Σεξ στο νερό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Μαρτίνα και πέρσι μου έτυχε το "λαχείο". Ήμουν 22 χρονών όταν αποφασίσαμε με τις φίλες μου να πάμε διακοπές σε μια περιοχή της χώρας μας που έχει ζεστά-ιαματικά νερά σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο.

Κλείσαμε δωμάτια σε ξενοδοχείο (τρία δωμάτια -5 άτομα, δηλαδή 2 άτομα σε κάθε δωμάτιο κι εγώ μόνη μου σε άλλο) που είχε σάουνα (ή υδρομασάζ) και τζάκι. Για κακή μου τύχη, είχα ψιλοαρρωστήσει και δεν ακολούθησα το πρόγραμμα της παρέας την δεύτερη μέρα. Έτσι, έμεινα μέσα και χαλάρωνα με τραγουδάκια δίπλα στο τζάκι.

Στο διπλανό δωμάτιο έμενε ένα αγόρι το οποίο είχε μαζέψει τους φίλους του και άκουγαν δυνατά μουσική. Έκανα πολύ υπομονή για να μην τους ενοχλήσω με σκοπό να τους κάνω παρατήρηση. Μετά όμως από αρκετή ώρα, και ενώ είχαν αρχίσει να τραγουδούν και να φωνάζουν, τα πήρα για τα καλά και αποφάσισα να τους κόψω τις φωνές. Η μισή ντροπή δική μου και η μισή δική τους.

Χτυπάω λοιπόν το κουδούνι και μου ανοίγει ο πιο όμορφος άντρας που είδα ποτέ από κοντά!! 1.75 περίπου, ξανθούλης με πράσινα ματάκια. Μια φατσούλα καταπληκτική και ένα βλέμμα.... που σε σκοτώνει. Κόλλησα και δεν του τα είπα όπως έπρεπε. Τέλος πάντων... τα παιδιά σταμάτησαν την φασαρία κι εγώ αποκοιμήθηκα στην διπλή μου κρεβατάρα.

Κατά το απογευματάκι με ξύπνησε απότομα ένα χτύπημα στο τζάμι της μπαλκονόπορτας. Ήταν ο Αχιλλέας (το μανάρι από δίπλα). Είχε περάσει το διαχωριστικό των μπαλκονιών και με κοιτούσε να κοιμάμαι. Γέλασα χωρίς να καταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά μου άρεσε που είδα την φατσούλα του τόσο απρόσμενα. Του άνοιξα και καθίσαμε κάτω, κοντά στο τζάκι.

Συζητούσαμε και περνούσα καταπληκτικά. Μου άρεσε πραγματικά αυτό το αγόρι. Μετά από αρκετή ώρα άρχισε να χαϊδεύει της πατούσες μου και να μου μιλάει γλυκά. Με πήρε στην αγκαλιά του και φιληθήκαμε χαλαρά… και στην συνέχεια παθιασμένα. Τον ξάπλωσα και τον έγλυψα στο αυτί... είχαμε ερεθιστεί και οι δυο πάρα πολύ.

Τον τράβηξα στο μπάνιο και τον έβαλα μέσα στη μπανιέρα που την είχα γεμάτη από την προηγούμενη μέρα με σκοπό να κάνω το υδρομασάζ μου. Χαλαρώσαμε.... κάνοντας υδρομασάζ αλλά βέβαια με ακουμπούσε παντού όπως κι εγώ. Το μουνί μου πονούσε από καύλα και ήθελα να με πηδήξει εκείνη την στιγμή.

Ο Αχιλλέας, το κατάλαβε και άρχισε να με γλύφει ενώ με κοιτούσε συγχρόνως. Είχα στηρίξει τα πόδια μου δεξιά και αριστερά στην μπανιέρα και ενώ μου έβαζε δαχτυλάκι, έπαιζε την γλώσσα του στο μουνάκι μου μέχρι να τελειώσω...

Ανέβηκα πάνω του και άρχισα να κουνιέμαι… ήμασταν μέσα στο νερό και κοντεύαμε να το βγάλουμε έξω από το κούνημα. Ακουμπούσε τα βυζιά μου και με τρέλαινε... με γύρισε στα τέσσερα κι έχωσε την πούτσα του που είχε σηκωθεί για τα καλά, στον κώλο μου.. δεν ήθελα να σταματήσουμε ποτέ… θέλαμε κι οι δυο να ξεσκιζόμαστε μέχρι το πρωί...

Και αυτό κάναμε!!! Με διαλείμματα βέβαια. Εν έτη 2008, η Μαρτίνα και ο Αχιλλέας είναι παντρεμένοι με ένα νεογέννητο και πολύ ευτυχισμένοι. Ο Αχιλλέας είναι ο άντρας μου πλέον κι εγώ η γυναίκα του. Θα ζήσουμε μαζί για πάντα και ευτυχισμένοι όπως την πρώτη μας ημέρα.
Προσοχή: η παραπάνω ιστορία είναι από άκρη σε άκρη αληθινή αν και παραλείπονται αρκετές ακόμη λεπτομέρειες!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")