Σου ανήκω (1ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η Κρίστι είναι μια καινούργια υπάλληλος στην Εταιρεία. Ψηλή 1.83, με κανονικά χαρακτηριστικά. Υπέροχο σώμα. Όχι προκλητική αν και, αν το ήθελε θα στέναζαν και οι πέτρες. Εγώ στη δουλειά αυτή είμαι μια βαθμίδα μεγαλύτερος της.

Μια φορά λοιπόν στα αποδυτήρια που αλλάζουμε άκουσα ένα "αχ" στο γυναικείο μέρος. Μπήκα μέσα για να δω τι γίνεται. Μισόγυμνη, φορούσε μόνο ένα μαύρο στρινγκ και έτριβε το πόδι της.

-    Το στραμπούλιξα. Μου είπε.

Γονάτισα μπροστά της. Πήρα το πόδι της και άρχισα να γλύφω τα δάκτυλα της καθαρίζοντας τα από τον ιδρώτα. Ανακουφίστηκε. Κοίταξα τα υπέροχα πόδια της.

Έχωσα το πρόσωπο μου στο μουνί της. Με τη γλώσσα μου το έπλυνα από τους ιδρώτες και τη μυρωδιά των ούρων που είχε. Πήγα πίσω και της καθάρισα και την κωλοτρυπίδα.

Δεν άντεξα και έχυσα. Μου πήρε το κεφάλι και με έβαλε να γλύψω τα χύσια μου. Στα γρήγορα με χαστούκισε. Έβγαλε ένα εργαλείο -ανάθεμα και αν ήξερα τι ήταν- και μου κλείδωσε τον πούτσο και τα αρχίδια.

-    Μου ανήκεις! Μου είπε.

Ντύθηκε και έφυγε. Με τρόπο γύρισα στα ανδρικά αποδυτήρια μην γίνω ρεζίλι. Τις επόμενες μέρες ήταν σαν να μη με ήξερε. Στο τέλος της εβδομάδας, μου έστειλε ένα σημείωμα:

«Φύγε τελευταίος» έγραφε.

Όντως την περίμενα. Με πήγε στα αποδυτήρια. Με έγδυσε ολόκληρο και με έριξε στα τέσσερα. Έβγαλε τη ζώνη της και μου έδωσε και κατάλαβα τι εστί μαστίγωμα. Μετά μου ξεκλείδωσε τον πούτσο. Έχυσα σχεδόν αμέσως. Τα έγλυψα και με ξανακλείδωσε.

Το ίδιο σκηνικό: κάποια δυνατά χαστούκια, γλύψιμο και καθάρισμα ποδιών, μουνιού και κωλοτρυπίδας. Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται κάθε εβδομάδα.

Μετά έξι μήνες... Η Κρίστι μετά από εισήγηση έγινε προϊστάμενος στο Τμήμα μου.

Τώρα έχει κάθε δικαίωμα να μου φέρεται όπως αυτή θέλει....

........................................................................................


Είχε περάσει ένας μήνας από εκείνη την πρώτη μέρα που η Κρίστι είχε χρησιμοποιήσει το φοβερό αυτό παιχνίδι. Τώρα βρισκόμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, γεμάτος αγωνία! Περίμενα μέρες να μου στείλει έστω ένα μήνυμα, αλλά…. Τίποτα!

Βρισκόταν στην πόλη της 70 χιλιόμετρα μακριά μου και για τελευταία φορά την είχα δει πριν μια εβδομάδα!! Αυτόν τον μήνα δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Τον θυμάμαι δευτερόλεπτο-δευτερόλεπτο από εκείνη την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το παιχνίδι μας………!!

