Ποιος κέρδισε το στοίχημα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στον έρωτα µου αρέσουν τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα, αλλά αυτό που έκανα στον Δημήτρη ήταν το καλύτερό µου. Ο Δημήτρης ξαπλωμένος ανάσκελα κι εγώ να του έχω καβαλήσει το κεφάλι και να τρίβω το μουσκεμένο μουνάκι µου σ’ ολόκληρο το πρόσωπο του.

Ένιωθα το βάθος της μουνότρυπας µου να κατεβάζει τα μουνοχύματα µου κατά κύματα και αφού διέσχιζαν το μακρόσυρτο τούνελ της μπροστινής µου εισόδου και ξεπήδαγαν από το στόμιο της τρυπούλας µου. Στη συνέχεια απλώνονταν σε ολόκληρη την επιφάνεια του προσώπου του. Το στόμα του, τη μύτη του, τα μάτια και το μέτωπο του γυάλιζαν από τα μουνοχύματα μου, ενώ οι μπουκλίτσες του μουνιού μου σαν βούρτσα τα άπλωναν παντού. Κινούσα την λεκάνη μου μπρος-πίσω στην κλειτορίδα και τα μουνόχειλα μου. Είχα ερεθιστεί υπερβολικά. Λίγο ακόμα και θα ‘φθανα σ’ έναν ανεπανάληπτο οργασμό αν και θα έχανα το στοίχημα που λίγο πριν είχα βάλει µε τον Δημήτρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαβάζοντας ένα άρθρο σε ένα εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης, εντυπωσιάστηκα από ένα γράμμα μιας αναγνώστριας που έλεγε πως ερχόταν σε οργασμό µόνο µε στοματικό έρωτα. Ο Δημήτρης συμφώνησε µε το γράμμα. Εγώ, όπως πάντα είχα τις αντιρρήσεις µου. Όχι πως ένα καλό γλυφομούνι δεν μπορούσε να κάνει ένα μουνάκι να χύσει υπέροχα, αλλά επέμενα πως ο εντονότερος οργασμός ερχόταν µόνο όταν ένα σκληρό καυλί όργωνε το εσωτερικό της μουνότρυπας.

Διαφωνία στη διαφωνία, καταλήξαμε να βάλουμε όπως άλλωστε συνηθίζαμε, ένα στοίχημα.
-    «Έτσι κι αλλιώς», µου είπε, «θα γαμηθούμε που θα γαμηθούμε. Απόψε θα το κάνουμε διαφορετικά. Θα κάνουμε σωματικό έρωτα κι όποιος χύσει πρώτος θα χάσει».
Συμφώνησα γιατί ήξερα πως εγώ θα νικούσα. Αφού τα τσιμπούκια που του έκανα, τον έφερναν πάντα σε ένα οργασμό που γέμιζε το στόμα µου και τα βυζιά µου µε ποτάμια ψωλοχυμάτων.
-    «Και τι θα κερδίσει ο νικητής;» Τον ρώτησα σίγουρη για το έπαθλο.
-    «Ένα καλό γλείψιμο. Όποιος χύσει πρώτος έχει την υποχρέωση να γλείψει την κωλοτρυπίδα του άλλου. Είσαι;»

Δεν απάντησα. Πετάχτηκα όρθια και άρχισα να βγάζω τα ρούχα µου. Πέταξα το πουκάμισο μου στο πάτωμα ελευθερώνοντας τα πλούσια βυζιά µου. Για να τον προκαλέσω έπιασα μια μου ρώγα και άρχισα να την τρίβω με τα δυο μου δάχτυλα. Σύντομα έγινε σκληρή και η θηλή της φούσκωσε. Έπιασα µε τα δύο µου χέρια το καυλωμένο µου στήθος και το ανέβασα ψηλά. Η ρώγα µου ακούμπησε τα χείλη µου. Στριφογύρισα τη γλώσσα μου στη σκούρα ρώγα µου και στη συνέχεια δάγκωσα απαλά τη θηλή µου.

Ο Δημήτρης με κοιτούσε ακίνητος αλλά το φούσκωμα του πούτσου του ήταν εμφανές. Κατέβασα το τζην µου και έμεινα ολόγυμνη. Ο Δημήτρης σύντομα έμεινε κι αυτός ολόγυμνος. Ο πούτσος του είχε σκληρύνει και ορθωνόταν μέχρι το ύψος του αφαλού του. Το πουτσοκέφαλο του γυάλιζε από τα προερωτικά του υγρά που ανάβλυζαν από την μικροσκοπική τρυπούλα του. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι. Τον καβάλησα ψηλά, στο κεφάλι. Άρχισα αργά, βασανιστικά να χαμηλώνω το κορμί µου προς το στόμα του.

