Μικρή καυλιάρα καθηγήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ποτέ δεν είχα βίτσιο με τις καθηγήτριες. Είχα συνηθίσει σε κάτι γριές, πανάσχημες αγάμητες με ξινισμένη μούρη. Στο δικό μας σχολείο δίδασκαν τα μεγαλύτερα μπάζα. Δεν μπορούσα να αποφασίσω τι ήταν πιο βαρετό, η φάτσα τους ή το μάθημά τους.

Μέχρι που άνοιξε η πόρτα του σχολείου και μπήκε η Νίνα, το πιο σέξι μωρό που πέρασε ποτέ από το χωριό μας. Φρεσκοδιόριστη από Ασεπ γύρω στα εικοσιτέσσερα και πολύ στενοχωρημένη που είχε αφήσει την ζωή της στην Αθήνα. Τέλος πάντων η Νίνα ήταν μια κούκλα και φυσικά δεν ήμουν ο μόνος που το είχε προσέξει. Μόλις πάτησε το πόδι της σ’ αυτό το χωριό της Αχαΐας την ερωτεύτηκαν ακόμα κα οι πέτρες.  

Η Νίνα είναι περίπου 1.70 καστανή με κωλαράκι σφιχτό, κορμάκι λεπτό και βυζάκι υπέροχο και στητό. Όλοι οι μαθητές μείναμε με το στόμα ανοιχτό με αυτό το καυλιάρικο πλασματάκι και τα βράδια τον παίζαμε για εκείνη. Οι καθηγητές τη ζαχάρωναν και αυτοί, όμως η Νίνα είχε μια γλυκιά σοβαρότητα και τους κρατούσε σε απόσταση. Προφανώς θα είχε επίγνωση της ομορφιάς της και της τεράστιας επιρροής της, παρά το ότι δεν το έδειχνε.

Στο σχολείο δεν ήταν αυστηρή αλλά μερικοί άνθρωποι επιβάλλονται με τη γοητεία τους. Τα έδινε όλα στο μάθημα και έτσι τη συμπαθούσαν και τα κορίτσια και οι γονείς μας. Ειδικά οι μπαμπάδες μας άρχισαν να ενδιαφέρονται για τις επιδόσεις μας. Τι σούργελα που γίνονται οι γονείς μερικές φορές. Λες και εμείς δεν καταλαβαίναμε ότι στην πραγματικότητα ήθελαν να γαμήσουν ή τουλάχιστον να τον παίξουν. Όλα τα αγόρια τη φλερτάραμε, αλλά ξέραμε ότι δυστυχώς δεν μας έπαιρνε.

Εννοείται ότι στις εξετάσεις ξεσκίστηκα και έγραψα. Μάλιστα ο πιο υψηλός βαθμός μου, ήταν στην έκθεση όπως και όλου του σχολείου βέβαια, γιατί η Νίνα ήταν σκυλί στη δουλειά και γιατί εμείς τη γουστάραμε τρελά οπότε διαβάζαμε πιο ευχάριστα. Πέρασα στη φαρμακευτική της Αθήνας και η πρώτη μου δουλειά ήταν να τη βρω. Η Νίνα δεν είχε ξεκινήσει ακόμα δουλειά και είχα περιθώρια χρόνου. Είχε χωρίσει από το μαλάκα το γκόμενό της.

Πήγαμε για ποτό και βρεθήκαμε να φιλιόμαστε με πάθος. Ακόμα και το φιλί της ήταν τέλειο. Εγώ όμως όση τρυφερότητα και να μου έβγαζε η Νίνα είμαι άγριος γαμιάς, δεν με συγκινούν οι γλύκες. Την πήγα στο σπίτι -μια γκαρσονιέρα δηλαδή-που μόλις είχα νοικιάσει και την προειδοποίησα.

-    Εδώ που ήρθες θα φας ξύλο και θα γαμηθείς άγρια. Λοιπόν;
Η Νίνα συμφώνησε και ανέβηκε. Όταν έκλεισε η πόρτα πίσω της ήταν αργά ήδη για εκείνη. Τη χαστούκισα για να δει ποιος έχει το πάνω χέρι στη νέα κατάσταση και της πέταξα τα βυζιά έξω. Υπέροχα βυζόμπαλα και με καυλωμένες ρωγίτσες ξεσήκωσαν ακόμα περισσότερο τον πούτσο μου. Όρμηξα πάνω τους τα ρούφηξα και τα δάγκωσα. Ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα, γι’ αυτό τη χαστούκισα ξανά και αμέσως μετά της έδωσα ένα καυτό γλωσσόφιλο.

Η Νίνα τα είχε χάσει. Τη φιλούσα σε όλο το σώμα και της έσπρωξα το κεφάλι στον πούτσο μου. Αυτό η Νίνα το ήξερε καλά και έπαιξε τόσο καλά με τη γλωσσίτσα της που κόντεψα να χύσω. Η καύλα μου δε είχε όρια. Την έβαλα στο κρεβάτι και τη γάμησα τόσο δυνατά, σα να τη βίαζα αδιαφορώντας για τις φωνές της. Τα βυζιά της έτρεμαν και εγώ γαμούσα το καθηγητικό της μουνάκι. Έχυσα σαν τρελός στο πρόσωπό της. Μετά τον πρώτο γύρο ξανακαύλωσα.

Είχε έρθει η ώρα του κώλου της. Την έβαλα στα τέσσερα. Η πουτανίτσα ήξερε να στήνεται.
-    Πουτάνα θα γαμηθείς.
-    Με το μαλακό γαμιά μου... Μου απάντησε.
-    Πιο μαλακό μωρή ξεσκισμένη καριόλα;

Έχωσα το πουτσοκέφαλο στη στενή της σούφρα, εκείνη όμως με παρακαλούσε να σταματήσω. Δεν μπορούσα από την καύλα να ηρεμήσω… γαμούσα δυνατά. Γαμούσα κώλο και δεν θα την άφηνα ούτε αν μάτωνε, πράγμα που έγινε. Η Νίνα είχε ξεσκιστεί τόσο πολύ που στο τέλος έβγαζα ολόκληρο τον πούτσο μου και της τον ξαναέβαζα. Έτρεμε όμως το μωρό μου από την καύλα.

-    Σου αρέσει να γαμιέσαι; Τη ρωτάω.
-    Έχω φτιαχτεί για να γαμιέμαι.
Απαντά, πράγμα που ενθουσίασε τον πούτσο μου και της έχυσα το κωλαράκι.

Εγώ τελείωσα με τη σχολή και με τη θητεία και θα ανοίξω φαρμακείο. Τώρα είμαι 27 και παρά τα μουνάκια που γάμησα, παρά τις άπειρες αλητείες που έκανα τη σκέφτομαι. Εκείνη είχε τότε κόλλημα με τη διαφορά της ηλικίας. Εγώ πάλι δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε τότε ούτε τώρα. Τώρα δεν είμαι πια πιτσιρίκι και δεν θα αφήσω τέτοιο πλάσμα να μου φύγει από τα χέρια ξανά.

Αν και το όνομα το έχω αλλάξει, αν έρθει να δουλέψει και στο δικό σας σχολείο θα την αναγνωρίσετε... Προκαλεί τρελή καύλα ακόμα και στα φιλολογικά μαθήματα. Σήμερα πρέπει να είναι γύρω στα 33.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")