Μια φωτογραφία, λίγο σπέρμα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχω έναν πραγματικά ευτυχισμένο γάμο. Η γυναίκα µου εκτός από κούκλα είναι έξυπνη, μορφωμένη και πολύ δραστήρια. Η δε ερωτική της φαντασία είναι κάτι το απερίγραπτο.

Δυστυχώς λόγω της δουλειάς της λείπει συχνά στο εξωτερικό για μικρά χρονικά διαστήματα πέντε έξι το πολύ ημερών. Αυτή τη φορά όμως έχουν περάσει δύο εβδομάδες και ακόμα δεν έχει επιστρέψει από την Ολλανδία. Και µου λείπει! Δεν είναι μόνο το γέλιο της και οι καταπληκτικές μεγάλες συζητήσεις μας, δεν είναι μόνο το όμορφο χαμόγελό της που φωτίζει το σπίτι μας. Πάνω απ' όλα είναι η πλούσια σεξουαλική ζωή μας, το αχαλίνωτο πάθος με το οποίο μου δίνεται και τα απίθανα κόλπα που εφευρίσκει κάθε φορά και με αφήνει άναυδο και συχνά με βρίσκει απροετοίμαστο. Η σκέψη της και μόνο με καυλώνει.

Θα μου πει κάποιος και γιατί δεν πάω σε κανένα μπαρ να βρω καμία τυχαία γκόμενα και να ξεχαρμανιάσω. Άντε, στη χειρότερη περίπτωση και επειδή δεν θέλω να την απατήσω, ας πάρω κάποιο τηλέφωνο, απ' αυτά με τα πολλά νούμερα και να έρθει στο σπίτι μου, ότι ώρα θελήσω εγώ, μια καλλονή από τη Ρωσία, την Τσεχία ή απ' όπου αλλού τύχει, ξανθιά, μελαχρινή, λευκή, μαύρη ή Ασιάτισσα ... Έλα, όμως που δεν τα κάνω εγώ αυτά! Και δεν φταίει μόνο το γεγονός ότι δεν γουστάρω να πληρώνω για το σεξ, ούτε ότι δεν θέλω να προδώσω την αγάπη της γυναίκας μου. Για να με καταλάβει κανείς πρέπει να έχει νιώσει ότι κι εγώ. Βλέπετε το μυαλό μου, οι αισθήσεις μου ολόκληρες, μπλοκάρουν εντελώς στη σκέψη ότι μπορεί να γαμήσω άλλη από τη Ρίτα. Της ανήκω ολοκληρωτικά, κυκλοφορεί στο αίμα μου, πώς αλλιώς να το πω!

Ελάτε όμως που ο πούτσος μου κάνει του κεφαλιού του! Σήμερα το πρωί που ξύπνησα τον είδα και τον ένιωσα να έχει γίνει κάγκελο και να εξέχει δύο πιθαμές από το σώβρακό μου. Βρε τι κουβέντες του είπα για να καλμάρει, τι χαστούκια του έριξα να συμμαζευτεί, τίποτα εκείνος. Τίναξε το κεφάλι του ψηλά και το κούνησε αρνητικά πέρα δώθε, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε ότι έκανε. Όλοι ξέρετε ότι οι πρωινές καύλες είναι οι χειρότερες. Και να βρίσκομαι ολομόναχος στο μεγάλο διπλό κρεβάτι και η γυναίκα μου να είναι στην άλλη άκρη του κόσμου! Η ηλικία μου και η θέση μου δεν μου επιτρέπει να βαρέσω μαλακία. Πάνε χρόνια, σχεδόν από το τέλος της εφηβείας που σταμάτησα να μαλακίζομαι. 'Όχι γιατί ήταν κακό, αλλά αφού πάντα υπήρχε μουνί στη διάθεσή µου γιατί να το έκανα! Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση τα δεδομένα ήταν διαφορετικά αλλά δεν ξέρω, ντρεπόμουν κατά πάσα πιθανότητα.

Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα άλλα θέματα, σχετικά µε τη δουλειά µου αλλά δεν έγινε τίποτα. Είναι βλέπετε Κυριακή, το γραφείο είναι κλειστό και δεν υπάρχει καμιά τρέχουσα υπόθεση για ν' απασχολήσω το μυαλό µου. Πήρα τη χτεσινή εφημερίδα να διαβάσω και να ξεχαστώ, αλλά
χωρίς αποτέλεσμα. Την πέταξα οργισμένος πάνω στο κομοδίνο και άκουσα τον θόρυβο που έκανε πέφτοντας στο πάτωμα το μικρό καδράκι µε τη φωτογραφία της γυναίκας µου. Τη σήκωσα αμέσως από κάτω και την κοίταξα µε άπειρη αγάπη και νοσταλγία.

