Την πάτησα σαν άπειρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μοιραζόμουν ένα τριάρι με άλλη μια κοπέλα (φοιτήτριες τότε) από τη σχολή. Κάποιο βράδυ η φίλη μου (πολύ πιο χύμα άνθρωπος από εμένα) είχε καύλες όπως έλεγε η ίδια. Κάποια στιγμή μου λέει να πάμε σε ένα μπαράκι, για να ξεσκάσει λίγο και ίσως έλεγε να πετύχουμε και το Νίκο.

Ήξερα ότι δεν είχε αγόρι εκείνο τον καιρό και όταν την ρώτησα ποιος ήταν ο Νίκος μου απάντησε ότι ήταν ένα αγόρι, φίλος της, που όταν έπιαναν τον έναν από τους δυο εξάψεις, βρισκόντουσαν και 'ξεθύμαιναν'. Μου φάνηκε παράξενο και νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Γιατί αυτό που μου παρουσίαζε (όχι φίλοι μόνο σεξ) ήταν κάτι που μόνο σε ταινίες συναντούσε κανείς. Κατά την άποψη μου!

Τέλος πάντων, πήγαμε εκείνο το μπαράκι κάτσαμε κανένα 2ωρο (πουθενά ο Νίκος) οπότε κάποια στιγμή, την παίρνω να φύγουμε γιατί είχε πιει τα έντερα της! Όταν μπήκαμε στο αμάξι και πήγα να ξεκινήσω να φύγουμε, μου λέει να σταματήσω και την ακούω να φωνάζει στο Νίκο ο οποίος είχε εμφανιστεί εκείνη την ώρα. Σταματάω τη μηχανή περιμένοντας ότι θα του πει ένα γεια και θα φεύγαμε μετά. Πλησιάζει ο Νίκος, σκύβει στο παράθυρο και μας χαιρετάει. Είπανε δυο κουβέντες και μετά ακούω τη φίλη μου να του λέει: «έχει όρεξη σήμερα ο φίλος μας;» και γυρίζοντας τη βλέπω να έχει βγάλει από το παράθυρο το χέρι της και να του πιάνει τον καβάλο!

Είχα μείνει κάγκελο! Ενώ εγώ είχα σαστίσει, κάτι είπανε αυτοί και μετά ακούω τη φίλη μου να λέει: «πρέπει να τον ελέγξω όμως πρώτα». Τότε εκείνος σηκώνεται όρθιος, πλησιάζει το παράθυρο του συνοδηγού και η φίλη μου του κατεβάζει το φερμουάρ, παραμερίζει το μποξεράκι του, άρχισε να του χαϊδεύει το πέος και μετά να του το γλύφει! Ένιωσα αμήχανα εκείνη τη στιγμή και γύρισα το βλέμμα μου ίσια μπροστά. Κοίταξα μήπως μας είχε πάρει είδηση κανείς, αλλά ευτυχώς όχι. Πάλι καλά που είχα παρκάρει μέσα σε ένα στενάκι.

Άκουγα τη φίλη μου να βγάζει διάφορους ήχους, να του λέει διάφορα, και το Νίκο να βογκάει, αλλά δε γύριζα να τους κοιτάξω. Ντρεπόμουνα. Άσε που μόνο που τους άκουγα είχα αρχίσει να αισθάνομαι το στρινγκ μου υγρό! Κάποια στιγμή τελείωσε όλο αυτό το μαρτύριο (απ’ ότι είδα την άλλη μέρα ο Νίκος είχε χύσει πάνω στην πόρτα του συνοδηγού) και αφού σουλουπώθηκε ο Νίκος, σκύβει και μας ρωτάει αν θα μπορούσαμε να τον πετάξουμε μέχρι πιο κάτω, κάπου κοντά στη γειτονιά μας.

Προσπάθησα να το αποφύγω, αλλά η φίλη μου πρόλαβε και του είπε ναι, και μάλιστα για να μην μπαίνουμε σε φασαρίες (επειδή και καλά το αμάξι ήταν με δυο πόρτες και έπρεπε να σύρουμε τη θέση του συνοδηγού για να περάσει να κάτσει πίσω ο Νίκος) του είπε να καθίσει αυτός στη θέση του συνοδηγού και θα καθόταν αυτή στα πόδια του.

