Με την θεία μου στο χωριό

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα ξεκίνησαν όταν κοιμήθηκα ένα βράδυ στο σπίτι του πρώτου μου ξαδέλφου. Ο θείος μου (αδελφός του πατέρα μου) ήταν σε ένα μαγαζί και έπαιζε ζάρια.. η θεία μου ήταν τσατισμένη και τον περίμενε μέχρι να γυρίσει βλέποντας κάποια ταινία στην τηλεόραση.

Κατά τις δυο το βράδυ, σηκώθηκα από το κρεβάτι να πάω για κατούρημα. Ανοίγοντας την πόρτα, βλέπω την θεία μου γυμνή στο σαλόνι να βάζει δάχτυλο στο μεγάλο της μουνάκι παρακολουθώντας μια τσόντα... εκεί τα έχασα!! Δεν περίμενα την θεία μου να κάνει κάτι τέτοιο και περισσότερο ενώ εγώ ήμουν στο σπίτι της και ανά πάσα στιγμή μπορούσα να την δω.

Εκείνη καταλαβαίνοντας την παρουσία μου στο σαλόνι, συνέχισε να αυνανίζεται. Πήγα στην τουαλέτα και εκτονώθηκα μετά από το περιστατικό που είδα και μετά πήγα για ύπνο σαν να μην συνέβη τίποτα..
Το πρωί όταν ξύπνησα, τα ξαδέλφια μου είχαν φύγει στο σχολείο και ο θείος μου στην δουλειά του.

{Εδώ πρέπει να σας πω, πως κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό κοντά στην Λάρισα, το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 20 χρονών (τότε 18) και είμαι ένας άνθρωπος φιλότιμος που με συμπαθούν πολλά άτομα, μέσα σ’ αυτά και η θεία μου η Ντίνα. Μια τέλεια 35άρα με δυο παιδιά και έναν άντρα, τον θείο μου, διασκεδαστικό και καλό αλλά με κάποιο ελάττωμα που τσατίζει την θεία μου, τον τζόγο.}

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα να φάω το πρωινό μου. Η θεία μου είχε κατέβει για λίγο στην αποθήκη και εγώ δεν έχασα την ευκαιρία να ψάξω τα εσώρουχα της. Διαπίστωσα πως της αρέσει το μαύρο χρώμα διότι τα περισσότερα στρινγκ της ήταν μαύρα. Ψαχουλεύοντας, τα βρήκα, καθώς κι ένα γεμάτο κουτί με καπότες άθικτο και σκέφτηκα πως ο θείος μου έχει καιρό να την γαμήσει. Αυτό με καύλωσε ακόμα περισσότερο!!!

Άρχισα να παίζω τον πούτσο μου και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βλέπω την θεία μου να με κοιτά και να γελάει ρίχνοντας κλεφτές ματιές στον σηκωμένο πούτσο μου... κατάλαβα πως ήθελε να την γαμήσω αλλά εγώ τραβήχτηκα σκεπτόμενος ότι είναι γυναίκα του αδελφού του πατέρα μου και πήγα στην τουαλέτα να συνεχίσω την δουλειά μου. Έπειτα έφυγα από το σπίτι χωρίς να της πω τίποτα. Πήγα για καφέ έχοντας στο νου μου τις κάψες της θείας μου..

Ώσπου κάποια στιγμή, κτυπάει το τηλέφωνό μου και ήταν ο θείος μου που μου ζήτησε να πάω στην αποθήκη του να πάρω κάποια εργαλεία που ήθελε και να τα πάω σε αυτόν στο διπλανό χωριό, διότι τα χρειαζόταν στην δουλειά του (είναι επιπλοποιός) με το αυτοκίνητο του. Πήγα στην αποθήκη και βρήκα την θεία μου σκυμμένη σε κάτι καναπέδες και να τους καθαρίζει. Εκεί έμεινα άγαλμα! Ένα τέλειο κωλαράκι διακρίνονταν κάτω από την νυχτικιά της.

Δεν έχασα την ευκαιρία και την άρπαξα! Την έστησα στα τέσσερα, ξεκούμπωσα το τζην μου, κατέβασα το στρινγκ της και έχωσα τον πούτσο μου όσο ποιο βαθιά μπορούσα. Εκείνη  γύρισε, με κοίταξε, και μου είπε να την γαμήσω όσο πιο δυνατά μπορώ. Έτσι έκανα. Την γάμησα στο μουνάκι της όσο πιο δυνατά μπορούσα. Εκείνη είχε αλλεπάλληλους οργασμούς και μου το έλεγε. Εγώ με τις δέκα πρώτες διεισδύσεις, έχυσα όσο πιο μέσα στο μουνάκι της μπορούσα και αφού βεβαιώθηκα ότι αυτό δεν την ενόχλησε, συνέχισα να την γαμάω δυνατά..

