Ιπτάμενο… πήδημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Μπήκα στο αεροπλάνο  στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου για να ταξιδέψω στο Παρίσι, όπου, ύστερα από παραμονή μιας ώρας στο αεροδρόμιο Ορλύ, θα άλλαζα αεροπλάνο για την Αθήνα.

Η θέση που μου δώσανε στο αεροπλάνο ήτανε στην τελευταία πίσω, πίσω, σειρά, που ακουμπούσε πάνω στο διάφραγμα που χώριζε το χώρο των επιβατών από την τουαλέτα.

Σε λίγο ήρθε και κάθισε δίπλα μου μια σεξοβόμβα. Στήθη πληθωρικά, ωραίο κορμί, ωραίο πρόσωπο, τσαχπίνικη εμφάνιση με μια έκφραση λαγνείας ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Την κοίταξα με ένα χαμόγελο που εξέφραζε τη χαρά μου που θα καθότανε δίπλα μου, με κοίταξε κι εκείνη με ένα χαμόγελο που εξέφραζε παρόμοια αισθήματα. Τη βοήθησα να τοποθετήσει τις τσάντες της κάτω από το μπροστινό της κάθισμα κι εκεί που σκύβαμε κι οι δυο να τοποθετήσουμε τα πράγματα συγκρούστηκαν ελαφρά τα κεφάλια μας.

-    «Καλός οιωνός!» Της είπα... και γελάσαμε.

Καλοκαθίσαμε στις θέσεις μας, δεθήκαμε με τις ζώνες μας και δώσαμε γνωριμία. Παραλείπω το όνομά της και τη δουλειά της για ευνόητους λόγους. Θα ακολουθούσε κι εκείνη το ίδιο δρομολόγιο με τελικό προορισμό την Αθήνα, όπως μου είπε.

-    «Ώστε, θα κάνουμε πολλές ώρες παρέα;» Της είπα με έκδηλη τη χαρά μου για τη σύμπτωση...

-    «Ναι…» μου είπε, και μου έκλεισε πονηρά το μάτι.

Είπαμε κι άλλα πολλά και γνωριστήκαμε καλύτερα… Κι όσο πιο πολύ γνωριζόμασταν τόσο πιο πολύ φούντωνε η χαρά μου, γιατί είχα την προαίσθηση ότι πέρα από τη συντροφιά της κάτι γλυκύτερο θα προέκυπτε από τη γνωριμία μου μαζί της…
Το αεροπλάνο άρχισε να τροχοδρομεί για απογείωση και οι άλλες θέσεις της ίδιας σειράς που βρισκόμασταν εμείς παρέμειναν άδειες.

-    «Για κοίτα, είμαστε μόνοι στην σειρά αυτή». Της είπα.

-    «Καλύτερα έτσι. Κι αν δεν ήταν κι αυτοί οι αεροσυνοδοί να μπαινοβγαίνουν δίπλα μας θα ήταν ακόμα καλύτερα». Μου είπε και ξανάκλεισε πονηρά το μάτι της..

Το αεροπλάνο πήρε το αναγκαίο ύψος και η «Κ» (έτσι θα τη λέω από εδώ και πέρα) σύρθηκε κοντά μου όσο μπορούσε, κόλλησε την πλάτη της στο στήθος μου και μου πρότεινε τα χείλη της για ένα φιλί. Την αγκάλιασα κι εγώ και μείναμε αγκαλιασμένοι να φιλιόμαστε για πολλή ώρα, αδιαφορώντας για τους αεροσυνοδούς που μπαινοβγαίνανε στο καμαρίνι τους.

Παράλληλα με τα φιλιά δούλευαν και τα χέρια μου. Την έσφιγγα απάνω μου για να νιώθω τα στήθη της κολλημένα στα δικά μου, την μάλασσα στην πλάτη, στις μασχάλες, στα στήθη της, στους γλουτούς, στις γάμπες της, παντού. Αλλά και τα δικά της χέρια έσφιγγαν κι εξερευνούσαν το κορμί μου.

-    «Μια στιγμή», μου είπε κι ανέσυρε από τη τσάντα της μια ρόμπα..