Από την αρχή δε μου φάνηκε εμένα καλή αυτή η ιδέα. Αλλά… άντε να τον πηγαίναμε εκεί που ήθελε να τελειώναμε μια ώρα αρχύτερα. Δυστυχώς όμως για μένα και ευτυχώς γι αυτούς όπως αποδείχτηκε, γινόντουσαν κάτι έργα και έπρεπε να μπω μέσα από κάποια στενάκια για να μην κάνω κύκλους μέχρι να φτάσουμε. Η όλη διαδρομή ήταν γεμάτη με στροφές και λακκούβες, πράγμα που μάλλον διευκόλυνε το ζευγαράκι δίπλα μου.

Τους έβλεπα με την άκρη του ματιού μου. Είχε παραμερίσει η φίλη μου το εσώρουχο της και ο Νίκος είχε ξεκουμπωθεί πάλι και είχε κάτσει η φίλη μου πάνω του. Και πηδιόντουσαν συνέχεια... με όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς. Η φίλη μου βόγκαγε και ο Νίκος βαριανάσαινε. Οι λακκούβες που έβρισκα στο δρόμο τους βοηθούσαν. Ο Νίκος πέρασε τα χέρια του κάτω από την μπλούζα της φίλης μου και της χούφτωνε τα βυζιά. Και εγώ να προσπαθώ να οδηγήσω απερίσπαστη. Αλλά δεν τα πολυκατάφερνα.

Αισθανόμουνα και εγώ υγρή. Αλλά έπρεπε να συγκρατηθώ, να μη με καταλάβουν. Κάποια στιγμή η φίλη μου γύρισε και έκατσε πάλι πάνω του αλλά κοιτάζοντας τον τώρα. Και συνέχισαν να πηδιούνται. Όλο ένταση... όλο και πιο γρήγορα. Μισόγυμνοι και απόλυτα ερεθισμένοι. Σαν να έχουν χάσει τον έλεγχο.

Εδώ τον έχασα εγώ, που κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχα χύσει. Μόνο και μόνο που τους άκουγα και από όσα έβλεπα στα πεταχτά. Ευτυχώς κάποια στιγμή το μαρτύριο μου τελείωσε. Φτάσαμε στο σπίτι μας. Αυτοί φυσικά χωρίς να έχουν καταλάβει τίποτα, συνέχιζαν ασταμάτητα να πηδιούνται όλο και πιο εντονότερα, λες και είχανε χρόνια να κάνουνε σεξ!

Πάρκαρα το αμάξι, βγήκα γρήγορα από εκεί μουρμουρίζοντας κάτι σαν «εγώ φεύγω» και ανέβηκα γρήγορα στο διαμέρισμα μας. Δεν είχε κόσμο η γειτονιά τέτοια ώρα, αλλά ο διάολος έχει πολλά ποδάρια. Δεν ήθελα να με δούνε έτσι. Αναψοκοκκινισμένη και με μια φανερή ένδειξη στο παντελόνι μου (φορούσα ένα άσπρο υφασμάτινο παντελόνι και έτσι όπως είχα χύσει - μια ή δυο φορές ούτε που θυμάμαι με ακρίβεια - έβγαζε μάτι!!).

Μπήκα στο σπίτι και προσπαθούσα να χωνέψω τι είχε γίνει. Σχεδόν άβγαλτη τότε, όλα αυτά μου είχαν έρθει πολύ απότομα! Πήγα στην τουαλέτα και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Είχα γίνει χάλια και εγώ και το παντελόνι! Τότε ακούω το κουδούνι να χτυπάει. Α, ωραία σκέφτηκα, ήρθε η φίλη μου. Τώρα να δεις τι έχει να ακούσει! Ανοίγοντας την πόρτα και έτοιμη να τα χώσω στη φίλη μου, βλέπω το Νίκο μπροστά μου. Έμεινα κάγκελο.

