Ένα υπάκουο μωρό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Την ήθελα. Με όλους τους τρόπους. Πάντα... Παντού! Έτοιμη για ότι ζητήσω. Το σημερινό απόγευμα θα ήταν μόνο η αρχή. Όταν άνοιξα την πόρτα και μπήκα στο σπίτι, την βρήκα να με περιμένει, ακριβώς όπως της είχα ζητήσει από το τηλέφωνο.

Ήταν στα γόνατα, με τα μάτια δεμένα. Φόραγε μόνο ένα πουκάμισο. Ξεκούμπωτο. Έσκυψα και της έδωσα ένα γρήγορο φιλί στο στόμα, πιάνοντας ταυτόχρονα το στήθος της. Ήρθα πίσω της και έβαλα τα υπέροχα απαλά στήθια της μέσα στα χέρια μου. Τα ζούληξα απαλά, και της τα χάιδευα γύρω - γύρω από τις ρώγες της. Της τσίμπησα τις ρώγες της.

Έβαλα τα δύο μου δάχτυλα στο στόμα της, και όταν μου τα έγλυψε, χάιδεψα τις ρώγες της αργά - αργά με τα βρεγμένα μου δάχτυλα. Την άφησα στην θέση που ήταν και μπήκα για ένα γρήγορο ντους. Όταν τελείωσα την φώναξα να έρθει. Ήρθε, χωρίς να έχει λύσει τα μάτια της και πεσμένη στα τέσσερα. Με πλησίασε...

Την άφησα να σκουπίσει το νερό, από όλο μου το σώμα, μόνο με την γλώσσα της. Αισθανόμουν την γλώσσα της ζεστή, πάνω στο παγωμένο από το νερό κορμί μου. Έπειτα από λίγο, της έσπρωξα απαλά το κεφάλι και με πήρε στο στόμα της, μέχρι που η μύτη της ακούμπησε την κοιλιά μου. Την κράτησα για λίγο εκεί, και στην συνέχεια έσπρωχνα το κεφάλι της μπρος πίσω.

Έμπαινα όσο πιο βαθιά μπορούσα, στο ζεστό της στόμα. Βγήκα από το μπάνιο και της έλυσα τα μάτια. Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Ξάπλωσα και πήρα ένα περιοδικό. Της ζήτησα να σταθεί δίπλα από το κρεβάτι, όρθια, με τα πόδια λίγο ανοιχτά και τα χέρια πίσω. Άρχισα να διαβάζω το περιοδικό και σε λίγο "χαλάρωσα".

Της είπα να σκύψει και να με πάρει στο στόμα της. Το έκανε. Στην θέα του στήθους της που κρεμότανε, η απόκριση ήταν άμεση. Την σταμάτησα και της είπα να φροντίσει, ώστε να με κρατάει συνέχεια "έτοιμο". Συνέχισα το περιοδικό. Κάθε φορά που με έβλεπε να "χαλαρώνω", έσκυβε και, άλλοτε με την γλώσσα μόνο, άλλοτε με το στόμα της, φρόντιζε να με έχει πάντα "έτοιμο".

Μετά από κάμποσες φορές, το χέρι μου χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια της. Της χάιδευα τα μπούτια, ψηλά. Πέρναγα από το σημείο της, χωρίς να σταματάω. Σε λίγο άνοιξε μόνη της, άλλο λίγο, τα πόδια της. Τότε, έφτασα στο σημείο της. Ήταν ήδη βρεγμένη. Την χάιδεψα μέχρι που το δάχτυλο, χάθηκε μέσα της. Σηκώθηκα και άρχισα να την φιλάω. Στο στόμα, στον λαιμό, την κοιλιά.

Την γύρισα και άρχισα να δαγκώνω τα υπέροχα οπίσθιά της ενώ τα χέρια μου έπαιζαν με τα στήθια της. Την ανάγκασα να σκύψει λίγο και τα χτυπήματα με το χέρι στον κώλο της, ήρθαν να συμπληρώσουν μια υπέροχη αίσθηση. Ξάπλωσα και της ζήτησα να σταθεί από πάνω μου, στα τέσσερα, φέρνοντας τα στήθια της στο πρόσωπό μου.

Έτσι όπως κρεμόντουσαν από πάνω μου, άρχισα να γλύφω τις ρώγες της. Να τα πιπιλάω. Να τα ρουφάω μέσα στο στόμα μου. Σε λίγο, τραβήχτηκε προς τα κάτω, προσπαθώντας να με πάρει μέσα της. Την σταμάτησα και την ρώτησα τι θέλει. Και επειδή ήδη με ήξερε καλά, με παρακάλεσε να την πάρω…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")