Το μουνάκι µου άνοιξε τα χείλη του. Ρίγησα. Ένιωσα την καυτή του ανάσα να γεμίζει ολόκληρη την ερωτική µου περιοχή. Απέναντί μου ο πούτσος του καυλωμένος και προκλητικός µε περίμενε µε αγωνία. Αλλά εγώ προς το παρόν είχα να φροντίσω τη δική µου τρυπούλα. Αισθάνθηκα τη γλώσσα του να γλείφει όλο το μήκος της σχισμής µου. Ξεκινούσε από την κλειτορίδα µου και αφού χώριζε τα μουνόχειλα μου, κατέληγε στο δερματάκι που χωρίζει τις δυο ερωτικές µου τρυπούλες.

Είχα καυλώσει υπερβολικά, αλλά είχα ανάγκη και από άλλη ηδονή. Άνοιξα τα μπούτια µου όσο περισσότερο μπορούσα και έγειρα το κορμί µου προς τα πίσω. Αυτή µου η κίνηση ανάγκασε τη μύτη του να χωθεί ανάμεσα στα κωλομάγουλα µου και η άκρη της να αγγίζει το κέντρο της κωλοτρυπίδας μου. Είχα ερεθιστεί αφάνταστα και παρόλο που ήμουν σίγουρη πως σύντομα θα έχανα το στοίχημα, εξακολουθούσα να πιέζω τις δυο ερωτικές µου τρυπούλες πάνω στο πρόσωπό του.

Χοντρές σταγόνες από τα ερωτικά µου υγρά έσταζαν πάνω στο κατακόκκινο από την καύλα πρόσωπό του, ενώ µε την άκρη του ματιού µου παρατήρησα πως μην αντέχοντας άλλο να περιμένει τα χάδια μου, είχε τυλίξει µια του παλάμη γύρω από το σκληρό του παλούκι και μαλακιζόταν.

Δεν θέλησα να τον αφήσω άλλο µόνο του. Χαμήλωσα το κορμί µου και σφήνωσα το κεφάλι µου ανάμεσα στα καλογυμνασμένα του μπούτια. Τα βυζιά µου πίεζαν µε δύναμη την κοιλιά του ενώ οι ρώγες µου τρίβονταν πάνω στις μπουκλίτσες που κάλυπταν όλο του το σώμα.

Έπιασα τον πούτσο του από τη βάση και πέρασα την άκρη της υγραμένης γλώσσας µου κατά μήκος του σκληρού του κονταριού. Αισθανόμουν τις φουσκωμένες από καύλα φλεβίτσες του και τη λάβα που είχε πλημμυρίσει την ψωλή του. Στάθηκα αρκετή ώρα στο πουτσοκέφαλο του. Το έγλυφα και το έβαζα ανάμεσα στα χείλη µου κάνοντάς το να σπαρταράει από ηδονή.

'Ήξερα το κουμπί του Δημήτρη που άλλωστε είναι και το πιο ευαίσθητο σημείο κάθε άντρα. Η γλώσσα µου έγλυφε το μικροσκοπικό όσο και ευαίσθητο πετσάκι που συνδέει το πουτσοκέφαλο µε τον κορμό της πούτσας του. Ο Δημήτρης σε κάθε µου γλείψιμο βογκούσε και τίναζε το κορμί του λες και ηλεκτρικό ρεύμα διέσχιζε το ολόγυμνο καυλωμένο του σώμα. Τον είχα τρελάνει από καύλα αλλά κι εγώ δεν πήγαινα πίσω. Η γλώσσα του ήταν απασχολημένη εδώ και ώρα µε την πρησμένη µου κλειτορίδα. Το δερματάκι δεχόταν µ' ευχαρίστηση κάθε του άγγιγμα ενώ κύματα ηδονής σκορπίζονταν σε ολόκληρο το σώμα µου κάνοντας το μυαλό µου να μουδιάζει. Ανταλλάσσαμε ερωτόλογα.

-    «Γλείψε µε πουτσαρά µου. Κάνε το μουνάκι µου να βγάλει όλα του τα υγρά. Στέγνωσε µου τη μουνότρυπα. Στράγγιξε µου τη μουνάρα από τα υγρά µου. Σε παρακαλώ. Ρούφα το μουνάκι µου. Το έχω ανάγκη. Έτσι μπράβο, το κάνεις υπέροχα. Συνέχισε. Τρέλανε µε! Τι γλυφομούνι µου κάνεις!»

