Βίτσια στην κατασκήνωση κοριτσιών (8ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ο Μπίλυ έσπρωξε την ψωλάρα του με δύναμη για να μπει στην κωλοτρυπίδα της. Η Νάντια άρχισε να φωνάζει, να βογκάει, να ουρλιάζει και να τσιρίζει. Ο Μπίλυ άπλωσε τα χέρια του, βρήκε τις βυζάρες της κι άρχισε να τις χουφτώνει.

Nα τις σφίγγει δυνατά και πότε-πότε να της τσιμπάει τις βυζόρωγες.
Την ίδια στιγμή το πουτσοκέφαλό του της άνοιγε τα κωλοβάρδουλα και χωνόταν πανηγυρικά μέσα στον κώλο της. Ο Μπίλυ έβγαλε το ψωλοκέφαλό του κι αμέσως μετά της το ξανακάρφωσε με λύσσα. Η Νάντια βόγκηξε σαν το γουρούνι που το σφάζουν. Δεν έφτανε μόνο αυτός ο πόνος, είχε και τα καρφιά και τα σύρματα του σκαμνιού που της τρυπούσαν τα μπούτια και τα κωλομάγουλα.

Η Νάντια κατάλαβε ότι δεν θα ωφελούσε σε τίποτε η αντίσταση ή τα παρακάλια. Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσει. Ο Μπίλυ εκμεταλλεύτηκε την κατάστασή της και με την ευκαιρία της χαλάρωσης βρήκε πιο εύκολα το δρόμο για να της φυτέψει την καραπουτσακλάρα του στην κωλοτρυπίδα. Τέτοιο ζόρι στην κωλοτρυπίδα της δεν είχε νιώσει ποτέ. Ούτε και στο χέσιμο μετά από ένα μήνα δυσκοιλιότητας!

Ο Μπίλυ έσπρωξε πιο μέσα το καυλί του και κάποια στιγμή ένιωσε μέσα τον πάτο του κώλου της. Η κωλοτρυπίδα της τεντώθηκε και κόντευε να σκιστεί. Σίγουρα αυτή η ψωλάρα ήταν πολύ πιο χοντρή απ' το μεταλλικό ρύγχος της σωλήνας του νερού που είχε νιώσει πρωτύτερα. Κι ενώ ο Μπίλυ της φύτευε όλο και πιο βαθιά την πουτσάρα του μέσα στον κώλο, της τσιμπούσε τις βυζόρωγες με λύσσα λες κι ήθελε να τις λειώσει.

Η πίεση που ένιωθε στον κώλο της και ο πόνος είχαν σαν αποτέλεσμα να κάνουν τα μουνόχειλά της απανωτές συσπάσεις το κορμί της άρχισε και πάλι να φουντώνει παρόλο που είχε λουστεί ολόκληρη με κρύο ιδρώτα. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβει κι η ίδια έκανε μια απότομη κίνηση προς τα πίσω και βοήθησε την ψωλάρα του Μπίλυ να της μπει ακόμη πιο μέσα. Τα μάτια της γούρλωσαν και κόντευαν να πεταχτούν απ' τις κόγχες τους.

Από κείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να κουνάει τον κώλο της κατά τρόπο που φούντωνε περισσότερο την καύλα του γαμιά της παρά τον αποθάρρυνε ή τον ταλαιπωρούσε. Παρόλο το τσούξιμο που ένιωθε στην κωλοτρυπίδα της, ο πόθος για γαμήσι είχε φουντώσει μέσα της και την είχε μετατρέψει σε άλλο άνθρωπο. Την είχε κάνει πολύ μαζόχα. Μετά σκέφτηκε να κάνει κάτι να του δείξει ότι και τα μουνόχειλά της μπορούσαν να του πιάσουν τόσο σφιχτά τον πούτσο για να ευχαριστιέται μήπως και τον πιέσει να της τον βγάλει απ' τον κώλο και τον βάλει στο μουνί.