Μετά από ένα δεκάλεπτο γαμήσι, σταμάτησε και μου είπε πως πρέπει να το σταματήσουμε αυτό διότι ο θείος μου περίμενε τα εργαλεία και όταν θα επέστρεφα θα συνεχίζαμε. Έτσι και έγινε. Αφού πήγα στον θείο μου τα εργαλεία με καθυστέρηση 20 λεπτών ισχυριζόμενος πως δεν τα έβρισκα, επέστρεψα στο χωριό. Ανέβηκα στο σπίτι και την βρήκα στην κουζίνα να μαγειρεύει περιμένοντας με. Την έπιασα, την έγδυσα και εκείνη ξεκουμπώνοντας το παντελόνι μου, άρχισε να με τσιμπουκώνει με μαεστρία.

Έπειτα πήγαμε στο δωμάτιο της, έβγαλα τα ρούχα μου και ξεκίνησα να την γλύφω παντού. Της άρεσε αλλά μου ζήτησε να την γαμήσω πάλι δυνατά. Έτσι μπήκα μέσα της χωρίς καπότα και ξεκίνησα το γαμήσι. Εκείνη προσπαθούσε να μην φωνάζει και αυτό έκανε το γαμήσι ακόμα πιο ωραίο. Για 10 λεπτά κάναμε έρωτα και έπειτα την έχυσα πάλι μέσα στο μουνάκι της. Όταν κατάλαβε πως το έκανα επίτηδες αυτό, μου είπε να σταματήσω να χύνω μέσα της διότι δεν είχε σκοπό να κάνει άλλο παιδί και περισσότερο με τον ανιψιό της.

Εγώ όμως δεν σταμάτησα… έχυσα 3 φορές και όλες στο μουνάκι της σκεπτόμενος την ιδέα να την αφήσω έγκυο. Εκείνη τσατισμένη, τραβήχτηκε και πήγε να κάνει ένα μπανάκι. Εγώ πήγα στο δωμάτιο εξαντλημένος αλλά και καυλωμένος και ξάπλωσα σκεπτόμενος το τι είχε συμβεί. Όταν γύρισαν τα ξαδέλφια μου, πήγαμε στην κουζίνα για φαγητό. Το ίδιο βράδυ ο θειος μου πάλι έλειπε και εγώ αφού τα ξαδέλφια μου κοιμήθηκαν, πήγα στην θεία μου για ένα τρίτο γύρο. Ήθελα να της γαμήσω την κωλάρα της που μου είπε πως ήταν παρθένα και δεν ήθελε να της την ανοίξει κάποιος ποτέ.

Πήγα στην κρεβατοκάμαρα της και άρχισα να την γλύφω ενώ αυτή κοιμόταν. Ανέβηκα πάνω της και της έβαλα τον πούτσο μου στο στόμα της. Εκείνη ξύπνησε με έναν πούτσο στο στόμα και άρχισε να γκρινιάζει πως κοιμόταν τα παιδιά, θα μας ακούσουν κτλ. Έκλεισα τις πόρτες και την γύρισα στα τέσσερα. Μου έδωσε να φορέσω καπότα αλλά εγώ αρνήθηκα και άρχισα να γαμάω το ερεθισμένο μουνάκι της σιγά, σιγά.

Αφού τελείωσα στην πλάτη της, της ζήτησα να μου δώσει βαζελίνη. Εκείνη αρνήθηκε αφού κατάλαβε τι την ήθελα και μου ζήτησε να φύγω. Εγώ την χτύπησα στα κωλομέρια και της είπα πως αν δεν την γαμήσω στον κώλο δεν θα ησυχάσω. Εκείνη αντιστάθηκε αλλά μόλις ένιωσε τον πούτσο μου στην τρύπα της τον ζήτησε σιγά, σιγά μέσα. Έτσι και έκανα. Αλλά μετά, όταν μπήκε όλος μέσα, άρχισα το γρήγορο γαμήσι.

Πονούσε, δάγκωνε μαξιλάρια, αλλά δεν μου ζήτησε να σταματήσω. Όταν κατάλαβα ότι άρχισε να ματώνει, τραβήχτηκα και της τον έχωσα μέσα στην υγρή μουνάρα της και λέγοντας της πως θέλω να την χύσω μέσα στην μήτρα της για να κάνει το παιδί μου. Εκείνη τρελάθηκε! Σηκώθηκε και πήγε να πλυθεί αφού μου είπε πως δεν θα μου ξανακάτσει και πως μετάνιωσε για όλα όσα κάναμε.

Την άλλη μέρα σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι της προσποιούμενος πως βρήκα δουλειά στην Λάρισα και έπρεπε να φύγω. Δεν ξανά γαμηθήκαμε ποτέ και μετά από τρεις μήνες, έμαθα από τον ξάδελφο μου πως είναι έγκυος. Την πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπε πως το παιδί δεν είναι δικό μου αλλά του θείου μου, αφού μετά από τα γαμήσια μας της ήρθε περίοδος.
Εγώ δεν το πιστεύω αυτό αλλά πιστεύω πως το παιδάκι της, ο Βαγγελάκης, είναι δικό μου παιδί...

Όλα αυτά συνέβησαν πριν 2 χρόνια στο χωριό μου... Από τότε δεν μιλάμε και τόσο, αλλά όποτε βρισκόμαστε μόνοι, γαμιόμαστε σαν την πρώτη μας φορά, αλλά με προφυλάξεις...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")