Τηλεφωνικό σεξ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν 3 χρόνια τηλεφώνησα από το εξωτερικό που διαμένω σε κάποιο γραφείο στην Αθήνα για μια συνεργασία σχετικά με εμπόριο. Μου απάντησε μια γυναικεία γλυκιά και ερεθιστική φωνή. Αυτός που ήθελα να μιλήσω αργούσε να πάει στο γραφείο.

Με τη διαφορά ώρας (μιας και για μένα ήταν νύχτα ενώ στην Αθήνα πρωί) τηλεφωνούσα γύρω στις 8.00 να μάθω εάν έχει αφήσει κάποιο μήνυμα ο κύριος που ήθελα, παράλληλα όμως εύρισκα την ευκαιρία να τα μιλάω με την κοπέλα.
Φθάσαμε να μιλάμε για πολλά μέχρι και για το σεξ. Εγώ 35 ελεύθερος, αυτή 38 παντρεμένη. Μου ζήτησε φωτογραφία. Της έστειλα και της άρεσα πάρα πολύ. Με είδε Άνδρα Αρσενικό.

Αρχίσαμε να μιλάμε για φαντασιώσεις και για εμπειρίες που είχα. Καταλάβαινα ότι της άρεσε. Φτιαχνόταν. Μου μίλησε και αυτή για πολλά δικά της. Το ερωτικό είχε χάσει την αξία του στο γάμο της. Ο άνδρας της την φαντασίωνε με πάρα πολλά, αλλά μετά την πράξη ερχόντουσαν πάλι οι αναστολές, φόβοι. Στον άνδρα της του άρεσε να την φλερτάρουν και να γυρίζει στο σπίτι καυλωμένη. Ποτέ όμως δεν του έλεγε τι συνέβη και είναι καυλωμένη.

Την τρίτη εβδομάδα από μόνη της μου έδωσε τον αριθμό από το κινητό της. Της τηλεφωνούσα αλλά είχαμε πρόβλημα διότι δεν άκουγε ο ένας τον άλλο. Μου είπε θα σου δώσω το σταθερό και θα πω του άνδρα μου πως γνωριστήκαμε, και πως μπορεί να συνεργαστούμε. Έτσι δεν θα έχω πρόβλημα.

Μου τηλεφώνησε την επομένη και κοιμόμουνα. Με ρώτησε: «κοιμάσαι;» Της είπα: «δεν πειράζει». Αυτή νόμισε πώς έκανα έρωτα εκείνη τη στιγμή. Η ιδέα αυτή να με ακούσει να κάνω έρωτα την τρέλαινε. Μου είπε θα σου γράψω ένα e-mail και να μη σοκαριστώ.

Περίμενα να μου γράψει λίγα και με υπονοούμενα. Όταν το άνοιξα και είδα τα όσα μου έγραφε, είπα πως τώρα παίζουμε...!

Μου άνοιξε το δρόμο με όσα μου έγραφε. Περιέγραφε πώς τη γαμούσε ο άνδρας της και αυτή έπαιζε την κλειτορίδα της για μένα.

Της ζήτησα κάποια στιγμή που θα είναι έτοιμη να κάνει έρωτα με τον άνδρα της αν μπορέσει, να μου στείλει μια αναπάντητη κρυφά και θα την πάρω να μιλήσω δήθεν για δουλειές. Κάποια στιγμή να μου δώσει και λίγο το άνδρα της να του μιλήσω, να γνωριστώ δήθεν και μαζί του. Της είπα πώς το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει αυτή όσο εγώ θα μιλάω με τον άνδρα της ήταν να παίζει με το μουνί της μπροστά του βάζοντας το χέρι μέσα από το εσώρουχό της και να του την παίρνει στο στόμα τσιμπούκι σιγά-σιγά. Αφού μιλήσαμε λίγο κλείσαμε.

