Το τίμημα του έρωτα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σας. Με τον άντρα μου παντρεύτηκα στα 23 μου και ήταν από τους άντρες που βλέπεις και λες: εγώ θα τον παντρευτώ. Έπειτα λοιπόν από μια εξάχρονη σχέση αρραβώνα κτλ αποφασίσαμε να παντρευτούμε.

Ο καιρός περνούσε υπέροχα και τα πάντα κυλούσαν ομαλά. Το σεξ υπέροχο! Ο Νίκος μου πρύτανης στο κρεβάτι.

Υπήρχε στη ζωή μου ένα παλιό απωθημένο που λεγόταν Δημήτρης. Τον είχα ταλαιπωρήσει αφάνταστα από τότε που είχε χωρίσει και είχε έρθει στο χωριό. Τότε ήταν 30 και εγώ 14. Μιλούσαμε, με έπαιρνε τηλέφωνο, κάναμε τηλεφωνικό σεξ, βγαίναμε, αλλά ποτέ δεν τον άφηνα να προχωρήσει. Όποτε μου κάπνιζε τον θυμόμουν, όποτε μου την έδινε τον ξεχνούσα, τον ξαναθυμόμουν και πάλι από την αρχή.

Μετά από 4 χρόνια γάμου και αφού είχα γυρίσει από τις καλοκαιρινές διακοπές στη Σαντορίνη, κάποια μέρα τον είδα να περνάει από το μαγαζί και θυμήθηκα τα παλιά. Δεν έχασα καιρό και του τηλεφώνησα. Ενθουσιάστηκε! Με ρώτησε πως τα πέρναγα και μου είπε ότι είχα ομορφύνει πολύ. Του είπα πως θέλω να συνεχίσουμε τη σχέση μας και πως αυτή τη φόρα θα ολοκληρώναμε. Στην αρχή ήταν επιφυλακτικός αλλά στο τέλος ενέδωσε και ξεκίνησε μια καινούρια εποχή στη ζωή μου.

Άρχισα τα ίδια. Βγαίναμε, τον έφτανα στο αμήν, και έφευγα. Έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι το βράδυ για να ακούει που γαμιέμαι με τον άντρα μου. Πηγαίναμε όλοι μαζί στα μπουζούκια και τον έβαζα να βάζει το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και να με χαϊδεύει για να χύσω. Ποτέ δεν φορούσα βρακί και όποτε φορούσα, μου το ξέσκιζε.

Με τα πολλά, πέρασαν 4 μήνες και μια μέρα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Θα κατέβαινα για δουλειές στην πόλη και ο Νίκος έλειπε ταξίδι. Βρεθήκαμε και πήγαμε στο ξενοδοχείο. Ο Δημήτρης έτρεμε και εγώ γελούσα που δεν μπορούσε ούτε το κλειδί στη πόρτα να βάλει. Που να ήξερα τι θα ακολουθούσε!!

Μπήκαμε μέσα και άρχισε να με φιλάει απαλά στο λαιμό λέγοντας:
-    11 χρόνια μωρό μου την περίμενα αυτή τη στιγμή. 11 χρόνια!
Εγώ παραδινόμουν στα χέρια του και ήξερα ότι ήταν σωστό αυτό που έκανα. Με ξάπλωσε στο κρεβάτι, έβγαλε τις μπότες, τη φούστα και την μπλούζα μου και με άφησε μόνο με τις κάλτσες μου. Εσώρουχα δεν φορούσα, αφού μου είχε ζητήσει να μην βάλω. Έτσι όπως ήμουν γυμνή, αποφάσισε να με δέσει χέρια και πόδια. Έβγαλε κάτι μαντήλια από το μπουφάν του και εγώ δεν κινήθηκα καθόλου, τον άφησα να με κάνει ότι θέλει. Άλλωστε το αξίζει έλεγα.

