Σύζυγος-αφέντρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας, είμαι η Λένα και θέλω να σας πω την ιστορία μου. Είμαι 23 χρονών και γνώρισα στην δουλειά μου (δεν μπορώ να σας πω περισσότερα για αυτό) ένα πολύ γοητευτικό ζευγάρι, το οποίο με προσκάλεσε κάποια στιγμή σπίτι τους.

Το πάνω χέρι στο ζευγάρι φαινόταν από την αρχή ότι το είχε η γυναίκα, ας την πούμε Κατερίνα. Το σπίτι τους είναι μακριά από το κέντρο (και δεν θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένη) έτσι και πήρα ταξί για να πάω.

Το σπίτι τους ήταν δίπατο κι όταν μπήκα στην κρεβατοκάμαρα τα έχασα. Φαινόταν αρκετά πλούσια κι ο ιδιωτικός χώρος της Κατερίνας ήταν πολύ χλιδάτος. Το κρεβάτι ήταν σκαλιστό, με χοντρές κολόνες και μεταξωτές κουρτίνες.

Εκείνη μου ζήτησε να γδυθώ τελείως και να ξαπλώσω γυμνή στο κρεβάτι με τα πόδια ανοιχτά. Ο άντρας της με παρακολουθούσε πεινασμένα κι όταν πέρασε στο λαιμό του ένα δερμάτινο κολάρο, γονάτισε υποταγμένος μπροστά της.

Τον έδεσε σε μια κολόνα και στη συνέχεια στερέωσε τα πόδια μου ανοιχτά με χοντρές αλυσίδες. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά ενώ η καύλα μου δυνάμωνε ολοένα και πιο πολύ. Χτύπησε ένα κουδούνι και σχεδόν αμέσως εμφανίστηκε μπροστά της ένα επιβήτορας.

Φορούσε ένα δερμάτινο τάνγκα σλιπ κι η βαρβάτη ψωλή του ακουμπούσε το ομφαλό του. Τον διέταξε να γλείψει το μουσκεμένο μουνί μου ενώ εκείνη πήρε στα χέρια της ένα μαύρο μαστίγιο. Άρχισε να βουρδουλιάζει αλύπητα τον άντρας της που δεχόταν στωικά αυτό της το ξέσπασμα.

Το γλειφομούνι που μου έκανε ο δικός της ήταν απίθανο και δεν άργησα να χύσω δυνατά πάνω στην γλώσσα του. Τότε εκείνη τον διέταξε να σηκωθεί και έχωσε την λαβή του μαστιγίου στο μουνί μου. Ταυτόχρονα έστριψε τις ρώγες μου και ο πόνος που μου προκάλεσε με ηδόνισε ακόμα πιο πολύ.

Έλυσε τον προπονητή και τον πρόσταξε να γλείψει τους χυμούς μου από τη λαβή του μαστιγίου. Εκείνος ικανοποίησε αμέσως την απαίτηση της ενώ το ορθωμένο κοντάρι του μαρτυρούσε τον πόθο του. Φαίνεται πως του άρεσε να τον κακομεταχειρίζονται κι εκείνη ήταν ειδική σε αυτό. Ενθουσιάστηκα όταν κάποια στιγμή τους διέταξε να με γαμήσουν ταυτόχρονα.

Μέχρι τότε δεν είχα γαμηθεί με δυο άντρες και ομολογουμένως ήταν και οι δυο πολύ πουτσαράδες. Μόλις με έλυσε, με έβαλε να καθίσω πάνω στη ψωλάρα του επιβήτορά της. Άνοιξα τα πόδια μου και καρφώθηκα πάνω της αφήνοντας την κωλοτρυπίδα μου στην διάθεση του άντρα της.

Τον τράβηξε από το λουρί και τον διέταξε να με ξεσκίσει από τον κώλο. Έτσι βρέθηκα ανάμεσα σε δυο δυνατούς επιβήτορες που στόχο είχαν την απόλυτη ικανοποίηση των φιλήδονων τρυπών μου, ενώ η ξανθιά μας παρακολουθούσε με το χέρι χωμένο στο μουνί της.

Ούρλιαξα από ηδονή όταν ήρθε η στιγμή να χύσω. Με όλα αυτά που είχαν γίνει, άρχισα να βλέπω την ξανθιά με άλλο μάτι. Σκέφτηκα ότι τα είχα κάνει όλα, εκτός από λεσβιακό σεξ. Αυτό όμως είναι μια άλλη ιστορία που θα σας την στείλω αργότερα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")