Η γκόμενα μου με τον μαύρο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Την περασμένη Παρασκευή έγινε κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ καιρό να πραγματοποιηθεί. Η κοπέλα μου είναι από την Ρωσία, είκοσι οκτώ χρονών, ψηλή με χυμώδες σώμα και φυσική ξανθιά.

Είμαστε μαζί ένα χρόνο και είχα καταλάβει πως ήθελε να κάνει έρωτα με μαύρο άντρα, ώσπου την ρώτησα ανοιχτά και μου είπε πως θα ήθελε να δοκιμάσει αυτή την εμπειρία.

Έβλεπα πως αργά ή γρήγορα αυτό θα γινόταν και έτσι αποφάσισα να έρθω σε επαφή με μια γυναίκα εδώ στην Αθήνα που έχει κάποιο site αποκλειστικά για μαύρους επιβήτορες.

Της ζήτησα αν μπορεί να με βοηθήσει βρίσκοντας νέγρους για να γαμήσουν την κοπέλα μου και της εξήγησα πως θα ήθελα να την γαμήσουν και να χύσουν μέσα της. Μου είπε πως απαραιτήτως χρειάζεται αιματολογικές εξετάσεις από την Τζούλια (την κοπέλα μου) και πως είχε αρκετούς μαύρους που θα έδιναν τα πάντα για να γαμήσουν μια φυσική ξανθιά πιτσιρίκα με μεγάλα βυζιά.

Έτσι, κλείσαμε ραντεβού να πάω την Τζούλια στο σπίτι της κυρίας που είχε το site για να γαμηθεί με μαύρους. Υπήρχαν ήδη εννέα άτομα τα οποία ήθελαν, και με έτοιμα τα ιατρικά χαρτιά τους: ότι είναι καθαροί χωρίς κάποια νόσο.

Η Τζούλια είχε αρκετό τρακ όταν φτάσαμε και με την βοήθεια της γυναίκας χαλάρωσε. Την σύστησε στους μαύρους και όταν την είδαν, έπιαναν τα αρχίδια τους γιατί, όχι ότι είναι κοπέλα μου αλλά είναι μουνάρα.

Εγώ κάθισα στο σαλόνι και η Τζούλια με έναν από αυτούς -που της άρεσε γιατί είχε γυμνασμένο σώμα- πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου υπήρχε ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα μπαρ.

Εγώ μπορούσα να βλέπω τι γίνεται από έναν καθρέφτη. Ξάπλωσαν στο κρεβάτι και άρχισαν να φιλιούνται ώσπου μετά γδύθηκαν. Ο μαύρος, μόλις είδε την κορμάρα και τις βυζάρες της Τζούλιας με τις ροζ πλατιές ρώγες, όρμησε πάνω της σαν τρελός! Άρχισε να την γλύφει πάνω κάτω και η Τζούλια αναστέναζε.

Τα πόδια της είχαν ακουμπήσει στην πλάτη του όταν της έκανε γλυφομούνι για αρκετή ώρα, ενώ αυτή έκανε σπασμούς και έχυνε. Η πούτσα του μαύρου είχε γίνει τεράστια και η Τζούλια τρόμαξε. Την καθησύχασε και ακούμπησε το πουτσοκέφαλο του στο μουνί της και το έτριβε. Αυτή μούγκριζε σαν τρελή και το πήρε μετά όλο μέσα της.

Οι βυζάρες της κουνιόντουσαν πέρα - δώθε, πάνω - κάτω και ούρλιαζε από ηδονή ενώ ο μαύρος την χαστούκιζε στον κώλο που είχε γίνει κατακόκκινος και η ψωλάρα του μπαινόβγαινε με δύναμη στην μουνάρα της. Τα υγρά έτρεχαν από παντού. Ειδικά η Τζούλια πρέπει να έχυνε απανωτά...

Μετά της τον έβαλε στην κωλοτρυπίδα με τα υγρά από το μουνί της, και μετά πάλι στο μουνί. Τα χέρια του είχαν γραπώσει τις βυζάρες της και τα πόδια της είχαν τεντωθεί στον αέρα, ενώ η πούτσα του μαύρου μπαινόβγαινε μέσα - έξω με δύναμη, ώσπου έχυσε ένα χείμαρρο από σπέρμα στην ξυρισμένη της μουνάρα.

Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ποσότητα σπέρματος! Ο κόλπος της ήταν γεμάτος από χύσια!!! Τα σεντόνια είχαν γεμίσει από σπέρμα παντού!!

Της άρεσε πάρα πολύ και το Σάββατο έχουμε άλλο ραντεβού! Έχει πάρει αντισυλληπτικό, γιατί προβλέπεται βαρβάτο σπέρμα να χύνεται καυτό στην μουνάρα της!

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")