Το γαμήσι με τον μέλλοντα πεθερό μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Καλησπέρα. Είμαι η bibi88. Λοιπόν θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη πριν τρία χρόνια. Εγώ πριν τρία χρόνια είχα σχέση με ένα παιδί, τον Κώστα. Ένα ωραίο παιδί γύρω στα 23 τότε. Τα είχαμε κανένα χρόνο. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του και περνούσαμε καλά. Ώσπου μετά από ένα χρόνο σχέσης μου ζήτησε να αρραβωνιαστούμε και αργότερα να παντρευτούμε.

Έτσι γνωρίστηκαν οι γονείς μας και μετά από ένα μήνα αρραβωνιαστήκαμε και πήγα να μείνω σπίτι του. Αυτός έμενε με τους γονείς του. Η μητέρα του ήταν μια απλή γυναίκα γύρω στα 42, καλή γυναίκα. Ο πατέρας του ένας πολύ γοητευτικός άντρας, γύρω στα 45, ψηλός, ωραίος, σωστό αρσενικό.

Ένα βράδυ, καθόμασταν όλοι μαζί στο σαλόνι και βλέπαμε τηλεόραση. Ξαφνικά χτύπησε το τηλέφωνο. Το σήκωσε ο Κώστας. Ήταν μια γειτόνισσα της γιαγιάς του (η μαμά, της μαμάς του που έμενε στην Λάρισα μακριά από Θεσσαλονίκη). Η γειτόνισσα του είπε ότι η γιαγιά του έπαθε εγκεφαλικό, και είναι στο νοσοκομείο. Ο Κώστας με το που κλείνει το τηλέφωνο μας το λέει. Ο πατέρας του επειδή δούλευε το επόμενο πρωί δεν μπορούσε να φύγει. Έτσι ο Κώστας και η μάνα του έφυγαν και ξεκίνησαν νυχτιάτικα για Λάρισα. Έμεινα μόνη με τον πεθερό μου τον Γιώργο.

Καθόμουν στο σαλόνι κι έβλεπα τηλεόραση. Ήταν κι αυτός εκεί και έβλεπε τηλεόραση μαζί μου. Ξαφνικά, χτυπάει το κινητό του. Πάει στο μπάνιο για να μιλήσει, πήγα κι εγώ και κρυφάκουσα τι έλεγε στον φίλο του. Έτρεξα πίσω στον καναπέ να κάτσω για να μην καταλάβει ότι κρυφάκουγα. Ήρθε μέσα και μου λέει:

-    «Φεύγω. Πάω να πιω ένα ποτό. Εσύ πέσε και κοιμήσου. Καλά;»

-    ««Καλά. Καλά να περάσεις» του είπα.

Εμένα δεν με έπιανε ο ύπνος, και έτσι πήρα το μπουκάλι το κρασί και έπινα. Είχε πάει τρεις το πρωί όταν άκουσα στην πόρτα κλειδιά. Ήταν ο πεθερός μου. Με είδε που καθόμουν εκεί και έρχεται και μου λέει:

-    «Καλά, δεν κοιμάσαι εσύ;»

-    «Μπα, δεν με παίρνει ο ύπνος» του λέω.

-    «Πάω για ύπνο».

-    «Την γάμησες καλά την γκόμενα;»

-    «Τι είπες;»

-    «Καλά, δεν σου κάθεται η γυναίκα σου και γαμάς άλλες;»

Μου άστραψε ένα χαστούκι και του είπα:

-    «Άντε γαμήσου!»

