Ιστορίες από τη ζωή μου (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Στις 11/12 έγραψα την τέταρτη ιστορία μου και ευχαριστώ πολύ που αρκετοί από σας, κύρια μέσω chat και e-mail μου έγραψαν τα σχόλιά τους χωρίς βωμολοχίες και προστυχιές.

Εδώ σας γράφω την 5η ιστορία μου και ελπίζω να σας αρέσει κι αυτή.

Η κυρία Όλγα είχε αγκαλιάσει την λεκάνη μου με τα πόδια της κι εγώ, έχοντας τον κύριο Νίκο πίσω μου να μου γλείφει το κωλαράκι, σφιγγόμουνα στην αγκαλιά της τρίβοντας το μουνάκι μου πάνω στο δικό της. Ο κύριος Νίκος γονατισμένος από πίσω μου, άνοιξε τα κωλομάγουλα μου και έχωσε την άκρη της γλώσσας του στην τρυπούλα μου. Ηλεκτρίστηκα και η κυρία Όλγα το κατάλαβε.

-    «Σ’ άρεσε;», ρώτησε και με έσφιξε πιο πολύ.

Δεν της απάντησα μόνο που βόγκηξα. Ο κύριος Νίκος τότε άρχισε να με γλείφει πιο πιεστικά και να ανοίγει πιο πολύ τα κωλομάγουλα μου. Ένιωσα το σάλιο του να γλιστράει στην κωλοτρυπίδα μου και ένα του δάχτυλο να μπαίνει μέσα μου. Ξαφνιάστηκα από το γεγονός ότι μου άρεσε. Με μισοσήκωσε στα γόνατα και έβαλε το δάχτυλό του πιο βαθιά μέσα στον κώλο μου. Τρεμούλιαξα. Στηρίχτηκα στα τέσσερα και η κυρία Όλγα με στήριξε πάνω της. Ο άντρας της έβαλε και δεύτερο δάχτυλο μέσα μου. Άρχισε να μ’ αρέσει... και έσπρωξα λίγο το κορμί μου προς τα πίσω.

Έβαλε και τρίτο δάχτυλο και τα στριφογύρισε απαλά για να μην πονέσω ώστε να συνηθίσει η κωλοτρυπίδα μου το άνοιγμά του. Ένιωσα πίσω μου μια κίνηση από τα μπούτια του. Με πλησίασε και έβγαλε τα δάχτυλά του από το κωλαράκι μου. Κατάλαβα ότι ερχόταν στα γόνατα πιο κοντά μου. Και τότε ένιωσα τον πούτσο του να ακουμπάει στην τρυπούλα μου. Έσκυψα το κεφάλι μου και… ανάμεσα στα βυζιά μου που κρεμόντουσαν από το στέρνο μου, τον είδα που είχε κολλήσει την λεκάνη του πίσω μου.

-    «Πρόσεξε Νίκο, μην την πονέσεις!», άκουσα την κυρία Όλγα να του λέει.

Το κεφάλι από τον πούτσο του κόλλησε στην κωλοτρυπίδα μου και μπήκε πολύ λίγο μέσα μου. Δεν ένιωσα πόνο και περίμενα υπομονετικά να προχωρήσει...

-    «Πονάς μωρό μου;», τον άκουσα να μου λέει τρυφερά.

-    «Όχι κύριε Νίκο. Προχωρήστε κι άλλο… βάλτε μου κι άλλο μέσα μου. Μην νοιάζεστε για μένα… κοιτάξτε να το χαρείτε…», του είπα.

Αυτός μου έσφιξε την λεκάνη και μου έχωσε ένα πόντο περίπου. Σφίχτηκα και η κυρία Όλγα το κατάλαβε. Ανασηκώθηκε και με φίλησε απαλά στο στόμα ενώ τα χέρια της πήγαν στα βυζιά μου και τα χούφτωσαν... τριφτήκανε στις ρώγες μου και άκουσα την φωνή μου να της λέει πως μ’ άρεσε. Ο κύριος Νίκος με τράβηξε πιο πολύ κοντά του και ο πούτσος του μπήκε ακόμα λίγο μέσα μου. Άρχισα να νιώθω ένα τσούξιμο μα δεν τον σταμάτησα….