Η καύλα της Νάντιας φούντωσε άγρια. Κάθε σπρώξιμο της ψωλής του προς τα μέσα την έκανε να βογκάει και να πνίγεται απ' τον πόθο και την καύλα. Τα μάτια της κόντευαν να πεταχτούν έξω απ τις κόγχες τους απ' το ζόρι που ένιωθε στην κωλάρα της. Κάποια στιγμή ο Μπίλυ αποφάσισε να της τον καρφώσει ακόμη πιο βαθιά. Άφησε λοιπόν τα βυζιά της και χούφτωσε γερά τα ολοστρόγγυλα κωλομάγουλά της. Της τα άνοιξε διάπλατα, όσο πιο πολύ μπορούσε και έσπρωξε την ψωλή του μέσα μ' όλη του τη δύναμη.

Οι χούφτες του Μπίλυ είχαν πλημμυρίσει από βελούδινα μπούτια και κωλομάγουλα. Η αίσθηση αυτή τον έκανε να καυλώσει περισσότερο κι η πουτσάρα του πήρε γιγάντιες διαστάσεις. Σε λίγο άφησε τα μπούτια και τα κωλοβάρδουλά της κι άρχισε πάλι να χουφτώνει και να σφίγγει τις βυζάρες της.

Ο πούτσος του Μπίλυ άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στην κωλοτρυπίδα της με πιο γρήγορο ρυθμό. Κάθε χτύπημά του έκανε τα βαριά και τριχωτά αρχίδια του να της δίνουν αρχιδοσκάμπιλα πάνω στα κωλομάγουλά της. Τα βογκητά της Νάντιας φούντωναν ακόμη περισσότερο. Την καύλα του Μπίλυ που τώρα άρχιζε να πατάει άγριο γκάζι. Η Νάντια προσπαθούσε να μετριάσει τον πόνο της δαγκώνοντας δυνατά τα ματωμένα απ' το μαστίγιο χείλια της. Ο Μπίλυ άφησε τις βυζάρες της κι άρχισε να της χαϊδεύει τα μπούτια και το μουνί.

Η Νάντια είχε μουσκέψει στον ιδρώτα και τα μουνόχειλά της είχαν καταβρεχτεί από μουνοζούμια. Ο Μπίλυ άφησε τα μπούτια της κι άρχισε να της πιέζει την κλειτορίδα και πότε-πότε της έχωνε και κανένα μουνοδάχτυλο. Τα δάχτυλά του είχαν μουσκέψει απ' τα ζουμιά της ηδονής της και τον διευκόλυναν στις κινήσεις του. Όταν ακούμπησε το μεγάλο του δάχτυλο πάνω στην φουσκωμένη της κλειτορίδα την ένιωσε να πάλλεται έντονα. Αυτό θα πει καύλα.. σκέφτηκε.

Τα μουνόχειλά της σφίχτηκαν σαν τανάλια γύρω απ' τα δάχτυλά του και απειλούσαν να του τα κόψουν. Μετά από λίγο ο Μπίλυ άρχισε να της τρίβει με το ένα χέρι την κλειτορίδα και με το άλλο πότε τη μία και πότε την άλλη τις ρώγες της. Με τα κόλπα του είχε καταφέρει να την κάνει τρελή και παλαβή για γαμήσι και τώρα τα βογκητά της ήταν περισσότερο από πόθο και καύλα παρά από πόνο.

Στο μεταξύ η πουτσάρα του μπαινόβγαινε γρήγορα και ρυθμικά μέσα στην κωλοτρυπίδα της και την έκανε να βογκάει δυνατά απ' το ζόρι. Τα δάχτυλά του που ήταν φυτεμένα μέσα στη μουνότρυπά της άρχισαν να στριφογυρνάνε σαν προπέλες. Τα ζουμιά του μουνιού της άρχισαν να τρέχουν ποτάμια και να μουσκεύουν τα πάντα.