Με έσπρωξε στον καναπέ και έπεσε πάνω μου. Μου έβγαλε το κοντό κόκκινο νυχτικό μου και έβγαλε αμέσως τα ρούχα του. Μείναμε γυμνοί. Έπεσα στα γόνατα και του έπαιρνα πίπα. Είχε έναν μεγάλο πούτσο γύρω στα 20 εκατ. Τον έκανα να χύσει μέσα στο στόμα μου. Μετά με ξάπλωσε στο πάτωμα, μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να γλείφει το μουνί μου. Έβαζε την γλώσσα του πολύ βαθιά μέσα. Εγώ άρχισα να φωνάζω από καύλα:

-    «Γάμησε με, με την γλώσσα σου! Έλα μωρό μου… κάνε με να χύσω… Τώραααααααα!»

-    «Ναι, πουτανάκι μου. Θα σε κάνω να τελειώσεις και μετά θα σε ξεσκίσω πουτανίτσα μου!»

Τελείωσα με μια δυνατή κραυγή. Μετά ήρθε από πάνω μου και μου άνοιξε πολύ βίαια και απότομα τα πόδια, και αφού έφτυσε το μουνί μου, έχωσε με απίστευτη δύναμη την σκληρή πούτσα του μέσα μου.  Φώναζα και ούρλιαζα από καύλα και από πόνο. Όσο περνούσε η ώρα αυτός έβαζε πολύ δύναμη. Δεν σταματούσε… άρχισε να με πονάει καθώς μπαίνω έβγαινε στο μουνάκι μου.

-    «Με πονάς, με πονάς. Χαλάρωσε λίγο!!! Αααααχχχχχ…!» φώναζα εγώ.

-    «Σταμάτα πουτανίτσα μου! Θα σε γαμάω δυνατά και θα σε πονάω. Θα σ’ αρέσει…»

-    «Αααααααααααααχχχχ… Αγόρι μου με τρελαίνεις!»

-    «Λέγε, μωρή. Ο γιος μου σε γαμάει καλύτερα;»

-    «Όχι, μωρό μου. Εσύ με γαμάς, καλύτερα από όλους!»

-    «Θα είσαι η πουτάνα του πεθερού σου, και θα είμαι ο γαμιάς σου!»

-    «Ναι… Ναι, ναι, ναι, ναι!»

-    «Χύνω! Χύνωωωωω! Χύνωωωωωωωωωωωωωω!!!»

Έχυσε μέσα μου. Πήγαμε μέσα και κοιμηθήκαμε. Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε αγκαλιά. Με φιλούσε… Σηκωθήκαμε και ήπιαμε καφέ. Φάγαμε το μεσημέρι, βλέπαμε τηλεόραση όλο το απόγευμα, και το βράδυ ήρθε μέσα στην κρεβατοκάμαρα μου. Ξάπλωσε, γδύθηκε, (εγώ ήμουν ήδη γυμνή)… αρχίσαμε να φιλιόμαστε και  μου έχωσε απότομα τρία δάχτυλα στο μουνί μου. Βόγκηξα. Με γύρισε απότομα μπρούμυτα και άρχισε να πιέζει με τον πούτσο του την κωλοτρυπίδα μου. Άρχισα να φωνάζω:

-    «Όχι! Δεν θέλω… άσε με!»

-    «Θα στο ξεσκίσω! Θα στο γαμήσω το κωλαράκι σου! Όταν θα ‘ρθει ο γιος μου θα σε βρει με ορθάνοιχτη την κωλότρυπα σου!»

-    «Αχ! Μη… πονάωωωωωωω!!!»

-    «Ναι! Ναι!!! Πάρ’ τα πουτάνα μου! Πάρ’ τον όλο μέσα…!»

Ούρλιαζα από τον αφόρητο πόνο, και ένιωθα την πούτσα του στον κώλο μου, κάπου βαθιά…

-    «Ναι!!! Θα χύσω μέσα στον κώλο σου!!!»

-    «Ναι, ναι! Θα είσαι ο γαμιάς μου!»

-    «Χύνω, χύνω!  Πάρ’ τα τα χύσια μου πουτάνα μου! Πόρνη μου εσύ!»

Στην πορεία θα σας διηγηθώ κι άλλες ιστορίες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")