Η 40άρα ήταν φωτιά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με περίμενε στις 12.30 στην γωνία που είχαμε δώσει ραντεβού. Ήταν κομψά ντυμένη όπως και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει για καφέ. Η ‘δουλειά’ ήταν προσυνεννοημένη. Θα με περίμενε εκεί, έξω από το σπίτι του αδερφού μου που μου έδωσε τα κλειδιά…

Μπήκαμε μέσα και καθίσαμε στον καναπέ του σαλονιού. Ανάψαμε τσιγάρο και πήγα να μας φέρω από ένα ποτήρι νερό. Αρχίσαμε να λέμε άσχετα. Αν και είχαμε ξαναβγεί για καφέ άλλη μία φορά, είχα λίγο άγχος. Τότε, πριν λίγες μέρες, την είχα φιλήσει μέσα στο απόμακρο καφέ που είχαμε πάει και της είπα ότι την επόμενη φορά θα πάμε στο σπίτι του αδερφού μου, αν το ήθελε. Αν το ήθελε λέει…

-    « Έχεις άγχος;» με ρώτησε.

-    «Όχι καθόλου.»

Άρχισα να την φιλάω στο στόμα και στο λαιμό. Της ανέβασα την μπλούζα, εκείνη είχε ήδη ξεκουμπώσει το σουτιέν και της το έβγαλα. Δάγκωνα της ρώγες της και έβαλα το χέρι μου στο μουνί της πάνω από τη φούστα. Άρχισε να μου τρίβει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι.

Έβγαλα την μπλούζα και κατέβασα το παντελόνι μου στα γόνατα. Σηκώθηκα όρθιος και άρχισε να με τσιμπουκώνει με μανία. Κάθε τόσο τον έπαιρνε όλο στο στόμα της, χουφτώνοντας τα αρχίδια μου. Όταν έχυσα, άφησε όλα τα χύσια να τρέξουν από το στόμα της πάνω στις τεράστιες βυζάρες της.

-    «Πάμε μέσα;»

-    «Έχει και πιο μέσα;» με ρωτάει.

Γελώντας πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Έβγαλα το παντελόνι που το είχα ανεβάσει προσωρινά, ενώ εκείνη ξάπλωσε ημίγυμνη. Της κατέβασα την φούστα και έφερα τον πούτσο μου στο πρόσωπό της, ενώ εγώ ήμουν στα γόνατα.

Ο πούτσος μου μπαινόβγαινε στο στόμα της με μανία και το δάχτυλό μου στο μουνί της που ήταν υγρό και στενό. Τα περιττά κιλά της και τα 40 συν χρόνια της δεν χαλούσαν την ωραία εικόνα του κορμιού της.

Έβαλα προφυλακτικό και της τον έχωσα με μία κίνηση. Την γαμούσα γρήγορα και δυνατά, ενώ εκείνη βογκούσε.

-    «Πιο σιγά» μου λέει.

Με τα χέρια της έπιασε τα κωλομέρια μου και με έσπρωχνε, δίνοντας εκείνη τον ρυθμό.

-    «Αααχ Γιώργοοο», έλεγε και με έσπρωχνε βαθιά μέσα της.

-    «Χύνω μωρό μου», φώναξα. «Χύνω κι εγώωωω».

Καθίσαμε έτσι κολλημένοι για λίγο. Πήγα κι έφερα τα τσιγάρα. «Όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ, αισθάνεσαι παράξενα, σαν χαζή», μου λέει. «Τελικά εσύ είχες το άγχος», της λέω. Καπνίσαμε το τσιγάρο αλλά ο πούτσος μου δεν έλεγε να ησυχάσει. Τον έφερα πάλι στο στόμα της και άρχισε να τον γλύφει και να τον καταπίνει. Κάθισα στην πλάτη του κρεβατιού.

Εκείνη γονάτισε και άρχισε να τον παίρνει στο στόμα της όλον και να μου χουφτώνει τα αρχίδια. Εγώ της μάζεψα τα μαλλιά με το χέρι μου και της έσπρωχνα το κεφάλι.

-    «Κάτσε έτσι όπως είσαι», της λέω.

Φόρεσα προφυλακτικό και πήγα από πίσω της και της τον έχωσα. Αυτή τη φορά δεν ήθελε αργά. Κουνιόταν με μανία πάνω στον πούτσο μου. Την γαμούσα γερά και δυνατά.

-    «Αααααχ Γιώργοοοο, χύνωωωωω».

Πήγα και κάθισα όπως ήμουν πριν με εκείνη στα γόνατα και να με τσιμπουκώνει. Έκανε πράγματι ωραία πίπα. Όταν έχυσα, άφησε τα χύσια να τρέξουν πάνω στο χέρι της, τον πούτσο και τα αρχίδια μου.

Πλυθήκαμε, ντυθήκαμε και κατεβήκαμε κάτω.

-    «Άντε γεια, πάω απέναντι», της λέω.

-    «ΟΚ, τα λέμε».

Πάντως τώρα, μετά από τρεις φορές που έχυσα σήμερα μέσα σε μια ώρα, πάλι σηκωμένος είναι ο πούτσος μου…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")