Η Αφέντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Είμαι η αφέντρα julia Είμαι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια με τον σκλάβο μου. Πρέπει να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να είμαι Αφέντρα. Θέλω να δώσω συμβουλές σε όσες δεν το έχουν μέσα τους αλλά το κάνουν για ευχαρίστηση του άντρα τους και από ότι ξέρω είναι πολλές.

Πρώτον: πρέπει να κάνετε ότι σας αρέσει εσάς και όχι ότι σας ζητάει ο σκλάβος σας να του κάνετε. Μια πραγματική αφέντρα δεν διστάζει να βάλει τον σκλάβο της να κάνει πράγματα που αυτός δεν θέλει.

Για παράδειγμα ο σκλάβος μου δεν ήθελε ποτέ να τον γαμήσω με τον δονητή μου και όταν ήμασταν στις αρχές, δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί ήταν κάθετα αντίθετος με κάτι τέτοιο όποτε του το συζήταγα.

Έτσι, μια φορά που τον είχα δεμένο σε μια βολική στάση, πήρα τον δονητή και τον έσκισα χωρίς να ακούω τις απελπισμένες στην αρχή φωνές του, και τις απειλές του αργότερα. Αφού τον γάμησα όση ώρα ήθελα, μετά με το μαστίγιο τον έκανα να με ευχαριστήσει που τον γάμησα και όταν τον έλυσα, μου είπε ότι τελικά του άρεσε και χάρηκε που δεν σταμάτησα.

Όσες έχετε την τύχη να έχετε παντρευτεί ένα σκλάβο, κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Ο σκλάβος δεν είναι για 2-3 ώρες να του κάνετε τα κέφια και μετά να γίνεστε σκλάβα τις καθημερινότητας και να τον υπηρετείτε. Πρέπει να σας υπηρετεί όλο το 24ωρο. Δεν πρέπει να κάνετε καμιά δουλειά εσείς. Αυτός πρέπει να πλένει να σιδερώνει να μαγειρεύει, να σφουγγαρίζει και γενικά τα πάντα για να είναι ξεκούραστη η αφέντρα του.

Τώρα θέλω να δώσω μερικές συμβουλές και ιδέες σε όσες δεν είναι πραγματικές Αφέντρες αλλά το παίζουν για χάρη του άντρα τους.

Σίγουρα λοιπόν εσείς που δεν το έχετε μέσα σας θα βάζετε τον σκλάβο σας να κάνει
3-4 πράγματα που αυτός σας έχει ζητήσει και μετά θα έχετε αμηχανία και δεν θα ξέρετε τι άλλο να τον βάλετε να κάνει. Να θυμάστε πάντα ότι ο σκλάβος όσο τον αναγκάζετε να κάνει πράγματα χωρίς την θέληση του, τόσο σας εκτιμάει, σας σέβεται και σας φοβάται.

Μια καλή λύση όταν βρεθείτε σε αμηχανία είναι να τον διατάξετε να γονατίσει και να σας γλύψει τα πόδια ή τα παπούτσια μέχρι να σκεφτείτε τι θα του κάνετε μετά.
Αν το μαστίγωμα είναι στις επιθυμίες του πρέπει να το κάνετε λίγο πιο οδυνηρό από όσο αντέχει ο σκλάβος σας…

Για να ξέρετε ποιες είναι οι αντοχές του, πρέπει να τον βάλετε να πάρει μια στάση για μαστίγωμα χωρίς να τον δέσετε και να τον διατάξετε να μείνει ακίνητος όσο τον μαστιγώνετε. Σιγά-σιγά θα δυναμώνετε το μαστίγωμα και όταν δεν μπορεί να μείνει ακίνητος, θα ξέρετε ότι μέχρι εκεί είναι οι αντοχές του. Μετά πρέπει να τον δέσετε και να τον φιμώσετε αν μένετε σε πολυκατοικία και να τον μαστιγώσετε με λίγο μεγαλύτερη δύναμη από όσο ξέρετε ότι αντέχει.