Προσπαθώντας να δείχνω όσο πιο ψύχραιμη γίνεται, τον ρωτάω που είναι η φίλη μου. Εκείνος δεν απαντάει, αλλά το βλέμμα του πέφτει στο παντελόνι μου (το οποίο δεν είχα προλάβει να βγάλω), ακριβώς ανάμεσα στα πόδια μου. Ένιωσα από αμηχανία υγρή πάλι εκεί κάτω!!

Μπαίνει μέσα κατευθυνόμενος προς το μέρος μου και εγώ πισωπατώντας. Κλείνει την πόρτα και συνεχίζει να με πλησιάζει και εγώ να τον αποφεύγω. Μέχρι που ακούμπησα στον τοίχο. Εκείνος ήρθε σε απόσταση αναπνοής, μου πιάνει με τα δυο του χέρια το πρόσωπο και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο διαρκείας!!! Τα είχα χάσει. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Από τη μια ήθελα να τον χαστουκίσω που μπήκε με το έτσι θέλω και άρχισε να με φιλάει, και από την άλλη ήταν σαν να μην μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου, σαν να μην είχα αντίρρηση για όσα έκανε.

Όταν τελείωσε αυτό το φιλί, άρχισε να με φιλάει σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό, πίσω από το αυτί. Κάπου, κάπου μιλούσε κιόλας. Δεν είμαι σίγουρη ότι άκουγα όλα όσα έλεγε. Είχα εκστασιαστεί απίστευτα!!! Μου είπε ότι από την πρώτη στιγμή που με είδε ήθελε να με αρπάξει και να με φιλήσει. Να με ακουμπήσει. Να με κάνει να νιώσω ηδονή. Και όλα αυτά τα έλεγε χωρίς να σταματά να με ακουμπάει σε όλο μου το σώμα. Και να με φιλάει στο λαιμό και στο στήθος πάνω από τα ρούχα.

Προσπάθησε λέει να εξαντλήσει όσο πιο γρήγορα τη φίλη μου για να έρθει μετά να με βρει.
-    «Ήθελα να σε κάνω να χύσεις μωρό μου»
Μου είπε τρίβοντας με το ένα του χέρι το παντελόνι ανάμεσα στα πόδια μου…
-    «Αλλά όχι έτσι και όχι μόνη σου. Κοίτα τι μου έχεις κάνει!»
Μου είπε και πήρε το χέρι μου και το έβαλε πάνω στο παντελόνι του εκεί ακριβώς που ήταν έτοιμο να εκραγεί από το φούσκωμα. Δεν μπορούσα να βγάλω μιλιά. Ήταν σαν να ήμουνα σε νιρβάνα!

Έκανα μια προσπάθεια να αντισταθώ τραβώντας το χέρι μου από τον καβάλο του και προσπαθώντας να τον σπρώξω μακριά μου, αλλά εκείνος με ακινητοποίησε ακουμπώντας μου τα χέρια στον τοίχο πάνω από το κεφάλι μου και λέγοντας μου:
-    «Όχι μωρό μου. Θέλω να σε γευτώ. Θέλω να σε κάνω δική μου. Θέλω να σε τρελάνω!»
Και άρχισε πάλι να με φιλάει στο λαιμό και να κατεβαίνει προς τα κάτω. Ήταν μάταιο να αντιστέκομαι.

Το κατάλαβε και αυτός και μου ελευθέρωσε τα χέρια από τον τοίχο και τραβώντας μου το πουκάμισο σκίζοντας κάποια κουμπιά μου το έβγαλε και συνέχισε να με γλύφει και να με φιλάει πλησιάζοντας το στήθος μου. Εκεί έβαλε της παλάμες του ανάμεσα στα βυζιά και το δαντελωτό σουτιέν μου, τα πίεσε έτσι ώστε να τα σμίξει πιο κοντά και συνέχισε να με γλύφει ανελέητα. Σε σημείο να χύσω πάλι!!!

Ξεφορτώθηκε το σουτιέν με μια κίνηση και συνέχισε να παίζει με τις ρώγες μου που είχαν γίνει ολοκόκκινες, σκληρές και πονούσαν!! Το ένα του χέρι κατέβηκε και μου έτριβε την περιοχή ανάμεσα στα πόδια μου πάνω από το ήδη βρεγμένο παντελόνι μου.
-    «Χύσε μωρό μου για μένα…» Μου έλεγε.
Ξεκούμπωσε το παντελόνι μου και μου το κατέβασε περνώντας τα χέρια του πάνω από τον κώλο μου και χουφτώνοντας με.
-    «Με τρελαίνει το κορμί σου μωρό μου!»

