Ιστορίες από τη ζωή μου (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλημέρα σε όλες αλλά και όλους. Στις 22/10 έγραψα την τρίτη ιστορία μου και θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω αυτές και αυτούς που μπήκαν στον κόπο να την διαβάσουν και μαζί με αυτήν και τις προηγούμενες δυο και να μου γράψουν τα σχόλιά τους χωρίς βρισιές - χυδαιότητες κλπ., κλπ.

Είχαμε μείνει εκεί που η κυρία Όλγα με πήγαινε στο δωμάτιό τους και ο κύριος Νίκος μας ακολουθούσε. Το δωμάτιο ήταν πολύ δροσερό και με ωραία διακόσμηση, απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ. Ξεστρώσαμε το κρεβάτι και εκείνη έβγαλε τα λίγα ρούχα της και ξάπλωσε στον αγκώνα της προσκαλώντας με να την πλησιάσω. Ο κύριος Νίκος από κοντά γδύθηκε τελείως και μισοξάπλωσε κι αυτός από πίσω της στα δεξιά της.

-    «Έλα κορίτσι μου κοντά μου να σε φάω, όπως ο κακός ο λύκος την κοκκινοσκουφίτσα!», μου είπε και γελάσαμε και οι τρεις μας.

Την πλησίασα και σύρθηκα κοντά της και πλάγιασα μέσα στην αγκαλιά της. Τα βυζιά της αρκετά μεγάλα πλάγιασαν στο πλάι πολύ λίγο. Οι ρώγες της μέτριες στο μέγεθος, ροζέ φαίνονταν σαν να με παρακαλούσαν για κάτι... Δεν ήξερα από αυτά τα πράγματα και έμεινα σαν χαζή μην ξέροντας τι να κάνω. Με φίλησε γλεικά στα χείλη και μετά τρύπωσε την γλώσσα της μέσα στο στόμα μου ελαφρά στην αρχή, βογκώντας στην συνέχεια...

-    «Χάιδεψε με μωράκι μου…», ψιθύρισε με κλειστά τα μάτια και το χέρι της τρύπωσε ανάμεσα στα μπούτια μου κοντά στο μουνάκι μου.

Ανατρίχιασα και έτσι όπως γονάτιζα στα αριστερά της, με το χέρι μου δειλά την χάιδεψα στον ώμο της. Ο κύριος Νίκος μου πήρε μαλακά το χέρι, το έβαλε κοντά στο μουνί της και μου το πίεσε. Τον κοίταξα απορημένη και μου έκανε σιωπηλά νόημα να συνεχίσω. Η κυρία Όλγα με το άγγιγμά μου αναστέναξε βαθιά και μισάνοιξε τα μπούτια της...

Το χέρι μου κάτω από το χέρι του Κου Νίκου τρύπωσε πιο βαθιά και τα δάχτυλά μου άγγιξαν την σχισμή της. Την έτριψα τρυφερά και μετά έβαλα ένα δάχτυλο μέσα της, και μετά και δεύτερο. Η κυρία Όλγα άρχισε να βογκάει πιο δυνατά και το κορμί της άρχισε να τεντώνεται κάτω από τα χάδια του χεριού μου... Ο κύριος Νίκος με κοίταξε στα μάτια σε ένα σιωπηλό νόημα και σκύβοντας το κεφάλι του έγλειψε την δεξιά της ρώγα μαλακά στην αρχή, πιο δυνατά μετά. Κατάλαβα και έσκυψα κι εγώ και έκανα το ίδιο στο αριστερό της βυζί.

Η κυρία Όλγα άρχισε να βογκάει πολύ δυνατά και τα μπούτια της σφιγγόντουσαν στα δάχτυλά μου, που τρία τώρα χωνόντουσαν στο μουνί της και της έτριβαν την κλειτορίδα έντονα αλλά μαζί και τρυφερά. Άρχισε να σπαράζει από την ευχαρίστηση και το κορμί της γινόταν πότε σαν τόξο και πότε σαν μπάλα πάνω στο κρεβάτι. Λίγο ακόμα και...

-    «Χύνω αγάπες μου! Χύνω καρδιές μου…!», βόγκηξε και συνταράχτηκε από τους σπασμούς της ευχαρίστησης.

Το σώμα της πήγαινε πάνω - κάτω χωρίς σταματημό. Ο κύριος Νίκος μου πίεζε το χέρι που πλέον το μπαινόβγαζα μέσα και έξω από το μουνί της. Κράτησε δυο - τρία λεπτά και μετά το κορμί της χαλάρωσε. Με ένα ατέλειωτο γουργούρισμα έσφιξε τα βυζιά της σαν να ήθελε να κρατήσει την γλύκα πιο πολύ. Κοίταξα τον κύριο Νίκο… με κοίταξε κι αυτός και μετά σαν να ήταν το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, σκύψαμε και οι δυο μας πάνω από το κορμί της γυναίκας του και φιληθήκαμε γλυκά.

