Με δυο σαραντάρες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

To e-mail μου είναι το:

Μιλώντας στο τηλέφωνο με την θεία μου, της έκανα παράπονο που δεν κατεβαίνει καθόλου Αθήνα να της ρίξω ένα καλό πήδημα αλλά μου είπε ότι την είχε ψυλλιαστεί ο άνδρας της όχι με μένα συγκεκριμένα αλλά ότι γενικά του τα φοράει τα κέρατα και έπρεπε να προσέξει.

 

Βέβαια εγώ έχω μια μόνιμη σχέση αλλά δεν ξέρω η αίσθηση με τη σαραντάρα και ιδιαίτερα η παρτούζα με καυλώνει αφάνταστα.

Σε ένα από τα τηλεφωνήματα μας η θεία μου είπε ότι είχε μιλήσει για τα γαμήσια μας σε δυο φίλες της και ότι ήθελαν να με γνωρίσουν μου έδωσε μάλιστα και το τηλέφωνο της μιας.

Να μην τα πολυλογώ την πήρα τηλέφωνο τα είπαμε και μου πρότεινε να περάσω από το σπίτι της να τα πούμε από κοντά στο σπίτι της κάπου στα Βόρεια προάστια. Πραγματικά ένα απόγευμα μετά τη δουλειά ανηφόρησα προς τα πάνω.

Το σπίτι της Κ ήταν ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στην Κηφισιά και με περίμενε μαζί με τη φίλη της. Απίστευτες ξεκωλιάρες και οι δυο βαμμένες ξανθές με πρόστυχα τσιμπουκόχειλα με κάποια παραπανίσια κιλάκια αλλά ωραίες κωλάρες και μεγάλα βυζιά ειδικά η Κ. Περιττό να σας πω ότι καύλωσα μόνο που τις είδα.

Πιάσαμε την πάρλα και γρήγορα η συζήτηση ήρθε γύρω από τα τρελά γαμήσια που είχα ρίξει στη θεία.

-    Γιατί δεν μας δείχνεις πως την πήδαγες τη σκρόφα;
Μου είπε κάποια στιγμή η άλλη της παρέας. Είχε ήδη χουφτώσει το καυλί μου πάνω από το παντελόνι και μου χάιδευε περίτεχνα τον πούτσο.

-    Καλύτερα να πάμε στη κρεβατοκάμαρα είπε η Κ.
Η κρεβατοκάμαρα είχε ένα θεόρατο κρεβάτι με μαύρα σατέν σεντόνια και ένα τεράστιο καθρέφτη απέναντι.

Χωρίς πολλές περιστροφές, γδύθηκαν και έμειναν μόνο με τα άσπρα δαντελωτά στρινγκάκια τους. Τι κωλάρες ήταν αυτές! Ο πούτσος μου κόντευε να σπάσει από την καύλα. Ξάπλωσαν στο κρεβάτι και άρχισαν η μια να γλείφει τις ρώγες της άλλης.
Άρχισα να γδύνομαι κι εγώ. Για την περίπτωση είχα αγοράσει ένα πολύ καυλωτικό.

Μαύρο σατέν σλιπάκι και είχα ξυρίσει τα αρχίδια μου και τις πολλές τρίχες γύρω από το καυλί μου. Ξάπλωσα ανάμεσα τους και η ψωλή μου από την καύλα σχεδόν έβγαινε από το σλιπάκι.

Η μια πουτάνα άρχισε να μου γλείφει το στήθος και να δαγκώνει τις τρίχες γύρω από τις ρώγες μου ενώ η άλλη έγλειφε το πούτσο μου πάνω από το σλιπάκι.

-    Θα σας ξεκολιάσω παλιοπουτάνες!!!!
Βόγκηξα από την καύλα. Η Κ. κατέβασε το σλιπάκι μου και άρχισε ένα τρομερό γλείψιμο -όχι στο καυλί μου αυτό το κρατούσε σφιχτά και το ανεβοκατέβαζε αργά. Το γλείψιμο το έκανε στα αρχίδια μου και ανάμεσα στα πόδια μου. Άνοιξα περισσότερο τα πόδια μου έτσι ώστε να γλείφει τη τριχωτή σούφρα μου.

Η άλλη είχε ανέβει πάνω μου με ανοιχτά τα πόδια ανάμεσα τους ήταν το κεφάλι μου και η μουνάρα της ακριβώς πάνω στο στόμα μου. Παραμέρισα το κορδονάκι του στρινγκ και άρχισα ένα γλυφομούνι στα πρησμένα μουνόχειλα της ενώ χούφτωνα την κωλάρα της. Η Κ. τώρα έχωνε σιγά, σιγά τη γλώσσα της στο κώλο μου και εγώ γάμαγα με τη γλώσσα μου τη φίλη της. Ρούφαγα τα υγρά της και καθάριζα την κλειτορίδα της.

