Οι Άραβες γαμούν υπέροχα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μου αρέσει να μοιράζομαι τις σεξουαλικές εμπειρίες μου. Η ιστορία εκτυλίσσεται στην έρημο..  Είμαι μια μεστωμένη γυναίκα πενήντα ετών, παντρεμένη με άντρα μεγαλύτερο μου κατά είκοσι χρόνια. Έχω άριστη σχέση που δεν με εμποδίζει να κάνω αυτό που θέλω και ο άντρας μου επιτρέπει να το κάνω όπως θέλω.

Πολλές φορές προσπάθησα να το κάνω εκτός φιλικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος αλλά μου ήταν εντελώς αδύνατο να πάω με εντελώς άγνωστο/η και γι’ αυτό άφησα τα πράγματα να κυλίσουν μόνα τους χωρίς πίεση.

Έτσι, άρχισε να ξετυλίγεται το αχαλίνωτο πάθος μου για περιπέτειες. Έχω πολύ ωραίο σώμα, μετρίου αναστήματος, πολύ ωραίο σφιχτό στρογγυλό κώλο, μουνί που στάζει μέλι, πόδια σφικτά που συνδυάζονται με τον σφικτό μου κώλο που τρελαίνονται οι άντρες να μου τον γαμήσουν.

Η πρώτη μου εμπειρία άρχισε στην Αραβία που είχα πάει ταξίδι με τον άντρα μου. Πήγαμε σαφάρι και ο νέος από την Αραβία, λεπτός ψηλός πολύ όμορφος οδηγός, που καθόμουν δίπλα του και ο άντρας παραπίσω που, μάλλον κοιμόταν από την ζέστη.

Ο οδηγός κοιτούσε συνέχεια εμένα και τον καθρέφτη του. Με παραξένεψε λίγο. Όλα εκτυλίχθηκαν και λύθηκαν οι απορίες μου. Φορούσα ένα ριχτό φαρδύ καφτάνι με ντεκολτέ. Από το τράνταγμα του αυτοκινήτου, το βυζί μου σχεδόν είχε βγει έξω. Ο οδηγός άπλωσε το χέρι του, δήθεν να με συγκρατήσει, και μου χούφτωσε και τα δυο.

Μετά μου έκλεισε το μάτι και του είπα οκ. Από εκεί και πέρα όλο και με χούφτωνε. Και για μια στιγμή έβαλε το χέρι κάτω από το φόρεμα μου και μου έπιασε το ήδη υγρό μουνί μου που ήταν αγάμητο εδώ και μέρες από τον γέρο. Κάτω από την κελεμπία το οδηγού Αλί είχε σηκωθεί ένα υπέροχο βουναλάκι. Έβαλα δειλά το χέρι μου κι εγώ να στηριχτώ και με διαπέρασε μια ανατριχίλα, πιάνοντας ένα καυλί 20-25 και πάχος 4 με 5 πόντους.

Το θέμα προχώρησε πολύ γρήγορα και του υποσχέθηκα ότι την ώρα του φαγητού, θα τον έβρισκα και θα τα λέγαμε. Η νύχτα έπεσε και άρχισαν οι χοροί. σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα με τις ευλογίες του άντρα μου που όπως αποδείχθηκε, τα είχε καταλάβει όλα.

Έτρεξα σαν τρελή για να τον βρω. Τον βρήκα κοντά στο αυτοκίνητο του. Με πήρε στην αγκαλιά του, με έριξε στο πίσω κάθισμα του μεγάλου τζιπ. Το σκοτάδι και η βαθιά νύχτα της ερήμου άρχισαν να με στέλνουν αλλού. Ο Αλί με ξάπλωσε κατά μήκος του καθίσματος με ανοιχτή την πόρτα. Τα πόδια μου κρέμονταν έξω. Μου σήκωσε το φαρδύ καφτάνι και άπλωσε τα μαγικά του χέρια πάνω στην κοιλιά μου και στις τρίχες τις ήβης μου. Τα μηλίγγια πήγαιναν να σπάσουν!

