Όπως το περίμενα (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Αφού μας στράγγιξε και τους δυο, αποκαμωμένοι όπως ήμασταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Ανάψαμε τσιγάρο και απολαμβάναμε τη σιωπή, την ατμόσφαιρα που είχε έναν ιδιαίτερο ηλεκτρισμό και την αίσθηση ικανοποίησης από ένα τόσο έντονο και απολαυστικό σεξ.

Εκείνη γυμνή, ξαπλωμένη δίπλα μου με το σώμα της ζουμερό και τα μαλλιά της τα ξανθά να χύνονται και να τονίζονται από το μαύρο των σεντονιών. Εγώ χαλαρός απ την κορφή μέχρι τα νύχια, νιώθω τον καπνό όπως κατεβαίνει στο λαιμό μου.
Απολαμβάνω αυτές τις ήρεμες στιγμές μετά από ένα τέτοιο σεξ.

Μόλις τέλειωσα το τσιγάρο συνειδητοποίησα ότι η σοκολάτα παρέμενε δεμένη, με κλειστά μάτια στην πολυθρόνα. Το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό καθώς ήταν γυμνή δεμένη με τα υγρά μας να την έχουν λούσει. Είχε ίχνη σπέρματος και σάλιου στα μάγουλα, στο πηγούνι της, στα μικρά της στηθάκια και στην κοιλιά της.

Παρατηρώντας καλύτερα είδα ότι το ύφασμα της πολυθρόνας ήταν μούσκεμα από τα χύσια της. Αφού πήγα και ήπια λίγη σαμπάνια που βρήκα εκεί πήγα να τη λύσω. Πρέπει να ήταν εκεί τουλάχιστον μισή ώρα, αλλά δεν είχε βγάλει άχνα. Πριν τη λύσω, της έδωσα μερικά φιλάκια αρχίζοντας από τις γάμπες και πηγαίνοντας στο μουνάκι της, στα στήθη της και καταλήγοντας στα χείλη της.

Έδειξε να ξυπνά…
Είχε χαλαρώσει τόσο που είχε αποκοιμηθεί. Της ανοίγω τα μάτια και την βλέπω που προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και που βρίσκεται. Είχε χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα όση ώρα ήταν με κλειστά μάτια. Ενώ συνερχόταν, της λύνω τα χέρια και ασυναίσθητα αρχίζει να με χτυπά.

Έγινε επιθετική, με χτυπούσε με λύσσα, δεν ξέρω γιατί. Προσπάθησα να την ηρεμήσω αφήνοντάς την να ξεσπάσει αλλά δεν σταματούσε. Τότε την αρπάζω και την πετάω στο κρεβάτι. Κάπως ηρέμησε και τότε η Brunela (τότε έμαθα και εγώ το όνομά της) κάτι άρχισε να της ψιθυρίζει στο αυτί.

Αφού της μίλησε λίγο, η σοκολάτα ηρέμησε και ξάπλωσε πάνω στο στήθος της.
Ξάπλωσα και εγώ πλάι της. Μείναμε για λίγη ώρα έτσι, με την Brunela να της ψιθυρίζει και μένα να μην καταλαβαίνω τι λένε.

Σε λίγο όμως παρατήρησα ότι η σοκολάτα είχε αρχίσει να δείχνει μια... νευρικότητα.
Έσφιγγε τα πόδια της, ανάσαινε βαριά και κάτι απαντούσε με την καυλιάρικη φωνούλα της.
Ακολούθησε ένα αμοιβαίο γελάκι συνωμοσίας και ένα αργό και βαθύ φιλί μεταξύ τους.
Τότε γύρισε και με κοίταξε και μου είπε:

-    "Τώρα θα το μετανιώσεις"

Χωρίς να καταλάβω τι εννοούσε, την είδα να έρχεται πάνω μου και να μου φιλάει τις ρώγες
αργά, απολαυστικά, αισθησιακά. Με φιλούσε σε όλο το στήθος και την κοιλιά και ανάμεσα στα φιλιά, μου ‘ριχνε κάτι δαγκωματιές δυνατές οι οποίες όμως μου άρεσαν αν και με πονούσαν.

Σε λίγο ήρθε και η Brunela από την άλλη και η απόλαυση έγινε διπλή.
Συνέχιζαν να με φιλάνε και να με δαγκώνουν, ώσπου η Brunela κατεβαίνει κάτω και αρχίζει να με δαγκώνει στο εσωτερικό των μηρών. Με πονάει. Σε λίγο αρχίζει να μου δαγκώνει και το καυλί που έχει ήδη σκληρύνει απελπιστικά. Μου τον σαλιώνει, τον παίζει με τη γλώσσα της, τον φιλά, και ανά διαστήματα τον εξαφανίζει στο στόμα της.