Κάθισε απέναντι μου και γδύθηκε και αυτός. Ο πούτσος του ήταν σηκωμένος πολύ και ήρθε επάνω μου. Άρχισε να με γλύφει και μου έλεγε πως σήμερα ή θα τον καψουρευτώ ή θα τον μισήσω. Αλλά σήμερα θα πλήρωνα για τα 11 χρόνια. Με έγλυφε παντού! Στις ρώγες, στην κοιλιά, στο μουνί, παντού. Άρχισα να μην μπορώ να αντιδράσω και αυτό με τρέλαινε. Οι οργασμοί με έκαναν να τρέμω σαν το ψάρι κι αυτός δεν σταματούσε. Αφού άρχισα να τον παρακαλάω να με πηδήξει, σηκώθηκε και πήγε στο τηλέφωνο. Κάλεσε την ρεσεψιόν και είπε:
-    "Έτοιμος!" Του λέω:
-    "Τάκη, τι κάνεις;" Και μου απαντάει:
-    "Τώρα πουτανάκι θα δεις τι πάει να πει δούλεμα. Με έβαζες να ακούω κάθε βράδυ που σε ξεμούνιαζε ο άλλος και εγώ τίποτα, έτσι;"

Εγώ άρχισα να τον παρακαλάω να τα ξεχάσει όλα και να έρθει κοντά μου, αλλά αυτός τίποτα. Σε 5 λεπτά, κτυπάει η πόρτα και το μυαλό μου πήγε ότι τα είχε πει όλα στον Νίκο. Πολύ χειρότερα... Ήταν μια κοπέλα του ξενοδοχείου με πληρωμένες υπηρεσίες. Πολύ όμορφη μπορώ να πω. Φορούσε ένα διάφανο νυχτικό και από κάτω απολύτως τίποτα. Το μουνί μου ήταν υγρό αφού το χέρι του Τάκη ήταν συνέχεια εκεί και το χάιδευε. Μόλις η κοπέλα έβγαλε το νυχτικό της, την έφερε στο κρεβάτι και την έστησε στα τέσσερα μπροστά μου. Άρχισε να την πηδάει και εγώ το έβλεπα.

Δεν το πίστευα αυτό που ζούσα! Έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνει σε μένα. Οι κραυγές που έβγαζε από την καύλα της έκαναν το μουνί μου να σπαρταράει. Το έβλεπε και μου έλεγε:
-    "Είσαι πουτάνα;"
-    "Ναι" του απαντούσα.
-    "Για ποιον; "
-    "Για σένα!" του έλεγα.

Μια ώρα ήμουν αναγκασμένη να τον βλέπω να την πηδάει να την γλύφει και το μαρτύριο δεν είχε τέλος. Τελικά, αφού έχυσε στην κοιλιά της, την ευχαρίστησε δίνοντας της 100€ και έφυγε.
-    "Και τώρα η σειρά σου σκύλα!" Μου είπε.
-    "Γλύψε με ξανά. Θέλω να ξαναχύσω." Του είπα.
Η στύση του και πάλι έτοιμη.
-    "Λύσε με".

Με λύνει και ανεβαίνω πάνω του. Τον έβαλα στο στόμα μου και τον ρούφηξα δυνατά. Το μουνί μου έσταζε από την καύλα και είδα ότι και αυτός δεν άντεχε για πολύ ακόμα. Κάθισα επάνω του και κουνήθηκα αργά έχοντας τον όλο μέσα μου. Μου έγλυφε τις ρώγες και εγώ έτρεμα… 
-    "Χύνω μωρό μου… χύνω!"
Έλεγα αλλά δεν σταματούσα… και αυτός με βύζαινε πιο δυνατά.

Αφού έχυσα, γύρισε μπρούμυτα και έβαλε δυο μαξιλάρια κάτω από την κοιλιά μου. Με πήρε από τον κώλο. Με πηδούσε και εγώ του φώναζα:
-    Πιο δυνατά… πιο γρήγορα…
Εναλλασσόταν στις δυο τρύπες μου και το απολάμβανε που επιτέλους με ξέσκιζε, αλλά πιο πολύ το γεγονός ότι το γούσταρα και εγώ.

Τελειώσαμε και οι δυο ταυτόχρονα. Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν οι καλύτερες της ζωής μου. Πάθος, ένταση και ατελείωτο σεξ.
Με τον Νίκο είμαστε ακόμα μαζί και ο Δημήτρης αποτελεί μέρος της ζωής μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")