Τα δάχτυλα του σιγά και με αργές κουνήσεις, έφτασαν στην κλειτορίδα μου που είχε πρηστεί και το μουνί μου έσταζε από υγρά. Άρχισα να βογκάω και να ουρλιάζω από καύλα. Σιγά - σιγά άρχισαν να έρχονται και οι άλλοι οδηγοί τριγύρω από εμάς, σαν τους λύκους με το θήραμα τους. Μερικοί άρχισαν να τον παίζουν και να επευφημούν τον Αλί για το θήραμα του.

Ξαφνικά, ο Αλί τράβηξε και μου έβγαλε το κόκκινο στρινγκάκι που είχε γίνει μούσκεμα. Με σκούπισε με αυτό και το έδωσε στους άλλους. Δεν νομίζω ότι είχαν ξαναδεί μουνί ευρωπαίας γυναίκας. Ο Αλί φαίνεται ότι ήταν πολύ τεχνίτης. Μου χάιδευε συνεχώς το μουνί, και για μια στιγμή όρχησε να με γλύφει.

Εγώ δεν κρατιόμουν… φώναζα. Δεν ξέρω που ακουγόμουν. Σήκωσε την κελεμπία του και έβγαλε έξω τον ωραίο του πούτσο. Δεν είχε πετσάκι. Τον έπιασα με το χέρι μου και τον ακούμπησα πάνω στο διψασμένο μου μουνί. Μου έκανε λίγο πινέλο και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση μου.

Είδα όλα τα άστρα της ερήμου να μου τραγουδούν. Ο Αλί μου τον έβαλε όλον μέσα και με αργές κινήσεις, μου έπαιρνε όλη την καύλα. Δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ. Τον αγαπούσα γι αυτό που μου χάριζε… θεϊκό.

Για μια στιγμή, μούγκρισε αισθαντικά. Το κορμί του να έχει μπει όλο μέσα μου. Τα χέρια του είχαν χουφτώσει τα σκληρά βυζιά μου, και ο πούτσος του έβγαζε τα μέλια του. Πλημμύρησε το μουνί μου με ζεστό ψωλόχυμα. Κάθισε για λίγο μέσα και πήγε να τραβηχτεί. Του ζήτησα κι άλλο. Τότε ο Αλί μου φέρθηκε λίγο σκληρά. Μου είπε στα αγγλικά:

-    «Πουτάνα, θέλεις κι άλλο;»

Και έκανε νεύμα σε ένα φίλο του που ήταν έτοιμος. Ήρθε κι αυτός.. με μεγάλο καυλί… μπήκε βάρβαρα μέσα μου. Έσβηνα την δίψα μου. Ένας άλλος ήρθε και άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζιά. Ένας άλλος μου χάιδευε τον κώλο. Προφανώς ήθελε να γαμήσει κώλο. Μου χάιδευε την κωλοτρυπίδα. Τι γλύκα θεέ μου!

Τελικά, ο φίλος έχυσε πολύ γρήγορα και κάποιος άλλος πήρε την θέση του. Και αυτός έχυσε πολύ γρήγορα. Είχα ήδη χύσει, δεν ξέρω πόσες είχα χύσει. Εγώ άρχισα να σκέφτομαι τον άντρα μου που μάλλον θα είχε ανησυχήσει. Τα υγρά, τα ψωλοχύματα, τρέχανε.

Είχα χάσει την κιλότα μου και άρχισα να σκουπίζομαι με χαρτιά που μου έδωσε ο Αλί. Εκείνη την στιγμή, εμφανίστηκε ο άντρας μου. Ήρθε κοντά μου ο Αλί. Τον κοιτούσε παράξενα. Με βοήθησε να φτιαχτώ και μου κούμπωσε το σουτιέν μου. Με ρώτησε αν ευχαριστήθηκα και του απάντησα με γλύκα:

-    «Ναι πολύ...!!!»

Αυτός γύρισε στον Αλί και του είπε:

-    «Ευχαριστώ…»  

Σε μένα μου είπε ότι:

-    «Κι εγώ ευχαριστήθηκα και ήμουν ο τελευταίος που έχυσα μέσα σου…»

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")