Τι ήτανε να το κάνω αυτό! Το καυλί µου αναπήδησε στην κοιλιά µου και χάιδεψα µε τα ακροδάχτυλά µου το όμορφο πρόσωπό της πάνω από το κρύο γυαλί. Κοίταξα µε ιδιαίτερη προσοχή το στόμα της. Τα τέλεια καμπυλωτά σαν ζωγραφισμένα χείλη της, γεμάτα, αισθησιακά, να µου χαζογελάνε μέσα από την άψυχη φωτογραφία της. Θυμήθηκα το μοναδικό τρόπο που έχει να τα τυλίγει γύρω από το πουτσοκέφαλο µου και η γλώσσα της να δουλεύει ασταμάτητα. Το απαλό, βελούδινο φιλί της στην κορυφή της βαλάνου.

Στο μυαλό µου ζωντάνεψε η ανάμνηση εκείνης της πρώτης φοράς, όταν κάναμε μαζί διακοπές εκείνο το πρώτο καλοκαίρι της γνωριμίας µας στην ερημική παραλία που είχαμε ανακαλύψει. Κολυμπούσαμε γυμνοί και κάναμε μακροβούτια ο ένας κάτω από τα πόδια του άλλου. Όταν πήγα εγώ να περάσω από κάτω της, έσμιξε τα μπούτια της και παγίδεψε το κεφάλι µου ανάμεσα τους. Με άφησε την κατάλληλη στιγμή λίγο προτού πάθω ασφυξία. Μετά ήταν η, σειρά της, αλλά εγώ φυσικά δεν σκόπευα να της κάνω τα ίδια. Εκείνη όμως είχε άλλα πράγματα στο μυαλό της. Όταν έφτασε κοντά µου, αντί να περάσει από κάτω, ήρθε στο ύφος του πούτσου µου και τον έχωσε αργά στο στόμα της. Μου έκανε ένα καταπληκτικό τσιμπούκι μέσα στο νερό και το γαμήσι που ακολούθησε ήταν ανεπανάληπτο.

Όση ώρα σκεφτόμουν τους περασμένους έρωτές µας, το χέρι µου είχε πάει μόνο του, εντελώς ασυναίσθητα στ' αρχίδια µου. Χάιδεψα τις αρχιδότριχες και τα δάχτυλα µου τυλίχτηκαν γύρω από τη βάση της ψωλής μου. Άρχισα να κουνάω την παλάμη µου πάνω κάτω ανακουφίζοντας έτσι την ανυπόφορη στύση μου. Κοίταξα τα μεγάλα καστανά της µάτια και στο νου µου ήρθε το βλέμμα που έριξε όταν έβγαλε το κεφάλι της από το νερό εκείνη την ημέρα. Από τότε είδα πολλές φορές το ίδιο βλέμμα κάθε φορά που µου έγλειφε την πούτσα και τ' αρχίδια, λίγο πριν την οδηγήσει ίδια στο λαχταριστά και αιώνια πεινασμένο για γαμήσι μουνάκι της. Σάλιωσα το μεσαίο µου δάχτυλο και το ακούμπησα στην κορυφή του καυλιού μου, στη σχισμή της ουρήθρας.

Ένα ρίγος µε διαπέρασε και ο πούτσος αναπήδησε στην παλάμη µου. Αντέδρασε µε τον ίδιο τρόπο που αντιδράει πάντα όταν η Ρίτα ακουμπάει παιχνιδιάρικα τη μυτερή γλωσσίτσα της στο ίδιο σημείο. 'Έσφιξα γερά τον κορμό της ψωλής µου και ανεβοκατέβασα μερικές φορές το χέρι μου, φροντίζοντας ν' αφήνω ακάλυπτο το φουσκωμένο σαν μανιτάρι πουτσοκέφαλο. Οι πρώτες σταγόνες ιδρώτα έκαναν την εμφάνιση τους στους κροτάφους μου. Η ανάσα μου άρχισε να βγαίνει κοφτή και βαριά από τα χείλη μου. Εστίασα το βλέμμα μου στα κατακόκκινα παχιά χείλη της αγαπημένης μου. Τα ένιωσα να σφίγγονται γύρω από τη βάση του πούτσου και να τραβιούνται προς τα πάνω με τα μάγουλά της να φουσκώνουν, ενώ η γλώσσα της δεν άφηνε σπιθαμή που να μη γλείψει.