Σιγά - σιγά έβαλε κι άλλο μέσα μου… πρέπει να ήταν τέσσερις - πέντε πόντοι στον κώλο μου. Τραβήχτηκε λιγάκι και μετά έσπρωξε κι άλλο λίγο μέσα μου… και μετά κι άλλο… κι άλλο…. το τσούξιμο δυνάμωνε και μαζί του και ο πόνος. Μα ήταν ένας πόνος γλυκός και μπερδευότανε με την γλύκα που μου έδιναν τα δάχτυλα της κυρίας Όλγας που τρίβανε τα βυζιά μου. Ο κύριος Νίκος συνέχισε να σπρώχνει τον πούτσο του στο κωλαράκι μου.

-    «Μήπως σε πονάω μωρό μου;», ρώτησε.

-    «Όχι, όχι! Δεν πονάω… αλήθεια σας λέω. Μ’ αρέσει αρκετά!»

Για να με πιστέψει έσπρωξα πιο πολύ την λεκάνη μου προς τα πίσω. Αυτός, σαν να κατάλαβε, βγήκε λιγάκι και μετά ξαναμπήκε μέσα μου πιο πολύ. Τα δάχτυλά του με έσφιγγαν πιο δυνατά. Βγήκε πάλι και μετά ξαναμπήκε… τρελαινόμουν κύρια από το "απαγορευμένο" και από το ότι όλα αυτά ήτανε περίεργα και πρωτόγνωρα για μένα. Ο κύριος Νίκος με έναν αναστεναγμό ακούμπησε την λεκάνη του στα κωλομέρια μου. Η κυρία Όλγα τον κοίταξε με τρυφερότητα και μετά με την ίδια γλυκιά ματιά με ρώτησε:

-    «Πονάς καθόλου;», και το χέρι της πήγε στο μουνάκι μου…

-    «Όχι, καθόλου. Είναι ευγενικός ο άντρας σου.. πολύ γλυκός!»

Τα δάχτυλά της μπήκαν στο μουνάκι μου και τρίφτηκαν στην κλειτορίδα μου. Ένιωσα να χάνομαι… Ο άντρας της πίσω μου βγήκε λιγάκι και ξαναμπήκε. Και μετά βγήκε πάλι, πιο πολύ αυτή τη φορά και αμέσως μετά μου τον ξανάβαλε όλον μέσα μου. Αυτό το επανέλαβε τέσσερις - πέντε φορές. Τα δάχτυλά του είχαν αρχίσει να με σφίγγουν πολύ πιο δυνατά απ’ ότι στην αρχή. Ξαναβγήκε και ξαναμπήκε… και μετά ξανά… και ξανά.. Η λεκάνη του είχε αρχίσει να χτυπάει στον κώλο μου συνεχώς και πιο δυνατά. Καταλάβαινα ότι πλησίαζε στην κορύφωση. Άρχισε να λαχανιάζει και τα δάχτυλα της γυναίκας του με τρέλαιναν. Και τότε άρχισα να χύνω.

-    «Χριστέ μου, χύνω!!! Τα δάχτυλά σου με πεθαίνουν! Θεέ μου! Λιώνω!», της έλεγα.

Αυτή,  σαν να μην με άκουγε, με το ένα χέρι, συνέχιζε να με μαλακίζει ενώ με το άλλο μου έσφιγγε το δεξί στήθος και το έφερνε στο στόμα της βυζαίνοντάς το. Έλιωνα, δεν καταλάβαινα που βρισκόμουνα. Μόλις που έβλεπα θολά ανάμεσα από τα βυζιά μου και ανάμεσα στα πόδια μου τον κύριο Νίκο να με γαμάει από τον κώλο.

