Σου ανήκω (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Παρασκευή είχε φτάσει και  η Κρίστι ήρθε γεμάτη όρεξη για καινούργια  παιχνίδια! "Μωράκι μου, πήρα μια εβδομάδα άδεια!!! " Μου είπε χαρούμενη!  Χάρηκα και  εγώ ειλικρινά, η αλήθεια είναι πως σαν την Κρίστι δεν ήταν καμία...

αλλά είπαμε η παρανομία ήταν στο αίμα μου. Μόλις ήρθε, μπήκα στο μπάνιο να πλυθώ πρώτα εγώ. Βγαίνοντας από το μπάνιο την είδα εντελώς αλλαγμένη. Καθόταν στο κρεβάτι και σκεφτόταν. Ξαφνικά με κοίταξε όπως ήμουν γυμνός και  μου είπε:

-    Έλα εδώ αμέσως και φέρε μου την τσάντα μου.

Κατάλαβα πως κάποιο παιχνίδι  μου σκάρωνε πάλι. Έκανα ότι μου είπε. Έβγαλε από την τσάντα της το εργαλείο που μου κλείδωνε το καυλί μου.  

-    Αν θέλεις να με γαμήσεις, θα πρέπει να το φορέσεις και να μου αποδείξεις πόσο σκληρός είσαι για μένα.  

Μου είπε και αμέσως το πήρα από τα χέρια της και κλειδώθηκα μόνος μου, με τα ίδια μου τα χέρια.  

-    Μπράβο χρυσέ μου! Μου είπε. Τώρα θέλω να πας στο μπαλκόνι και να μου φέρεις την πετσετούλα σου που είναι κρεμασμένη έξω.  

Έκανα να φορέσω το μπουρνούζι μου, αλλά αυτή μου είπε:  

-    Γυμνός θέλω να βγεις έξω μανάρι μου! Γρήγορα, τώρα!

Έκανα ότι μου είπε αλλά όταν προσπάθησα να μπω ξανά μέσα στο δωμάτιο, η μπαλκονόπορτα είχε κλειδώσει από μέσα! Έπαθα πλάκα! Ήμουν θεόγυμνος κλειδωμένος απ' έξω από το μπαλκόνι και το μόνο που φορούσα ήταν το λουκετάκι για το καυλί μου!! Άρχισα να χτυπάω το τζάμι και να παρακαλάω την Κρίστι να μου ανοίξει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισα να ξεπαγιάζω! Αυτή όμως δεν φαινόταν πουθενά.

Είχα αρχίσει να φοβάμαι πως το αστείο της δεν μου άρεσε, ώσπου ξαφνικά φάνηκε στο παράθυρο και μου είπε:  

-    Αν θες να μπεις μέσα, θα πρέπει να πέσεις στα τέσσερα και να κάνεις βόλτες σαν σκύλος σε όλο το μπαλκόνι! Τώρα πέσε και περπάτα παντού!  

Άρχισα να της λέω να μου ανοίξει. Εκείνη όμως μου γύρισε την πλάτη και έκανε να χαθεί πάλι μέσα.

-    Στάσου!!  

Της είπα και  έπεσα αμέσως στα τέσσερα και  άρχισα να μπουσουλάω σε όλο το μπαλκόνι. Έκανα μια μεγάλη βόλτα και στάθηκα ξανά -στα τέσσερα αυτή τη φορά-μπροστά στην πόρτα. Μου άνοιξε και μπήκα μέσα στα τέσσερα.  

-    Κάτσε όπως είσαι.  

Μου είπε η Κρίστι και βγάζοντας το παντελόνι της κάθισε πάνω στην πλάτη μου λέγοντας μου:  

-    Τράβα στο μπάνιο.

Αφού φτάσαμε εκεί, σηκώθηκε από πάνω μου και μου είπε:  

-    Θα με βοηθήσεις σκλάβε να κάνω το μπάνιο μου!

Είχε μπει στην μπανιέρα και στεκόταν με το θεϊκό της κωλαράκι μπροστά ακριβώς στο πρόσωπο μου. Το καυλί μου άρχισε να διαμαρτύρεται και να ζητάει βοήθεια!!  

-    Τι κάθεσαι και χαζεύεις; Γρήγορα, ξεκίνα να με καθαρίζεις.  

Άρχισα να σαπουνίζω το κωλαράκι της, το μουνάκι της, τα θεϊκά της πόδια! Όλο της  το κορμί! Τα χέρια μου έτρεμαν και το καυλί μου είχε γίνει ηφαίστειο! Δεν άντεχα άλλο! Όταν τελειώσαμε, την σκούπισα με μια πετσέτα και αφού την πήρα αγκαλιά στα χέρια μου, την  ξάπλωσα στο κρεβάτι. Άρχισα να φιλάω τα πόδια της αλλά αυτή  με έσπρωξε με το πόδι της και μου είπε:  

-    Ποιος σου είπε να κάνεις τέτοια; Κρέμα αμέσως σε όλο μου το κορμί!  

