Η σαραντάρα Αμερικάνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία διαδραματίστηκε στην Κέρκυρα πριν πολλά χρόνια, όταν ακόμη στα νιάτα μου, γαμούσα τη μύγα επάνω στο συρματόπλεγμα. Η γνωριμία έγινε στο ξενοδοχείο όπου είχα πάει να μείνω για διακοπές με ένα φιλαράκι.

Είχαμε πει να χτυπάμε ανελέητα ότι μουνί κουνιόταν.

Είχαμε βάλει στο μάτι δυο αρκετά μεστωμένα μουνιά, όμως πολύ περιποιημένα και αρκετά δυναμικά κορμιά, οφείλω να ομολογήσω.
Η προσέγγιση έγινε από πλευράς μου αρκετά εύκολα… εγώ σημειώσατε ήμουν μόλις 22 ετών και είχα μια άσβεστη δίψα για μουνί.

Έγιναν οι γνωριμίες και κανονίσαμε το βραδάκι να βγούμε. Όμορφα ποτά, όμορφη βραδιά, και τα χουφτώματα ξεκίνησαν σιγά-σιγά στο μπαράκι. Τα γλωσσόφιλα άρχισαν διακριτικά να εμφανίζονται και σε ένα τραγούδι ελληναρέϊκο πολύ στο τσακίρ κέφι επάνω, η γκόμενα μου ψιθυρίζει στο αυτί με τρόπο επιβλητικό και κατά λέξη να λέει:
-    Βάλε το χέρι σου κάτω από την φούστα μου.

Εγώ από καύλα και από οινόπνευμα, υπακούω και το βάζω με τρόπο. Πιάνοντας με έκπληξη το υγρό της μουνί, άφησε μια απαλή κραυγή στο άγγιγμα μου και γύρισε προς τα πίσω, με ένα γλωσσόφιλο λέγοντας μου ξανά με τον ίδιο επιβλητικό τόνο:
-    Γλύψε το δάχτυλο σου να σε βλέπω.
Το έκανα όπως το ζήτησε και αυτή χαμογελώντας, μου χάιδεψε τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και με διαπέρασε ένα ρεύμα ηλεκτρικό καθώς ήμουν αρκετή ώρα καυλωμένος.

Η συνέχεια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που με το που μπήκαμε, η πρώτη ερώτηση ήταν αν θα με βίαζε αμέσως ή να πίναμε ένα ποτό πρώτα. Απάντησα χωρίς καμιά σκέψη ότι δεν θα έπρεπε να χάνουμε χρόνο. Η γκόμενα με έσπρωξε στο κρεβάτι και μου έσκισε το πουκάμισο με μια κίνηση, ευτυχώς δεν ήταν κουμπιά τότε, και άνοιξαν με σχετική ευκολία.

Η γλώσσα της βελουδένια με είχε γλύψει σε κάθε σημείο του σώματος μου και η πίπα της ήταν από πτυχιούχο του είδους, καθώς χωρίς χέρια, έγλυφε τα πάντα: πούτσο, αρχίδια και άρπαζε το πουτσοκέφαλο με άνεση στο στόμα.

Για να τιμήσω και εγώ την Ελλάδα μας, την γύρισα σε ένα 69, και αφού έγλυψα το μουνάκι της με μαεστρία, το κωλοδάκτυλο δεν άργησε να δουλεύει κάνοντας την Αμερικάνα να αρχίσει να βογκάει..
Μαζί της και εγώ άρχισα να χύνω στο στόμα της χωρίς να μπορώ να ελέγχω την καύλα μου.

Αυτή συνέχισε την πίπα και δεν άργησα να ξανασηκώσω το κοντάρι, αλλά αυτή την φορά τραβήχτηκα σιγά-σιγά από κάτω της και την άφησα στημένη στα 4 όπως ήταν όταν κάναμε το 69....

Αυτή κάθισε αρχικά πάνω μου και ρούφηξε την πούτσα μου στο μουνί της με μιας, ενώ εγώ επίμονα της είχα το δάχτυλο χωμένο στον κώλο...

Δεν άργησε να καταλάβει το σκοπό μου, όταν απαλά σηκώθηκε και μου πρόσφερε την κωλάρα της λέγοντας μου:
-    Κάνε αυτό που νομίζεις καυλιάρη μου.

Εγώ τον έχωσα με μιας στο κωλαράκι της, που από το πολύ δάχτυλο ήταν ανοιχτό και με δέχτηκε με σχετική ευκολία. Συνέχισα έτσι δυνατά μέχρι που της ράντισα την πλάτη με μια ριπή από χύσια.

Ξαπλώσαμε λίγο για ένα τσιγάρο και επαναλάβαμε το ίδιο γαμήσι στην καρέκλα του μπαλκονιού. Λίγο έλειψε να μας πετούσαν και έξω από το ξενοδοχείο.
Μια τρομερή εμπειρία με την αξέχαστη 40άρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")