Η ασύμβατη ερωτική ζωή της Κας «Ο» (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν λοιπόν η κυρία μου, μια 50άρα (και βάλε), μουνάρα πραγματική. Ερωτικά απίθανη. Γνώρισε τον έρωτα από ένα βιασμό, πόνεσε, μίσησε και για να ξεχάσει έγινε μια σκλάβα της ηδονής.

Δεν χόρταινε να γαμιέται με τίποτα. Συνεχώς ήθελε να έχει έναν πούτσο μέσα της, και δύο και τρεις. Άλλωστε συχνά την έβλεπα να τιθασεύει 3 εραστές ταυτόχρονα, παίρνοντας βαθιά τους πούτσους τους, στο μουνί, στον κώλο και στο στόμα. Έχυνε και την έχυναν και συνέχιζε μέχρι που έβγαιναν λιπόθυμα από καύλα, αγόρια και άνδρες, εραστές πεθαμένοι, παρατημένοι και παραδομένοι, ανήμποροι να την ακολουθήσουν στις ερωτικές διαδρομές της.

Μετά η κυρία «Ο» γνώρισε τον έρωτα με τη Σαπφώ. Έρωτες με γυναίκες, νέοι ηδονικοί δρόμοι. Έρωτες που έφεραν ένα μεγάλο πάθος για την κυρά μου. Ερωτεύθηκε μια μουσουλμάνα διανοούμενη λεσβία ακτιβίστρια. Μαζί αγαπήθηκαν, έπαιξαν, μάλωσαν, πόνεσαν, δημιούργησαν, ώσπου ο έρωτας έγινε πόνος καθώς ήλθε ο χωρισμός. Χώρισαν για ένα τίποτα και η κυρά μου έπεσε σε κατάθλιψη.

Όλα έπεσαν γύρω της. Έμειναν μόνο τα καρφιά στους τοίχους, χωρίς εικόνες εραστών και ερωμένων. Καρφιά μπηγμένα μέσα της, γεμάτα πόνο. Όλες οι αναμνήσεις έμοιαζαν σαν έρωτες στα χρόνια της χολέρας.

Έτσι απογοητευμένη και θλιμμένη, έκανε τον περίπατο της μια μέρα κοντά στη λίμνη ενός εξοχικού της. Έβλεπε τον ψαρά να ψαρεύει και χάνονταν στις σκέψεις της. Ούτε που τον πρόσεξε καθώς την πλησίασε. Και τότε αυτός απότομα την έριξε μέσα στη βάρκα του. Δεμένη η βάρκα, δεμένη κι αυτή στα μπράτσα του ψαρά. Στην αρχή αντέδρασε. Μετά αφέθηκε στις ορέξεις του. Τη γάμησε δυνατά, πρόστυχα, χωρίς καν να την ξεντύσει και ύστερα έγινε ότι γίνονταν με όλους τους εραστές της. Έχυσε μέσα της και σηκώθηκε να φύγει. Αντέδρασε η κυρά μου και τον έφτυσε. Κι αυτός άρχισε να τη χτυπά επικίνδυνα.

Δεν άντεξα και όρμημα. Πήδηξα μέσα στη βάρκα και έπεσα επάνω του με δύναμη. Τον δάγκωσα, τον έσκισα, τον έπνιξα σχεδόν, ώσπου την άφησε πεσμένος λιπόθυμος.
Φύγαμε με την κυρά μου για το σπίτι.
Ήταν η πρώτη φορά που με έβλεπε με άλλο μάτι. Τρυφερά, φιλικά.

Με πήρε στην αγκαλιά της, με χάιδεψε και με φίλησε γλυκά. Ανταποκρίθηκα και άρχισα να τη γλύφω παντού, ενώ ταυτόχρονα μου είχε σηκωθεί και είχε γίνει τεράστιος. Τόσο τεράστιος που η κυρία «Ο» έβγαλα μια επιφώνηση θαυμασμού.
Με χούφτωσε τον πούτσο απαλά, σαν να έπιανε πούτσο πρώτη φορά. Άρχισε να ανεβοκατεβάζει τη χούφτα της, σιγά, απαλά, ηδονικά. Τον είδε που κοκκίνισε και με έφερε μπροστά στα βυζιά της.

Άρχισα να τρίβω τον πούτσο μου, πότε στη μια και πότε στην άλλη ρώγα της και μετά με τον έκλεισε ανάμεσα. Γαμούσα το στήθος της, το υπέροχο τεράστιο στήθος της. Μετά με γύρισε ανάσκελα και άρχισε να με χαϊδεύει στην κοιλιά. Υπέροχα χάδια, ατέλειωτα, ώσπου έφερε τα χείλια της στον πούτσο μου και άρχισε σιγά – σιγά να τον γλύφει σαλιωμένα. Μετά τον πήρε δυνατά στα χείλια της και βογκούσε.
Ήταν η ώρα που είχε ετοιμαστεί το μουνί της για τη μεγάλη υποδοχή. Ένα μουνί βρεγμένο από τα χύσια της, έτοιμο για μια ερωτική φιέστα. Μου γύρισε τον κώλο της προς τα εμένα. Το πισωκολλητό θα βόλευε καλύτερα.

Μπήκα μέσα της δυνατά και άρχισα να μπαινοβγαίνω με ταχύτητα. Ούρλιαζε από τη καύλα. Και την έχυσα βγάζοντας ουρλιαχτά.
Γίναμε αχώριστοι εραστές. Κοιμόμασταν πλέον στο ίδιο κρεβάτι και πηδιόμασταν συνεχώς.

Νέοι δρόμοι ερωτικοί, νέες περιπέτειες, νέα ήθη ερωτικά.
Μα για ποιο ήθος να λέμε, αφού ο έρωτας δεν έχει σύνορα, δεν έχει ταμπού, δεν έχει όρια.
Ο έρωτας είναι κυβερνήτης ψυχών.
Έτσι έγινε και με εμάς. Δεθήκαμε και ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλον. Έγινα ο πιο απρόσμενος εραστής της.

Έτσι συνεχίζουμε και πλέον δεν έχω μόνο τον χαρακτηρισμό του καλύτερου φίλου του ανθρώπου, αλλά και του καλύτερου εραστή του ανθρώπου, αν αυτό μπορούν να το καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι.
Γιατί αν μπορούσαν να καταλάβουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι, πόσο υπέροχη ερωτική ζωή περνούσε μαζί μου η κυρία «Ο», τότε θα έβλεπαν με άλλο μάτι στους σκύλους τους.

Ναι καλά καταλάβατε. Εγώ σας διηγήθηκα την ιστορία της κυρίας «Ο».
Ο σκύλος της, ένας καφετής γερμανικός ποιμενικός, δυναμικός, προστατευτικός και θαρραλέος, ιδιαίτερα έξυπνος και κοινωνικός και βέβαια ένας άριστος εραστής.

Τέλος

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")