; Τον ρώτησα.

-    Θέλω καριολίτσα αλλά θέλω αλλιώς τώρα.

Και λέγοντας αυτά, με πιάνει από το σβέρκο και άρχισε να με πιέζει να σκύψω.

-    Δεν θέλω έτσι. Είπα. Είναι αηδία.. Αλλά δεν είχε σκοπό να με αφήσει.

-    Ποιος σου το είπε; Μου λέει.

-    Κάτι κορίτσια που το έχουν κάνει. Του λέω.

-    Το ξανάκαναν μετά την πρώτη φορά;

-    Ναι.

-    Άρα δεν είναι και τόσο αηδία ε; Άντε, άσε τις κουβέντες, και σκύψε! Ή μπας και νομίζεις ότι η μάνα σου δεν τσιμπουκώνει τον μπαμπά σου; Τσουλάκι είναι αργά για γκρίνιες. Άνοιξε το στόμα και θα δεις ότι θα σου αρέσει.

Δε μπορώ να πω ότι με έπεισε με τα λόγια, αλλά έτσι και αλλιώς με είχε σπρώξει τόσο που είχε ακουμπήσει τον πούτσο του στα μάγουλα μου. Άνοιξα λοιπόν το στόμα και μπήκε μέσα μου. Η γεύση του αλμυρή, βαριά. Η μυρωδιά επίσης. Μύριζε κάτι σαν κανέλα, αλλά απαλό και ζεστό. Στην αρχή κόντεψα να πνιγώ.

-    Σιγά ρε πορνίδιο! Δεν είναι για χόρταση… με το μαλακό. Βγάλε τη γλώσσα σου και άρχισε να το γλύφεις σιγά-σιγά, και που και που σταμάτα και ρούφα το. Έεεεετσι. Είδες; Δεν είναι δύσκολο; Πιο πολύ με τη γλώσσα… μπράβο! Τώρα όλο από πάνω μέχρι κάτω. Α, ρε καριολίτσα… έτσι! Το πρώτο τσιμπούκι θα γίνεις! Πω πω καύλα! Εεεετσι… έτσι.

Με τις οδηγίες του μπόρεσα να τον ικανοποιήσω αρκετά, παρά την αρχική μου τάση για αναγούλα. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που έκανα, αλλά εντάξει δεν ήταν δα και κάτι το τρομερό. Όσο περνούσε η ώρα, σταμάτησε να μουγκρίζει. Έγειρε το κεφάλι του προς τα πίσω και με το χέρι του οδηγούσε το κεφάλι του όπως ήθελε αυτός. Δυστυχώς τότε δεν ήξερα να διαβάζω το αντρικό σώμα και δεν καταλάβαινα πότε θα τελείωνε.

Κάποια στιγμή λοιπόν που άρχισε να κουνάει τη λεκάνη του έτσι ώστε σχεδόν να μου γαμάει το στόμα, δεν έδωσα σημασία στο έντονο τράβηγμα των μαλλιών μου. Ίσα-ίσα έλεγα: κοίτα τι καλά που το κάνω. Η πρώτη ριξιά από το σπέρμα του, μου γέμισε το στόμα και δεν πήρα χαμπάρι τι ήταν. Ένα υγρό ζεστό και κρεμώδες που μόλις το ένιωσα κατάλαβα το στομάχι μου να γυρίζει και να είμαι έτοιμη να ξεράσω. Αλλά δεν το έκανα. Η αίσθηση ήταν μόνο για ένα-δυο δευτερόλεπτα. Πήγα όμως να σηκώσω το κεφάλι αλλά δε με άφησε. Με πρόσταξε να τα πιω όλα να μην αφήσω σταγόνα.

Εγώ δεν μπορούσα να αναπνεύσω με γεμάτο το στόμα, και τελικά παρόλο που δεν το ήθελα κατάπια, και ξανακατάπια γιατί έριξε το σπέρμα του 3-4 φορές στο στόμα μου. Μου κρατούσε το κεφάλι πάνω στο καυλί του αλλά τώρα εγώ μπορούσα να ανοίξω το στόμα μου και να αναπνέω κανονικά.

-    Τι πουτανάκι είσαι εσύ! Όλα τα κατάπιες!!!

Είπε αφού πρώτα με είχε βάλει να του κάνω τον πούτσο λαμπίκο από τα υγρά που είχε. Λες και είχα και επιλογή.

-    Α, ρε τι γαμήσια έχεις να φας εσύ στο μέλλον! Θα κόβουν φλέβες για τη μουνάρα σου, μωρό μου.

Με έβαλε και πάνω στα πόδια του και άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου ενώ είχε ανάψει ένα τσιγάρο που βρώμουςε απίστευτα. Με ρωτούσε διάφορα πράγματα για μένα και εγώ του απαντούσα. Όσο περνούσε η ώρα όμως τόσο αγχωνόμουνα, τόσο και με έπιανε πανικός. Βλέπετε, κάτω στους μηρούς μου ένιωθα το κτήνος να μεγαλώνει. Είχε περάσει μισή ώρα με κουβέντα και χάδια, όταν πια ένιωσα ότι του είχε ξανασηκωθεί. Με έβαλε και γονάτισα μπροστά του και να το ξαναπάρω στο στόμα μου. Ο πούτσος του πλέον είχε γίνει σαν από πέτρα.

