Βίτσια στην κατασκήνωση κοριτσιών (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

"Τελικά ευχαριστήθηκες γαμήσι;" ρώτησε ο Σιντ. "Τι να σου πω ρε φίλε... Τόσο σφιχτό και καυτερό μουνί δεν περίμενα να έχει. Ήταν απίθανη! Αυτή εδώ η γκόμενα με λίγη σωστή προπόνηση θα γίνει και γαμώ τις ξεσκίστρες", είπε ο Μπίλυ χασκογελώντας.

Image
ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Η Νάντια τους άκουγε και ντρεπόταν για την κατάντια της. Τέτοια ταπείνωση ποτέ της δεν την είχε νιώσει ούτε καν την είχε φανταστεί. Τα χύσια τους άρχισαν να κυλάνε απ' τις άκρες των μουνόχειλών της και να μουσκεύουν τα τρυφερά της μπούτια.

"Δεν νομίζεις Μπίλυ ότι έφτασε πλέον η ώρα να περάσουμε στο δεύτερο στάδιο της εκπαίδευσης;" είπε χαχανίζοντας ο Σιντ.

"Έτσι μου 'ρχεται να σημειώσω τα αρχικά του ονόματός μου πάνω στα κωλομέρια της", είπε ο Μπίλυ.

Η Νάντια τους άκουγε, άφριζε απ' το κακό της, αλλά σκέφτηκε ότι ήταν προτιμότερο να κάνει υπομονή μέχρι να τελειώσει το μαρτύριό της.. Καταλάβαινε ότι αν άφηνε τον εαυτό της να γίνει έρμαιο του πανικού θα ήταν σε βάρος της.

"Εγώ προτιμώ να τη σημαδέψουμε για να πονέσει. Μ' αρέσει ν' ακούω τις γκόμενες να τσιρίζουν σαν τα γουρούνια που τα πάνε στο σφαγείο για σφαγή "

Ο Σιντ έβγαλε το μαχαίρι του. Η Νάντια μόλις το είδε τρόμαξε. Της κόπηκε η ανάσα και το αίμα πάγωσε στις φλέβες της. Το μαχαίρι του γλίστρησε αργά-αργά πάνω στο λαρύγγι της και της άφησε μια μικρή χαρακιά. Μετά το έφερε προς τα κάτω κι άρχισε να το περιστρέφει γύρω απ' την πλούσια νεανική της βυζάρα. Σταμάτησε εκεί και πίεσε την αιχμή του προς τα μέσα. Το φουσκωτό μαξιλαράκι του βυζιού της έκανε μια λακκούβα προς τα μέσα. Λίγο αργότερα η αιχμή δημιούργησε μια αμυχή απ' την οποία άρχισε να κυλάει αίμα.

Η Νάντια έσκουξε απ' τον πόνο κι άρχισε να τρέμει ολόκληρη. Ο Σιντ την άκουγε και γελούσε χαιρέκακα. Μετά άρχισε να της χαράζει ελαφρά και το άλλο της βυζί. Η Νάντια μούσκεψε απ' τον κρύο ιδρώτα που έχυνε το κορμί της. Καταλάβαινε ότι από στιγμή σε στιγμή θα έφτανε το τέλος της. Μετά όμως σκέφτηκε ότι αυτά της τα έκαναν για να τη φοβερίσουν.

Προσπαθούσε να λυθεί και να τους ξεφύγει, αλλά ήταν τελείως αδύνατο. Το μαχαίρι του Σιντ δεν της άφηνε και πολλά περιθώρια για να κινηθεί γιατί κάποια απότομη κίνηση ίσως να ήταν κι η μοιραία αφού θα καρφωνόταν ολόκληρη η λάμα του μαχαιριού στο στήθος της.

Μετά από λίγο ο Σιντ κατέβασε το μαχαίρι του κι άρχισε να της χαράζει με την αιχμή του την περιοχή γύρω απ' τον αφαλό της. Η Νάντια άρχισε και πάλι να σκούζει και να ουρλιάζει απ' τον πόνο και το φόβο της.

"Βάζω στοίχημα ότι η τύπισσα γουστάρει τα μαχαιρώματα", είπε ο Σιντ.

"Σε πιστεύω. Δεν είναι ανάγκη να βάλουμε στοίχημα", είπε ο Μπίλυ.

