Σ’ αγαπώ ακόμη και για πάντα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Iva γνωρίστηκα μέσω Ίντερνετ τυχαία. Η αδελφή της έκανε φίλους όσους Έλληνες υπήρχαν στο δίκτυο του skype τότε γιατί μάθαινε ελληνικά. Με είχε κάνει και εμένα αλλά δεν είχαμε ποτέ επικοινωνήσει.

Η μόνη φορά που απάντησα σε μήνυμα ήταν όταν μου έγραψε η Iva.

Πολύ πονεμένη κοπέλα στην Βουλγαρία αρχίσαμε να επικοινωνούμε και αυτή η ιντερνετική επικοινωνία κράτησε 3 χρόνια. Τα σεξουαλικά ήταν εκτός συζήτησης, μόνο την καθημερινότητα μας και τα προσωπικά προβλήματα μας συζητούσαμε.

Στην Iva παρουσιάστηκε η ευκαιρία να πάει στην Αμερική όπου ζούσε η μάνα της παντρεμένη με ένα Αμερικάνο. Η ζωή της άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο και ήταν πολύ ευτυχισμένη. Με κάλεσε να πάω και δεν το αρνήθηκα. Ήταν ώριμη η κατάσταση να βρεθούμε επιτέλους. Πριν πάω, έκανα μια βλακεία θέλοντας να την προφυλάξω από το ενδεχόμενο να μην αρέσει ο ένας στον άλλο.

Της το είπα… και συνέχισα λέγοντας ότι αν δεν της αρέσω από κοντά να νιώθει άνετα να μου πει να πάω να μείνω σε ξενοδοχείο και όχι σπίτι της. Στεναχωρήθηκε και τσαντίστηκε πολύ. Έτσι, όταν πήγα πραγματικά δεν ήξερα τι θα βρω. Στο αεροδρόμιο που την είδα ήταν πολύ απλά ντυμένη και όχι πολύ ενθουσιασμένη που με έβλεπε. Πήγαμε απευθείας σε μια καφετέρια και αφού μιλήσαμε για τα τυπικά με ρώτησε:

«Οπότε τι λες; Σου κάνω; Θέλεις τελικά να έρθεις σπίτι μου;» η γη έφευγε κάτω από τα πόδια μου. Τόσο καιρό νόμιζε ότι εγώ ήθελα να κρατήσω αποστάσεις. Της εξήγησα και τότε έληξε άμεσα το ζήτημα. Πλέον ήταν πολύ θερμή και χαρούμενη μαζί μου. Στο σπίτι της φάγαμε, συζητήσαμε πίνοντας με τις ώρες.

Κάποια στιγμή φιληθήκαμε επιτέλους και αγκαλιαστήκαμε πολύ ζεστά και τρυφερά. Όταν πήγαινα να κάνω το επόμενο βήμα, δεν με άφηνε και εγώ δεν επέμενα. Την νύχτα της είπα ότι ροχαλίζω και να με σκουντάει όποτε την ενοχλώ. Μόλις ένιωσα τον εαυτό μου να αποκοιμάται αμέσως με σκούντησε και μου είπε ότι ροχαλίζω. Γελάσαμε πάρα πολύ με αυτό.

Μετά μου έκανε κάτι απρόσμενο που καμία γυναίκα δεν έχει κάνει για εμένα. Άρχισε να με πιπώνει και μου έλεγε αυτή θα είναι η τιμωρία μου που ροχαλίζω. Όσο ροχαλίζω θα με ξυπνάει να με πιπώνει. Ένιωθα τέλεια. Με ξυπνούσε και με πίπωνε πολύ τρυφερά μέχρι τέλους.

Την 3η φορά που πήγε να το κάνει, της λέω ότι τώρα είναι η σειρά μου. Άρχισα να την χαϊδεύω βασανιστικά αργά παντού. Σε όλο της το κορμί. Στους αγκώνες της, στους γλουτούς της, στον σβέρκο της, στους ώμους της παντού. Μετά το έκανα με φιλιά πολύ απαλά, όχι πολύ υγρά, αλλά πάντα βασανιστικά αργά. Όταν της έβγαλα το στρινγκάκι της είδα το τέλεια ξυρισμένο μουνάκι της καραμουσκεμένο.