Πήγε και έφερε λίγο λάδι και τον άλειψε ενώ με έβαλε να κάτσω πάνω στο πόδι του και να τρίβομαι εκεί. Η αγωνία για αυτό που με περίμενε είχε μεγαλώσει αλλά το ίδιο και η προσμονή. Αν και ευχαρίστως θα σταματούσα εκεί και θα έφευγα, το μουνί μου με πρόδωσε και έγινε μούσκεμα πολύ γρήγορα. Μου είπε και σηκώθηκα μπροστά του και στάθηκα όρθια με ανοιχτά τα πόδια. Με το ένα χέρι ψαχούλευε τον φτωχό γατάκι μου και με το άλλο χάιδευε το όργανο του.

Με ρωτούσε γιατί είχα γίνει μούσκεμα, γιατί το μουνάκι μου τρέχει σα βρύση, τι θέλει τώρα, και αν θέλει τρελό και άγριο γαμήσι. Εγώ του απαντούσα όπως ήθελε και όπως μου πρότεινε και ο ίδιος ότι ήμουν μια μικρή γαμιόλα, που το μουνάκι της διψούσε για πούτσο, και ότι ήθελα να με γαμήσει τρελά.

Κάποια στιγμή χωρίς προειδοποίηση, με αρπάζει και με πετάει στο ντιβάνι και μου ανοίγει απότομα τα πόδια. Εγώ κοκάλωσα και σκεφτόμουν ότι θα τρελαθώ στον πόνο. Ξάπλωσε από πάνω μου με το καυλί να αγγίζει το παρθένο μουνί μου, παράλληλα όμως όχι κάθετα για να μπει και να τρίβεται πάνω μου. Μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε ότι αν αγχώνομαι και σφίγγομαι απλά θα πονέσω πολύ, και να χαλαρώσω γιατί δεν είναι τίποτα.

Μου άρεσε πολύ όπως είχε ρίξει το κορμί του πάνω μου. Όλο αυτό το βάρος, η ζεστασιά, το πώς τριβόταν πάνω μου... Σιγά-σιγά με τον πούτσο του χάραζε τα ερεθισμένα μου μουνόχειλα. Συνέχισε για λίγη ώρα και ξαφνικά, έβαλε λίγο το κεφαλάκι του οργάνου του μέσα μου. Ένιωσα ένα ζόρισμα χαμηλά και μου κόπηκε η ανάσα. Τότε πήρε φόρα και το έβαλε δυνατά μέσα.

Μου ξέφυγε ένα: «Αχ» και περίμενα να νιώσω τον πόνο αλλά αυτός άρχισε να σπρώχνει ρυθμικά και δυνατά. Το τσίμπημα κάτω μου ήταν πιο έντονο αλλά το μεγάλο κύμα πόνου που περίμενα δεν ήρθε ποτέ. Ένιωσα να ανοίγω και να δέχομαι τον πούτσο του. Τον είχα αγκαλιάσει από τους ώμους και δεχόμουν τις ωθήσεις του. Μου ψιθύριζε έναν ποταμό από προστυχιές αλλά εγώ δεν έδινα σημασία. Απλά ήθελα να νιώθω το παλούκι όλο και πιο βαθιά λίγο ακόμα, πόντο-πόντο...

Συνέχισε να με οργώνει για κανένα δεκάλεπτο, ίσως και παραπάνω δεν ξέρω, είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Ευτυχώς είχε τουλάχιστον τη πρόνοια λίγες στιγμές πριν, να φτάσει στην κορύφωση, να τραβηχτεί από μέσα μου. Πρόλαβε μόνο να ανασηκωθεί λίγο και το σπέρμα του πετάχτηκε στην κοιλιά μου και λίγο στο στήθος μου. Έπεσε βαρύς πάνω μου, ξέπνοος. Δεν έφτασα σε οργασμό πάλι, αλλά εντάξει δε με πείραξε. Είχα όλο το καλοκαίρι μπροστά μου, και ένα γαμιά στη διάθεση μου να έχω όσους οργασμούς ήθελα.

Σηκώθηκα, πήγα στο μπάνιο και πλύθηκα. Γύρισα και τον βρήκα ξαπλωμένο στο ντιβάνι να καπνίζει. Είδα ότι είχε περάσει σχεδόν μιάμιση ώρα από την ώρα που έφυγα από το γλέντι, οπότε δεν ήθελα να το ρισκάρω άλλο. Ντύθηκα σιγά-σιγά. Δε μου είπε να μείνω, απλά την ώρα που έφευγα, ήρθε από πίσω μου με φίλησε στο λαιμό, και έβαλε το χέρι του από πίσω κάτω από τη φούστα μου. Χαϊδεύοντας με μου έκλεισε ραντεβού για την μεθεπόμενη μέρα. Κούνησα το κεφάλι μου θετικά.

Την άλλη μέρα έμαθα ρωτώντας απ’ έξω απ’ έξω το μεγάλο μυστικό. Έπαθα σοκ. Ήταν θείος μου!!! Το μαύρο πρόβατο της οικογένειας. Ήταν στη φυλακή 15 χρόνια και κανένας δε μιλούσε για αυτόν. Γι αυτό δεν τον ήξερα. Με ξεπαρθένιασε ένας θείος μου! Παρά το σοκ, δεν άργησα ούτε ένα λεπτό στο επόμενο ραντεβού μου…
Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")