Τα αφελή θύματα του βυζομάντη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Εδώ και λίγα χρόνια ασκώ τη βυζομαντεία. Η ιδέα της βυζομαντείας γεννήθηκε στο σπίτι ενός φίλου μου. Δεν είναι φυσικά μια μαντική τέχνη αλλά ένα τέχνασμα που έχουμε βρει για να ξεσκίζουμε αφελείς ή θρασείς μουνίτσες.

Τα πρώτα μας θύματα ήταν η Ιωάννα και η Λίτσα. Η Ιωάννα είχε ζητήσει από τη φίλη της να της πει τα χαρτιά για ένα γκόμενο που την άφησε. Μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν τελείωσε η χαρτομαντεία κατάλαβα ότι είχα να κάνω με δυο χαζές που θα μπορούσαμε να γαμήσουμε και μάλιστα σε σκληρό ομαδικό.

Λέω λοιπόν στην Ιωάννα ότι εγώ θα μπορούσα να μαντέψω περισσότερα αν με αφήσει να της αγγίξω τα βυζιά.
«Πρόκειται για τη βυζομαντεία…» της είπα με σοβαρό ύφος, «και μπορώ να προβλέψω πολλά για το μέλλον σου».

Μαζί οι φίλοι μου συμφωνούσαν και τη διαβεβαίωσαν για την εγκυρότητα των προβλέψεών μου. Δεν ήταν και καμιά διάνοια, οπότε με λίγο ψήσιμο την πείσαμε.

Ξεκούμπωσε το πουκάμισό της και δυο άσπρες ζουμερές βυζάρες βρέθηκαν στο έλεος των χεριών μου.
-    Είσαι πολύ ευαίσθητο κορίτσι Ιωάννα, της λέω. Κάποιος όμως σε έχει πληγώσει.

-     Αχ, το βρήκες. Μου απαντά.

Εντωμεταξύ, των φίλων μου τα σάλια είχαν αρχίσει να τρέχουν. Έπαιξα με τις ρώγες της για να την ερεθίσω και της λέω:

-    Κοίταξε να δεις. Αν θες να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου πρέπει να γίνεις εξαιρετικά υποτακτική στο σεξ και να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κάτι ομαδικό. Η μεγάλη σου βυζοχαράδρα σημαίνει ότι είναι μοιραίο να ξεσκιστείς στο πήδημα. Όσο μένεις αγάμητη κάνεις κακό στο κάρμα σου. Αν θες μπορούμε να οργανώσουμε κάτι εμείς.

-    Τι βλακείες είναι αυτές; Πετάχτηκε η Λίτσα.

Τη Λίτσα τη γούσταρα από καιρό και ήξερα ούτως ή άλλως πολλά γι’ αυτή. Βγάλε την μπλούζα σου να σου πω και το δικό σου μέλλον. Η Λίτσα κούνησε το κεφάλι της ειρωνικά. Ο Τάσος ο φίλος μου πετάχτηκε:

-    Φοβάσαι; Κάνε μια δοκιμή και αν δεν σε πείσει δεν τρέχει και τίποτα.

Το Λιτσάκι για να αποδείξει ότι δεν φοβάται σήκωσε το μπλουζάκι του. Τα βυζιά της Λίτσας ήταν μικρότερα από της Ιωάννας και μυτερά. Έβαλα τα χέρια μου πάνω τους και άρχισα να της λέω λεπτομέρειες για τη ζωή και τους γκόμενούς της. Τα έχασε. Τσίμπησα τις ρωγίτσες της και της είπα ότι η σκληρή στάση της είναι πολύ κακό κάρμα γι’ αυτό πρέπει να δοκιμάσει ομαδικό σεξ -κυρίως πρωκτικό για να εξιλεωθεί.

Τα κορίτσια είχαν πια πειστεί και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τα ξεβρακώσαμε και τα βάλαμε να γονατίσουν στο σαλόνι. Ο Τάσος έβγαλε τη ζώνη του και τους έριξε μερικές, ενώ εγώ περιορίστηκα σε μερικά χαστούκια.

-    Εδώ είστε για να φάτε ξύλο και να γαμηθείτε πουτανίτσες. Αρχίστε να φιλιέστε και να τρίβεστε.

Τα κορίτσια άρχισαν να γλείφουν η μία την άλλη μέσα σε αναφιλητά. Τι καύλα ήταν αυτή. Σε λίγο τις διακόψαμε και αρχίσαμε να τις χουφτώνουμε και να χώνουμε τις πούτσες μας στο στόμα τους.

-    Ιωάννα, θα μας δώσεις το μουνί σου τώρα! Τη διέταξα. Αργείς… τα πόδια σου έπρεπε να είναι ήδη ανοιχτά.

Η Ιωάννα άνοιξε τα πόδια της και τη γάμησα όσο πιο σκληρά μπορούσα. Από την καύλα όμως έχυσα πολύ γρήγορα και συνέχισε να τη γαμάει ο Δημήτρης. Σύντομα ξανακαύλωσα. Η Λίτσα ήταν σκυφτή και έγλειφε την ψωλή του Τάσου. Δεν έχασα ευκαιρία και γάμησα τον κώλο της.
Η Λίτσα ούρλιαζε από τον πόνο και τα βυζιά της κουνιόταν πέρα δώθε πράγμα που ενίσχυε την καύλα μου και συνέχισα να τη γαμάω με μεγαλύτερη σκληρότητα αυτή τη φορά.

Ξεκωλιασμένη και δακρυσμένη συνέχισε να τσιμπουκώνει τον Τάσο, ενώ ο Γιάννης πήρε θέση και χώθηκε στο μουνί της. Το Λιτσάκι γαμιόταν από παντού. Ο Δημήτρης εντωμεταξύ είχε γυρίσει και την Ιωάννα από τον κώλο. Τις χύσαμε πολλές φορές. Εξαντλημένοι όλοι κοιμηθήκαμε στο σπίτι του Τάσου εκείνο το βράδυ.

Τις διέταξα να ξαναέρθουν το επόμενο Σάββατο πολύ πρωί κατά τις έξι. Είχα καλέσει και άλλα δυο φιλαράκια μου. Βάλαμε τα κορίτσια στον πάγκο της κουζίνας και πασάλειψα τη Λίτσα με μερέντα. Στην Ιωάννα έχυσα καφέδες. Οι φίλοι μου όρμησαν και τις έγλειψαν παντού. Τα βυζιά τους εναλλάσσονταν από στόμα σε στόμα. Τα είχαμε κατασημαδέψει.

Τα μουνάκια τους έχυναν, αλλά ειδικά εκείνη την ημέρα δεν τα τιμήσαμε. Τις στήσαμε και ξεσκίσαμε τα κωλαράκια τους με τη σειρά.

Για το επόμενο Σαββατοκύριακο τις πείσαμε να μας φέρουν τη φίλη τους την Αλίκη. Η Αλίκη πολύ όμορφο κορίτσι έφαγε άγριο πούτσο, γιατί της είχα άχτι (αφήσαμε ακόμα και τα κορίτσια να τη γαμήσουν), αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")