Ήταν η πρώτη μου φορά που φιλιόμουνα με έναν άντρα πραγματικό και μου φαινότανε πολύ γλυκό. Φιληθήκαμε πολλές φορές και.. τα χέρια μου πήγαν από μόνα τους στον πούτσο του, που ερεθισμένος πολύ μου φαινότανε τεράστιος! Του τον έπιασα με τα δυο χέρια και άρχισα να του τον παίζω, με περιέργεια στην αρχή και με πόθο μετά. Πιο δυνατά, όλο και πιο δυνατά... Ένιωθα ότι θα τρελαινόμουνα από την καύλα και ότι κάπου έπρεπε να σταματήσω. Ένιωθα ότι πολύ λίγο ήθελα να του τον πάρω στο στόμα μου αλλά κάτι με συγκρατούσε... κι εγώ δεν ξέρω τι... Την λύση την έδωσε η κυρία Όλγα.

-    «Πάμε να πλυθούμε όλοι. είπε και σηκώθηκε.

Πήγαμε στο μπάνιο και μου είπε να μπω πρώτη στην μπανιέρα. Έριξα νερό πάνω μου κάνοντας ένα γρήγορο ντους και η κυρία Όλγα κάθισε στην τουαλέτα, κοιτάζοντας με, με λατρεία.

-    «Με πέθανες πιο πριν μωρό μου... με πέθανες!»

-    «Σ’ άρεσε, αλήθεια τόσο πολύ;», την ρώτησα την ώρα που ο κύριος Νίκος έμπαινε στο μπάνιο.

Μου φάνηκε φυσικό να κάνω μπάνιο μπροστά του ενώ μισή ώρα πριν ντρεπόμουν. Ο άντρας της στηρίχτηκε στον πάγκο με τον νιπτήρα και γυμνός μας κοίταζε που μιλάγαμε. Ο πούτσος του ερεθισμένος πιο πριν είχε αρχίσει να χαλαρώνει. Η γυναίκα του το πρόσεξε και του ζήτησε να την πλησιάσει. Μόλις έφτασε εκεί που καθόταν, η κυρία Όλγα του τον πήρε στα χέρια της και άρχισε να του τον χαϊδεύει τρυφερά φιλώντας τον...

-    «Λοιπόν; Ποια σου τον παίζει πιο καλά; Εγώ ή το μωρό μας;»

-    «Η Έλενα, αν και δεν ξέρω αν θα μου τον φίλαγε πιο όμορφα απ’ ότι εσύ…», της είπε κοιτώντας με, με προσμονή.

Κατάλαβα τι ήθελε και βγήκα από το μπάνιο.

-    «Ξέρω ότι είσαστε παραπονιάρης αλλά δεν μπορώ να σας τον βάλω στο στόμα μου…», του είπα χωρίς να παίρνω τα μάτια μου από την κυρία Όλγα που με τα μάτια κλειστά, έδειχνε να βρίσκει μεγάλη ικανοποίηση με το να του τον μπαινοβγάζει στο στόμα της.

-    «Λίγο ακόμα και θα τελειώσω, Όλγα…», της είπε.

Γελάσανε και οι δυο την ώρα που στεγνή πια, πήγα να βγω.

-    « Έι! Πού πας εσύ; Έλα να δείξουμε πως φιλιόμασταν όταν έχυνε η γυναίκα μου…», μου είπε γελώντας εκείνος.

Με τράβηξε μαλακά κοντά του και με αγκάλιασε πάνω του. Μου άρεσε η αίσθηση του κορμιού μου πάνω στο δικό του και αφέθηκα μέσα στα χέρια του. Πήρε το κορμί μου και το έσφιξε πάνω του και τα χείλια του πήρε τα δικά μου και άρχισε να τα γλυκοδαγκώνει… Με τράβηξε πάνω του και τα χέρια του πήγαν στο κωλαράκι μου και το χούφτωσαν τρυφερά. Τα δάχτυλά του πλησίασαν πολύ την τρυπούλα μου πίσω αλλά δεν μ’ ένοιαζε... μ’ άρεσε πολύ. Και επίσης μου άρεσε πολύ που ο πούτσος του ερεθισμένος ακούμπαγε την κοιλιά μου. Μου άρεσαν όλα και ακόμα πιο πολύ μου άρεσε που η κυρία Όλγα σηκώθηκε και μας αγκάλιασε και τους δυο μας και όλοι μαζί πήγαμε στο υπνοδωμάτιο.