Όπως είναι στα 4 με το σώμα της παράλληλα με το δικό μου, η σοκολάτα έχει τρυπώσει ανάμεσά μας, και φιλά μια εμένα και μια εκείνη, παίζει με της ρώγες της, με την κοιλιά μου, τα πλευρά μου, και τα χέρια της χάνονται, μια στην κωλάρα της Brunelas και μια στο στήθος μου.

Τότε η Brunela με σηκώνει και με βάζει στα τέσσερα. Συνεχίζει να μου παίζει το καυλί με το στόμα, τα χέρια, τα δόντια, τη γλώσσα, τα χείλη της… Όλο και πιο έντονα, ενώ η σοκολάτα έχει έρθει από πίσω και μου γλύφει την κωλοτρυπίδα, μου σφαλιαρίζει τον πισινό και προσπαθεί να μου την γαμήσει με τη γλώσσα της.
Η μια με στέλνει με το απίστευτο τσιμπούκι της και η άλλη θέλει να "με πάρει".

Ξαφνικά η σοκολάτα σηκώνεται και μου λέει:

-    "Τώρα θα δεις τι θα πάθεις πουστράκι".

Πετάγεται έξω απ το δωμάτιο, και μετά από λίγο γυρίζει κρατώντας έναν διπλό δονητή και ένα strap on. Όπως είμαι στα τέσσερα, βάζει το ένα μέρος του δονητή μέσα της και μου ακουμπά το άλλο στην κωλοτρυπίδα μου. Η Brunela μου ανοίγει τα κωλομάγουλα και μου γλύφει την κωλοτρυπίδα. Οδηγεί τον δονητή ακριβώς εκεί, και σιγά-σιγά η σοκολάτα τον χώνει μέσα μου.

Πονάω και προσπαθώ να χαλαρώσω…
Σιγά-σιγά έχει μπει μέσα και αρχίζει να κουνιέται μέσα έξω… με πονά αλλά η καύλα είναι απίστευτη! Φωνάζω από πόνο και καύλα, αλλά ακούω και την σοκολάτα να ουρλιάζει από καύλα:

-    "Πάρτα μαλακισμένο, πάρτα!!!"

Εντωμεταξύ βλέπω τη Brunela να έχει έρθει μπροστά μου φορώντας το strap on.
Είναι θεά! Μου τον δίνει να τον γλύψω… υπακούω και τον παίρνω στο στόμα μου. Την έχω μπροστά μου, γονατισμένη, με το στήθος της να πάλλεται και να μου γαμεί το στόμα ενώ η σοκολάτα μου γαμάει τον κώλο.
Καύλα...........

Σε λίγο, αφού έχει καυλώσει και αυτή τρελά, φεύγει και πάει πίσω από την σοκολάτα. Για μια στιγμή η σοκολάτα σταματά να κουνιέται ενώ τον έχει μέσα μου, και την επόμενη στιγμή ακούω μια κραυγή πόνου. Η Brunela της τον είχε καρφώσει στην κωλοτρυπίδα της.
Η Σοκολάτα γαμιόταν και από τις δυο της τρύπες,
Η κωλάρα από την Brunela και το μουνί της από την μια απόληξη του διπλού δονητή.
Η άλλη απόληξη μου έδινε τέτοια καύλα που δεν έχω ξανανιώσει.

Οι δυο τους, βρήκαν ένα τέτοιο συγχρονισμό που οι κραυγές και των τριών μας έβγαιναν ταυτόχρονα.
Μετά από κάποια λεπτά δεν άντεχα άλλο. Αν και δεν είχα αγγίξει το καυλί μου ήμουν έτοιμος να χύσω. Άρχιζα να ουρλιάζω ότι θα χύσω και αυτό είχε σαν αλυσιδωτή αντίδραση να κορυφωθούν και οι δυο τους.

Για μερικά δευτερόλεπτα πρέπει να μας άκουσε όχι μόνο το ξενοδοχείο, αλλά όλο το τετράγωνο.

Εγώ έχυνα τα σεντόνια, η σοκολάτα εμένα, και η Brunela τη σοκολάτα.

Ήταν απίστευτο! Δεν το ‘χα ξαναζήσει και πολύ φοβάμαι ότι ούτε πρόκειται να το ξαναζήσω...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")