Αληθινή ιστορία: Το φετίχ μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το σκηνικό έγινε πριν κάποια χρόνια. Βασικά άργησα να καταλάβω το φετίχ μου στα δάχτυλα ποδιών και πατούσες. Υπήρχε από μικρός αλλά δεν είχα μπει κάπου να ενημερωθώ και δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Απλά όταν έβλεπα ωραία πόδια με ωραία πέδιλα ή περιποιημένα γυμνά πόδια, ερεθιζόμουνα αλλά δεν ήξερα ότι αυτό είναι φετίχ. Το απέδιδα στην ομορφιά της κάθε κοπέλας γενικά.

Ένα καλοκαίρι λοιπόν που δεν είχα σχέση, ανακάλυψα ακριβώς το φετίχ μου με ριψοκίνδυνο τρόπο, αλλά πιστεύω τον πιο ερεθιστικό επειδή ήτανε απαγορευμένος. Θέλω να πω ότι από συγκυρία έγινε. Δεν το επιδίωξα, ούτε καν τον είχα σκεφτεί ποτέ.

Πριν ξεκινήσω θέλω να πω ότι μετά από αυτό που συνέβη -πιστεύω ότι έχει συμβεί σε πολλούς και πολλές- αλλά ποτέ δεν το λένε, ή και να πουν την ιστορία παραποιούν το πρόσωπο το άλλο. Επίσης το φετίχ αυτό πιστεύω δεν κάνει διακρίσεις σε κοπέλες. Δηλαδή οποιαδήποτε και αν είναι η κοπέλα, όταν έχει ωραία περιποιημένα πόδια και την βλέπουμε αρκετές ώρες με εκτεθειμένα γυμνά πόδια ή σε ωραία πέδιλα το καλοκαίρι συνήθως, αν τύχη και δεν έχει κοπέλα αυτός που την βλέπει συχνά σίγουρα βασανίζεται και θέλει να ικανοποιήσει το πάθος του ξεχνώντας ποια είναι αυτή. Με αυτό που θα με καταλάβουν πολλοί και πολλές που το κρατάνε κρυφό.

Εγώ έτυχε μόνο μια φορά σε διακοπές να βρω κάποια και να κάνουμε σχετικά role play αλλά ήταν παντρεμένη και της είχε συμβεί, μικρή και αυτή. Με παρακίνησε να πω την αλήθεια λέγοντας μου πρώτα αυτή αυτά που της είχαν συμβεί.

Λοιπόν εκείνο το καλοκαίρι λείπανε οι δικοί μου στο εξοχικό και εγώ με την αδερφή μου ήμασταν στην πόλη μόνοι συνέχεια, πράγμα που γινόταν πρώτη φορά. Είμαι μεγαλύτερος της πέντε χρόνια, αυτή δεκαοκτώ τότε, και μέναμε πολλές ώρες σπίτι μιλώντας γενικά, βλέποντας τηλεόραση και από την ζέστη κυκλοφορούσαμε με λίγα ρούχα. Όχι πρόστυχα, αλλά λίγα ρούχα.

Εγώ φόραγα πάντα βερμούδα ή σορτάκι και όχι μόνο με το μποξεράκι. Αυτή σορτσάκια ή φούστες, κοντές μεν όχι υπερβολικά όπως και τα σορτάκια της, μαζί με κάτι τέλειες παντόφλες πλατφόρμα με τακούνι μικρό. Εκεί που καθόμασταν περιποιούταν τα πόδια της, έβαφε τα νύχια της και με ρώταγε διάφορα.

Εγώ από την πρώτη στιγμή ένιωσα απίστευτο πάθος για τα πόδια της. Μου έγινε έμμονη ιδέα όλο αυτό. Όλη την μέρα αυτό σκεφτόμουν και τον έπαιζα συνέχεια για τα πόδια της. Έτρεχα στο δωμάτιο μου λέγοντας ότι έχω κάτι να κάνω και κλειδωνόμουν και εκτονωνόμουν. Μετά από λίγες μέρες άρχισα να καταλαβαίνω ότι πρέπει να με είχε πάρει χαμπάρι γιατί κάποιες φορές επιδείκνυε τα πόδια της πολύ κοντά μου. Και ρωτώντας με διάφορα, π.χ.: αν είχε ωραίο χρώμα… και εγώ με τρεμάμενη φωνή από καύλα απαντούσα και έκρυβα το σηκωμένο πουλί μου βάζοντας το ένα πόδι πάνω στο άλλο.