Ποτέ μην σταματήσετε το μαστίγωμα όταν σας το ζητάει ο  σκλάβος. Πρέπει να συνεχίσετε και να σταματήσετε μόνο αν έχει περάσει αρκετή ώρα από τότε που σας ικέτευε να σταματήσετε. Επίσης ποτέ μην λύνετε τον σκλάβο σας αν σας πει ότι κουράστηκε ή ότι είναι πολύ σφιχτό το δέσιμο που του κάνατε. Αντιθέτως, αν μπορείτε σφιχτέ πιο πολύ τα δεσίματα σας για να μάθει να μη μιλάει στην Αφέντρα του.

Αν δοκιμάσετε κάτι καινούργιο όπως εγώ μια φορά τον έβαλα να τελειώσει πάνω στις μπότες μου και μετά τον διέταξα να γλύψει τις μπότες και να καταπιεί τα χύσια του, μην κάνετε πίσω όσες αντιρρήσεις και αν έχει γιατί χάνετε την αξιοπιστία σας σαν Αφέντρα.

Ο δικός μου αυτό δεν το ήθελε με τίποτα και ακόμα δεν το θέλει αλλά τον βάζω συχνά να το κάνει γιατί μου αρέσει εμένα. Την πρώτη φορά λοιπόν είχε φάει τόσο πολύ ξύλο που άρχιζα να πιστεύω ότι με το μαστίγωμα δεν θα κατάφερνα να τον κάνω να καταπιεί τα χύσια του. Τελικά χρησιμοποιώντας ένα μαστίγιο από καλώδιο που δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τότε, τον έκανα να με ικετεύει να σταματήσω και να δηλώνει έτοιμος να γλύψει τις μπότες μου. Φυσικά συνέχισα άλλο λίγο αυτό το μαστίγωμα και μετά τον έβαλα να γλύψει και τις μπότες μου και το πάτωμα που είχε χύσια.

Πιο κάτω θα σας πω μερικές ιδέες και όποιες σας αρέσουν εφαρμόστε τες.

1) Κάντε τον σκυλάκι σας
Πρέπει να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι πάντα στα τέσσερα μόνο με το περιλαίμιο του, να σας φέρνει πράγματα με το στόμα, να τρώει και να πίνει από μπολ στο πάτωμα χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του, να κοιμάται δεμένος δίπλα στο κρεβάτι σας και ότι άλλο σας κατέβει.

2) Κάντε τον υπηρέτρια σας
Βάλτε τον να σας σερβίρει καφέ, φαγητό, να σφουγγαρίσει το σπίτι σας, να πλύνει στο χέρι τα εσώρουχα σας, να τα απλώσει, και όλα αυτά αφού τον έχετε βάλει να φορέσει το στρινγκ σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.
Μια πολύ καλή ιδέα για το σφουγγάρισμα είναι να του πάρετε 3-4 άσπρες πετσέτες προσώπου και με αυτές να τον βάζετε να σφουγγαρίζει, πεσμένος στα τέσσερα φυσικά. Εγώ από τότε που  τον έβαλα να σφουγγαρίζει έτσι, κυκλοφορώ με άσπρες κάλτσες σε όλο το σπίτι και δεν λερώνονται καθόλου. Γίνεται τέλεια δουλειά. Δοκιμάστε το και θα δείτε. Εννοείται βέβαια ότι θα σφουγγαρίζει 2-3 φορές την ημέρα όλο το σπίτι.

Όσο για το να βλέπεις έναν άντρα με στρινγκ να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια και να σου φέρει τον καφέ χωρίς να τον χύσει, είναι πολύ διασκεδαστικό.

3) Μην διστάζετε να του ρίχνετε χαστούκια όταν δεν έχετε στο χέρι το μαστίγιο σας και κάνει κάτι που δεν σας αρέσει. Για μένα επιτυχημένη Αφέντρα είναι αυτή που χρησιμοποιεί λιγότερο το μαστίγιο της. Έχει καταφέρει δηλαδή να την φοβάται ο σκλάβος της και  να την υπακούει γρήγορα και πρόθυμα και όταν δεν κρατάει μαστίγιο.

