Αχ αυτές οι χοντρούλες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει μια γνωριμία μέσω ίντερνετ με μια κυρία όπως ακριβώς με ενδιέφερε. Χωρίς κολλήματα, απλά και κυρίως εχέμυθα και με σεβασμό. Η κυρία λοιπόν ζούσε σε μια πόλη 200 χλμ. από τη δική μου και είχαμε κάνει ήδη ένα ψιλοραντεβού όπου φάνηκε ότι θα μπορούσε να προχωρήσει το πράγμα.

Έλειπα όλη τη χρονιά και με την επιστροφή μου το καλοκαίρι, κανονίσαμε να συναντηθούμε στην πόλη της. Απογευματινό ευχάριστο ταξιδάκι, φτάνω, κλείνω δωμάτιο σε ένα ωραίο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο έξω από την πόλη και πάω να την παραλάβω. Παρόλο που την είχα ξαναδεί με εντυπωσίασε και πάλι.

Πολύ όμορφο πρόσωπο, κοντό μαλλάκι και στρουμπουλή υπέρ του δέοντος! Τότε ήμουν 29 αυτή με περνούσε πέντε - έξι χρόνια και βίωνε έναν αποτυχημένο γάμο. Με τα ελαφριά και ανοιχτόχρωμα ρούχα της έδειχνε ακόμα πιο χοντρή όμως εμένα με ερέθιζε πολύ αυτό! Ήταν ένας τεράστιος όγκος με μικρά αναλογικά βυζιά και τεράστια κοιλιά, μπούτια και κώλο!

Την πήρα και ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο. Κάθισε στο κρεβάτι και χάζευε την ανοιχτή τηλεόραση ώσπου έκανα την επέμβαση. Την αγκάλιασα -χωρίς να μπορώ να την κλείσω ολόκληρη στα χέρια μου- κι άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στο αυτί. Αναστέναζε ερεθισμένη και σηκώθηκε για να βγάλει τη φούστα της.

Το θέαμα που αντίκρισα με καύλωσε τρομερά. Φορούσε μια τεράστια κιλότα που έφτανε ως την κοιλιά της η οποία κρεμόταν και άφηνε την κιλότα της στον αέρα μέχρι να συναντήσει το μουνί της!

Χωρίς να της βγάλω το πουκάμισο, την ξάπλωσα ανάσκελα και προσπάθησα να της βγάλω το πελώριο εσώρουχο, που κόντραρε κάθε τόσο στα πλαδαρά της κρέατα. Μόλις έμεινε γυμνή, έσκυψα ανάμεσα στα τεράστια μπούτια της και πλησίασα τα χοντρά της μουνόχειλα. Για να με διευκολύνει τραβούσε προς τα πάνω την κοιλιά της.

Την έγλειφα και δεν μπορούσα να δω τίποτα μπροστά μου παρά μόνο την κοιλάρα της σαν βουνό.

Μετά το γλείψιμο της ζήτησα να έρθει επάνω μου. Ήρθε και κάθισε πάνω μου. Ήταν σαν όνειρο! Κόντεψε να μου κοπεί η ανάσα σε μερικά απότομα ανεβοκατεβάσματά της! Πήγα να της χουφτώσω τον κώλο και τα χέρια μου σχεδόν δεν την έφταναν. Ήταν απίστευτος ο όγκος αυτής της γυναίκας!

Κατάλαβα ότι δεν αντέχω άλλο. Μου ζήτησε να της τον βάλω από πίσω για να τον νιώσει ολόκληρο. Έτσι όπως ήταν γονατισμένη στο κρεβάτι, έβλεπα τον πελώριο κώλο της και την κρεμασμένη κοιλιά της πάνω στα σεντόνια. Μου τον έπιασε και τον οδήγησε στο μουνί της.

Στη θέα αυτής της μάζας κρέατος αλλά και με το άκουσμα της φωνής της να λέει:

-         «Σκίσε με... ααααχχχχ.... . τελειώνωωωω...»

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έχυσα χουφτώνοντας τα μπούτια της και τα κωλομάγουλα της.

Ξάπλωσα δίπλα της κι ύστερα από λίγο καβάλησα το μπούτι της κι άρχισα να τρίβομαι επάνω του. Αισθανόμουν σαν να πηδάω μια νεαρή κοπελίτσα. Κι ήταν μόνο το μπούτι της! Με ένα απίθανο τσιμπούκι είχαμε την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου που κύλησε όπως και το πρώτο.

Τα χαιρετίσματά μου σε όλες τις παχουλές που δεν το βάζουν κάτω και διασκεδάζουν τη ζωή τους προσφέροντας χαρά κι ωραίες στιγμές και σε μας που τις εκτιμούμε!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")