Στη συνέχεια τη φαντάστηκα να δίνει μια βουτιά προς τα κάτω και η μύτη της να γαργαλιέται στις τρίχες καθώς το καυλί μου χτυπούσε στο λαρύγγι της. Σήκωσε αργά το κεφάλι της και μ' ένα ρουφηχτό υγρό ήχο άφησε την ψωλή μου να πάλλεται μόνη της στον αέρα. Έσφιξε στα δάχτυλα της τ’ αρχίδια μου και μετά άρχισε να τα γλείφει και να δαγκώνει απαλά τις αρχιδότριχες σχεδόν μία, μία. Πέρασε τη γλώσσα της κατά μήκος της κεντρικής φουσκωμένης φλέβας του πούτσου μου και όταν έφτασε στην κορυφή του καυλιού την κουνούσε τρελά πέρα δώθε. Μου την είχε κάνει σκληρή σαν ξύλο και για να βεβαιωθεί ακόμα καλύτερα την πίεσε προς τα κάτω και μετά την άφησε να τιναχτεί σαν ελατήριο και να χτυπήσει στον αφαλό μου.

Στήριξε το κορμί της στο στρώμα με τα χέρια και τραβήχτηκε αργά και λικνιστικά προς τα πάνω σαν παιχνιδιάρα γατούλα. Έφθασε κοντά στο πρόσωπό μου και με φίλησε πεταχτά στο στόμα. Προσπάθησα ν' αρπάξω τα χείλη της αλλά απομακρυνόταν. Συνέχισε το ίδιο τροπάρι μέχρι που την άρπαξα από τους ώμους και έχωσα τη γλώσσα μου στο στόμα της για να γευτώ την ίδια μου την πουτσίλα.

Κοίταξα προς τα κάτω κι είδα ότι βαρούσα μαλακία σαν τρελός. Όσο και να προσπάθησα να φανταστώ ότι ήταν το δικό της χέρι που μάλαζε την ψωλή μου, ήταν αδύνατο. Ξαναγύρισα λοιπόν το βλέμμα μου στη φωτογραφία. Ξαφνικά το χαμόγελό της άλλαξε. Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ειρωνικό, μετά κατάλαβα ότι συμφωνούσε με αυτό που έκανα -τώρα που η ίδια βρισκόταν μακριά.

Ξάπλωσα πιο αναπαυτικά, έκλεισα τα μάτια μου και συνέχισα τη φαντασίωση από εκεί ακριβώς που την είχα αφήσει. Μετά το άγριο παθιασμένο φιλί μας άνοιξε τα πόδια της και σκαρφάλωσε πάνω μου. Πήρε στο χέρι της την καυλωμένη πούτσα και την έτριψε στα παχιά μουνόχειλα της. Με μια απλή κίνηση την οδήγησε στην καυτή μουνότρυπά της και την κάρφωσε απότομα στα βάθη του υγρού κόλπου της. Άρχισε να κουνιέται αργά, πολύ, πολύ αισθησιακά πάνω στο καυλί μου κι εγώ έσπρωχνα τη λεκάνη μου προς τα πάνω. Μπορούσα να μείνω για πάντα εκεί μέσα.

Ένα βαθύ βογκητό αντήχησε στην κρεβατοκάμαρά μας και κοίταξα τριγύρω να δω από πού προερχόταν, προτού καταλάβω ότι είχε βγει από τα χείλη μου. Η σκέψη και µόνο του καυτού ολόγλυκου μουνιού της, αρκούσε να κάνει το µατζαφλάρι µου να σηκωθεί μέχρι το ταβάνι και να γίνει σκληρό σαν πέτρα. Δεν χρειαζόταν καν να κουνάω το χέρι µου όπως διαπίστωσα, αφού ήδη έσφιγγα την κορνίζα µε τη φωτογραφία της Ρίτας στο στήθος µου και µε τα δύο µου χέρια ενωμένα. Ο πούτσος µου σπαρταρούσε μοναχός του γαμώντας τον αέρα.