"Δηλαδή συμφωνείς κι εσύ να συνεχίσουμε την ίδια ιστορία για λίγο ακόμη;"

"Βεβαίως".

Ο Σιντ άρχισε να χαράζει την περιοχή γύρω απ' τα μουνόχειλά της με το μυτερό μαχαίρι του. Η Νάντια νόμιζε ότι ο άγριος αυτός τύπος σκόπευε να της σκίσει το μουνί στα δυο και να φάει το κερασάκι της κλειτορίδα της. Την ίδια στιγμή ένιωσε και κάποιο άλλο μαχαίρι να της τσιμπάει με την αιχμή του πότε τη μια και πότε την άλλη τις βυζάρες της και την έπιασε σύγκρυο και πανικός. Λίγο αργότερα ένιωσε το απότομο τσίμπημα του μαχαιριού του Σιντ πάνω στην κλειτορίδα της και κόντεψε να χάσει τις αισθήσεις της απ' τον πόνο.

"Γουστάρει τα βασανιστήρια η γκόμενα! ’κου τι που σου λέω!", είπε χασκογελώντας ο Σιντ.

Η Νάντια είχε χάσει τελείως το χρώμα της κι είχε γίνει σκέτο πανί. Τα μάτια της κι η έκφραση του προσώπου της μαρτυρούσαν την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Τα χείλια της έτρεμαν κι απ τις άκρες τους είχαν αρχίσει να τρέχουν σάλια.

"Μη Μη μου το κάνετε αυτό! Σας παρακαλώ!" άρχισε να Τους παρακαλάει με τρεμουλιαστή φωνή.

"Στάσου όρθια κι ακίνητη μωρή καριόλα" της είπε αγριεμένος ο Σιντ. Αμέσως μετά τράβηξε από πάνω της το μαχαίρι του. Το ίδιο έκανε κι ο Μπίλυ. Δευτερόλεπτα αργότερα ο Σιντ άρχισε να της γαργαλάει την πλάτη με το μαχαίρι του και σιγά-σιγά κατέβαινε μέχρι τη σχισμή της κωλοχαράδρας της. Όταν έφτασε στην κωλοτρυπίδα της, της την τσίμπησε κι έβγαλε λίγο αίμα.

Η Νάντια είχε γίνει σωστό ράκος. Παντού έβλεπε κι ένιωθε μαχαίρια να την τσιμπούν και να είναι έτοιμα να την καρφώσουν και να την κομματιάσουν. Τώρα ο Σιντ της τσιμπούσε και της χάραζε πότε το ένα και πότε το άλλο κωλομάγουλο και πάντοτε κατέληγε γύρω απ' την κωλοτρυπίδα της πού ήταν πολύ πιο ευαίσθητη. Από κάποια στιγμή και μετά την είχε πιάσει τέτοιος φόβος που προτιμούσε να τη γαμούσαν με τις ψωλές τους παρά να την ταλαιπωρούν και να την τσιμπούν με τα μαχαίρια.

Μόλις το μαχαίρι του Μπίλυ ακούμπησε τα μουνόχειλά της η Νάντια συνταράχτηκε ολόκληρη και τα μουνόχειλά της έσφιξαν σαν τανάλια. Έσφιξε τα δόντια της για να συγκρατηθεί, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Ο φόβος και ο τρόμος που την είχα κυριεύσει ήταν άνευ προηγουμένου.

"Μπίλυ την είδες την γκόμενα που ξανακαύλωσε; Λίγο ακόμη κι είναι έτοιμη για να χύσει", είπε έκπληκτος ο Σιντ.

"Ε, τότε να μην την απογοητεύσουμε", είπε ο Μπίλυ.

Ο Σιντ άρχισε να της χαράζει ελαφρά τα κωλομάγουλα με την κόψη του μαχαιριού του και πότε-πότε την τσιμπούσε με την αιχμή της λάμας. Σιγά-σιγά το μαχαίρι του γλίστρησε προς τα μουνοβάρδουλά της κι η Νάντια ενστικτωδώς τα έκλεισε σαν να ήθελε να προστατέψει το εσωτερικό του μουνιού της. Ο τρόμος και ο φόβος που την είχε πιάσει, ήταν Χωρίς προηγούμενο.

