Αυτοϊκανοποίηση και μάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μέχρι πριν τρία χρόνια όλα ήταν δεδομένα στην σεξουαλική μου ζωή, δηλαδή νορμάλ γκόμενος και νορμάλ σεξ, ξέρετε τσιμπούκια, γλυφομούνια (να μου κάνουν), γαμήσι από το μουνί αλλά όχι από τον κώλο.

Όταν όμως χώρισα τίποτα δεν ήταν πλέον δεδομένο.

Τους πρώτους μήνες μετά τον χωρισμό ένιωθα εντελώς εκτός από τα νερά μου. Μου έλειπε το σεξ που έκανα με τον πρώην μου. Ήδη οι πιθανοί μνηστήρες για το μουνάκι μου είχαν ξεπεράσει τα δάκτυλα των δυο χεριών αλλά ήμουν τόσο μουδιασμένη που δεν ήθελα να κάνω τίποτα με κανέναν.

Αγόρασα μια συσκευή DVD και isdn σύνδεση στο ίντερνετ, και άρχισα να βυθίζομαι σε οργιαστικές φαντασιώσεις, πορνοταινίες, σεξ σαιτς, και βρώμικο chat.

Όταν κάποιος συνηθίσει σε μια τέτοια σεξουαλική ικανοποίηση εθίζεται γιατί είναι εύκολη, ακίνδυνη και ταυτόχρονα πολύ απολαυστική. Για να προχωρήσει μπροστά χρειάζεται κάτι να του προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Για εμένα αυτό το κάτι ήταν το μάτι.

Οι γείτονές μου
Τις δυο πολυκατοικίες τις χωρίζει ένας μικρός ακάλυπτος και προς τα εκεί κοιτάει το παράθυρο του μπάνιου μου και ένα από τα παράθυρα τις κουζίνας τους.

Ένα βράδυ λοιπόν του Ιούνη σηκώθηκα για να ρίξω λίγο νερό στο πρόσωπο μου καθώς έκανε φοβερή ζέστη.

Από το μπάνιο που βρισκόμουν άκουσα θόρυβο από απέναντι και κοίταξα από περιέργεια, το παράθυρο των γειτόνων ήταν ανοιχτό και παρότι ήταν σκοτεινά έβλεπα τις σιλουέτες τους να κινούνται.

Τρόμαξα νόμισα ότι κάποιοι πάλευαν αλλά σε λίγο κατάλαβα ότι δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν. Δεν πίστευα πως μπορεί να ήταν τόσο ηλίθιοι και να το έκαναν μπροστά στο παράθυρο αλλά ήταν αλήθεια. Στην αρχή ντράπηκα, είχα παραβιάσει (άθελά μου φυσικά) μια ιδιωτική τους στιγμή. Το ότι έκατσα να τους παρακολουθήσω ήταν ακόμα ποιο περίεργο για εμένα με τις αρχές μου, και με έκανε να αισθανθώ αισχρή και διεστραμμένη, δεν εγκατέλειψα όμως την θέση μου γιατί με καύλωνε πολύ αυτό που έκαναν αλλά και αυτό που συνέβαινα και σε μένα.

Δεν έβλεπα πολλές λεπτομέρειες, μόνο τα δύο σώματα κολλημένα να σπρώχνονται και να τρίβονται το ένα πάνω στο άλλο ενώ άκουγα τα καυλωμένα παρακαλετά της γυναίκας και την όλο ανυπομονησία αναπνοή του άντρα της.

Έβαλα το χέρι μου μέσα κυλοττάκι μου και έτριψα το μουνί μου, μια αντίδραση αυτόματη από τις πολλές τσόντες. Είχαν περάσει 2 μήνες από την τελευταία φορά που το είχα ξυρίσει και ένιωσα τις τρίχες σκληρές πάνω στο δέρμα μου. Έχωσα με προσοχή το κωλοδάχτυλο μέσα, το άφησα για λίγο, και μετά άρχισα να γαμάω σιγά, σιγά το μουνάκι μου. Με το άλλο άρχισα να χαϊδεύω τα ιδρωμένα κωλομάγουλα και μόλις τα δαχτυλάκια μου άρχισαν ένα, ένα να περνούν πάνω από την παρθένα κωλοτρυπίδα μου ανατρίχιασα ολόκληρη και τα γόνατα μου λύγισαν, ήμουν ήδη πολύ καυλωμένη.