Κάποια στιγμή ο Μπίλυ σταμάτησε το γαμήσι κι η Νάντια υπέθεσε ότι επιτέλους είχε έρθει η ώρα της ανάπαυσης και της λύτρωσης γι' αυτήν.  Έκανε όμως ένα τεράστιο σφάλμα στις προβλέψεις της. Ο Μπίλυ αμέσως μετά άρχισε πάλι το άγριο πούτσωμα που της έκανε στην κωλοτρυπίδα και την άφησε άναυδη.

Τα βαριά και γεμάτα ψωλοχύματα αρχίδια του άρχισαν να της μαστιγώνουν το τρυφερό μέρος ανάμεσα στο μουνί και τον κώλο και την έκαναν να καυλώνει ακόμη περισσότερο. Αυτή η καύλα σε συνδυασμό με το σταθερό και ρυθμικό τρίψιμο της κλειτορίδας της την έκαναν να τρελαθεί από ηδονή και πόθο για γαμήσι.

Η Νάντια έκλεισε τα μάτια της και προσπάθησε να χαλαρώσει. Ο Μπίλυ πήρε αμέσως πρέφα τι συνέβαινε και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της με ξέφρενο ρυθμό. Το πουτσοκέφαλό του χτυπούσε άγρια τον πάτο της σκατότρυπάς της και απειλούσε ν' ανοίξει ένα γιγάντιο ρήγμα. Η Νάντια υπέθεσε ότι αν ο γαμιάς της συνέχιζε μ αυτό το ρυθμό σίγουρα μετά απ' αυτό το γαμήσι θα είχε πρόβλημα χεστικής εγκράτειας! Κατά βάθος όμως η Νάντια γούσταρε αυτό το άγριο και βαρβάτο γαμήσι απ' τον κώλο. Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να παρακαλάει θεούς και δαίμονες να καυλώσει περισσότερο και να γίνει το παλούκι του πιο χοντρό και πιο μακρύ για ν' απολαύσει πιο άτσαλο γαμήσι.

Η κωλοτρυπίδα της είχε πάρει φωτιά. Τη έτσουζε φριχτά αλλά δεν την ένοιαζε καθόλου. Τώρα το μόνο που την απασχολούσε ήταν να καυλώσει περισσότερο και να χύσει άγρια μήπως και ηρεμήσει κάπως.

"Με ξετρέλανες μωρή σκύλα! Πιο σφιχτή κωλοτρυπίδα απ' τη δική σου ποτέ δεν γάμησα μέχρι τώρα!" έλεγε με πνιχτή φωνή ο Μπίλυ καθώς μπαινόβγαινε μέσα της.

Μετά από λίγο άρχισε να της χαϊδεύει και πάλι τις βυζάρες, τις ρώγες και την κλειτορίδα και να μουσκεύει τα δάχτυλά του στα ζουμιά της μουνότρυπάς της για να γλιστράνε πιο εύκολα και να τον βοηθούν να κάνει πιο αισθησιακό και καυλωτικό μασάζ. Η κωλοτρυπίδα της την έτσουζε φριχτά λες κι ήταν ανοιχτή πληγή που της έριχνες πάνω καθαρό οινόπνευμα.

Ο Μπίλυ τώρα αγρίεψε περισσότερο. Άρχισε και πάλι να της τσιμπάει με λύσσα τα μουνόχειλα, την κλειτορίδα και τις βυζόρωγες ενώ ταυτόχρονα της κάρφωνε με πάθος τον πούτσο στην κωλάρα της. Τώρα όλος ο πόνος του κορμιού της είχε επικεντρωθεί πάνω στην κωλοτρυπίδα της που κόντευε να σκιστεί και να γίνει χίλια δυο κομμάτια. Παρόλα αυτά της άρεσε πολύ αυτό το άγριο κωλογάμησο όσο τίποτε άλλο. Τώρα πλέον ο αντικειμενικός της στόχος ήταν να καυλώσει όσο πιο πολύ μπορούσε για να χύσει άγρια και να κοπάσει πλέον η καύλα της που κόντευε να την τρελάνει.