Άνοιξα πολύ απαλά τα μουνοχειλάκια της και τα κράτησα με το ένα χέρι ανοιχτά με την γλώσσα μου… πολύ υγρά άρχισα να την γλύφω σαν να ήταν θεά για εμένα. Έλιωνε,
τρελαινόταν, χτυπιόταν και όταν τελείωσε δεν σταμάτησα αλλά πήγαινα ακόμη πιο απαλά και ακόμη πιο σιγά για να μην την πονάω. Την 2η φορά που τελείωσε, την έπιασαν τα κλάματα και μου έλεγε ότι αυτό ήταν ότι πιο όμορφο της έχουν κάνει ποτέ.

Έμεινα συνολικά σπίτι της 7 μέρες όπου καθημερινά το κάναμε πάνω από 6 φορές αλλά όλες τις φορές ποιοτικά, όχι απλά για να το κάνουμε. Διψούσαμε πολύ ο ένας για τον άλλο και θέλαμε να περνά καλά με το κορμί μας ο σύντροφος μας. Την τελευταία μέρα έγινε κάτι εντελώς απρόσμενο για εμένα. Ενώ δεν την είχα πάρει από τον κωλαράκο της και έβλεπα πόσο στενή είναι, μου είπε ότι θέλει να την γαμήσω από εκεί. Όχι να της κάνω έρωτα αλλά να την γαμήσω από εκεί. Ήθελε να την γαμήσω όπως πηδούσα τις ελληνίδες στο σπίτι μου. Μου είπε ότι θέλει να την ματώσω, να πονέσει, να μην σταματήσω παρά μόνο όταν ήθελα εγώ.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου. Δεν ήμουν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο την αγαπούσα. Μια δύναμη όμως από μέσα μου με έσπρωξε να το κάνω. Όπως ήμασταν αγκαλιά στο κρεβάτι της σήκωσα ψηλά τα πόδια. Η πούτσα μου παρά τα τόσα γαμήσια και
πίπες, φούσκωσε και έσφιξε όσο ποτέ άλλοτε. Φόρεσα προφυλακτικό, της κράτησα τα χέρια έχοντας στους ώμους τα πόδια της... δεν μπορούσε να κινηθεί… το μουνί της έσταζε και ζεμάταγε το ένιωθα.

Τον έβαλα στην κωλότρυπα της, την κοίταξα βαθιά μέσα στα μάτια της και άρχισα να σπρώχνω. Πόναγε, φώναζε, έκλεγε αλλά δεν μου είπε καμιά στιγμή να σταματήσω. Της τον έβαλα όσο πήγαινε. Μου ζήτησε να την ξεσκίσω επιτακτικά. Μου είπε ότι ένιωθε την πούτσα μου στο στομάχι της. Άρχισα να την σφυροκοπώ. Την ξεκώλιασα. Της έκανα την τρύπα μόνιμα ανοιχτή σαν κέρμα.

Έβγαλα το προφυλακτικό και άρχισα να τον παίζω από πάνω της. Της έχυσα το πρόσωπο, τα στήθη. Άρχισε να τα πασαλείβει πάνω της. Ένιωθε πουτάνα μου. Μου είπε ότι τώρα δεν πρόκειται ποτέ να την ξεχάσω. Αυτό ήθελε… να μείνει μέσα μου για πάντα. Έμεινε, αλλά δεν χρειαζόταν αυτό. Την νιώθω σαν το άλλο μου μισό.

Δυστυχώς έπρεπε να φύγω να γυρίσω Ελλάδα. Κάναμε κάποια σχέδια να πάω μόνιμα Αμερική ή να έρθει μόνιμα Ελλάδα. Έκανα πίσω… φοβήθηκα πολύ. Την έχω πληγώσει και είμαι αδικαιολόγητος.
Αν το πιστεύετε, φοβήθηκα το τέλειο.
Σε αγαπώ ακόμη και για πάντα Iva.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")