Κάποια στιγμή ένιωσε την παγερή λάμα του μαχαιριού του ανάμεσα στα τρυφερά και νεανικά μουνόχειλά της που άρχισε ν' ανεβοκατεβαίνει πάνω κάτω και πότε-πότε τσιμπούσε το κερασάκι της ερεθισμένης ακόμα κλειτορίδας της. Τα ζουμιά της τρύπας της το μούσκευαν και το βοηθούσαν να γλιστράει ανάμεσά τους. Ο Σιντ κοιτούσε τη φάση και χαιρόταν απεριόριστα. Το κορμί της Νάντιας είχε ανατριχιάσει και ο τρόμος την είχε κάνει να χύνει κρύο ιδρώτα.

"Γουστάρεις μωρή καριόλα!" είπε κάποια στιγμή γεμάτος έκπληξη ο Σιντ.

Κάθε στιγμή που περνούσε ο πόθος κι η καύλα της Νάντιας ξαναφούντωνε όλο και περισσότερο. Από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούσε να ελέγξει καθόλου το σώμα της και τις αντιδράσεις της κι άθελά της έπαιζε το βρώμικο παιχνίδι του Σιντ.

"Καλά, δεν το είχες καταλάβει ότι όλες αυτές οι μούνες της κατασκήνωσης ψοφάνε για Τέτοια κόλπα;" ρώτησε χαχανίζοντας ο Μπίλυ. "Εγώ βάζω στοίχημα ότι όλες αυτές οι καριόλες κάνουν σαν τρελές για κάτι Τέτοια".

Η καρδιά της Νάντιας χτυπούσε τρελά. Κάποια στιγμή γύρισε προς τα πλάγια κι είδε τον Σιντ να παίζει το καυλί του με το ένα του χέρι ενώ με τ' άλλο συνέχιζε να της γαργαλάει τα μουνόχειλα με τη βοήθεια του μαχαιριού. Λίγο αργότερα την πλησίασε ο Μπίλυ και άρχισε να παίζει την ψωλή του μπροστά στο πρόσωπό της. Από κάποια στιγμή και μετά της έτριβε τα χείλια, τα μάγουλα και το μέτωπο με το τεντωμένο και κατακόκκινο πουτσοκέφαλό του. Όταν η Νάντια άνοιξε το στόμα της να φωνάξει εκείνος πρόλαβε και της φύτεψε μέσα το καυλί του και το έχωσε μονομιάς μέχρι το λαρύγγι της. Ταυτόχρονα την άρπαξε απ' τα μαλλιά, της τα τράβηξε και την προειδοποίησε ότι αν έβγαζε άχνα ή του τον δάγκωνε θα της έκοβε το λαρύγγι με το μαχαίρι του.

Η Νάντια τα χρειάστηκε. Ο Μπίλυ άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στο στόμα της, να χώνει το ψωλοκέφαλό του μέχρι το λαρύγγι της και την ίδια στιγμή να χτυπάει τα βαριά, τριχωτά αρχίδια του πάνω στα χείλια και το πηγούνι της. Μέσα στο στόμα της η γλώσσα της πρόσφερε ένα αισθησιακό μασάζ πάνω στο ευαίσθητο πουτσόδερμα κι έκανε τον Μπίλυ να βογκάει και να στενάζει από πόθο και καύλα. Τα ρουθούνια της γέμισαν απ την έντονη και αποκρουστική μυρωδιά των χυσιών που έβραζαν μέσα στ' αρχίδια του κι είχαν φτάσει μέχρι την πουτσότρυπά του.

Η Νάντια σκεφτόταν να τραβηχτεί και να του τον βγάλει απ' το στόμα αλλά μετά θυμήθηκε τις απειλές του κι αποφάσισε να καθίσει φρόνιμα. Ξέχασε προς το παρόν το κρεάτινο ματσούκι που της είχε μπουκώσει το στόμα κι άρχισε πάλι να σκέφτεται το μαχαίρι που ήταν ανάμεσα στα μουνόχειλά της. Τα ζουμιά του μουνιού της κυλούσαν ποτάμια απ' τη νεανική μουνότρυπά της και βοηθούσαν τη λάμα του μαχαιριού να γλιστράει πιο εύκολα ανάμεσά στους.