Ξέπνοη ξάπλωσα το κορμί μου πάνω στην κυρία Όλγα βαριανασαίνοντας, ενώ ο άντρας της με ακολούθησε και πλάγιασε το κορμί του στην πλάτη μου χωρίς να βγει από μέσα μου. Από την καινούργια του θέση άρχισε να ανεβοκατεβάζει το κορμί του στηριζόμενος στα χέρια του σαν να ήμουν.. η γυναίκα του. Άλλωστε έτσι ένιωθα. Και τότε τον άκουσα να βογκάει πιο δυνατά… και πιο δυνατά… και ακόμα πιο δυνατά…

-    «Χύνω αγάπες μου! Χύνω! Πεθαίνω!!! Τι γλύκα είναι αυτή;»

Συνέχισε να ανεβοκατεβαίνει πάνω μου ή μάλλον πάνω μας. Ο πούτσος του έμπαινε και έβγαινε στον κώλο μου σαν έμβολο, λιπασμένο από το ίδιο του το σπέρμα. Δεν ένιωθα πλέον τον παραμικρό πόνο που ένιωθα στην αρχή. Είχα χαλαρώσει και απλά τον άφηνα να κανονίσει αυτός πως και πότε θα σταματήσει να μου τον χώνει. Το κεφάλι του έγειρε στην πλάτη μου και ένιωσα τα χείλια του να ακουμπάνε στην πλάτη μου ένα φιλί αγάπης (κι ευγνωμοσύνης;).

Συνέχισε να μου τον χώνει μέσα - έξω, πιο τρυφερά όμως πια και πιο αργά. Χαλαρωμένος, λίγο μετά, έγειρε πλάι μας και πήρε τα χαρτιά που του έδωσε η Όλγα. Πήρα κι εγώ λίγα χαρτομάντιλα και πήγα στο μπάνιο να φρεσκαριστώ. Όταν βγήκα ο κύριος Νίκος δεν ήταν μαζί μας. Ρώτησα που ήταν και η κυρία Όλγα μου είπε ότι πήγε να κάνει μπάνιο. Πήγα κοντά της και φόρεσα το βρακάκι μου. Σηκώθηκε από το κρεβάτι και γυμνή όπως ήταν πήγε στον μεγάλο καναπέ. Κάθισε και μου έκανε νόημα να ξαπλώσω κοντά της.

-    «Άμα κάτσω θα… ξημερωθούμε!», της είπα και γελάσαμε.

-    «Έχασα τίποτε αστείο;», άκουσα τον κύριο Νίκο να λέει μπαίνοντας στο δωμάτιο..

-    «Το μωρό μας πρέπει να φύγει…», του είπε η γυναίκα του.

-    «Είσαι σίγουρη;», με ρώτησε ο κύριος Νίκος πλησιάζοντας.

-    «Ναι. Είναι πολύ - πολύ αργά. Πρέπει να πάω σπίτι…», του είπα.

-    «Πότε θα το ξανακάνουμε;», ρώτησε κοιτάζοντας την γυναίκα του.

-    «Έλενα, αν σου άρεσε απόψε μπορούμε να βρεθούμε ξανά εδώ οι τρείς μας όποτε θέλεις. Τι λες;», με ρώτησε η κυρία Όλγα.

-    «Θα μου άρεσε πολύ! Ειλικρινά!», τους είπα και η ανησυχία έφυγε από τα πρόσωπά τους. «Πρέπει όμως να ντυθώ».

-    «Έλα, κάτσε λιγάκι κοντά μας…», μου είπε ο κύριος Νίκος.

Μόνο με το κιλοτάκι μου πλησίασα και κάθισα πλάι του.

-    «Λοιπόν…;», με ρώτησε χαϊδεύοντας μου το αριστερό μπούτι. «Τι σου άρεσε πιο πολύ απόψε;»

-    «Να πω την αλήθεια, όλα μου άρεσαν!», τους είπα. «Και αυτό που έγινε στο αυτοκίνητο με την Όλγα και μετά στο μπάνιο και πιο μετά στο κρεβάτι. Γενικά όλα!», είπα και γελάσαμε.