-    Μωρό μου δεν αντέχω… της είπα.  

-    Σκάσε και κάνε ότι σου λέω. Πήγαινε πάρε την κρέμα μου, φέρε μου κάτι περιοδικά μέσα από την τσάντα μου και συνέχισε την δουλειά σου. Αν δεν κάνεις ότι σου λέω, ξέχνα το καυλί σου.  

Μου είπε και άρχισα να τρελαίνομαι! Άρχισα να ψάχνω την τσάντα της παίρνοντας τα περιοδικά της μήπως βρω τα κλειδιά.  

-    Μην ψάχνεις άδικα. Όσο έκανες την βολτούλα σου στο μπαλκόνι, εγώ χαντάκωνα τα κλειδάκια σε μέρος που μέχρι τον άλλο μήνα να ψάχνεις δεν θα τα βρεις.  

Μου είπε και κατάλαβα εκείνη την στιγμή πως αν δεν έκανα ότι έλεγε αυτή, δεν πρόκειται να έβλεπα κλειδιά. Τα χέρια μου έτρεμαν από τον πόνο που ένιωθα στα αρχίδια μου κάθε φορά που άγγιζα το κορμί της!  Εκείνη, ενώ ένιωθε το τρέμουλο στα χέρια μου, διάβαζε ανέμελη ένα γυναικείο περιοδικό. Όταν μετά κόπων και  βασάνων τελείωσα, μου είπε:  

-    Φέρε την βαφή για τα νύχια μου. θέλω να μου βάψεις τα νύχια στα πόδια μου.  

-    Θεά μου, λυπήσου με! Της είπα.  

-    Τι είναι γλυκέ μου;  Μου είπε και  με κοίταξε ειρωνικά! Θες να γαμήσεις, ε; Κοίτα το μουνάκι μου τι ωραίο που είναι! Και εγώ θέλω να με ξεσκίσεις. Έλα μανάρι μου… όρμα και φάτο! Ξέσκισε το!  

Και με το χέρι της άρχισε να τρίβει το πανέμορφο μουνάκι της που μοσχομύριζε!

-    Πως να το φάω μανάρα μου; Ξεκλείδωσε τον! Της είπα.  

-    Τα κλειδάκια καλέ μου δεν πρόκειται να τα δεις. Θα μείνεις έτσι γιατί σου αξίζει! Θα πρέπει να σου δώσω πρώτα ένα καλό μάθημα για να καταλάβεις ποια είμαι εγώ και πως θα πρέπει να μου φέρεσαι. Και επειδή είσαι από σήμερα κάποιος που είναι μαζί μου και δεν μπορεί να με γαμήσει, για να μην μου είσαι εντελώς ανίκανος και  αναγκαστώ να σε διώξω από σκλάβο μου, καλά θα κάνεις να είσαι υπάκουος, κατάλαβες;  

Μου είπε και εκείνη την στιγμή είδα στα μάτια της μια πρωτόγνωρη κακία! Κάτι δεν πήγαινε καλά!  

-    γλυκιά μου… της είπα. Πονάω πολύ! Τα αρχίδια μου καίνε. Κοντεύουν να εκραγούν!   

-    Χα! Χα! Το καταλαβαίνεις ότι δεν με νοιάζει καθόλου; Θα στα κάνω εγώ τα αρχίδια σου να θέλεις να τα κόψεις. Συνέχισε την δουλειά σου και  τελείωνε γρήγορα! Μου απάντησε.

Το είχα καταλάβει πολύ καλά πως ήμουν για τα καλά σκλάβος της και πως έπρεπε να κάνω ότι λέει αυτή. Έβαφα τα νύχια των ποδιών της κατακόκκινα και αυτή  καθόταν ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά, χωρίς να φοράει εσώρουχο! Τα χέρια μου έτρεμαν από πόνο και η θεά μου το πρόσεξε σε κάποια στιγμή και μου είπε:  

-    Αν δεν είναι εντάξει τα νύχια μου σε 2 λεπτά θα σε βγάλω στο μπαλκόνι γυμνό ξανά! Αλλά αυτήν την φορά θα κάτσεις εκεί μέχρι το πρωί.  

Δεν έβγαλα μιλιά και από ότι κατάλαβα, έκανα πολύ καλά γιατί η θεά μου άρχισε να γίνεται αληθινά κακιά μαζί μου. Μετά ακριβώς από 2 λεπτά, σήκωσε το πόδι της  και τσεκάρισε αν όλα ήταν εντάξει.  

