Η γλυκιά σπιτονοικοκυρά μου (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν πανέμορφη και στεκόταν απέναντί μου μέσα στα ημιδιαφανή κόκκινα εσώρουχά της, έτοιμη να μου παραδοθεί. Την τράβηξα επάνω μου. Τα χείλια μας ενώθηκαν και πάλι σε ένα καυτό φιλί...

Έβαλα το χέρι μου στην πλάτη της και της ξεκούμπωσα το σουτιέν. Σφίχτηκε επάνω μου και ένιωσα την καρδιά της να χτυπάει δυνατά. Ένιωσε και τη δική μου. Σφιγγόταν επάνω μου και κουνούσε τις καμπύλες της σιγά, έτσι ώστε ο ανδρισμός μου να σέρνεται επάνω στο κορμί της. Με είχε ερεθίσει απίστευτα. Ένιωθα τα γόνατά της να τρέμουν.

Με έριξε ανάσκελα στο κρεβάτι και έκατσε επάνω μου.
«Μμμ... έχω ανάψει», είπε καθώς ο ερεθισμός μου ακουμπούσε στο κυλοττάκι της.
Έβγαλε το σουτιέν της και έμεινα να κοιτάζω με θαυμασμό αυτά τα δυο κομμάτια καυτής σάρκας που τα στόλιζαν δύο ρόγες, σκληρές σαν πέτρες.

Προσπάθησα να τα αγγίξω αλλά μου κράτησε τα χέρια. Πέρασε τα δικά της κάτω από τη μπλούζα μου και άρχισε να με χαϊδεύει απαλά. Έσκυψε και ακούμπησε τη γλώσσα της στο κορμί μου. Με φιλούσε και η καυτή ανάσα της έστελνε ρίγη ανατριχίλας σε όλο μου το σώμα. Μου έδειξε ότι έπρεπε να βγάλω τη μπλούζα μου, ενώ εκείνη σταμάτησε στο στήθος μου και περιποιόταν πότε με τη γλώσσα και πότε με τα χείλη τις ρώγες μου. Κόντευα να χάσω το μυαλό μου καθώς τα στήθη της ακουμπούσαν στο στομάχι μου και ένιωθα τις ρώγες της να με πιέζουν.

Είχε πάρει τον έλεγχο, αλλά δεν με πείραζε καθόλου. Είχα εμπιστοσύνη στον ερωτισμό που εξέπεμπε η καυτή σπιτονοικοκυρά μου. Άνοιξε το κουμπί από το παντελόνι μου, ξεκούμπωσε το φερμουάρ και τράβηξε το ρούχο προς τα κάτω. Το εσώρουχό μου δεν μπορούσε να κρύψει τη σκληρότητά μου.
«Χμμμ...», έκανε ναζιάρικα και έβαλε το κορμί της επάνω του.
Ο ερεθισμένος μυς μου είχε παγιδευτεί ψηλά, ανάμεσα στα πόδια της. Πότε σερνόταν απαλά επάνω του και πότε πίεζε με μια ελεγχόμενη δύναμη.

Είχα την αίσθηση ότι με είχε φυλακίσει ανάμεσα στα χείλη της και πως θα έμπαινα έτσι μέσα της. Κουνιόταν αισθησιακά και είχε τα χέρια της στα μαλλιά της με τρόπο που τα στήθη της είχαν πεταχτεί μπροστά. Τι υπέροχη θέα... Άπλωσα τα χέρια μου και άγγιξα τους δύο καυτούς μυς... Τους χάιδευα, τους μάλαζα, τους πίεζα, πέρναγα τα δάχτυλά μου από τις ρώγες της... Οι αναστεναγμοί της άρχισαν να γίνονται βογκητά και η πίεσή της στο μόριό μου να γίνεται πιο έντονη. Πίστευα πως λίγο ακόμη να συνέχιζε θα τελείωνα μέσα στο εσώρουχό μου...