Γονατίζοντας μου έβγαλε το παντελόνι, αλλά δεν ξανασηκώθηκε. Έμεινε εκεί κάτω και άρχισε να δαγκώνει το μουνί μου πάνω από το στρινγκ μου. Δεν ήξερα για πόσο ακόμα θα με κρατούσαν τα πόδια μου. Μου έβγαλε το στρινγκ, άνοιξε τα μουνόχειλα μου λίγο και βύθισε τη γλώσσα του μέσα!! Έλιωσα!! Μου άνοιξε τα πόδια πιο πολύ για να βάλει τη γλώσσα του ακόμα πιο μέσα, ενώ με τα χέρια του μου χούφτωνε τα κωλομέρια και τα έσπρωχνε προς αυτόν για να βυθίσει όσο πιο μέσα τη γλώσσα του στο μουνί μου. Έχυσα δυο φορές και με ρούφηξε μέχρι τελευταίας σταγόνας!!

Σηκώθηκε τότε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του γλύφοντας τις ρώγες μου, πήρε το χέρι μου και το ακούμπησε πάνω στο μποξεράκι του που φούσκωνε απίστευτα και μόνο τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν υγρό… και μου μουρμούρισε:
-    «Κοίτα τι μου έχεις κάνει χωρίς καν να με αγγίξεις μωρό μου!»

Πλησιάζει το κορμί του τόσο ώστε το μποξεράκι του να ακουμπήσει ανάμεσα στα πόδια μου και αρχίζει να τρίβεται.
-    «Σ’ αρέσει; Θες να στο βάλω μέσα σου;»  
Δεν του απαντούσα. Δεν μπορούσα να του απαντήσω. Είχα ακουμπήσει το ένα μου χέρι στο στέρνο του και το άλλο στη μέση του και είχα κλείσει τα μάτια, απολαμβάνοντας τη γλυκιά ηδονή που ένιωθα ξανά από την αρχή! Εκείνος μη αντέχοντας, έβγαλε το μποξεράκι του και ακούμπησε τον πούτσο του στο μουνί μου.

Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μου τον τρίβει. Με πιάνει σε μια στιγμή από τους γλουτούς, με σηκώνει ψηλά και με βάζει να τους τυλίξω γύρω από τη μέση του. Κατεβάζοντας με εκείνος σιγά-σιγά, ένιωθα τον πούτσο του να μπαίνει στο μουνί μου. Ήταν μεγάλος, και ήμουν στενή (δεν είχα κάνει τίποτα σημαντικό όσον αφορά το σεξ μέχρι τότε). Όσο πιο μέσα μου τον βάζει εγώ πονάω πιο πολύ. Εκείνος το καταλαβαίνει…

-    «Ησύχασε μωρό μου, θα σε φροντίσω εγώ»
Με κατεβάζει, με σηκώνει στην αγκαλιά του και με πάει στο μπάνιο (ήξερε το σπίτι μέσω της φίλης μου). Με καθίζει πάνω στον πάγκο του νιπτήρα μου ανοίγει τα πόδια, σκύβει και αρχίζει να με γλύφει. Ένα απίστευτο γλυφομούνι!!! Κάποια στιγμή άρχισε να εναλλάσσει τη γλώσσα του με ένα δάχτυλο. Μου έχωνε όλο και πιο βαθιά τη γλώσσα του και το δάχτυλο.
-    «Χύσε μωρό μου, χύσε…. και θα σε κάνω εγώ να ανοίξεις από τα χύσια σου.»