Η πουτσάρα του Μπίλυ την έκανε να καυλώνει όλο και πιο πολύ με τις απανωτές βυθομετρήσεις. Η κωλοτρυπίδα της είχε σφίξει τόσο πολύ που η πούτσα του κόντευε να κοπεί στα δυο. Με υπεράνθρωπες προσπάθειες ο Μπίλυ κατάφερε να την ξεκολλήσει και να την ελευθερώσει κι αμέσως μετά συνέχισε το άγριο αυτό ξεκώλιασμα.

"Γουστάρω την κωλοτρυπίδα σου μωρή καριόλα"!

Αμέσως μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της πιο γρήγορα και κάποια στιγμή, μια στιγμή που η Νάντια ήταν ανύποπτη και έπλεε στα πελάγη της ευτυχίας και της καύλας της, ένιωσε μέσα στον πάτο του κώλου της την πρώτη καυτή χυσιά του Μπίλυ.

Η Νάντια άρχισε να βογκάει, να ουρλιάζει και να τρέμει ολόκληρη απ την καύλα. Η μια χυσιά διαδεχόταν την άλλη και η κωλάρα της άρχισε να πλημμυρίζει με χύσια. Τα δάχτυλα του Μπίλυ πίεζαν τώρα την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της σαν να ήθελαν να τα στύψουν και να βγάλουν από μέσα τους όλα τα χύσια της νεαρής αυτής γκόμενας που ξεκώλιαζε τόσο άγρια.

Από κάποια στιγμή και μετά τα μουνόχειλά της έσφιξαν σαν τανάλια γύρω απ τα δάχτυλά του. Ο Μπίλυ άπλωσε το ένα του χέρι και άρχισε να της τσιμπάει τις βυζόρωγες ενώ ταυτόχρονα γαμούσε άγρια κι έχυνε μέσα στον κώλο της τα χύσια του με τους κουβάδες.

Κάποια στιγμή, μετά απ αυτό το έντονο ξέσπασμα του Μπίλυ η Νάντια άρχισε κι αυτή να βογκάει, να τρέμει ολόκληρη απ' την καύλα και να χύνει άτσαλα. Τα χύσια του Μπίλυ πλημμύρισαν τον κώλο της κι άρχισαν να γλιστρούν έξω απ την κωλοτρυπίδα της. Η Νάντια κουνιόταν σαν νευρόσπαστο. Κάθε χυσιά που έχυνε το κορμί της συνταραζόταν απ' την κορυφή ως τα νύχια. • Όσο για τα βογκητά της, αυτά δεν περιγράφονται.

Όταν η αρχιδοσακούλα του Μπίλυ άδειασε τελείως κι αποπειράθηκε εκείνος να βγάλει την ψωλή του απ τον κώλο της, η Νάντια πρόβαλε αντίσταση

Έσφιξε το κρεάτινο δαχτυλίδι του κώλου της τόσο σφιχτά που κλείδωσε μέσα την πουτσάρα του. Ο Μπίλυ τραβήχτηκε απότομα και με δύναμη και καθώς έβγαλε το παλαμάρι του απ' την κωλοτρυπίδα της ακούστηκε ένα δυνατό "Πλοπ" όπως κάνει κι η σαμπάνια όταν της βγάζεις το φελλό.

Η Νάντια έμεινε ανικανοποίητη. Δεν είχε προλάβει να χύσει τελείως και να ηρεμήσει κι ο γαμιάς της αφού της είχε κάνει λίμπα τον κώλο, τραβήχτηκε έξω κι άρχισε να την κοιτάζει ειρωνικά και να χαχανίζει για να της σπάσει τα νεύρα. Λίγο αργότερα ο Μπίλυ αποφάσισε να την κάνει να χύσει κι αυτή και να την αφήσει λίγο να ηρεμήσει. Άρχισε λοιπόν να της τρίβει την κλειτορίδα με τόσο ξέφρενο ρυθμό που η Νάντια δεν άργησε να τινάζεται και να χύνει άγρια.

