Η χοντρούλα που γνώρισα στο ίντερνετ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Έχω κι εγώ μια ιστορία που μου φαινόταν απίθανη όταν έγινε πραγματικότητα. Ήμουν τριάντα χρονών τότε και κάνοντας χαβαλέ περισσότερο, προχώρησα μια γνωριμία που είχα κάνει μέσω διαδικτύου παίρνοντας τηλέφωνο.

Να πω ότι ποτέ δεν θεωρούσα σοβαρό μέσο για γνωριμίες το ίντερνετ. Όταν όμως πρωτομίλησα με την κοπέλα που μου έδωσε το τηλέφωνό της, άρχισε ένα παιχνίδι που αν όχι τίποτα άλλο, τουλάχιστον είχε πλάκα.

Μου αρέσουν τρομερά οι χοντρές γυναίκες, οι μεγάλοι κώλοι, τα τεράστια βυζιά, τα μπούτια, οι χοντρές κοιλιές κλπ. Η γνωριμία που ξεκίνησε λοιπόν ήταν με μια τέτοιων κυβικών κυρία. Ζούσε σε μια κοντινή πόλη και με περνούσε γύρω στα 10 χρόνια. Μετά από αρκετά τηλέφωνα βρεθήκαμε στην πόλη της. Ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και πολύ χοντρή! Η κοιλιά της ήταν τεράστια όπως και ο κώλος της ενώ τα βυζιά της δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλα.

Όμως ήταν χαμογελαστή και πολύ άνετη και ευχάριστη παρέα. Πήγαμε για φαγητό, κουβεντιάσαμε πολύ, μετά ήπιαμε ενώ καταλήξαμε και για γλυκό. Οι χειρονομίες μου γελώντας πάντα προσπαθούσαν να την αγγίζουν φιλικά χωρίς φυσικά μέσα στον κόσμο κάποιος από τους δυο μας να κάνει το παραμικρό παραπάνω. Πριν πούμε όμως «καληνύχτα» μέσα σ’ ένα στενό δρομάκι σκύβει και μου δίνει ένα απαλό φιλί στο στόμα που με λύγισε.

-    «Έλα αν θέλεις στο μαγαζί που δουλεύω...», μου ψιθυρίζει.

Τη στιγμή εκείνη κόντεψα να τρελαθώ. Ξεκλείδωσε το μαγαζί, μπήκε κι ύστερα από 3-4 λεπτά μπήκα κι εγώ στο σκοτεινό μαγαζί, κι αυτή από πίσω μου κλείδωσε. Κάθισα σε μια καρέκλα να ξεκουραστώ κι εκείνη γονάτισε μπροστά μου χαϊδεύοντας τον πούτσο μου. Μου φαινόταν σαν όνειρο το ότι χούφτωνα μια τόσο χοντρή γυναίκα.

Της σήκωσα τη μπλούζα και τα χέρια μου χάθηκαν μέσα στα κρέατά της. Έπιανα τη μέση της, την κοιλιά της ενώ δεν μπορούσα να την αγκαλιάσω ολόκληρη! Είχα καυλώσει τρομερά. Σηκώθηκα κι εγώ, την κάθισα στην καρέκλα κι άρχισα να χαϊδεύω τις μπουτάρες της. Η κιλότα της ήταν τεράστια και κάλυπτε κι ένα μέρος της κοιλιάς της.

Την τράβηξα στην άκρη κι έψαχνα να βρω την τρύπα της. Με βοήθησε σηκώνοντας με το χέρι της την κοιλάρα της κι εγώ έβαλα ένα δάχτυλο μέσα της. Όταν την άκουσα να βογκάει, τρελάθηκα! Έσκυψα κι άρχισα να τη γλύφω. Ένιωθα ότι δεν θα αντέξω για πολύ.

Έτσι σηκώθηκε έβγαλε τη φούστα της κι έγειρε πάνω σ’ ένα τραπέζι. Με το χέρι της οδήγησε τον πούτσο μου μέσα της. Ήμουν από πίσω της και μπαινόβγαινα μέσα της χουφτώνοντας και μαλάζοντας τα τεράστια κωλομάγουλά της. Τα βυζιά της δεν τα έφτανα, το μόνο που κατάφερα ήταν να αντέξω τόσο ώστε να τελειώσουμε σχεδόν μαζί χουφτώνοντας την τεράστια κρεμασμένη κοιλιά της.

Μετά από αυτήν τη συνάντηση, βρεθήκαμε αρκετές φορές και πάντα ήταν διαφορετικά και άψογα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")