-    «Και αυτό;», με ρώτησε γέρνοντας την πλάτη του στον καναπέ και δείχνοντάς μας τον πούτσο του που χαλαρός πια είχε γύρει στο πλάι.

Η κυρία Όλγα με κοίταζε πονηρά και με αγωνία για το τι θα πω.

-    «Α! Αυτό;», είπα δείχνοντάς το. «Αυτό πιο πολύ απ’ όλα!», συμπλήρωσα χαμογελώντας.

-    «Πιάσε το λιγάκι αν θέλεις…», με παρακάλεσε.

Μισοξάπλωσε την πλάτη του πάνω στην γυναίκα του. Ένιωθα λιγάκι άβολα με αυτό… το δέχτηκα όμως. Μισόγυμνη όπως ήμουν, έγειρα πλάι του και του έπιασα με το δεξί μου χέρι τον πούτσο του. Τον άκουσα να αναστενάζει βαθιά. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το χέρι μου.

-    «Όσο και να προσπαθείς, θα αργήσει!», μου είπε γελώντας και η γυναίκα του γέλασε κι αυτή.

-    «Πρέπει να σε πάω σπίτι…», μου είπε η κυρία Όλγα. «Σήκω αγάπη μου».

-    «Άσε Ολγάκι, θα το πάω εγώ το κορίτσι...» είπε και σηκώθηκε.

Σηκώθηκα κι εγώ και άρχισα να ντύνομαι ενώ η κυρία Όλγα άναβε ένα λεπτό τσιγάρο.

-    «Σ’ άρεσε Έλενα; Ειλικρινά, πες μου! Το ρωτάω για να μας πεις. Αν δεν σ’ άρεσε κάτι για να το αποφύγουμε την άλλη φορά».

-    «Όλα καλά ήταν…», της είπα και την πλησίασα.

Φιληθήκαμε τρυφερά και της έδωσα το κινητό μου κι αυτή το δικό της. Ο κύριος Νίκος μπήκε στο δωμάτιο με τα κλειδιά του φορώντας ένα μακό μπλουζάκι από πάνω και ένα λινό μακρύ φορμάκι από κάτω. Χαιρετηθήκαμε και βγήκαμε. Μπήκαμε στο ασανσέρ και με ρώτησε:

-    «Ειλικρινά, πέρασες καλά; Μήπως σε πόνεσα; Ήτανε όλα εντάξει;»

-    «Όχι κύριε Νίκο. Ήταν βέβαια η πρώτη μου φορά για όλα αυτά, αλλά μου άρεσαν πολύ περισσότερο απ’ ότι ήλπιζα. Ήταν φανταστικά! Αλήθεια».

Τον είδα που με κοίταζε περίεργα σαν να μην με πίστευε..

-    «Μου λες αλήθεια, έτσι; Θα ξανάρθεις δηλαδή;», με ρώτησε με αγωνία.

-    «Βέβαια!», του είπα. «Άλλωστε έδωσα και το κινητό μου στην Όλγα».

Είχαμε ήδη μπει στο πάρκινγκ του υπογείου να πάρουμε το αμάξι του.

-    «Αν ήξερες πόσο μας άρεσε και στην Όλγα και σε μένα δεν θα το πίστευες!», μου είπε ζεστά αγκαλιάζοντάς με από τους ώμους και αφήνοντας ένα φιλί στο μάγουλο.

-    «Δηλαδή πόσο σας άρεσε…;» τον ρώτησα παιχνιδιάρικα.

-    «Πολύ σου είπα!», κοιτάζοντας με περίεργα.

Είχαμε φτάσει στο αμάξι του, ένα μεγάλο Nissan αν θυμάμαι καλά...