Δεν άντεχε όμως άλλο αυτό το μαρτύριο! Με τις μαλακίες που της έκαναν κόντευαν να την τρελάνουν. Πίστευε ότι είχαν σκοπό να την βασανίσουν, να τη χρησιμοποιήσουν σαν αντικείμενο ηδονής κι όταν ικανοποιούσαν το βρώμικο πάθος τους θα την πετούσαν σαν σκυλί στο δάσος. Το κεφάλι της κόντευε να σπάσει απ’ το άγχος και το φόβο. Κάποια στιγμή ο Σιντ έβγαλε τη λάμα απ' το μουνί της κι άρχισε να της γαργαλάει την κωλοτρυπίδα. Η Νάντια βόγκηξε μόλις ένιωσε το πρώτο δυνατό τσίμπημα πάνω στο κρεάτινο δαχτυλίδι του κώλου της ενώ την ίδια στιγμή άκουγε τον Σιντ που αναστέναζε βαριά καθώς χτυπούσε μαλακία.

"Πωπωπω! Τι καύλα είναι αυτή! Αν συνεχίσω έτσι δεν με βλέπω να μπορώ να κρατηθώ άλλο. θα χύσω πρόωρα ο μαλάκας!" έλεγε με πνιχτή από την καύλα φωνή.

Αμέσως μετά η Νάντια άκουσε το θόρυβο που έκανε το μαχαίρι του Σιντ καθώς έπεφτε στο έδαφος αλλά προτού προλάβει να χαρεί που γλίτωσε, ένιωσε πάνω στα μουνόχειλά της το καυτό πουτσοκέφαλο του Σιντ. Ο Σιντ ακούμπησε Το ψωλοκέφαλό του πάνω στα υγρά μουνόχειλά της κι άρχισε να το κουνάει πάνω κάτω πιέζοντας πότε-πότε την ερεθισμένη κλειτορίδα της.

Στο μεταξύ ο Μπίλυ της είπε αγριεμένος ν' αρχίσει να του γλείφει τον πούτσο σαν να ήταν γλειφιτζούρι και να του γαργαλάει το πουτσοκέφαλο με τη γλώσσα της. Έρχονταν στιγμές που της τον έχωνε τόσο βαθιά μέσα στο λαρύγγι που η Νάντια δεν μπορούσε να πάρει ούτε ανάσα. Παρ' όλα αυτά όμως, επειδή φοβόταν τους δυο γαμιάδες της έκανε ότι της ζητούσαν και μάλιστα χωρίς την παραμικρή αντίρρηση.

"Πιο γρήγορα μωρή καριόλα! Γλείψε μου σωστά τον πούτσο! Κάνε σωστή δουλειά γιατί αλλιώς τη γάμησες!" την απειλούσε συνέχεια ο Μπίλυ.

"Καλά σου λέει μωρή πουτάνα!" σιγοντάριζε ο Σιντ ενώ συνέχιζε να τρίβει το ματσούκι του πάνω στα μουσκεμένα της μουνόχειλα και την ερεθισμένη της κλειτορίδα.

Η Νάντια συνέχισε τα τσιμπουκογλειψίματα και έκανε τον Μπίλυ να βογκάει από ηδονή και πόθο. Ταυτόχρονα ο Μπίλυ της τσιμπούσε τα μάγουλα, της άνοιγε τα χείλια για να της χώσει πιο βαθιά το γιγάντιο καυλί του και προσπαθούσε να της χώσει μέσα και τα τριχωτά αρχίδια του. Απ' την πουτσότρυπά του άρχισαν να ξεγλιστρούν τα πρώτα πηχτά κι αλμυρά χύσια του που έδιναν μια απαίσια γεύση στο στόμα της μικρής κι άβγαλτης παιδούλας που την τσιμπούκωνε παρά τη θέλησή της. Στο μεταξύ ο Σιντ της είχε φυτέψει το παλαμάρι του μέσα στο μουνί και την πούτσωνε άγρια. Κάθε φορά που της τον κάρφωνε μέσα στη μήτρα η Νάντια τιναζόταν μπροστά κι άθελά της έπαιρνε το πουτσοκέφαλο του Μπίλυ μέσα στο λαρύγγι της όλο και πιο βαθιά.