Ξαφνικά σηκώνεται, πιάνει τον πούτσο του και αρχίζει να σπρώχνει το κεφαλάκι του μέσα στο υγρό μουνί μου. Μπήκε πιο εύκολα αυτή τη φορά. Τον έσπρωχνε όλο και πιο μέσα. Πονούσα… με τραβούσε πιο έξω από τον πάγκο, μου άνοιγε πιο πολύ τα πόδια και μου τον έσπρωχνε μέσα. Μέσα-έξω, μέσα-έξω! Γραπώθηκα από τους ώμους του. Πονούσα… ήταν πολύ μεγάλος και ήμουν πολύ στενή. Συνέχιζε να σπρώχνει τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να παίζει με την κλειτορίδα μου… όλο και πιο έντονα.

Έχυσα για μια ακόμα φορά ενώ πονούσα από το μέγεθος του πέους του. Λίγο μετά από μένα έχυσε και κείνος μέσα μου, αλλά έχοντας βάλει σχεδόν το μισό του πέος μέσα μου. Με σηκώνει και με πάει στη ντουζιέρα. Άνοιξε το ζεστό νερό να πέφτει από πάνω μας, ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με τρίβει με το σφουγγάρι. Εγώ να νιώθω τον σηκωμένο πούτσο του να εφαρμόζει από πίσω μου και να ερεθίζομαι για μια ακόμα φορά έτσι όπως με έτριβε στο στήθος και κατεβαίνοντας μετά προς τα κάτω τρίβοντας με ανάμεσα στα πόδια μου. Ένιωθα σαν να είχα χάσει τις αισθήσεις μου.

Άφησε το σφουγγάρι και με το ένα του χέρι έπαιζε με τη ρώγα μου ενώ με το άλλο έπαιζε με την κλειτορίδα μου. Όταν κατάλαβε ότι είχα ερεθιστεί πάλι αρκετά, με γυρίζει, με ακουμπάει στον τοίχο, σκύβει και αρχίζει ένα απίστευτο γλυφομούνι, που το καυτό νερό που έπεφτε πάνω μας το έκανε ακόμα πιο τρελό!!! Όταν έχυσα, σηκώθηκε, και άρχισε να με φιλάει με μανία, ενώ είχε πάρει τα χύσια μου και έπαιζε τον πούτσο του με την ίδια μανία, μέχρι που έχυσε πάνω στην κοιλιά μου. Αφού πλυθήκαμε μετά, έβαλα το μπουρνούζι μου και αυτός τύλιξε μια πετσέτα γύρω από τη μέση του. Σκέφτηκα ότι θα ντυνόταν και θα έφευγε, αλλά αυτός είχε αλλά σχέδια.

Με τράβηξε από το χέρι, πήγαμε στο δωμάτιο της φίλης μου (που είχε διπλό κρεβάτι), ξάπλωσε και με τράβηξε από πάνω του, και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με γλωσσόφιλα και να με χουφτώνει όπου έβρισκε. Κάποια στιγμή μου πιάνει το χέρι, παραμερίζει την πετσέτα που είχε τυλίξει γύρω του και βάζοντας το πάνω στον πούτσο του μου ζητάει να παίξω μαζί του. Εγώ στην αρχή τράβηξα το χέρι μου από τον πούτσο του, αλλά βλέποντας την απογοήτευση στο βλέμμα του και ομολογώντας και εγώ στον εαυτό μου ότι μου άρεσε πολύ αυτό που γινόταν, άρχισα να πηγαίνω πάνω κάτω, τρίβοντας την περιοχή του μουνιού μου πάνω στην περιοχή του πέους του, αλλά με το μπουρνούζι ανάμεσα μας!

Αυτή η ταχύτητα στην τριβή τον έφτιαχνε και το έβλεπα. Κάποια στιγμή άνοιξα το μπουρνούζι και συνέχισα να τρίβομαι πάνω του αυτή τη φορά με τον πούτσο του να ακουμπάει και να τρίβεται πάνω στο μουνί μου. Τον βασάνιζα και το ήξερα. Το έβλεπα. Μου άρεσε… το ίδιο και σε εκείνον!! Συνέχιζα να πηγαίνω μπρος πίσω και να του γλύφω τις ρώγες… του τις δάγκωνα που και που!! Ήταν έτοιμος να εκραγεί όταν με πιάνει από τους γλουτούς, με σταματάει ακριβώς πάνω από τον πούτσο του και μου λέει:
-    Δεν αντέχω άλλο μωρό μου, θα με κανείς να εκραγώ! Θέλω να μπω μέσα σου και να νιώσεις τι μου έχεις κάνει τόση ώρα!