Χωρίς να πει τίποτε, γύρισε από την άλλη πλευρά. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό. Τα λαμπερά μαύρα μαλλιά της να πέφτουν στη μεταξένια πλάτη της και να κάθεται απαλά στο στήθος μου προσφέροντάς μου να δω τα οπίσθιά της. Δυο υπέροχες καμπύλες, με λείο και απαλό δέρμα που τις στόλιζε ένα κόκκινο ημιδιαφανές κυλοττάκι... Μου έβγαλε το παντελόνι.

Ένιωσα τα χέρια της να με χαϊδεύουν πάνω από το εσώρουχο. Πότε με άγγιζε με τα δάχτυλά της και πότε το έπιανε και το πήγαινε με ρυθμικές κινήσεις πάνω-κάτω. Τα χέρια της γλίστρησαν μέσα από το εσώρουχο, το οποίο με μια μόνο κίνηση εγκατέλειψε το κορμί μου. Τα χέρια της είχαν φυλακίσει τη σκληρή γυμνή σάρκα μου. Ήταν τόσο ζεστά, όπως μου το πήγαινε πάνω-κάτω που νόμιζα ότι θα εκραγώ... Χάιδευα το γυμνό δέρμα στις καμπύλες που είχα μπροστά μου, τις έπαιρνα μέσα στις χούφτες μου και τις μάλαζα... Έβαλα τα χέρια μου στους μηρούς της και τις τράβηξα προς το πρόσωπό μου. Δεν έφερε καμία αντίσταση, ίσα-ίσα θα έλεγα ότι πρόθυμα βρέθηκε στα τέσσερα.

Άλλο ένα εκπληκτικό θέαμα... Το πρόσωπό μου ήταν ανάμεσα στους μηρούς της μια ανάσα από το αιδοίο της που το κάλυπτε το λεπτό υγρό ύφασμα.
«Είσαι μούσκεμα», της είπα. Μου απάντησε με ένα:
«Εσύ το έκανες αυτό...».
Δεν άντεξα. Χούφτωσα τα οπίσθιά της και άγγιξα τη γλώσσα μου στο εσώρουχό της και πίεσα δυνατά. Ένα βογκητό της ξέφυγε και την ένιωσα να κάθεται στο πρόσωπό μου. Η γλώσσα μου είχε σπρώξει το ύφασμα ανάμεσα στα χείλη της και το στόμα μου «έτρωγε» αχόρταγα όλη την περιοχή. Ήθελα να το δω. Τράβηξα το εσώρουχο.

Τι θέα! Δύο σαρκώδη χείλη, ανοιχτά όσο έπρεπε για να δω τη ροζ περιοχή που έκρυβαν και μια κλειτορίδα που έτρεμε από τον ερεθισμό. Τη χάιδεψα με τα δάχτυλά μου στο εσωτερικό των μηρών της, μετά περιμετρικά στα χείλη της. Της τα άνοιξα. Έβαλα τη γλώσσα μου στο εσωτερικό και της πίεζα πότε απαλά και πότε δυνατά τη ροζ περιοχή της. Την ένιωσα να τρελαίνεται... Ήταν κάτι παραπάνω από αυτό που θα μπορούσε να αντέξει. Τα βογκητά της είχαν δυναμώσει.

Πίεζε το κορμί της επάνω μου και έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στον κόλπο της. Είχα όλο το αιδοίο της μέσα στο στόμα μου, η γλώσσα μου «δούλευε» μέσα στα ζεστά και υγρά τοιχώματα του κόλπου της και μπορούσα να γευτώ τους χυμούς της. Έβαλα δυο δάχτυλα μέσα της και άρχισα να τα κουνάω σιγά-σιγά μέσα-έξω και πήρα στο στόμα μου την κλειτορίδα της.
«Θα τελειώσω...», μου φώναξε, «Κάντο πιο δυνατά...».

Η γλώσσα μου πίεζε την κλειτορίδα της ενώ το πεινασμένο κορμί της άρχισε να ρουφάει τα δάχτυλά μου με βία, λες και ήθελε να το διαπεράσουν.
«Τελειώνω...», φώναξε.
Το σώμα της σείστηκε με ανεξέλεγκτους σπασμούς  και ένα ουρλιαχτό ξέφυγε από το στόμα της... Τα υγρά της είχαν κυλήσει μέχρι βαθιά μέσα στο λαιμό μου.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")