Τώρα είχε ρουφήξει μέσα της δυο χοντρές και καυλάτες ψωλές που είχαν γίνει ατσάλινες απ' την καύλα. Τα ζουμιά των μουνόχειλών της και του στόματός της τους μούσκευαν και τους βοηθούσαν να γλιστρούν πιο εύκολα μέσα στις δυο σεξουαλικές τρύπες της. Ο Σιντ άρχισε να της χουφτώνει τις πλούσιες και βελούδινες βυζάρες της καθώς της κάρφωνε με λύσσα την πουτσάρα του μέσα στο μουνί. Τα δάχτυλά του τσιμπούσαν αλύπητα τις βυζόρωγές της που είχαν φουντώσει και πετούσαν φλόγες.

Η Νάντια άρχισε να σιχαίνεται υπερβολικά τον εαυτό της. Παρόλο που αυτά που έκανε ήταν τόσο απαίσια, πρόστυχα και βρώμικα, κατά βάθος άρχισε να τα γουστάρει. Ποτέ της δεν είχε νιώσει τέτοια ταπείνωση! Δυο άντρες μαζί; Δεν το είχε φανταστεί ποτέ! Κι όμως, παρόλη την ντροπή και την απέχθεια που ένιωθε γι' αυτά τα δυο ανθρωπόμορφα τέρατα, γούσταρε αυτά που της έκαναν γιατί τα κόλπα τους της φούντωναν την καύλα. Το χειρότερο γι' αυτήν ήταν ότι και οι δυο γαμιάδες της είχαν καταλάβει πόσο πολύ γούσταρε αυτά που της έκαναν!

Πως κατάντησα έτσι, αναρωτιόταν. Με γαμούν δυο θηρία κι εγώ η μαλακισμένη δεν διαμαρτύρομαι καθόλου. Τι ντροπή θεέ μου! Γουστάρω όμως. Τι περίεργα πράγματα είν' αυτά που μου συμβαίνουν τώρα; Από κάποια στιγμή και μετά άρχισε να γουστάρει τόσο πολύ που ήθελε περισσότερο τσιμπούκι και περισσότερο καυλί μέσα στη μουνότρυπά της. Όσο πιο πολύ την ταλαιπωρούσαν και την ταπείνωναν, τόσο πιο πολύ καύλωνε και γούσταρε. Δεν την ένοιαζε πλέον τι της έκαναν, γιατί της το έκαναν και πως της το έκαναν. Αυτή τη στιγμή η Νάντια κοιτούσε πως να ευχαριστήσει το τομάρι της.

Στο μεταξύ οι βυζόρωγές της και η κλειτορίδα της είχαν πάρει Τόση φωτιά που δεν μπορούσε να το πιστέψει κι η ίδια. Τη στιγμή που ο Σιντ έσκυψε πάνω της και της έδωσε μια γερή δαγκωνιά πάνω στο σβέρκο, η Νάντια αντί να βογκήξει από πόνο και να φοβηθεί, ούρλιαξε από καύλα παρόλο που ήταν μπουκωμένη άγρια απ' το φαρμακερό καυλί του Μπίλυ. Αμέσως μετά άρχισε να κουνάει καυλιάρικα τη μέση της παρασύροντας σε κίνηση και τα υπέροχα κι ολοστρόγγυλα κωλομάγουλά της που τρίβονταν πάνω στα βαριά και πρησμένα απ' τα χύσια αρχίδια του Σιντ που χωνόταν μέσα στη μουνότρυπά της. Τέτοια καύλα ήταν ανείπωτη και πρωτόγνωρη. Δεν ήθελε ποτέ να τελειώσει.

Λίγο αργότερα οι κινήσεις του Σιντ επιταχύνθηκαν και η κοιλιά του χτυπούσε ρυθμικά και με δύναμη πάνω στα τουρλωτά κωλομέρια της. Ο Μπίλυ στο μεταξύ άρχισε να κάνει κύκλους με την πουτσάρα του μέσα στο στόμα της και έτριβε δυνατά το πουτσοκέφαλό του πάνω στη γλώσσα και τον ουρανίσκο της. Η καύλα που ένιωθε στο μουνί της από κάποια στιγμή και μετά ήταν ιδιαίτερα βασανιστική. Για να δώσει μια διέξοδο στα αδιέξοδά της άρχισε να τινάζεται πότε μπρος και πότε πίσω δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Σιντ να της φυτεύει όλο και πιο βαθιά το καυλί του στον πάτο της μουνότρυπάς της.

"Γαϊδούρια! Τομάρια, μαλάκες! Με ξεσκίσατε, καριόληδες! " έλεγε πνιχτά αφού το καυλί του Μπίλυ δεν της άφηνε πολλά περιθώρια να φωνάξει ελεύθερα.