-    «Πόσο πολύ;»

-    «Παλιοκόριτσο!», μου είπε γελώντας και με τράβηξε κοντά του.

Τα χέρια μου πήγαν κατευθείαν στην λεκάνη του χαϊδεύοντας τον ανάμεσα στα πόδια του.. αρκετά ψηλά! Ήταν ερεθισμένος. Μόλις τον ακούμπησα εκεί μαρμάρωσε. Τα πράγματα είχαν σοβαρέψει.

-    «Μήπως έρθει κανένας;», τον ρώτησα με έναν κόμπο στην φωνή μου.

-    «Τέτοια ώρα; Αδύνατον! είπε κοιτάζοντας με στα μάτια.

Τα μάτια του έλαμπαν στο μισόφωτο.

-    «Ελάτε πίσω από το αμάξι σας τότε…», του είπα.

Με ακολούθησε και κρυφτήκαμε σχεδόν πίσω από το αμάξι του. Πήγε να μου ανοίξει το πουκάμισο αλλά τον σταμάτησα.

-    «Μηηηη!!! Όλα θα τα κάνω εγώ!», του είπα, βγάζοντας το πουκάμισό μου από την φούστα μου.

Κοιτάζοντας τον ξεκούμπωσα γρήγορα τα κουμπιά μου και μετά, με κινήσεις γεμάτες πυρετό, έβγαλα με τρόπο το σουτιέν μου. Τα βυζιά μου κουνήθηκαν απαλά κάτω από τα μάτια του που θόλωσαν. Πήγα κοντά του και του κατέβασα το παντελόνι και το σλιπ του. Ο πούτσος του διεγερμένος πρόβαλε στο μισοσκόταδο έτοιμος για… πολλά. Πήγα πολύ κοντά του και τον αγκάλιασα δυνατά. Κόλλησα τα χείλια μου στα δικά του και με την λεκάνη μου, του έδωσα να καταλάβει ότι ήθελα να προχωρήσουμε πιο πολύ απ’ ότι στο διαμέρισμά τους. Ένιωθα σαν τρελαμένη.

Με αγκάλιασε και με γύρισε με μια αποφασιστική κίνηση και με ακούμπησε στο καπό του αμαξιού. Τα βυζιά μου έλιωσαν κάτω από το κορμί του όπως με αγκάλιασε. Ο πούτσος του τρίφτηκε στην φούστα μου ψηλά. Μου την σήκωσε και μου άνοιξε λίγο τα πόδια. Στηρίχτηκα καλά στο αμάξι. Τον ήθελα πολύ αλλά και κάτι μου έλεγε να σταματήσω. Το χέρι του πήγε στον πούτσο του και μου τον έβαλε ανάμεσα στα μπούτια μου. Ρίγησα…

-    «Θέλω να με κάνετε δική σας… εδώ… τώρα!», του είπα έτοιμη να χύσω.

-    «Αργότερα και όχι έτσι…», μου είπε τρυφερά. «Σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα. Αργότερα θα είναι πιο γλυκά…»

Έσφιξα τα μπούτια μου με τον πούτσο του ανάμεσά τους. Τον ένιωθα να ακουμπάει στο μουνί μου, τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά.. Άρχισε να πηγαινοέρχεται, αργά στην αρχή, πιο γρήγορα μετά. Τα βυζιά μου δέχτηκαν ένα σωρό τις δαγκωματιές του και τα γλειψίματά του. Ένιωθα σαν σε όνειρο. Ακόμα πιο όμορφα απ’ ότι στο διαμέρισμά τους λίγα λεπτά πριν! Τον κράταγα πάνω μου σαν κάτι πολύτιμο μέχρι που ένιωσα να τρέμει… έχυνε!

