Η μουνάρα πρώην μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Λοιπόν παιδιά, θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη φέτος στις διακοπές. Όπως συνήθιζα τα τελευταία οκτώ χρόνια, πάω διακοπές με την οικογένειά μου και με την οικογένεια μιας κοπέλας που τα είχα πριν τρία χρόνια.

Κατά την διάρκεια της σχέσης μου με εκείνη, της είχα εκφράσει για το πάθος μου για τα γυναικεία πόδια, οπότε κάποια στιγμή με άφηνε να κάνω τα δικά μου με τις πατούσες της. Έτσι, φέτος όταν πήγαμε στο εξοχικό και οι δύο οικογένειες, αυτή κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο. Εντωμεταξύ, έχει σχέση και με κάποιον άλλον από ότι έμαθα.

Για να μην τα πολυλογώ, μια μέρα είχα ξεχάσει το laptop ανοιχτό, οπότε δεν χρειαζόταν κωδικό για να δει κανείς μέσα. Αυτή η καριόλα, άρχιζε και σκάλιζε τους φακέλους μου την ώρα που έλειπα, ώσπου κάποια στιγμή, έφτασε και στις φωτογραφίες με πόδια, γυναικείες πατούσες, γλειψίματα κλπ. Και προφανώς θα θυμήθηκε τότε που της έγλειφα τις πατούσες. Αυτή η κοπέλα, πάντα είχε ένα στιλ Αφέντρας αν και ήταν μόνο δεκαοκτώ. Ήταν αντικειμενικά, κοπελάρα, με τέλειες πατούσες, 39 νούμερο.

Όταν λοιπόν εγώ γύρισα σπίτι από την παραλία, βρήκα στον υπολογιστή ανοιγμένη την προβολή εικόνων, το slide show όπου έδειχνε τη μια μετά την άλλη εικόνες ποδιών. Εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί εάν μαθευόταν θα γινόμουν ρεζίλι. Τέλος πάντων, έκλεισα τον υπολογιστή και σκεφτόμουν τι να είχε συμβεί. Η μέρα πέρασε και το βράδυ μετά το φαγητό όταν πήγα να πέσω για ύπνο, σκάει μύτη στο δωμάτιο μου η πρώην μου. Χωρίς να χτυπήσει την πόρτα, μπαίνει μέσα και την ξανακλείνει.

-    «Τι έγινε;», της λέω. «Όλα καλά;»

-    «Μια χαρά είμαι εγώ! Άλλοι έχουν πρόβλημα…», μου λέει.

-    «Τι πρόβλημα και ποιοι;»

-    «Εσύ! Επειδή ακόμα και μετά από τόσο καιρό είσαι ανώμαλος».

-    «Τι λες; Δεν ντρέπεσαι; Όλο μαλακίες θα λες;», της φωνάζω.

-    «Είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή και θυμήθηκα τι ανωμαλάρα είσαι».

Εγώ αντέδρασα. Την έβρισα και ξαφνικά εκείνη μου λέει:

-    «Σκάσε παλιοανώμαλε, γιατί θα τα πω όλα!»

Ε, κι εγώ το βούλωσα από τον φόβο μου.

-    «Τι θέλεις;», της λέω.

-    «Τα ποδαράκια μου έχουν κουραστεί όλη μέρα στην παραλία. Θέλουν λίγο περιποίηση...», λέει αυτή.

Και ξαπλώνει στο κρεβάτι μετά πόδια προς εμένα. Φορούσε κάτι τσόκαρα.

-    «Τι λες;», της λέω.

-    «Γονάτισε τώρα μπροστά μου, βγάλε μου τα τσόκαρα και καθάρισε μου τις πατούσες με τη γλώσσα…», μου απαντά.

Εγώ τρελάθηκα από αυτές της μαγικές λέξεις! Η καύλα μου έγινε ορατή και υπέκυψα. Ξεκίνησα να της γλείφω της πατούσες και μου λέει:

-    «Θα γλείφεις μέχρι να δω ότι δεν σου έμεινε σάλιο σκλάβε!»