Την άπλωσε από τη μέση και κάτω και των δυο μας, έβαλε το χέρι της κάτω από τη ρόμπα, άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού μου, έβαλε μέσα το χέρι της, χούφτωσε το πέος μου και το κράταγε σφικτά. Έβαλα κι εγώ το χέρι μου κάτω από τη ρόμπα και μάλασσα το αιδοίο της σφικτά.

-    «Μη χύσεις, γιατί θα κάνουμε σεξ στην τουαλέτα. Μου είπε.

Συγκρατήθηκα…
Αφού αντλήσαμε τον αισθησιασμό που χρειαζόμασταν από τα απόκρυφά μας, αποσύραμε τη ρόμπα από πάνω μας. Η «Κ» σηκώθηκε από τη θέση της, κάθισε στα γόνατά μου κι επιδοθήκαμε ξανά στα αγκαλιάσματα, τα φιλιά και τις μαλάξεις. Μας έβλεπαν οι αεροσυνοδοί που μπαινόβγαιναν στο καμαρίνι τους, χαμογελούσαν και δεν μας έλεγαν τίποτε, αφού δεν ενοχλούσαμε κανένα.

Κάποια στιγμή που έφυγαν η αεροσυνοδοί από παραδίπλα μπήκαμε στην τουαλέτα, κλειδωθήκαμε εκεί μέσα και το κάναμε στο πόδι. Βγαίνοντας από την τουαλέτα ήτανε εκεί ένας αεροσυνοδός. Μας είδε να βγαίνουμε, χαμογέλασε και το μόνο που μας είπε είναι ότι θα κοίταζε μήπως αφήσαμε πίσω μας κάτι που δεν έπρεπε. Και μπήκε εκείνος στην τουαλέτα να κοιτάξει. Είχαμε όμως μεριμνήσει να μην αφήσουμε τίποτε πίσω μας που θα πρόδιδε την πράξη μας.

Καθίσαμε στις θέσεις μας και σε λίγο αρχίσαμε πάλι τα ζαχαρώματά μας. Η «Κ» μου έλεγε να καραδοκούμε ευκαιρία για να ξαναμπούμε στην τουαλέτα για μια δεύτερη δόση σεξ. Πλησιάζαμε κιόλας το Παρίσι και της έλεγα να κάνει υπομονή ώσπου να προσγειωθούμε στο αεροδρόμιο Ορλί, όπου θα μέναμε μια ολόκληρη ώρα και θα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε κι εκεί τις τουαλέτες του παρισινού αεροδρομίου…

Σε λίγο προσγειωνόμασταν στο αεροδρόμιο Ορλί. Φάγαμε, ήπιαμε ισχυρή δόση γαλλικού κονιάκ, μεθύσαμε, και συμπεριφερόμασταν τόσο εκεί όσο και στην αίθουσα αναμονής  σαν νιόπαντροι ερωτευμένοι. Ύστερα πήγαμε να γνωρίσουμε τις τουαλέτες τα γαλλικού αεροδρομίου. Εδώ είχαμε απείρως μεγαλύτερη άνεση χώρου και χρόνου, παρά στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Το κάναμε πάλι στο πόδι, αλλά πιο παρατεταμένο και ντουμπλέ, αλά γαλλικά. Χορτάσαμε από σεξ σ’ εκείνο το ταξίδι.

Σε λίγο μπαίναμε στο αεροπλάνο της Ολυμπιακής που θα μας έφερνε στην Αθήνα. Δεν ήμασταν όμως τόσο τυχεροί σ’ αυτό το ταξίδι.. Παρόλο που ζητήσαμε να κάτσουμε μαζί, όλες οι θέσεις ήτανε δοσμένες και έπρεπε να κάτσουμε χωριστά, σε μεγάλη απόσταση ο ένας από τον άλλο.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος και όσο χρόνο περιμέναμε τις αποσκευές μας, είχαμε φυσικά πολλά αγκαλιάσματα και φιλιά. Όμως όταν βγήκαμε από το αεροδρόμιο μας παρέλαβαν οι δικοί μας και χωρίσαμε. Ανταλλάξαμε ωστόσο διευθύνσεις και τηλέφωνα για κάποια μελλοντική επαφή μας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")