Αυτός άρχισε να της μιλάει για μένα και να μιλάει για φαντασιώσεις με παρτούζες. Της έλεγε πώς αν το θέλει θα την άφηνε να πηδηχτεί μαζί μου. Αυτή ακούγοντας αυτά έγινε πουτ...

Εμένα με κρατούσε ενήμερο τι γινόταν μεταξύ τους. Μου έστειλε την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον άνδρα της στη θάλασσα. Πολλές καμπύλες που με ερέθισαν και της το είπα. Τα καλά αυτά σχόλια τα μετέφερε στον άνδρα της. Της έστειλα μια μέρα δίχως να το περιμένει μια φωτογραφία που έχω το πούτσο μου σφιχτά στην παλάμη και τον παίζω (είναι 19 πόντους περίμετρο και 21 πόντους μήκος. Όταν έρχομαι σε οργασμό μουγκρίζω όπως τα ζώα. Αυτό κάνει τις γυναίκες να με γυροφέρνουν όπως οι σκύλες. Ακόμα και αυτές που τα έχω χαλάσει θέλουν να γυρίσουν πίσω μόνο και μόνο να τις πηδήξω).

Όταν είδε τη φωτογραφία πήγε στο μπάνιο της και με πήρε τηλέφωνο. Ήθελε να κτυπάω το πούτσο μου στο ακουστικό και αυτή να ακούει και να παίζει το μουνί της. Μετά από μια εβδομάδα μου είπε να την πάρω τηλέφωνο αργά στην Ελλάδα. Την πήρα ακριβώς την ώρα που μου είχε πει. Η φωνή της ήταν κομμένη, αλλαγμένη. Την ρώτησα:
-    Κοιμάσαι;
-    Όχι, μου απάντησε, παίζω με τον άνδρα μου. Της λέω:  
-    Να σας αφήσω και τα λέμε αύριο.
-    Όχι! Μου απάντησε. Μην αγχώνεσαι.
-    Δεν θέλω να σας διακόπτω, ούτε να σου δημιουργήσω πρόβλημα.
-    Όχι αγόρι μου, μίλα μου. Μου απαντάει. Πάρε να πεις μια καλησπέρα και στον άνδρα μου.

Τον καλησπέρισα και του ζήτησα δήθεν συγγνώμη. Αυτή έκανε σαν τρελή.
-    Είναι, μου λέει ο άνδρας της, πολύ καυλωμένη τώρα. Θέλεις να της μιλάς και εγώ να την πηδάω;
-    Ξέρεις όμως, του λέω, τι θα της κάνουμε; Θα την παιδέψουμε πολύ. Δεν θα την αφήσεις να τελειώσει νωρίς.

Την παίξαμε περίπου 45 λεπτά. Ότι δεν λέγεται το άκουσε, αλλά και μας το είπε. Από τότε την παίρνουμε απαραιτήτως 6-7 φορές το μήνα μαζί. Πριν από καιρό έβαλα και τη κοπέλα μου στο παιχνίδι. Μιλάει μαζί του όσο γίνεται με τα λίγα αγγλικά που καταλαβαίνει αυτός. Αυτές τις ημέρες θα το κάνουν οι γυναίκες μόνες τους με δονητές και εμείς θα τις πηδάμε. Πολλές φορές ζήτησα από τον άνδρα της σε ένα μου ταξίδι στην Ελλάδα να συναντηθούμε. Ο άνδρας της δεν το θέλει γιατί θα χαθεί όπως λέει αυτό το δυνατό μετά τη συνάντηση, και επιπλέον φοβάται μην χαλάσει ο γάμος τους.

Με παρακαλάει δε, να μην σταματήσω να μιλάμε διότι αυτό που γίνεται με τη φωνή μου είναι η αιτία να τους έχει αλλάξει τη ζωή. Το σεβάστηκα και συνεχίζουμε έτσι.

Στην πορεία αν βρεθεί και άλλο ζευγάρι ή γυναίκα μόνη και θέλει τηλεφωνικό σεξ ή παρτούζα, δεν θα πω όχι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")