-    Χμμμ…! Τέλος πάντων, τη γλίτωσες. Μου είπε και συνέχισε γρήγορα: Φέρε μου το κόκκινο κυλοττάκι μου, το μαύρο καλσόν μου από την βαλίτσα μου. Ξέρεις μωρό μου, είναι αυτά που μου έκανες δώρο στην γιορτή μου. Επίσης βγάλε μου από μέσα το μαύρο μου φόρεμα, αυτό με το σκίσιμο μέχρι πάνω και τις γόβες που θα βρεις, βγάλτες και αυτές.  

Έκανα ότι με διέταξε. Σηκώθηκε από το κρεβάτι, στάθηκε όρθια μπροστά μου και  άρχισα να την ντύνω. Πρώτα της φόρεσα το κυλοττάκι της (το καυλί μου είχε αρχίσει να πονάει αφόρητα αλλά δεν τολμούσα να το δείξω. Έπρεπε να δείχνω ότι είμαι δυνατός μπροστά της γιατί είχα καταλάβει πολύ καλά πως δεν της άρεσαν οι ευαισθησίες), στην συνέχεια πέρασα στα πόδια της το νάιλον καλσόν της! Ήταν γυαλιστερό και είχε μια υφή που με τρέλαινε!

Η θεά μου το ήξερε αυτό φυσικά και μόλις της το φόρεσα, σήκωσε το πόδι της και  πάτησε πάνω στο κλειδωμένο καυλί μου αρχίζοντας να μου το πιέζει δυνατά! Εκείνη την στιγμή ένιωσα έναν τεράστιο πόνο και δεν άντεξα! Έκανα πίσω απότομα πέφτοντας στα τέσσερα από τον πόνο! Η θεά μου το κατάλαβε πως υπέφερα και  μου είπε:  

-    Τι έγινε μωράκι μου; Πονάνε τα μπαλάκια σου ε; Θέλεις να χύσεις μανάρι μου;  Με ρώτησε.  

-    Ναι θεά μου! Να χύσω σε παρακαλώωω! Της είπα βογκώντας από πόνο.


-    Όχι, όχι. Πρέπει να τον μάθεις αυτόν τον πόνο πολύ καλά. Άλλωστε νομίζω πως πρέπει να με ευχαριστείς που στο προκαλώ εγώ. Μου είχες πει πως σου αρέσει αφάνταστα, έτσι δεν είναι;  Μου είπε.  

-    Ναι θεά μου, μα.....  πήγα να της πω αλλά με διέκοψε λέγοντας μου:  

-    Σταμάτα και φίλησε το πόδι μου και άλλη φορά θα μάθεις να κάθεσαι ακίνητος την ώρα που σε αγγίζω.

Φίλησα το πόδι της με όλη μου την αγάπη λέγοντας:  

-    Συγνώμη θεά μου!

Εκείνη σηκώθηκε, φόρεσε μόνη της το φόρεμα της και  τις γόβες στιλέτο που είχε φέρει και  μου είπε:  

-    Αρκετά! Φέρε μου το σχοινί και έλα μαζί μου.  

Πήγα πήρα το σχοινί που συνηθίζαμε να το χρησιμοποιούμε για να με δένει το μωρό μου όταν  παίζαμε, και την ακολούθησα σε ένα δωμάτιο που ήταν στον διάδρομο της εξώπορτας στην είσοδο του σπιτιού μου. (ξέχασα να σας πω πως το σπίτι μου ήταν μονοκατοικία) το δωμάτιο αυτό το είχα σαν αποθήκη. Άρχισα να φοβάμαι. Ήμουν θεόγυμνος και εκεί δεν μπορώ να πω πως ήταν καθαρά. Ευτυχώς δεν έκανε πολύ κρύο.

Όπως ήμουν στα τέσσερα πεσμένος, άρχισα να δένω τα πόδια μου μόνος μου. (ήξερα καλά την δουλειά μου)! Όταν έδωσα τα χέρια μου στην θεά μου να τα δέσει  αυτή μου είπε:  

-    Πριν στα δέσω, γυάλισε τις γόβες μου. Ξέχασα να τις γυαλίσω.  

Έσκυψα και τις έγλυψα γύρω-γύρω πολύ καλά και μετά με ένα πανί τις γυάλισα για να αστράφτουνε! Μου έδεσε τα χέρια πολύ σφιχτά και ένωσε τα δεμένα χέρια μου με τα δεμένα πόδια μου ώστε να είναι σίγουρη πως δεν θα μπορούσα να κουνηθώ ούτε εκατοστό! Μετά, πήρε μια ταινία και  μου έκλεισε το στόμα τόσο γερά, που δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά.  

-    Και τώρα χρυσέ μου, μου είπε, άκου καλά αυτά που θα σου πω. Όσο ήσουν στο μπάνιο, είδα στο κινητό σου ένα μήνυμα που έστειλες στην καλή μου φίλη για να έρθει εδώ και να σου τον γλείψει όπως έγραφες. Εύχομαι να πέρασες καλά μαζί της γιατί από δω και πέρα θα σε κάνω να κατουρήσεις αίμα μπροστά στα πόδια μου και για πολύ καιρό μάλιστα!