Μετά άρχισε να γαντζώνεται πιο δυνατά πάνω στον κορμό του δέντρου, να πιέζει αλύπητα τα στήθια της πάνω στις παλάμες του Σιντ και να τρίβει δυνατά τις ξαναμμένες βυζόρωγές της. Η πούτσα του Μπίλυ έκανε εξερευνήσεις μέσα στο στόμα και το λαρύγγι της και η πούτσα του Σιντ μέσα στη μουνοχαράδρα της.

Η καύλα μέσα στο μουνί της κόντευε να φτάσει στο κατακόρυφο. Δεν άντεχε άλλο. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να συγκρατηθεί αλλά και δεν το ήθελε. Το σκληρό και χοντρό πουτσοκέφαλο του Σιντ της είχε οργώσει άγρια το μουνί και της είχε ανάψει φωτιές. Η Νάντια είχε χάσει τελείως τη λαλιά της. Η δύναμή της είχε επικεντρωθεί ολόκληρη πάνω στα μουνόχειλά της που σφίγγονταν σαν δαγκάνες κάβουρα πάνω στο χοντρό κρεάτινο ματσούκι του Σιντ. Στο μεταξύ ο Μπίλυ της κρατούσε γερά με τα δυο του χέρια το κεφάλι και προσπαθούσε να της φυτέψει όλο και πιο μέσα στο λαρύγγι της την πουτσάρα του.

"Αχχχ! Τι καύλα είναι αυτή μωρέ μαλάκες! Με φουντώσατε ρε πούστηδες και με κάνατε να γουστάρω άγρια γαμήσια! βόγκηξε κάποια στιγμή η Νάντια.

Δευτερόλεπτα αργότερα άρχισαν να τινάζονται με δύναμη τα καυτά και πηχτά χύσια του Μπίλυ μέσα στο λαιμό της και να της καίνε το λαρύγγι καθώς κατηφόριζαν για το στομάχι της. Η Νάντια κουνιόταν σαν νευρόσπαστο και καταλάβαινε ότι δεν θ’ αργούσε κι αυτή να φτάσει στο κατακόρυφο και να χύσει μαζί με Τους γαμιάδες της. Τα βαριά και πρησμένα αρχίδια του Μπίλυ συνέχισαν να ποτίζουν ασταμάτητα Το στόμα της κι εκείνη για να μην πνιγεί αναγκαζόταν να τα καταπίνει όλα. Ταυτόχρονα ένιωσε και την καυλάρα του Σιντ να γίνεται ατσάλινη και πιο χοντρή και ν' απειλεί να της τρυπήσει τον πάτο της μουνότρυπάς της. Τα μυαλά της κόντευαν να τιναχτούν στον αέρα καθώς οι δυνατές χυσιές του Μπίλυ διαδέχονταν η μία την άλλη και της πλημμύριζαν το μπουκωμένο από καυλί στόμα της.

Στο μεταξύ ο Σιντ έβλεπε τη φάση και καύλωνε περισσότερο Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα της άγρια, βίαια και ρυθμικά σαν πιστόνι μηχανής και της έκανε σουρωτήρι τον πάτο της μουνότρυπάς της και της μήτρας της. Λίγο αργότερα τον άκουσε να βογκάει δυνατά και κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα της δεύτερης εκτόξευσης του υγρού πυρός μέσα στην άλλη τρύπα του κορμιού της.

Με μια απότομη κίνηση του πουτσοκέφαλου του Σιντ φυτεύτηκε στην καρδιά της μήτρας της κι έμεινε εκεί για να κάνει τη μετάγγιση των ψωλοχυμάτων του στο σώμα αυτής της καυλιάρας γκόμενας. Η Νάντια ένιωσε τα χύσια του να την τρυπούν σαν μια σύριγγα που μπαίνει στη φλέβα της. Ο Σιντ άρχισε να εκτοξεύει τα χύσια του σαν πύραυλους μέσα στη μήτρα της και να την καίει αλύπητα με το ζουμί των αρχιδιών του. Η Νάντια τα είχε χάσει. Αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί άλλο. Κάτι έπρεπε να γίνει για να ξεδώσει κι εκείνη αλλιώς θα της έστριβε.