Όπως και έκανα. Συνέχισα για περίπου είκοσι λεπτά, μέχρι που με διέταξε να σταματήσω. Σηκώθηκε, έφτυσε στο πάτωμα και πάτησε επάνω στα σάλια με τη μια της πατούσα. Κοιτάει κάτω και μου λέει:

-    «Βλέπω ακόμα βρώμα στις όμορφες πατούσες μου. Καθάρισε το τώρα με τη γλώσσα σου αξιολύπητε σιχαμένε δούλε!», μου λέει.

Εγώ έσκυψα, της έγλειψα το σάλιο από την πατούσα μέχρι που ξαφνικά μου έσκασε μια κλωτσιά στο πρόσωπο, που έπεσα τελείως κάτω. Με πάταγε με το ένα πόδι στο πρόσωπο και μου είπε:

-    «Μπράβο! Βλέπω ότι είσαι πιο υπάκουος και από το σκυλάκι μου. Θα συνεχίσεις να με υπηρετείς καθημερινά, και όποτε θέλω θα σου κάνω οτιδήποτε, αν δεν με υπακούς θα τα πω όλα σε όλους. Κατάλαβες;»

-    «Ναι», της απαντάω και μου σκάει άλλη μια κλωτσιά.

-    «Μάλιστα Αφέντρα θα μου λες!», μου λέει.

-    «Μάλιστα Αφέντρα…», της λέω και της φιλάω το πόδι.

-    «Μπράβο σκλάβε!», μου λέει.

Και πιάνει τα τσόκαρα, μου τα πετάει και μου λέει:

-    «Το πρωί να τα έχεις γυαλίσει!»

Κι έφυγε. Εγώ τα γυάλιζα όλη νύχτα και τράβηξα γύρω στις οχτώ φορές μαλακία. Το πρωί ήρθε τα πήρε και κατέβηκε στην παραλία. Πήγα κι εγώ αργότερα. Κι όταν ξανά ανεβήκαμε σπίτι το μεσημέρι, ήρθε πάλι. Μου έκανε περίπου τα ίδια… με εξευτέλιζε και με μείωνε. Με έβαλε να τραβήξω μαλακία μπροστά της γλείφοντας τα πόδια της και μου είπε να μην χύσω επάνω της αλλά στο πάτωμα.

Έτσι κι έγινε. Έχυσα στο πάτωμα και πριν καλά - καλά συνέλθω, αυτή πατάει με το δεξί της πόδι πάνω στα χύσια και μου το βάζει μπροστά στο πρόσωπο.

-    «Γλείψε!», μου λέει.

-    «Μα, Αφέντρα…», λέω.

-    «Σκάσε και γλείψε τώρα!», μου λέει.

Με εξευτέλισε εντελώς! Ήμουν στο πάτωμα γονατιστός, εκείνη καθιστή στο κρεβάτι και έγλειφα τα χύσια μου από την πατούσα της. Εκείνη γέλαγε και μου έλεγε πως είμαι ένα τίποτα και πως με έχει μόνο για σλάβο, για τα πόδια της και πως το αγόρι της είναι πραγματικός άντρας κι εγώ απλά ένας σκλάβος. Σηκώθηκε μετά, πήγε στο δωμάτιο της και μου έφερα ένα ζευγάρι αθλητικά και δυο πέδιλα. Μου τα πέταξε και μου είπε:

-    «Να είναι καθαρά μέχρι το απόγευμα».

Αυτά συνεχίστηκαν για δυο εβδομάδες μέχρι που γυρίσαμε στην πόλη. Εκεί συναντηθήκαμε άλλη μια φορά έως τώρα στο σπίτι της, όταν ήταν μόνη και μου έκανε πάλι τα ίδια. Μάλιστα μου είπε πως έχει μιλήσει σε μια φίλη της για μένα και για όλα αυτά, και πως της φίλης της, της αρέσουν τα σκυλάκια σαν εμένα και θα μου την γνωρίσει κάποια στιγμή…

Αυτά από μένα… Η ιστορία είναι εντελώς αληθινή και ελπίζω να σας άρεσε γιατί εγώ εάν και ακόμα φοβάμαι μήπως πει τίποτα στους φίλους μου και στους δικούς μου, μου άρεσε κιόλας γιατί πιστεύω πως είναι πολύ σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο και σχεδόν όπως θα το φανταζόμουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")