Σε λίγο έχυνε με σπασμούς και εγώ δεν άφησα σταγόνα να πάει χαμένη.
-    Ποια καριόλα θα γαμήσω πρώτα; Τις ρώτησα.
-    Εμένα είπε η Κ. αυτή έχυσε ήδη.
-    Σήκω και ανέβα πάνω μου να ρουφήξεις την ψώλα μου μέσα στη μουνάρα σου! Της είπα.

Πραγματικά ανέβηκε απάνω μου και έκατσε πάνω στην ψωλή μου, που χώθηκε με τη μια στη μούνα της. Άρχισε να κουνιέται σαν λυσσασμένη ενώ εγώ χούφτωσα τα κωλομέρια της και ανασηκώθηκα λίγο για να πιπιλάω τις βυζάρες της.

Η άλλη άνοιξε το συρτάρι από το κομοδίνο και έβγαλε έξω ένα δονητή γύρω στους 20 πόντους. Άρχισε να το χώνει στο μουνί της ενώ μας έβλεπε να γαμιόμαστε σα ζώα.
Της χτύπαγα άγρια τα κωλομέρια αφήνοντας σημάδια κόκκινα στην κωλάρα της.

Η φίλη της συνέχισε να παίζει με το δονητή βογκώντας και μη παίρνοντας στιγμή τα μάτια της από πάνω μας.

-    Σήκω πουτάνα και στήσου στα τέσσερα! Της είπα. Και δώσε στη φίλη σου το δονητή να παίξει γιατί θα σε γαμήσω από τον κώλο.

Πραγματικά, στήθηκε στα τέσσερα εγώ σάλιωσα λίγο τα δάχτυλα μου και άρχισα να την τον φερμάρω από το κώλο. Ο πούτσος μου είναι γύρω στα 15 εκατοστά και αρκετά χοντρός.

Το ότι δεν είναι τεράστιος, βοηθάει στις περιπτώσεις γαμησιού από το κώλο γιατί χώνεται πιο εύκολα. Σφάδαζε η πουτάνα καθώς το καυλί μου έφτανε μέχρι τη βάση της σούφρας της ενώ η Κ. είχε πάει μπροστά της και έδιναν κάτι απίστευτα γλωσσόφιλα. Δεν άντεχα άλλο από τη καύλα και άρχισα να χύνω μες στην κωλάρα της. Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι και είπα στην Κ. να ανοίξει τα πόδια της και να τη γαμάει η φίλη της με το δονητή ενώ εγώ θα βλέπω.

Πραγματικά ξάπλωσε άνοιξε τις μπουτάρες της και η φίλη της άρχισε να της χώνει τους 20 πόντους μέσα της. Απίστευτο θέαμα. Σηκώθηκα και άρχισα να τρίβω το μουνί της φίλης της ενώ η Κ. βόγκαγε σαν ζώο.

Με το άλλο μου χέρι έπαιζα τη ψωλή μου που ήταν πάλι σε στύση. Όταν ένιωθα ότι θα έχυνα, σταμάτησα να ηρεμήσω λίγο γιατί είχα άλλο κατά νου. Τις έστησα στα τέσσερα και τις δυο και άρχισα μπαίνω πότε στη μια, και πότε στην άλλη, πότε από το μουνί, και πότε από το κώλο.

Κουραστικό βέβαια δεν λέω, ο ιδρώτας μου έσταζε ποτάμι. Αλλά οι πουτάνες γλειφόντουσαν όπως ήταν δίπλα, δίπλα και μου πρόσφεραν απίστευτη καύλα.

-    Θα χύσω σε λίγο, δεν αντέχω!
Είπε κάποια στιγμή η Κ. άρχισα να τη γαμάω άγρια από το μουνί… και σε λίγο τελείωνε με σπασμούς.

-    Σειρά σου τώρα ψωλίτσα! Είπα στην άλλη.
Την γύρισα ανάσκελα, ανέβασα τα πόδια της στους ώμους μου, και την γάμαγα με δύναμη. Σε λίγο έχυνε και αυτή και τώρα πια άφησα κι εγώ τα φλόκια μου καυτά να πεταχτούν στα πρόσωπα τους. Την έπαιζα με δύναμη και οι καριόλες ρουφάγανε και την τελευταία σταγόνα.

Τι να πεις… άλλη λύσσα οι σαραντάρες!

Τις φίλες μου επισκέφτηκα από τότε άλλη μια φορά με το φίλο μου τον Ν. που είχαμε γαμήσει μαζί τη θεία μου αλλά αυτό θα το πω σε άλλη ιστορία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")