Είχα αρχίσει να τρομοκρατούμαι! Την είχα άσχημα! Λέγοντας αυτά τα πολύ άσχημα για μένα λόγια η θεά μου, ήταν τόσο όμορφη, τόσο γλυκιά! Ακόμα και όταν με απειλούσε να με καταστρέψει! Δεν με ένοιαζε, ήθελα να πληρώσω. Να την κάνω να νιώσει πως με εκδικείται και πως παίρνει το αίμα της πίσω. Γύρισε και έφυγε, κλειδώνοντας φυσικά την πόρτα της αποθήκης και σβήνοντας το λιγοστό φως που έριχνε η λάμπα.

Άκουσα τα τακούνια της να χάνονται στην εξώπορτα και κατάλαβα πως η θεά μου ήταν πολύ καλά αποφασισμένη να με κάνει να μετανιώσω την ώρα και  την στιγμή που τόλμησα να την κοροϊδέψω. Πρέπει να ήταν 9 το βράδυ όταν με άφησε φιμωμένο και δεμένο στην αποθήκη για τιμωρία. Ομολογώ πως φοβόμουν αλλά όταν με κυρίευε ο φόβος σκεφτόμουν αυτήν! Το πόσο όμορφη ήταν! Θα καθόμουν και  έναν αιώνα χωρίς να βγάλω μιλιά για αυτήν!!

Ξαφνικά, μέσα στην νύχτα άκουσα βήματα. Θα πρέπει να είχαν περάσει αρκετές ώρες. Τα βήματα δεν ήταν μόνο από ένα άτομο, ήταν από πολλά. Αναγνώρισα αμέσως τις γόβες της καθώς έμπαιναν μέσα. Πέρασαν μπροστά από την αποθήκη και μπήκαν γρήγορα μέσα στο σπίτι μου κλειδώνοντας την πόρτα. Προσπάθησα να ακούσω και να καταλάβω ποιοι και πόσοι ήταν. Ξαφνικά, άκουσα μια αντρική φωνή. Γελούσαν! Άκουσα την φωνή της να λέει:  

-    Πάμε στο κρεβάτι γρήγορα! Δεν αντέχω! θέλω να το κάνω τώραααα!  

Άκουσα μουσική να παίζει στο stereo.

Τα κατάλαβα όλα. Ήταν έτοιμη να με κάνει να σαπίσω δεμένος στην αποθήκη για χάρη της, αλλά ήθελε να με πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα μέσα στο σπίτι μου! Προσπαθούσα να φωνάξω για να τους χαλάσω το πάρτι αλλά κατάλαβα πως η θεά μου ήξερε πάντα τι έκανε. Έβαλε την μουσική για μην ακούγομαι καθόλου. Ξαφνικά, άκουσα έναν ήχο που με έκανε θηρίο. Το κρεβάτι. Το δικό μου το κρεβάτι έτριζε ολόκληρο καθώς επάνω σε αυτό η θεά μου έκανε έρωτα με άλλον.

Πάλευα να κάνω κάτι αλλά μάταια.  Την άκουσα να βογκάει από ηδονή και να ουρλιάζει:  

-    Δώστα μου όλα γαμιά μου! Σκίσε μου τον πάτο!!!

Είχε περάσει μια ώρα και το κρεβάτι μου συνέχιζε να τρίζει! Δεν τολμούσα να βγάλω τσιμουδιά. Έπρεπε να πληρώσω. Σκεφτόμουν πως όντως αν δεν ήμουν υπάκουος σε αυτήν μπορούσε να με κρατήσει κλειδωμένο για όσο της έκανε κέφι. Και αυτή εντωμεταξύ, θα πήγαινε με όποιον ήθελε.

Μετά από πολύ ώρα σταμάτησαν και άκουσα αυτόν να φεύγει. Μόλις απομακρύνθηκε, άκουσα να ανοίγει η πόρτα της αποθήκης. Μπήκε μέσα. Φορούσε μόνο το μαύρο γυαλιστερό καλσόν της και τις γόβες της. Με το χέρι της μου ξεκόλλησε την ταινία από το στόμα μου. Δεν έβγαλα μιλιά! Και όπως ήμουν ανάσκελα δεμένος, λύγισε τα πόδια της και έφερε το θεϊκό της μουνάκι στο στόμα μου.  

-    Έλα μωρό μου… γλύψτο. Από δω και στο εξής, αυτήν θα είναι η αποστολή σου. Να καθαρίζεις με την γλωσσίτσα σου το μουνάκι της Κυρίας σου, από τα χύσια των ξένων......!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")