Παρόλο που είχε χύσει, η καύλα της δεν είχε κοπάσει τελείως. Αυτό το γαμήσι απ' τον κώλο της άρεσε τόσο πολύ που θα ήθελε να έχει την ψωλάρα του στον κώλο της με τις ώρες.

"Γιατί μου τον έβγαλες ρε μαλάκα; Δεν μπορούσες ν αντέξεις λίγο ακόμη για να χύσω κι εγώ έχοντας την πούτσα σου μέσα στον κώλο μου;" του είπε αγριεμένη.

"Γουστάρω να σε βλέπω να χτυπιέσαι μωρή καριόλα, γι' αυτό στο έκανα!" της είπε κι άρχισε να χαχανίζει.

Μεγαλύτερη ταπείνωση και απογοήτευση απ' αυτή που ένιωθε τώρα, δεν είχε νιώσει ποτέ άλλοτε. Το κορμί της στεκόταν όρθιο και πάλι και στηριζόταν μόνο απ' τα χέρια της που ήταν δεμένα μ' ένα σχοινί απ το ταβάνι της καλύβας. Τα ζουμιά του μουνιού της κατρακυλούσαν πάνω στα μπούτια της και αναμειγνύονταν με τα χύσια του Μπίλυ που κυλούσαν αργά-αργά απ' την κωλοτρυπίδα της.

"Μωρή ξεκωλιάρα, εσύ με την καύλα που έχεις είσαι ικανή να ξεκατινιάσεις ολόκληρο λόχο! Άντε γαμήσου μωρή παλιοπουτάνα!" της είπε αγριεμένος ο Μπίλυ.

Η Νάντια δεν του απάντησε Έμεινε εκεί που ήταν κρεμασμένη και περίμενε να δει τι άλλο περιελάβανε το πρόγραμμα μέχρι να έρθει η ώρα να αποχτήσει και πάλι την ελευθερία της. Ο Μπίλυ σήκωσε το σλιπάκι του, φόρεσε το σορτσάκι του και σκούπισε με την έξω πλευρά της παλάμης του το καταϊδρωμένο μέτωπό του.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένα χτύπημα στην πόρτα του διπλανού δωματίου. Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα κι εμφανίστηκε ο Σιντ που έσερνε πίσω του την Μαρία σαν τσουβάλι με άπλυτα ρούχα.

"Αγριοκάτσικο κι αυτή η καριόλα", είπε με κομμένη την ανάσα στον Μπίλυ. "Χρειάστηκε να φάει άγριο ξύλο για να την ηρεμήσω".

"Μη μου πεις ότι αρκέστηκες μόνο στο ξύλο! Τέτοιο μουνί σαν κι αυτήν για να στρώσει θέλει άγριο γαμήσι", είπε ο Μπίλυ.

Ο Σιντ την άφησε να πέσει στο πάτωμα και της έριξε μια δυνατή κλωτσιά στα κωλομάγουλα. Η Μαρία βόγκηξε απ' τον πόνο. Η Νάντια μόλις την είδε τρόμαξε και την πήραν τα δάκρυα. Αμέσως άρχισε ν' αναρωτιέται τι διάβολο ζητούσε η φίλη της έξω απ την καλύβα.

"Γδύστην κι αυτή και βάλτη να καθίσει δίπλα στην παλιομούνα τη δικιά μου", είπε ο Μπίλυ. Ο Σιντ είδε τη Νάντια στα χάλια που ήταν κι άρχισε να χαχανίζει.

"Απ' ότι βλέπω φιλάρα έδωσες κι εσύ άγριο ξύλο στη δικιά σου".