Με είχε τρελάνει από καύλα αλλά κι εγώ δεν τον άφηνα σε ησυχία. Τα χείλη µου είχαν τυλιχτεί γύρω από το δεξί του αρχίδι και το ρουφούσα µε όλη µου τη δύναμη. Κατόρθωσα και το έβαλα ολόκληρο μέσα στο στόμα µου. Ένιωθα το καυτό του μπαλάκι, όμοιο µε αυγό να γεμίζει όλο µου το στόμα. Οι τριχούλες του σάκου του µπλέκονταν στα χείλη και στη γλώσσα µου, η οποία τριβόταν πάνω στο καυτό του αρχίδι. Έκανα το ίδιο µε το άλλο του μπαλάκι κάνοντάς τον να ουρλιάζει από ηδονή.
-    «Κατάπιε µου τ’ αρχίδια, πουτανάρα µου! Φάε τα μπαλάκια µου. Για σένα τα έχω. Κάντα να υποφέρουν. Δάγκωσε τα. Κάντα να πονέσουν».
Τα δόντια µου άρχισαν να τραγανίζουν τα ευαίσθητα αρχίδια του. Του προσέφερα ταυτόχρονα πόνο και ηδονή.

Ξαφνικά αισθάνθηκα τ’ αρχίδια του να τρέμουν. Ήμουν σίγουρη ότι πλησίαζε το πολυπόθητο τέλος. Άρπαξα το σκληρό του καυλί και έβαλα το μεγαλύτερο μέρος του μέσα µου. Μπαινόβγαζα το καυλί του στο στόμα µου κάνοντάς του ένα υπέροχο τσιμπούκι ενώ τα δάχτυλά µου έπαιζαν µε τα ερεθισμένα του αρχίδια. Ταυτόχρονα έτριβα το μουνάκι µου πάνω στο στόμα του αδειάζοντας τα πλούσια υγρά µου που τα έπινε µε ευχαρίστηση.

Δεν αργήσαμε να φθάσουμε στο τέρμα. Τίναζε το σπέρμα του μέσα στο στόμα µου τινάζοντας τη λεκάνη του προς τα πάνω, µε σκοπό να χώσει τον πούτσο του όσο πιο βαθιά γινόταν. Προσπαθώντας να αποφύγω τον αναπόφευκτο πνιγμό, κατάπια σχεδόν όλο του το σπέρμα. Την ίδια στιγμή ένας χείμαρρος από μουνοχύματα διέσχισαν τη μουνότρυπα µου και απλώθηκαν στο πρόσωπό του. Χύναμε ουρλιάζοντας από την καύλα που ο ένας προσέφερε στον άλλο. Είχαμε ξαπλώσει ο ένας δίπλα στον άλλον βαριανασαίνοντας, προσπαθώντας να συνέλθουμε από την εκπληκτική προσπάθεια.

Κάποια στιγμή ο Δημήτρης άνοιξε τα µάτια. Με πλησίασε χαζογελώντας
-    «Ποιος κέρδισε το στοίχημα;» µε ρώτησε ειρωνικά.
Δεν του απάντησα. Σηκώθηκα και έβαλα το κεφάλι µου ανάμεσα στα κωλομάγουλα  του. Τα τράβηξα στο πλάι και αντίκρισα τη σκουρόχρωμη μικροσκοπική κωλοτρυπίδα του. Η γλώσσα µου άρχισε να διασχίζει τη χαράδρα του κώλου του κάνοντάς τον να αναστενάζει. Η άκρη της γλώσσας µου βυθίστηκε στην τρυπούλα του πισινού του. Το κορμί του µε δυσκολία άνοιξε την πεισματικά κλειστή τρυπούλα του.

Ένιωσα ένα κάψιμο από το μακρόστενο έντερο του. Το κορμί του έτρεμε από το φανταστικό κωλογλύψιμο που του έκανα. Το χέρι του μαλάκιζε το καυλί του που είχε για δεύτερη φορά σκληρύνει. Δεν άργησε να χύσει ένα νέο ποτάμι από ψωλόχυμα. Βαριανάσαινε αλλά δεν τον άφησα σε ησυχία. Στήθηκα στα τέσσερα και τραβώντας τα κωλομάγουλα µου στο πλάι του προσέφερα τη δική µου φλογισμένη από καύλα κωλοτρυπίδα.

Δεν περίμενε δευτερόλεπτο. Μου έγλυφε την τρυπούλα µου µε καταπληκτική ταχύτητα ενώ κάποια στιγμή ένιωσα την άκρη της να μπαίνει μέσα στην πίσω µου είσοδο σκορπίζοντας σε ολόκληρο το σώμα µου µια πρωτόγνωρη καύλα. Δεν άντεξα για πολύ αυτό το υπέροχο μαρτύριο. Έχυσα για δεύτερη φορά, ίσως πιο έντονα από κάθε άλλο χύσιμο.

Πέσαμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και µας πήρε ο ύπνος. Δεν είχαμε όρεξη για κουβέντες. Άλλωστε τι να πούμε; Όταν ένας αγώνας τελειώνει ισόπαλος, τότε απλά περιμένεις τον επόμενο αγώνα για να νικήσεις. Αν και η ισοπαλία βολεύει και τους δυο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")