Αυτή συνέχεια με ρωτούσε διάφορα σαν να ήθελε να ακούει την φωνή μου και προσπαθούσε να με σηκώσει π.χ. να της φέρω νερό για να δει αν μου ήτανε σηκωμένος. Βέβαια κατάλαβα ότι αυτή το έβλεπε σαν παιχνίδι επιβεβαίωσης και είχε πάθει και αυτή εθισμό, στο να με βλέπει να λιώνω για τα πόδια. Ένιωθε φοβερή γκόμενα και επιβεβαίωση αφού είχε καταφέρει μέχρι και τον αδερφό της να τον έχει γελοιοποιήσει (τρόπος του λέγειν) φέρνοντας με σε τέτοια κατάσταση.

Μάλιστα το εκμεταλλευόταν σε σημείο να με έχει κάνει υπηρέτη της σε ότι ήθελε. Μου έλεγε: πήγαινε πάρε μου αυτό, και εγώ χωρίς δεύτερη κουβέντα έτρεχα σαν το σκυλάκι να της φέρω αυτά που ήθελε. Είχα χάσει το μυαλό μου σε όλα τα επίπεδα. Έβγαινα έξω σε κλαμπ και δεν πέρναγα καλά. Δεν κοίταζα άλλες κοπέλες.. σκεφτόμουν την στιγμή που θα πάω σπίτι. Μιλάμε δεν πίστευα πως είχα καταντήσει!

Και το θέμα ήταν όλο το πάθος με τα δάχτυλα ποδιών και οι πατούσες της, τίποτα άλλο. Δηλαδή δεν είχα κώλυμα με αδερφή μου, μόνο με τα πόδια της. Ήταν ένα πάθος που με είχε τρελάνει και με είχε φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι τρόπους να νιώσω τα πόδια της έστω μια φορά, γιατί πίστευα ότι έτσι υπήρχε ελπίδα να ξεκολλήσω και να συνεχίσω την ζωή μου.

Μετά από μερικές μέρες πήγε και αγόρασε ένα ζευγάρι πέδιλα πλατφόρμα που είναι σαν φελλός το τακούνι, με ένα πιάσιμο μόνο που είναι σαν γυμνό το πόδι. Και μάλιστα εκείνη την μέρα τα δοκίμασε σπίτι με μια τζιν φούστα. Μιλάμε τότε αποτρελάθηκα! Της λέω:

-    Είναι τόσο ωραία που πρέπει να τα φοράς συνέχεια. Να μην τα βγάζεις καθόλου. Και μου απαντάει:

-    Το ξέρω ότι δείχνουν τέλεια τα πόδια μου και αν τα φοράω συνέχεια θα με πονάνε μετά. Εγώ της λέω τότε:

-    Θα σου κάνω μασάζ κάθε φορά που θα τα φοράς, όση ώρα θέλεις. Αυτή γελώντας μου λέει:

-    Εντάξει! Αλλά μην ξεχάσεις την υπόσχεση σου. Θα μου κάνεις μασάζ μέχρι να κοιμηθώ. Και της λέω αμέσως:

-    Ναι, θα το κάνω.

Εκείνη την μέρα θα έβγαινε με φίλες της και θα πήγαινε σε ένα κλαμπ όπου θα πήγαινα και εγώ με ένα φίλο μου. Τότε της λέω:

-    Το βράδυ θα σε πάω σπίτι εγώ. Να έρθεις να μου πεις στο κλαμπ πότε θέλεις να φύγεις, για να σου κάνω μασάζ μετά στα πόδια σου, αφού στο υποσχέθηκα. Και να βγεις έτσι όπως είσαι για να σου κάνω. Η συμφωνία ισχύει για αυτά τα πέδιλα μόνο!