4) Κάντε τον άλογο σας
Αυτό θέλει μεγάλη προπόνηση και από τους δυο σας και ίσως το αναλύσω άλλη φορά…

5) Βάλτε τον να ξυριστεί στα όργανα του και ζητήστε του να είναι πάντα ξυρισμένος αν σας αρέσει.

6) Όταν κατουρήσετε, μην χρησιμοποιείτε χαρτί άλλα την γλώσσα του σκλάβου σας. Αν το κάνει εύκολα αυτό, πάει να πει ότι τον έχετε υποτάξει ολοκληρωτικά και πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας επιτυχημένη Αφέντρα. (εκτός αν είναι δικιά του επιθυμία).

7) Να τον βάζετε να σας πλένει το αυτοκίνητο και κάθε μέρα αν θέλετε.

8) Αν δεν σας έχει εκφράσει επιθυμία να τον πάρετε από τον κώλο, τότε πρέπει να το κάνετε για να δείτε αν είναι πραγματικά αφοσιωμένος σκλάβος έτοιμος να δεχτεί όλες τις επιθυμίες τις Αφέντρας του.

Εμένα βέβαια ο σκλάβος μου ύστερα από τόσα χρόνια εκπαίδευσης, δέχεται τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα! Εσείς βέβαια είναι δύσκολο να φτάσετε σε αυτό το σημείο.
Εμένα δηλαδή έχει αποδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που ζει είναι για να με ικανοποιεί σε οτιδήποτε θέλω Εγώ. Τον βάζω σχεδόν κάθε μέρα, μπορεί και 2-3 φορές την μέρα, να με τελειώνει, αλλά αυτόν τον αφήνω να χύσει κάθε 1-2 μήνες. Να ξέρετε ότι όσο πιο καυλωμένο τον κρατάτε, τόσο πιο πρόθυμος να σας ευχαριστήσει είναι, ελπίζοντας ότι θα τον ανταμείψετε επιτρέποντας του να χύσει.

Για αυτό λοιπόν αν σας τελειώσει με το στόμα ή με τον δονητή σας και θέλετε να σταματήσετε και κοιμηθείτε, μην σκέφτεστε το σκλάβο σας. Εγώ στην αρχή της σχέσης μας, πολύ πριν παντρευτώ, κοίταζα να ικανοποιώ και τον σκλάβο κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή. Τώρα όμως ξέρω ότι από την μια δεν του αρέσει που τον δένω να κοιμηθεί καυλωμένος, από την άλλη όμως, έτσι συνειδητοποίει ότι υπάρχει μόνο για την δικιά μου ικανοποίηση.

Άλλη μια απόδειξη ότι είναι πιστός σκλάβος είναι όταν δεχτεί ότι η Αφέντρα του μπορεί να βγαίνει με άλλους άντρες ή και να τους φέρνει στο σπίτι και να κάνει
έρωτα μαζί τους, ενώ αυτός θα υπηρετεί και τους δυο. Θα τους σερβίρει ποτά, καφέ, ίσως ακόμα αν θέλουν θα τους προετοιμάζει να κάνουν έρωτα γλύφοντας και την Αφέντρα του και τον φίλο της αν θέλει.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξευτελιστικό για έναν άντρα, από το να κάνει πίπα στο γκόμενο της γυναίκας του και μετά να γλύφει τα χύσια του άλλου από το μουνί της γυναίκας του. Εγώ τον έχω βάλει να κάνει όλα αυτά γι’ αυτό λέω ότι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να θέλω και να μην το κάνει ο σκλάβος μου. Εύχομαι σε όλες να φτάσετε την σχέση σας σε τέτοιο επίπεδο, που ο σκλάβος σας να γίνει πραγματικός σκλάβος σας και όχι για 1-2 ώρες κάθε βράδυ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")