Με σηκώνει λίγο και ακουμπάει το κεφαλάκι του πούτσου του πάνω στο μουνί μου. άρχισε να το σπρώχνει σιγά-σιγά μέσα μου. Με τραβούσε από τους γλουτούς κάτω, για να κάτσω πάνω στον πούτσο του. Πονούσα… ήμουν ακόμα στενή.

Ξαφνικά με τραβάει απότομα πάνω του, ο πούτσος του μπαίνει σχεδόν όλος μέσα στο μουνί μου και εγώ βογκάω από τον πόνο. Σταμάτησε για λίγο, με κοίταξε και άρχισε να με ανεβοκατεβάζει πάνω στο καυλί του σιγά-σιγά. Μου μάλαζε και το στήθος. Οι ρώγες μου είχαν γίνει απίστευτα σκληρές! Πονούσα αλλά δεν φώναζα. Ούτε καν μιλούσα... απλά βαριανάσαινα.

Σιγά-σιγά άρχιζα να ανεβοκατεβαίνω πάνω του μόνη μου, χωρίς να με πιέζει αυτός. Πονούσα, αλλά ταυτόχρονα ένιωθα μια απίστευτη ηδονή. Ασυναίσθητα έβαλα το δάχτυλο μου στην κλειτορίδα μου και άρχιζα να την τρίβω. Η διπλάσια ηδονή!!!
-    Παίξε με το μουνί σου μωρό μου. Θέλω να χύσεις από την καύλα! Θέλω να σε βλέπω να σπαρταράς! Μου έλεγε.
Ούτε καν τον άκουγα από ένα σημείο και πέρα. Είχα παραδοθεί στην καύλα μου!!!

Τελειώσαμε και οι δυο μαζί. Εκείνος έχυσε μέσα στο μουνί μου και εγώ πάνω στο καυλί του. Λαχανιασμένη πια έπεσα πάνω του και απ’ ότι φαίνεται με πήρε ο ύπνος εκεί… πάνω του. Ξύπνησα αργότερα και δεν πίστευα ότι είχα κάνει κάτι τέτοιο. Ήμουνα γυμνή πάνω σε έναν σχετικά άγνωστο σε μένα άνδρα. Ο οποίος είχε ακουμπήσει τα χέρια του στα κωλομέρια μου. Και το πιο απίθανο είναι ότι είχα κοιμηθεί πάνω του και κείνος με είχε αφήσει έτσι, χωρίς καν να έχει βγάλει το πέος του από μέσα μου!!! Είχα κοιμηθεί με τον πούτσο του μέσα στο μουνί μου!!!

Απ’ ότι φαίνεται και εκείνον τον είχε πάρει ο ύπνος, οπότε προσπάθησα να σηκωθώ και να βγω από μέσα του χωρίς να τον ξυπνήσω. Ένιωθα έναν απίστευτο πόνο σαν να είχα συγκαεί, και λογικό αφού είχα για τόση ώρα μέσα μου έναν τόσο μεγάλο πούτσο.

Σηκώθηκα να πάω στο μπάνιο, αλλά η θέα του γυμνού και ανυπεράσπιστου κορμιού του με τράβηξε πάλι κοντά του. Ο πούτσος του ήταν υγρός από τα χύσια. Τράβηξα το πανωσέντονο και το ακούμπησα στην περιοχή γύρω από τον πούτσο του για να τον σκουπίσω. Όταν κατά λάθος ακούμπησα το πέος του, ένιωσα μια σύσπαση. Γύρισα και τον κοίταξα, αλλά είχε ακόμα κλειστά τα μάτια του.