Αυτή με κοίταξε χαμογέλασε, και λέει:

-    Εντάξει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά να δω αν θα τηρήσεις αυτό που λες…

Βγαίνει, πάει στο κλαμπ, και εγώ πάω κάποια στιγμή εκεί με το μυαλό μου χαμένο στον πόθο μου και στη σκέψη μήπως καταφέρω αυτό που ονειρεύομαι… τα πόδια της να τα νιώσω… να τα γλύψω και να βγάλω μετά τα καυτά μου χύσια. Πρώτη φορά ένιωθα ότι είχα χάσει τον έλεγχο! Όλο κοίταζα εκεί που ήτανε και περίμενα να περάσει η ώρα...

Κάποια στιγμή, ο φίλος μου πήγε και μίλησε σε μια κοπέλα και βρήκα ευκαιρία και πήγα εκεί που ήταν η αδερφή μου με τις δυο φίλες της. Ήμασταν κοντά στο μπαρ και πάνω στο θόλωμα μου άρχισα να παίρνω σφηνάκια και να πίνουμε με σκοπό να την μεθύσω. Μετά από μερικά σφηνάκια μου λέει ότι ζαλίστηκε και τότε της λέω:

-    Να σε πάω σπίτι τότε. Και αυτή λέει:

-    Οκ! Λέω στις φίλες της:

-    Ζαλίστηκε… καθίστε εσείς θα ξανάρθω να σας πάω και εσάς σπίτι.

Για ξεκάρφωμα.

Μπαίνουμε στο αμάξι και αυτή βγάζει τα πέδιλα και ακουμπάει τα ποδαράκια της στο ταμπλό βγάζοντας μια κραυγή ανακούφισης. Άρχισε να τα κουνάει ενώ εγώ κόλλησα το βλέμμα μου εκεί και πήγαινα πολύ σιγά γιατί δεν μπορούσα να οδηγήσω καλά…. αφού όλο εκεί κοίταζα. Αυτή κλείνει τα μάτια και καθότανε έτσι και μου λέει:

-    Είμαι ζαλισμένη και με πονάνε τα πόδια μου. Της λέω:

-    Μόλις πάμε σπίτι θα ξαπλώσεις και θα σου κάνω μασάζ στα πόδια σου και θα είναι μια χαρά!

-    Ναι… μου λέει. Το χρειάζομαι το μασάζ σήμερα… δεν είχα συνηθίσει άλλη φορά με τόσο ψιλά πέδιλα τόσες ώρες. Από το απόγευμα τα φοράω... εσύ δεν με άφησες να τα βγάλω. Και γέλασε.. τώρα θα ξεπληρώσεις αυτό με το μασάζ.

Φτάνουμε σπίτι. Εγώ είχα φτιαχτεί και θολώσει... περίμενα καρτερικά την ευκαιρία... την πάω κατευθείαν στο δωμάτιο της και της λέω:

-    Ξάπλωσε μπρούμυτα να σου κάνω καλό μασάζ…

Αυτή πέφτει και κλείνει τα μάτια λέγοντας μου:

-    Κάνε μου μέχρι να κοιμηθώ... της λέω:

-    Οκ! Κάτσε να βγάλω το παντελόνι, να φορέσω σορτσάκι να είμαι άνετα γιατί κάνει ζέστη.. αυτή δεν απάντησε...

Βγάζω το παντελόνι μένω με το μποξεράκι και το πουλί μου σηκωμένο να ξεχωρίζει.. αυτή μπρούμυτα. Δεν έβλεπε το πουλί μου που ξεχώριζε από το μποξεράκι... μένω για λίγο κοιτώντας το υπέροχο θέαμα... είχε ξαπλώσει με τα πέδιλα και είχαν βγει λιγάκι τα πόδια της λίγο πλάγια. Οι πατούσες ήταν λυγισμένες στα μισοβγαλμένα πέδιλα της…

Το πουλί μου σπαρτάραγε από το θέαμα! Είχα τρελαθεί! Ήθελα να τον βγάλω έξω... αλλά περίμενα λίγο να σιγουρευτώ ότι θα κοιμηθεί...

