Οι διακοπές μιας Ρωσίδας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας. Με λένε Γιώργο και έχω την τύχη να είμαι μουσικός (πιανίστας) σε ένα πολύ καλό hotel της Κρήτης. Φέτος λοιπόν, μου έτυχε μια πολύ ωραία και απρόσμενη φάση με μια Ρωσίδα, καθώς είχε έρθει με την φίλη της μαζί για διακοπές.

Ένα βράδυ, καθώς έπαιζα στο πανέμορφο λευκό πιάνο του lobby, είδα ξαφνικά να μπαίνουν δυο κοπέλες και να κοιτούν προς το μέρος μου προσεκτικά, λέγοντας κάτι η μια στην άλλη.. ήταν δυο υπέροχες κοπέλες, κάπου 23-25 ετών, καστανή η μια με καρέ μαλλί και μελαχρινή η φίλη της. Αμέσως με καύλωσαν με την παρουσία τους αλλά με το που με προσπέρασαν προσπάθησα να χαλαρώσω ξανά και να μην κάνω όνειρα...!

Το επόμενο απόγευμα.. το ίδιο σκηνικό. Μόνο που αυτή την φορά ήταν αποφασισμένες! Όπως έπαιζα, τις βλέπω να κατευθύνονται προς εμένα και να κρατάνε και μια φωτογραφική μηχανή.. μου γελούν με ύφος καυλιάρικο και με ρωτάει η μια...

-    Can we have a photo with you..?  *«Μπορώ να έχω μια φωτογραφία μαζί σου;»
Με αγγλικά που υποδήλωναν ότι ήταν από ανατολικό μπλοκ..

-    Of course! *«Φυσικά!»

Απάντησα εγώ σαστισμένος και καυλωμένος που ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί εκείνη τη στιγμή κάτω από το σοβαρό μαύρο κοστούμι που φορούσα..!

Πλησίασε τότε η μια και ενώ έπαιζα, έρχεται δίπλα μου. Σταματώ και πιάνω την μέση της ενώ ήμουν καθισμένος και αυτή όρθια... «τι υπέροχο και μαλακό δέρμα Θεέ μου!» Είπα μέσα μου. Κατόπιν ήρθε η σειρά της άλλης.. το ίδιο σκηνικό. Με ευχαρίστησαν και έφυγαν προς το ασανσέρ να ανέβουν στο δωμάτιο τους. Εκείνη την ώρα, μετά από αυτό το σοκ που είχα πάθει με τα δυο καυλιάρικα μωρά, αποφάσισα να κάνω ένα διάλλειμα για 10 λεπτά.

Την ώρα που σηκώνομαι, αυτές είδαν ότι είμαι στο μπαρ για ένα ποτό και βλέπω στο ασανσέρ να μπαίνει η μια μόνο. Έρχεται προς το μέρος μου η άλλη και μου λέει:

-    You know, you play so well piano...! *«Ξέρεις, παίζεις τόσο καλά πιάνο…!»

-    Thanks! *«Ευχαριστώ!» Της απαντώ.

-    Can you come for a while outside to the garden to ask you something?
*«Μπορείς να έρθεις για λίγο έξω στον κήπο να σε ρωτήσω κάτι; » Μου λέει.

Εγώ είχα μείνει έκπληκτος. Με ακολουθεί και πάμε κάπου ώστε να μην δίνω στόχο.

-    Listen me… my friend likes you so much but she is shy and she don’t speak English at all…  *«Άκουσέ με… αρέσεις πάρα πολύ στη φίλη μου, αλλά είναι ντροπαλή και δεν μιλάει καθόλου αγγλικά…». Μου λέει.

Τα  μάτια μου άστραψαν από πόθο και της απαντώ:

-    I don’t care if she does speak English. Just tell her that we can speak the body language if she wants. *«Δεν με πειράζει αν δεν μιλάει αγγλικά. Απλά πες της ότι μπορούμε να μιλάμε την γλώσσα του σώματος αν θέλει.»

-    Ok.

Μου απαντά και μου παίρνει τον αριθμό τηλεφώνου. Μου είπε να περιμένω τηλέφωνο σε λίγο ή μήνυμα.

Η ώρα δεν περνούσε και ενώ είχα αρχίσει να παίζω ξανά.. χτυπά μήνυμα..