Βρισκόμουν δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα, με κλειδωμένο το καυλί μου, όπως ακριβώς με είχε αφήσει η θεά μου να την περιμένω και να καίγομαι από την ζήλια μου, αφού δεν σταμάτησα να σκέφτομαι πως όσο σιγόβραζαν τα μπαλάκια μου, αυτή έπινε τον καφέ της με κάποιον Γιώργο! Έκλεινα τα μάτια μου και  θυμόμουν τα πόδια  της  καθώς περπάταγε με τις μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες  της  και το κόκκινο σαν φωτιά μίνι της!

Είχε περάσει από δίπλα μου σαν να ήμουν ένα σκουπίδι πεταμένο στο πάτωμα! Ξαφνικά, άκουσα ξανά τα ψηλά της τακούνια να ηχούν έξω από την πόρτα! Ξεκλείδωσε την πόρτα και μπήκε μέσα. Με κοίταξε όπως ήμουν πεσμένος κάτω και  μου χαμογέλασε! Άρχισε να μου λύνει τα χέρια.

Καθώς ήταν γονατισμένη κοντά μου, κάτω από την μίνι φούστα της φάνηκε το μαύρο στρινγκάκι της και εκεί ακριβώς παρατήρησα κάτι που με έκανε να γίνω ένα τέρας!! Κατάλαβα πως μέσα στο εσώρουχο  της  ήταν τα κλειδάκια για το ταλαιπωρημένο καυλί μου! Μόλις λύθηκαν τα χέρια μου, έβγαλα γρήγορα το εσώρουχο  της  από το στόμα μου, έλυσα τα πόδια μου και  πετάχτηκα πάνω! 

Την άρπαξα βίαια, την έριξα στο κρεβάτι και  αφού  της  πήρα τα κλειδιά και  ελευθέρωσα το καυλί μου,  την  βίασα όσο μπορούσα πιο δυνατά! Ήθελα να σκίσω το γλυκό  της  μουνάκι στα δυο! Με είχε κάνει να υποφέρω όσο καμία φορά! Είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Δεν ξέρω πόση ώρα την είχα μπρούμυτα και  την κάρφωνα μέχρι τελικής πτώσεως.  Εκείνη είχε ανάψει και  το κορμί της έκαιγε! 

-    Θα σε σκίσω παλιοσκύλα!!  Της είπα και  άρχισα να την γαμάω σε τρελούς ρυθμούς.

-     Σκίσε μου τον πάτοοοοοοο!!!

Φώναξε  αυτή  και μετά από λίγο ούρλιαζε από καύλα καθώς τελείωνε! Το σπέρμα μου τινάχτηκε σε όλο της το κορμί! Δεν είχαμε κουράγιο ούτε να μιλήσουμε. Με αγκάλιασε και  με ρώτησε αν μου άρεσε. 

-    Ξετρελάθηκα μωρό μου!  Της είπα και την φίλησα γλυκά! Έπρεπε σε μια ώρα να γυρίσει στην πόλη  της. Την ώρα που ετοιμαζόταν με ρώτησε:

-    Με το καυλάκι σου τι θα κάνουμε; Θα είναι φρόνιμο όσο θα λείπω;  

-    Ναι μωρό μου… σε ικετεύω! Μην μου το κλειδώσεις. Θα τρελαθώ μια εβδομάδα χωρίς να τον παίξω για χάρη  σου !

Της είπα και αφού γέλασε μου είπε: 

-    Καλά δεν θα τον βάλω φυλακή, αλλά φρόνιμα ε;  Μου είπε και  έφυγε.

Η λέξη φρόνιμος για μένα ήταν κάτι που με προκαλούσε να κάνω την λαδιά. Δεν μπορούσα να κάτσω φρόνιμος για πολύ. Η Κρίστι είχε μια φίλη που έμενε στην ίδια πόλη με εμένα. Αυτό το κορίτσι είχε μια ψύχωση με τις πίπες!

Την επόμενη μέρα την είχα ανάμεσα στα σκέλια μου να με ρουφάει μέχρι να μην αντέχω και  να χύσω στο στοματάκι της!

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")