Οι κόρες του όμως κινιόντουσαν κάτω από τα κλειστά βλέφαρα. Τον κατάλαβα… ήταν ξύπνιος. Παρίστανε τον κοιμισμένο για να μη με κομπλάρει και να δει μέχρι που θα το έφτανα. «Καλά λοιπόν…» σκέφτηκα, «αφού έχω το ελεύθερο…!» Έπιασα το σεντόνι και το τύλιξα γύρω από το πέος του και άρχισα να το τρίβω πάνω κάτω, ότι και καλά τον καθάριζα από τα χύσια. Όσο πήγαινε τον έσφιγγα ακόμα πιο πολύ και συνέχιζα να τρίβω τον πούτσο του πάνω- κάτω. Συνέχεια πάνω-κάτω… πιο γρήγορα… κάλυψα και τα αρχίδια του με το σεντόνι και με το άλλο χέρι τα χούφτωνα και έπαιζα μαζί τους, και καλά ότι τα καθάριζα και αυτά!!

Η πούτσα του είχε γίνει πέτρα. Κι όμως αυτός συνέχιζε να κάνει τον κοιμισμένο και να συγκρατείται. Τον θαύμασα γι αυτό! Κάπου όμως άρχισε να με ενοχλεί που δεν έβλεπα αντίδραση. Ήταν σαν όλο αυτό να μην είχε και πολύ επιρροή απάνω του. Οπότε σταμάτησα, έκανα πέρα το σεντόνι και έτσι όρθια που ήταν η πούτσα του, στηριζόμενη με τα χέρια μου στο κρεβάτι και χωρίς να τον ακουμπάω, άρχισα να του τη γλύφω. Την έγλυφα με τη γλώσσα, με τα χείλη, την έβαζα μέσα στο στόμα μου αργά-αργά χωρίς να σταματήσω να την εξερευνώ με τη γλώσσα μου. Την έπαιρνα μέσα έξω! Φυσικά τώρα πια δε μπορούσε να συγκρατηθεί άλλο. Τον άκουγα να βγάζει μικρά βογκητά που προσπαθούσε να καταπνίξει. Είχε κοκκινίσει και το πρόσωπο του και η πούτσα του…

Όταν πια άρχισα να την ρουφάω, εκεί δεν άντεξε άλλο και με τα χέρια του άρχισε να σπρώχνει το κεφάλι μου πιο κοντά στο καυλί του… μέσα-έξω… όλο και πιο γρήγορα. Χωρίς να τον αγγίζω καθόλου και πουθενά αλλού. Μόνο το στόμα μου και η γλώσσα μου. Όλος μέσα στο στόμα μου μέχρι τα αρχίδια. Είχε λαχανιάσει και βόγκαγε τώρα πια χωρίς να προσπαθεί να συγκρατηθεί, μέχρι που έχυσε μέσα στο στόμα μου! Με πιάνει και με τραβάει πάνω του.
-    Όλο εκπλήξεις είσαι μωρό μου! Με έχεις τρελάνει χωρίς ούτε καν να με ακουμπήσεις εκεί κάτω…! (με το χέρι μου εννοούσε).

Με πιάνει και με γυρίζει αστραπιαία έτσι ώστε να είναι αυτός από πάνω, μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να σπρώχνει την πούτσα του μέσα στο μουνί μου. Ενώ ρουφάει τις ρώγες μου, απλώνει το χέρι του, ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου και βγάζει ένα δονητή (ήξερε απ’ ότι φαίνεται όλα τα μυστικά της φίλης μου). Όσο έβαζε και έβγαζε τον πούτσο του στο μουνί μου, έσφιξε το δονητή ανάμεσα στα βυζιά μου και συνέχισε να βασανίζει τις ρώγες μου με τη γλώσσα του. Είχα καυλώσει τόσο που δεν άντεξα για πολύ ώρα και έχυσα. Ούτε και εγώ δε θυμάμαι πόσες φορές, ανάμεσα στους πολλαπλούς οργασμούς μου!!! Το επόμενο πρωί που ξύπνησα (και φυσικά ο Νίκος είχε φύγει) πονούσα απίστευτα σχεδόν σε όλο μου το κορμί.

Με το Νίκο ήμασταν μαζί (αποκλειστικά και μόνο μαζί) για 1 χρόνο περίπου.

Sorry αν σας κούρασα με την μεγάλη και λεπτομερέστατη περιγραφή μου, πρώτη φορά γράφω και… ο ενθουσιασμός και οι αναμνήσεις βλέπετε!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")