«If you want you can visit her in number 1032 room»
*«Αν θέλεις να την επισκεφτείς είναι στο δωμάτιο 1032»

Της απάντησα ότι δεν γίνεται αυτό διότι το προσωπικό απαγορεύεται αυστηρά να ανεβαίνει στα δωμάτια πελατών. Τότε της απάντησα να πει στην φίλη της να έρθει κάτω στις 11 που σχολάω και να την πάρω να φύγουμε με το αμάξι. Όπως και έγινε!

Κουστουμαρισμένος εγώ από την δουλειά δεν πήγα καθόλου από το σπίτι διότι είχε έρθει η κοπέλα μου και αναγκαστικά θα την γαμούσα όπως ήμουν!!! Καθώς περίμενα, ανοίγει η πόρτα.. κάθεται και μου λέει..

-    Sorry, no English..

Της γελάω και της λέω:

-    Its ok!

Κατά τη διάρκεια του δρόμου προσπαθούσα όλο και κάτι να καταλάβω.. εγώ Αγγλικά, αυτή Ρώσικα.. μπουρδέλο η φάση! Με το που φτάνω στο μέρος που ήθελα, σβήνω μηχανή. Αυτή φαινόταν σφιγμένη και ανάβει τσιγάρο. Καθόμαστε σιωπηλοί μέχρι να καπνίσει.. με το που πετά το τσιγάρο, την έχω πιάσει από τα μαλλιά και αρχίζω με μανία να την φιλώ στο λαιμό.. χείλη.. αυτιά... είχαμε καυλώσει και οι δυο και ήμασταν έτοιμοι να γαμηθούμε άγρια!

Την πάω στο πίσω κάθισμα.. πετώ τα ρούχα και με τη γραβάτα μου έδεσα τα χέρια της. Κάθομαι χαλαρά και με το καυτό στόμα της μου παίρνει μια διπλογυριστή πίπα!!!

«Τι καύλα αυτές οι Ρωσίδες τελικά!»

Την μπούκωνα συνέχεια με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να φτύνει συνεχώς σάλια... μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η εικόνα! Ειδικά όταν κάποιες στιγμές μου μιλούσε στα ρώσικα -υποθέτω χυδαία!

Έφτασε η ώρα να την γαμήσω! Την γύρισα στα τέσσερα και χωρίς καθυστέρηση, άρχισα να γαμάω το καστανό μουνάκι της όλο λύσσα, ρίχνοντας σφαλιάρες στον υπέροχο σφιχτό κώλο που είχε! Άρχισε να ουρλιάζει δυνατά υποδηλώνοντας ευχαρίστηση! Της τραβούσα τα μαλλιά όσο πιο δυνατά μπορούσα!! Αυτό γινόταν επί ένα τέταρτο περίπου.. σε ανύποπτη φάση, βγάζω τον πούτσο μου και χωρίς δισταγμό, τον καρφώνω απότομα στο στενό πρωκτό της.. αυτή πόνεσε αρκετά.. τραβιόταν για να σταματήσω αλλά εγώ την κρατούσα δυνατά και τα χέρια της ήταν ήδη δεμένα... σιγά-σιγά όμως το συνήθισε και το ευχαριστιόταν γελώντας και βγάζοντας κραυγές ηδονής!

Ήμουν έτοιμος να χύσω.. την τραβώ απότομα και στοχεύω στο πρόσωπο της.. με δύναμη όλο μου το σπέρμα εκτοξεύτηκε στο όμορφο προσωπάκι της με τα πράσινα σκιστά ματάκια... αντί να τα σκουπίσει με χαρτί, άρχισε με το χέρι της να τα φέρνει προς το στόμα της... όλα τα χύσια τελικά δεν πήγαν χαμένα.. τα ήπιε, με λαχτάρα μάλιστα!

Χωρίς πολλά-πολλά, ντυθήκαμε, και φύγαμε. Την άφησα στο hotel και θα έφευγαν αύριο το πρωί. Μου γέλασε πονηρά και με χαιρέτισε λέγοντας μου: «bye bye!».
Ήταν από τα καλύτερα γαμήσια που έχω κάνει στη ζωή μου! Ωστόσο, έχω το τηλέφωνο της φίλης της και της έχω γράψει μήνυμα ότι την επόμενη φορά θα είναι η σειρά της! Η απάντηση της; Θετική!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")