Η γλυκιά σπιτονοικοκυρά μου (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

«Ήπια τους χυμούς σου», της είπα. «Έχουν υπέροχη γεύση».
«Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μου το έκαναν αυτό για τελευταία φορά», μου απάντησε.

Προσπάθησα να σηκωθώ αλλά δεν με άφησε.
«Σειρά μου τώρα», μου είπε.
Όλη αυτή την ώρα με είχε αφήσει και τα χέρια της είχαν γαντζωθεί στα πόδια μου. Χωρίς να αλλάξει θέση με πήρε στα χέρια της. Το κούναγε πάνω-κάτω με απαλές ρυθμικές κινήσεις. Ξαφνικά ένιωσα κάτι ζεστό και υγρό να περνάει πάνω από κάθε εκατοστό στη σκληρή σάρκα μου. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ αυτό το ταξίδι της γλώσσας της.

Τη φίλησα απαλά στο εσωτερικό των μηρών της και ακούμπησα με τη γλώσσα μου την κλειτορίδα της. Τραβήχτηκε λίγο...
«Όχι, άλλο», μου είπε, «Είναι η δική μου σειρά είπαμε».
Δεν προσπάθησα ξανά. Καθόμουν ξαπλωμένος, έχοντας αυτήν την υπέροχη θέα μπροστά στα μάτια μου και απολάμβανα τα αγγίγματά της. Την ένιωσα να το βάζει όλο στο στόμα της... Να το χτυπάει απαλά στα μάγουλά της, να το παίρνει όσο πιο βαθιά μπορεί και να γυρνάει τη γλώσσα της γύρω του. Έφερε το χέρι της στην κλειτορίδα της και άρχισε να τη χαϊδεύει. Δεν πίστευα ότι το ζούσα αυτό, είχα ερεθιστεί τόσο που έκανα προσπάθειες να αντέξω να μην τελειώσω.

Ένιωθα το ερεθισμένο μου μόριο μέσα στο στόμα της, την έβλεπα να χαϊδεύει την κλειτορίδα της και της χτυπούσα με τα χέρια τα ολόλευκα οπίσθιά της. Τα βογκητά μου συνάντησαν τα δικά της. Είχε πάρει φωτιά ξανά.
«Θα τελειώσω», της είπα. «Νιώθω το σπέρμα μου να έχει φτάσει μέχρι επάνω...».
«Κι εγώ το νοιώθω», μου είπε. «Τι θέλεις να κάνω;».
«Θέλω να σε πάρω, θέλω να τον βάλω μέσα σου», είπα.

Την είδα να σηκώνεται να βγάζει το κυλοττάκι της και ύστερα από τόση ώρα την είχα ολόγυμνη μπροστά μου, έτοιμη να με πάρει όλο μέσα της.
«Μην σηκωθείς», μου είπε.
Πήρε ένα προφυλακτικό, μου το φόρεσε και ήρθε από πάνω μου. Όση ώρα έμπαινα μέσα της, μια γλυκιά αίσθηση με κυρίευε. Διαπερνούσα τα απαλά τοιχώματά της, και προχωρούσα βαθιά μέσα στον υγρό και καυτό της κόλπο... Τις σιγανές κινήσεις μας διαδέχτηκαν πιο γρήγορες, πιο βίαιες... Αχαλίνωτο πάθος.

Είχε σκύψει και με φιλούσε. Έφερα το πρόσωπό μου μπροστά στο στήθος της... Εναλλάξ χάιδευα και μάλαζα με το χέρι μου το ένα ενώ είχα πάρει το άλλο στο στόμα μου και πέρναγα τη γλώσσα μου πάνω από τη ρώγα της. Με έσπρωξε πίσω, πήρε στα χέρια της τα στήθη της και άρχισε να τα μαλάζει δυνατά... Έπαιρνε στα χέρια της τις ρώγες της και τις τραβούσε δυνατά... Είχε βγει εκτός ελέγχου... Την έπιασα από τις καμπύλες της και τη γύρισα ανάσκελα στο κρεβάτι. Πήρα τα πόδια της στα χέρια μου και τα σήκωσα ψηλά. Μπήκα πάλι μέσα της και άρχισα να κουνιέμαι μπρος-πίσω με σιγανές κινήσεις.

«Δυνατά...», μου φώναζε, «Δυνατά...».
Δεν την άκουσα. Είχε απλώσει τα χέρια της και είχε βουτήξει τα σεντόνια, την έβλεπα να δαγκώνει τα χείλη της, την άκουγα να βογκάει δυνατά... Το κορμί της συσπώταν πάνω στο κρεβάτι. Ένιωθα τη σάρκα μου μέσα της έτοιμη να εκραγεί. Το σπέρμα μου είχε φτάσει στην κορυφή.
«Δώστα μου όλα... Σε νιώθω, είσαι έτοιμος;», φώναξε.
Της άφησα το ένα πόδι και με τον αντίχειρά μου άρχισα να της χαϊδεύω την κλειτορίδα, χωρίς να αλλάξω το ρυθμό που έμπαινα μέσα της. Σε δευτερόλεπτα τέλειωσε με ένα μακρόσυρτο βογγητό...

Συνέχισα να κουνιέμαι μέσα της...
«Έλα, τώρα θα τελειώσεις κι εσύ», μου είπε.
Πήρε στο χέρι της τη γυμνή σκληρή μου σάρκα. Το κρατούσε πάνω από την κοιλιά της και το κουνούσε πάνω-κάτω.
«Τελειώνω μωρό μου... Θα στα δώσω σε όλο σου το κορμί...», της είπα.
«Περιμένω το καυτό σπέρμα σου στο κορμί μου», μου είπε.
Την ίδια στιγμή το σπέρμα μου άρχισε να πετάγεται στο λαιμό της, στο στήθος της, πάνω στην κοιλιά της... Βογκούσα από την ηδονή...

Ξάπλωσα δίπλα της, την πήρα αγκαλιά και της κράτησα το χέρι. Μόλις συνήλθαμε από τον οργασμό μας, τη φίλησα με πάθος. Ανταποκρίθηκε και μου χάιδεψε τα μαλλιά. Σηκώθηκα, έφερα δυο ποτήρια παγωμένο κρασί και δυο τσιγάρα.

Μιλούσαμε... Που και που έσκυβα και τη φιλούσα απαλά, πότε στους ώμους, στα μπράτσα, στο στήθος, στο στόμα. Της είπα ότι ήταν από τις σπάνιες φορές που είχα νιώσει τόση ηδονή και μου απάντησε ότι και για εκείνη ήταν το ίδιο. Με ρώτησε αν θα έκανα ντους και της είπα ότι θέλω να μείνω μέχρι το πρωί με το άρωμα του κορμιού της και τους χυμούς της στο σώμα μου. Με φίλησε με πάθος. Εκείνη τη νύχτα κοιμηθήκαμε μαζί...

Τέλος

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")