Έκλεισα και πάλι τα µάτια µου και η εικόνα των σφιχτών στητών βυζιών της άστραψε μπροστά µου. Έσκυψε προς τα εμπρός και οι ρωγίτσες της κόλλησαν στα χείλη µου. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Τις άρπαξα στο στόμα µου και τις πιπίλισα. Τα χέρια µου αγκάλιασαν την τρυφερή σάρκα γύρω από τα βυζάκια της και την έσφιξα κάνοντας τες να πεταχτούν προς τα έξω. Τις δάγκωσα και τις έγλειψα μέχρι που σκλήρυναν και φούσκωσαν όσο έπρεπε. Έχωσα το πρόσωπό µου στη διχάλα των βυζιών της και έτριψα τη μύτη µου μέχρι που µου κόπηκε η ανάσα. Τραβήχτηκα και τα χείλη µου αναζήτησαν τα δικά της, ενώ οι αντίχειρες µου έτριβαν τις καυλωμένες ρώγες. Το γαμήσι µας πήρε έναν πιο άγριο ρυθμό κι ο οργασμός δεν θ' αργούσε.

Άρχισε λοιπόν να κουνάει κυκλικά τη λεκάνη της αυξάνοντας την ηδονή και παρατείνοντας τη στιγμή της τελικής έκρηξης. Κατάλαβα το μήνυμα της και μείωσα το ρυθμό µου, εναρμονίζοντας τον µε το δικό της. Έβαλα τα δυνατά µου να κρατηθώ μέχρι να δώσει εκείνη το σινιάλο για να χύσουμε μαζί ταυτόχρονα, όπως αρμόζει σε δύο εραστές που την ώρα του γαμησιού γίνονται ένα.

Έχοντας αυτό στο μυαλό µου, άρχισα να χαϊδεύω το καυλί µου περισσότερο, παρά να βαράω μαλακία. Άλλωστε από μικρό παιδί αυτό ήταν που απολάμβανα πιο πολύ: την ίδια τη διέγερση, τον ερεθισμό και όχι τόσο το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό είχε συχνά καταστροφικές συνέπειες, όπως να λερώνω τα σεντόνια ή τα σώβρακά µου και να µε παίρνει χαμπάρι η μάνα µου και να υφίσταμαι τις γνωστές κατσάδες, μεριές φορές και τιμωρίες. Φυσικά τώρα δεν είχα να φοβάμει τίποτα τέτοιο, αλλά όσο να είναι…

Όσο και να προσπάθησα να παρατείνω την εκσπερμάτωση η µμεγάλη ώρα είχε φτάσει. Ανακάθισα και κρατώντας τη φωτογραφία σε κάποιο ύψος πάνω από τα πόδια µου, άρχισα να περνάω την παλάμη µου αργά πάνω στον επιμηκυμένο κορμό της ψωλής µου. Αύξησα την ταχύτητα και ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος. Ένιωσα τον πούτσο µου να φουσκώνει ανάμεσα στα δάχτυλά µου, έκλεισα τα µάτια και φαντάστηκα ξανά τη γυναίκα µου, πεσμένη στα γόνατα αυτή τη φορά.

Την έπαιρνα πισωκολλητά και έβλεπα τα στρογγυλά της κωλομέρια να χτυπάνε στην κοιλιά µου µε ορμή και ένιωσα τα αρχίδια µου να βροντοχτυπάνε πάνω στα τρυφερά της μουνόχειλα. Ένα πηχτό σιντριβάνι καυτού ψωλοχύματος ξεπήδησε από τη σχισμή του πουτσοκέφαλου. Άφησα ένα δυνατό βογκητό και άνοιξα τα µάτια µου, μούσκεμα στον ιδρώτα. Το πρώτο που αντίκρισα ήταν τη φωτογραφία λουσμένη στο σπέρμα. Μια σταγόνα μάλιστα έδειχνε να κρέμεται από την άκρη των χειλιών της. Δεν μπόρεσα να µη χαμογελάσω µε αυτή την εικόνα.

«Τι κάνεις εκεί;» άκουσα µια γνώριμη φωνή. Κοίταξα προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και είδα τη Ρίτα να στέκεται µε τη βαλίτσα ακουμπισμένη στο πάτωμα δίπλα στα πόδια της και την τσάντα ακόμα στο χέρι της. Χαζογέλασα απολογητικά µη βρίσκοντας τίποτα να πω για να δικαιολογηθώ. Πλησίασε και είδε τη φωτογραφία της στα χέρια µου γεμάτη ψωλοχύµατα. Με κοίταξε ερωτηματικά…

«Μου έλειψες», της είπα απλά και ένα χαμόγελο φώτισε το πρόσωπο της. Έσκυψε και έγλειψε τα χύσια από την κορνίζα. Μετά στράγγιξε τα τελευταία υπολείμματα σπέρματος από το καυλί µου. Συνέχισε όμως να γλείφει για αρκετή ώρα ακόμα, μέχρι που ήταν έτοιμο ξανά για δράση. Και τότε έγινε το έλα να δεις...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")