Έχυνε δυνατά και το κορμί του συνταρασσόταν σαν από κύματα δυνατά. Ένιωσα το σπέρμα του, λίγο πια, να μου ζεσταίνει ψηλά τα μπούτια και μετά να κυλάει λιγοστό ανάμεσα στα πόδια μου κατηφορίζοντας. Ήταν τόσο γλυκά.. μα τόσο γλυκά... Μείναμε έτσι πάνω από δέκα λεπτά. Άρεσε και στους δυο μας, πολύ! Μα έπρεπε να τελειώσει αυτό το βράδυ.
Χωριστήκαμε και πήγε από την μεριά του οδηγού να ανοίξει.

-    «Μην καθαριστείτε εσείς, θέλω να το κάνω εγώ…», του είπα ξαφνικά.

Με κοίταξε απορημένος και μετά μου χαμογέλασε.

-    «Εντάξει!», μου είπε.

Μπήκαμε μέσα και μου έδωσε ένα κουτί χαρτομάντιλα. Πήρα αρκετά και σκουπίστηκα πολύ βιαστικά. Μετά, έτσι μισόγυμνη όπως ήμουν, έγειρα πλάι και του τον πήρα στα χέρια. Του τον καθάρισα καλά του τον ζούλιξα να βγει όλο το σπέρμα από μέσα. Μετά κάθισα πίσω στο κάθισμά μου να ντυθώ. Πήγε να τακτοποιηθεί, μα τον σταμάτησα.

-    «Μην κάνετε τίποτα. θέλω να μείνουμε λίγο έτσι… αν σας αρέσει κι εσάς…», του είπα τρυφερά.

-    «Εντάξει!», είπε.

Τακτοποιήθηκα και γύρισα στο κάθισμά μου και με το χέρι μου άρχισα να του τον χαϊδεύω.

-    «Ξέρεις κάτι;», με ρώτησε.

-    «Τι;», του είπα.

-    «Προς στιγμήν νόμιζα ότι ήθελες να σε ξεπαρθενέψω...»

-    «Το ήθελα πραγματικά, δεν ξέρω τι έπαθα… τρελαινόμουν από την ευχαρίστηση εκείνη την στιγμή!», του είπα.

-    «Αν το κάναμε θα το μετανιώναμε μια στιγμή μετά…», μου είπε τρυφερά. «Κι εσύ αλλά κι εγώ».

-    «Μου μιλάς πολύ γλυκά…», του είπα για πρώτη φορά στον ενικό. «Είσαι πολύ γλυκός. Είναι τυχερή η Όλγα!»

-    «Κι εγώ είμαι τυχερός».

-    «Νίκο, θέλω να σε φιλήσω».

Τον πλησίασα στο κάθισμά του και φιληθήκαμε με τρυφερότητα και μετά με πάθος..

-    «Μόλις μου είπες ότι θέλεις να με φιλήσεις ήλπισα ότι θέλεις να με φιλήσεις εκεί…», μου είπε γελώντας δείχνοντάς μου το παντελόνι του που μόλις είχε ανεβάσει.

-    «Πονηρός που είσαι…!», του είπα γελώντας δυνατά.

-    «Αλλά μάλλον ήταν όνειρο θερινής νύχτας…», συνέχισε γελώντας κι αυτός.

Μείναμε λιγάκι έτσι… και μετά πήγε να βάλει μπροστά!

-    «Πσσσστ;», έκανα.

-    «Έλα μου!», μου είπε.

-    «Το θέλεις πολύ αυτό;», του είπα.

-    «Ναι, πάρα πολύ! Αλλά την άλλη φορά, με την άνεσή μας. Και αν δεν έχεις αντίρρηση, θα ήθελα να χύσω στο στόμα σου.. αν το θέλεις εννοώ…», συμπλήρωσε.

-    «Θα δούμε κύριε Νίκο μας…!», του είπα και γελάσαμε δυνατά, φεύγοντας.


Θα συνεχιστεί, και θα ήθελα να μου γράφατε τις εντυπώσεις σας. Θα το ήθελα πολύ! Αλλά ήρεμα χωρίς βρισιές που με αρρωσταίνουν πραγματικά.

Σας ευχαριστώ

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")