Ο πρώτος σπασμός των μουνόχειλών της ήταν τόσο δυνατός που συντάραξε όχι μόνο το σώμα της αλλά και τους δυο γαμιάδες της που συνέχιζαν να χύνουν μέσα της με τους κουβάδες. Τα μουνοβάρδουλά της άρχισαν να ανοιγοκλείνουν τόσο βίαια και τόσο λυσσασμένα που απειλούσαν να κόψουν φέτες τον πούτσο του Σιντ που είχε φυτευτεί ανάμεσά τους. Ταυτόχρονα κουνούσε τη μέση της με ξέφρενο ρυθμό κι έκανε τον Σιντ να καυλώνει πιο πολύ ακόμη και τώρα που έχυνε. Λίγη ώρα αργότερα η μισοκαυλωμένη ψωλάρα του Μπίλυ γλίστρησε αργά απ' το ψωλοχυμένο στόμα της και βγήκε έξω. Ο Μπίλυ την έπιασε με το ένα του χέρι και άρχισε να τη σκουπίζει πάνω στα ξαναμμένα της μάγουλα, στα βελούδινα χείλια της και έβαζε μέικ-απ άπ’ όλο το πρόσωπό της. Την ίδια στιγμή η πουτσάρα του Σιντ έσπερνε εκατομμύρια σπερματοζωάρια μέσα στη μήτρα της.

Η καύλα της Νάντιας ήταν απερίγραπτη. Οι δυο τρύπες της είχαν πλημμυρίσει από καυτά και πηχτά χύσια και το κορμί της ολόκληρο είχε κατακοκκινίσει απ' την ένταση, τον πόθο και την καύλα. Τα μουνόχειλά της συνέχισαν ν' ανοιγοκλείνουν μανιασμένα και στράγγιζαν τα χύσια του Σιντ μέσα στο μουνί της λες και δεν ήθελε η καριόλα να χάσει ούτε σταγόνα.

"Με ξεσκίσατε βρε πούστηδες, αλλά γούσταρα! Έχυσα κι εγώ άγρια μαζί σας", βόγκηξε δυνατά.

"Το ήξερα μωρή καριόλα ότι θα γούσταρες!"

"Αφού κάνατε το κέφι σας, αφήστε με Τώρα να φύγω! Σας παρακαλώ πολύ".

Οι πούτσες τους είχαν στραγγίσει τελείως. Οι τρύπες της Νάντιας είχαν μουσκέψει και πλημμυρίσει με χύσια και η καύλα και των τριών τους είχε προσωρινά τουλάχιστον κοπάσει.

"Νομίζω ότι το πρώτο μάθημα τέλειωσε", είπε ο Μπίλυ λαχανιάζοντας κι έβαλε το σώβρακό του. "Αλλά δεν φαντάζομαι να πέρασε απ' το μυαλό σου ότι τελείωσε τόσο εύκολα η εκπαίδευσή σου!"

"Σωστά Μπίλυ! Ακόμη δεν αρχίσαμε. Χρειάζεται πολλή εκπαίδευση η γκόμενα! " είπε χαχανίζοντας ο Σιντ.

Η Νάντια τα έχασε. Δεν ήξερε τι να πει και τι να υποθέσει. Ανασηκώθηκε, χτένισε πρόχειρα τα ανακατωμένα της μαλλιά, στέγνωσε τα δάκρυά της με τις παλάμες της και γύρισε και κοίταξε ολόγυρα. Το βλέμμα της έπεσε αμέσως στο αυτοκίνητο με το οποίο την είχε μεταφέρει ο Μπίλυ απ' την κατασκήνωση ως εδώ.

"Προς το παρόν είσαι ελεύθερη. θα σε πάω στη σκηνή σου", είπε ο Μπίλυ και χωρίς να περιμένει απάντηση, σχόλιο ή κάποια αντίδραση από μέρους της, την άρπαξε και την πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού. Ο Σιντ στεκόταν λίγο πιο πέρα και κοιτούσε γλαρωμένος τη γκόμενα που ξεμούνιασε.

Κι ενώ ο Μπίλυ έβαλε μπρος τη μηχανή και ξεκίνησε
Η Νάντια άρχισε να σκέφτεται έντρομη τα τελευταία του λόγια: "Δεν τελείωσε ακόμη η εκπαίδευσή σου!"

Συνεχίζεται...