Κατέβασα το κυλοττάκι παρακάτω έκλεισα τα μάτια μου και συνέχισα να χαϊδεύομαι με τον ίδιο τρόπο. Είχα γίνει μούσκεμα από την ζέστη, την ηδονή αλλά προπάντων την ντροπή αλλά μου άρεσε. Από τον χωρισμό μου δεν είχα άλλο πραγματικό άνθρωπο να συμμετέχει στο σεξ μαζί μου έστω και από την διπλανή πολυκατοικία. Πολύ θα ήθελα να σηκώνονταν ο άντρας ξαφνικά και να με έβλεπε και όταν γαμούσε την γυναίκα του, να ήξερε ότι δεν ικανοποιεί μια γυναίκα αλλά δυο.

Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα έτσι… από το παράθυρο του μπάνιου ήρθε κρύος αέρας και με ξύπνησε. Συνειδητοποίησα ότι τόση ώρα γάμαγα το μουνί μου σαν υπνωτισμένη που είχε πρηστεί και πρέπει να ήταν κατακόκκινο, ενώ οι ρώγες μου σκλήρυναν τόσο πολύ που με πόνεσαν.

Τεντώθηκα για να κοιτάξω στο παράθυρο των γειτόνων με το δάχτυλο να μην έχει βγει καθόλου από το μουνί μου αλλά δεν τους είδα. Είχαν πέσει το πάτωμα και συνέχιζαν εκεί το γαμήσι τους. Άκουγα τις πνιγμένες κραυγούλες της αλλά και ένα επαναλαμβανόμενο γρήγορο 'φλαπ φλαπ φλαπ'. Δεν δυσκολεύτηκα να αναγνωρίσω τον ήχο: ένα καυλί που καρφώνεται με δύναμη σε μια γυναικεία τρύπα, και για να το άκουγα και εγώ από απέναντι πρέπει να έμπαιναν και τα αρχίδια του μέσα της.

Το λατρεύω αυτό τον ήχο, αλλά κατάλαβα ότι σε λίγο θα έχυνα και αποφάσισα να πάω στο κρεβάτι μου για να τελειώσω εκεί. Περπάτησα ξυπόλυτη μέχρι το υπνοδωμάτιο μου με το κυλοττάκι ακόμα στα γόνατα, και το χέρι μου ακόμα να μαλάζει το μουνί μου αλλά δεν πρόλαβα. Έχυσα στον διάδρομο με βογκητά. Μετά από δυο τρία λεπτά όταν συνήλθα ξαναπήγα στο μπάνιο, οι γείτονες είχαν τελειώσει και αυτοί ή είχαν πάει παραμέσα για την συνέχεια, καθαρίστηκα και πήγα για ύπνο.

Η αλλαγή
Μετά από αυτή την εμπειρία οι τσόντες το ίντερνετ δεν μου έκαναν τίποτα, μόνο οι οργιαστικές φαντασιώσεις μπορούσαν να με ανάψουν αλλά το μυαλό μου είχε κολλήσει στο μάτι.

Σκέφτηκα διάφορους τρόπους να το κάνω και πρώτη μου επιλογή ήταν με κάμερα. Αλλά γρήγορα εγκατέλειψα την ιδέα. Για να έχει καλό αποτέλεσμα έπρεπε να δώσεις πολλά λεφτά και πέρα από αυτό δεν με ικανοποιούσε. Εγώ ήθελα να είμαι εκεί όταν το κάνουν, να τους ακούω και να τους βλέπω να χύνουν και να χύνω και εγώ μαζί τους.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε αυτό το κομμάτι της σεξουαλικής μου ζωής όπου κυριαρχούσε το μάτι. Με οδήγησε σε πολλές ηδονές αλλά και στο επόμενο στάδιο.
Συνεχίζεται…;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")