Πλησιάζω το κεφάλι μου κοντά, μύρισα λίγο τα πόδια της και μετά έβγαλα σιγά-σιγά τα σέξι πέδιλα της... άρχισα να τρίβω της πατούσες της και τα δάχτυλα ποδιών της… και τότε άκουσα αναστεναγμό της... και εκεί που ήταν με κλειστά μάτια μισοκοιμισμένη, μου λέει με σιγανή φωνή:

-    Αχ! Είναι υπέροχο! Συνέχισε… μην σταματάς..!

Εγώ το καταχάρηκα και της λέω:

-    Χαλάρωσε... δεν σταματάω μέχρι να κοιμηθείς. Έχω και άλλη έκπληξη. Θα σου κάνω το απόλυτο μασάζ! Αλλά θα το κάνω μόνο για εσένα. Και μου λέει:

-    Κάνε ότι θέλεις με τα πόδια μου. Νιώθω υπέροχα!

Και τότε σκύβω το κεφάλι μου και αρχίζω να γλύφω τις πατούσες της παράλληλα με το μασάζ... ααχχχχ! Είναι τέλειο... και τέντωσε της πατούσες της βγάζοντας αναστεναγμό... εγώ συνέχισα με πάθος να γλύφω τις πατούσες της. Τις είχα φέρει κοντά και παράλληλα μύριζα... ήμουν ευτυχισμένος... το πουλί μου είχε βγάλει υγράκια και έκανε σπασμούς...

Αφού συνέχισα  για δέκα λεπτά, κάποια στιγμή την ρώτησα αν της αρέσει, αλλά δεν απάντησε... κοιμόταν.

Τότε ξεκουμπώνω το κουμπί από το μποξεράκι τον βγάζω έξω και πάω να τον ακουμπήσω στις πατούσες της... εκείνη την στιγμή η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά και φοβόμουν μην τυχόν ξυπνήσει, αντιδράσει και ξεφτιλιστώ... όμως ήμουνα τόσο καυλωμένος που ρίσκαρα. Τον φέρνω κοντά και ακουμπάω λίγο... μένω ακίνητος.. συνεχίζω και όσο βλέπω ότι δεν αντιδράει, κάποια στιγμή ακουμπάω όλο το πουλί μου επάνω στην μια πατούσα της.

Ήταν τέλειο συναίσθημα! Το περίμενα καιρό.. μετά το γλείψιμο, αυτό είχε μείνει να ολοκληρωθεί το όνειρο...

Μόλις πιέζω λίγο το πουλί μου στην πατούσα της, αρχίζουν να βγαίνουν καυτά χύσια... να χύνω ασταμάτητα και το πουλί μου να πάλλεται από σπασμούς...!!! Έμεινα για λίγο αποσβολωμένος. Δεν ήθελα να πάρω το πουλί μου από την πατούσα της... αλλά κούνησε λίγο την πατούσα και τρομαγμένος μαζεύτηκα και έβαλα γρήγορα το μποξεράκι.. αλλά ηρέμησα γιατί είδα ότι δεν ξύπνησε... τότε αποφασίζω να φύγω από το δωμάτιο της.

Φεύγοντας, είδα ότι κουνούσε και τις δυο πατούσες της και ιδιαίτερα αυτή που είχα χύσει. Εκείνη την στιγμή χάρηκα γιατί πέρασε η ιδέα ότι έκανε πως κοιμότανε και ευχαριστημένος έφυγα από το δωμάτιο της... είχα ξελαφρώσει! Ήμουν πολύ χαλαρός και κοιμήθηκα σαν πουλάκι εκείνο το βράδυ...

Την άλλη μέρα το πρωί ήταν λίγο με υπονοούμενα αλλά χαλαρά και μετά από δυο μέρες πήγε στο εξοχικό, και δεν ξαναέγινε τίποτα από τότε...

Πέρασαν χρόνια σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Δεν το συζητήσαμε ποτέ και συνεχίσαμε της ζωές μας.

Αυτή είναι η ιστορία μου... και κάποια βράδια μοναξιάς το θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι και θυμάμαι εκείνο το βράδυ και εκτονώνομαι...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")