Προπορεύθηκε και πήγε να ξαπλώσει στο κρεβάτι της. Πήγα κοντά της και ξάπλωσα μισή στο κρεβάτι και μισή πάνω στο δεξί της πλευρό. Ένιωθα πάρα πολύ όμορφα. Κολλήσαμε τα χείλη μας η μια της άλλης και με τράβηξε πάνω της, μέχρι που ένιωσα τα βυζιά της να κολλάνε στα δικά μου. Τρελαινόμουν, το ένιωθα καθαρά. Δεν ήμουνα αυτή που ήξερα. Πάθαινα ντελίριο…! Ο κύριος Νίκος πλησίασε και ξάπλωσε πίσω μου. Ένιωθα τον πούτσο του στον κώλο μου και τα χέρια του να ταξιδεύουν στην γυμνή μου πλάτη...

-    «Ελενάκι, θέλεις να σου χαϊδέψω το μουνάκι σου;», ρώτησε.

-    «Τι την ρωτάς; Κάνε το μαλακά και τρυφερά! Είναι η πρώτη της φορά…», του είπε η γυναίκα του.

Ένιωσα τα χέρια του να τρυπώνουν ανάμεσα στα μπούτια μου και να μου χαϊδεύουν την σχισμή. Πέθανα! Παραλίγο να λιποθυμήσω. Η κυρία Όλγα το ένιωσε και με αγκάλιασε πιο πολύ με αγάπη παρά με πόθο.

-    «Αγάπη μου, σ’ αγαπάμε. Μην φοβάσαι τίποτα και κανέναν. Σε φροντίζουμε να περάσεις όμορφα πολύ. Πιο πολύ εσύ, παρά εμείς!», ήταν τα λόγια της.

Άρχισα να... χύνω. Ένιωθα το κρεβάτι να χάνεται από κάτω μας και το κορμί μου να τρέμει από την καύλα που ένιωθα από τα χέρια του κυρίου Νίκου. Εκείνη με είχε σφίξει πολύ δυνατά και με συγκρατούσε πάνω της. Είχα καβαλήσει το δεξιό της μπούτι και τριβόμουν πάνω του σαν να ήμουνα άντρας. Έχυνα ασταμάτητα και έντονα. Το στόμα της ρουφούσε το δικό μου ενώ το χέρι της είχε αντικαταστήσει το χέρι του άντρα της στο μουνί μου.

Το ίδιο έμπειρη με οδήγησε σε νέα πελάγη ηδονής παρατείνοντάς μου το ταξίδι στην τρέλα. Ο κύριος Νίκος από πίσω μου είχε συρθεί πιο κάτω στην πλάτη μου και μου έγλειφε τα πισινά μου. Με τρέλαινε - δεν το είχα ξανανιώσει αυτό ποτέ μου. Έτριβε τα μπούτια μου και σιγά - σιγά ένιωσα τα χέρια του να με ανοίγουν από πίσω. Πήγα να κοιτάξω, μα η κυρία Όλγα με συγκράτησε, λέγοντάς μου πως ξέρει τι κάνει.

-    «Θα σου αρέσει... έλα από πάνω μου».

Με τράβηξε από πάνω της ανοίγοντας τα πόδια της. Ξάπλωσα από πάνω της και με το μουνί μου, φέρνοντάς το πάνω από το δικό της, άρχισα να κάνω τον… άντρα της! Ο κύριος Νίκος είχε τώρα είχε ανοίξει εντελώς τα κωλομέρια μου και τρύπωνε την γλώσσα του στην τρυπούλα μου. Ξαφνιάστηκα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ! Χαλαρωμένη πια από την κορύφωσή μου άφησα τον κύριο Νίκο να συνεχίζει να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα. Με έγλειφε πότε τρυφερά και πότε με δύναμη. Πέθαινα κάθε στιγμή.

Ήρθε από πάνω μου και μου χούφτωσε από πίσω τα βυζιά μου, κολλώντας τον πούτσο του στα κωλομέρια μου. Μου άρεσε πολύ! Το πρόσωπό του ήρθε πάνω από τον ώμο μου και τα χείλη του αποζήτησαν τα δικά μου. Γύρισα προς τα πίσω και πάνω από τον δεξί μου ώμο του έδωσα το στόμα μου. Φιληθήκανε σφιχτά. Τα χέρια του έλιωναν τα βυζιά μου. Δεν ένιωθα πόνο παρά μια απέραντη γλύκα. Η λεκάνη του έσπρωχνε τον πούτσο του πάνω μου.

-    «Θέλεις να δοκιμάσει να σε κάνει δικιά του; Θέλεις να σου το κάνει από πίσω; Δεν θα σε πονέσει... ξέρει αυτός...», μου είπε ψιθυριστά η γυναίκα του.

-    «Θα πονέσω…», είπα, ενώ μέσα μου παρακάλαγα να γίνει.

-    «Άμα πονέσεις θα σταματήσει, βρε χαζό!», μου είπε γλυκά στο αφτί.


Θα συνεχίσω άλλη φορά...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")