"Σωστά. Της χρειαζόταν της καριόλας. Πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι πιο σφιχτή κωλοτρυπίδα απ' τη δικιά της δεν έχω ξαναγαμήσει".

Η Νάντια καταντράπηκε που λέγονταν τέτοια λόγια σε βάρος της και μάλιστα μπροστά στην καλύτερή της φίλη. Ο Σιντ στο μεταξύ ξεγύμνωσε τελείως τη Μαρία και την κρέμασε δίπλα στη Νάντια απ' το ταβάνι.

"Τελικά μη μου πεις ότι φανταζόσουν ποτέ ότι εδώ στην ερημιά θα βρίσκονταν τόσο καυλιάρικα μουνιά για να γαμήσεις!" είπε χαχανίζοντας ο Μπίλυ.

Ο Σιντ χαχάνισε και πήγε στην απέναντι γωνιά του δωματίου όπου υπήρχε μια ντουλάπα. Άνοιξε το ένα της φύλλο, ψαχούλεψε για λίγο σ' ένα συρτάρι και τελικά έβγαλε κάποιο μαραφέτι που έμοιαζε με τσιμπίδα. Η Νάντια είδε τον Σιντ να κατεβάζει τη Μαρία, να την ξαπλώνει μπρούμυτα στο πάτωμα και να τη δένει χειροπόδαρα μ' ένα σχοινί κατά τρόπο που οι πατούσες της ακουμπουσαν πάνω στις παλάμες της.

Αφού σιγουρεύτηκαν ότι δεν επρόκειτο να τους ενοχλήσει η Μαρία, ο Σιντ πλησίασε τη Νάντια και την κοιτούσε λαίμαργα απ' την κορυφή ως τα νύχια. Ο Μπίλυ κρέμασε τη Μαρία από κάποιο κρίκο που ήταν στερεωμένος στο ταβάνι και την άφησε εκεί.

Οι πελώριες βυζάρες της Μαρίας κρέμονταν κάτω. σαν μπαλόνια φουσκωμένα με νερό. Στις άκρες τους προεξείχαν δυο πεταχτές βυζόρωγες πιο μεγάλες και πιο χοντρές απ' της Νάντιας. Μετά της έδωσε μια σπρωξιά και την άφησε να κουνιέται πέρα δώθε σαν εκκρεμές. Κάποια στιγμή η Μαρία ξύπνησε απ' τον λήθαργο στον οποίο είχε πέσει και βλέποντας τη Νάντια άρχισε να φωνάζει: "Αχ! Νάντια μου, τι κακό μας βρήκε μ' αυτά τα τομάρια!"

"Ξέρεις κάτι Σιντ; Μιας κι οι δυο είναι τόσο καυλομούνες, λέω να τις βάλουμε να παίξουν λιγάκι θέατρο. Δεν νομίζεις ότι θα έχει πολύ χαβαλέ η υπόθεση;"

"Γουστάρω ιδέα. Μέσα είμαι".

Ο Μπίλυ έφερε απ' το συρτάρι ένα δονητή κι ο Σιντ πήρε στο χέρι του ένα μαστίγιο. Ο Μπίλυ άρχισε να χώνει το δονητή πότε στο μουνί, πότε στον κώλο και πότε στο στόμα της Νάντιας η οποία άρχισε να ουρλιάζει και να διαμαρτύρεται. Δεν ήθελε να τη βλέπει η φίλη της τι πάθαινε απ' αυτά τα τέρατα. Η τύχη όμως της Μαρίας δεν ήταν καθόλου καλύτερη. Ο Σιντ πήρε θέση κοντά της κι άρχισε να τη χτυπάει δυνατά με το μαστίγιό του. Σε λίγο το δωμάτιο γέμισε με ουρλιαχτά, βογκητά, φωνές και τσιρίγματα των δυο κοριτσιών που τα βασάνιζαν αλύπητα οι δυο αυτοί αγριάνθρωποι.

Συνεχίζεται…