Η αχόρταγη Σοφία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ο Δημήτρης με τον Νίκο σε μια διαφορετική ιστορία, που ήταν γεμάτη από καύλα. Έχουμε πολλά χρόνια φίλοι μαζί και έχουμε κάνει τα πάντα μαζί, το μόνο που δεν είχαμε κάνει ήταν να "πάρουμε" τις γυναίκες μας.

Ο Νίκος όταν έκανε έρωτα με τη γυναίκα του τη Σοφία (άλλα ονόματα), πάντα της ψιθύριζε στο αφτί πόσο θα ήθελε να την πάρει μαζί με κάποιον άλλο άντρα. Η Σοφία φυσικά ενέδιδε σ’ αυτή την φαντασίωση, μίλαγε πρόστυχα στο Νίκο, τι θα έκαναν άμα βρισκόντουσαν η Σοφία και ένας ακόμα άντρας, αλλά όταν ερχόταν η ώρα να το συζητήσουν σοβαρά, η Σοφία του το ξέκοβε, ότι δεν ήθελε.

Ένα βράδυ πριν από δυο χρόνια περίπου, συνεννοήθηκε με τον Δημήτρη ότι επιτέλους είχε έρθει η ώρα που θα έπρεπε να γαμούσαν μαζί τη Σοφία. Φυσικά είμαστε καταρχήν οικογενειακοί φίλοι.

-    «Θα σου αφήσω τα κλειδιά του σπιτιού στο ντουλάπι που βρίσκεται το ρολόι της ΔΕΗ και όταν σου κάνω αναπάντητη στο κινητό, έλα μέσα στην κρεβατοκάμαρα».

Ο Νίκος επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις δέκα το βράδυ με πολλές καύλες και φρόντισε να τις μεταδώσει και στη Σοφία. Μετά από καμιά ώρα βρέθηκαν στο κρεβάτι να χαϊδεύονται, να φιλιούνται με πολύ πάθος και καύλα. Ξεκίνησε από το λαιμό της και αφού ρούφηξε τις καυλωμένες ρώγες της από τα στητά μεγάλα βυζιά της, κατέβηκε προς το πανέμορφο περιποιημένο μουνάκι της με την καυλωμένη μικρούλα κλειτορίδα της. Της Σοφίας πάντα της άρεσαν οι κλειτοριδικοί εκτός από τους κολπικούς οργασμούς.

-    «Γλείψε με μωρό μου, όπως μόνο εσύ ξέρεις να γλείφεις το μουνάκι μου. Καύλωσε με… δάγκωσε μου την κλειτορίδα μου. Τσίμπα μου τις ρώγες».

Αφού η Σοφία άρχισε να καυλώνει, από εδώ και πέρα ήταν πιο εύκολο το σχέδιο να μπει σε εφαρμογή. Ο Νίκος άνοιξε το συρτάρι του κομοδίνου του και έβγαλε από μέσα, ένα μαντίλι που θα της έδενε τα μάτια και δυο ζευγάρια χειροπέδες για να της δέσει τα χέρια πάνω στο σιδερένιο κρεβάτι.

-    «Μωρό μου, θέλεις να με δέσεις απόψε και να ξεσκίσεις το μουνάκι μου;», του είπε η Σοφία μιας και είχανε κάνει πάμπολλες φορές αυτά τα παιχνίδια.

Αφού της έκλεισε τα μάτια και της έδεσε τα χέρια, άρχισε να τη γλείφει σε όλο της το κορμί για να την καυλώσει όσο πιο πολύ μπορούσε, έτσι ώστε όταν έφτανε η πολυπόθητη στιγμή, να μην μπορούσε να του φέρει αντίρρηση. Η Σοφία άρχισε να καυλώνει επικίνδυνα.
-    «Έλα μωρό μου γλείψε με… Γάμησε με! Βάλε τον πούτσο σου στη μουνάρα μου που καίει. Έλα… Μη μ' αφήνεις να καυλώνω μόνο. Ξέσκισε με!»

Ο Νίκος κάθε τόσο την έφτανε μια ανάσα από τον οργασμό, αλλά δεν την άφηνε να χύσει. Είχε το σκοπό του. Εκείνη τη στιγμή, χωρίς η Σοφία να καταλάβει κάτι, έκανε αναπάντητη στο Δημήτρη. Τη συγκεκριμένη στιγμή παιζόντουσαν πολλά. Ίσως η Σοφία να τσαντιζόταν, να το έπαιρνε στραβά, ποιος ξέρει τι… Σε λιγότερο από πέντε λεπτά, ο Δημήτρης είχε ανοίξει αθόρυβα την πόρτα, είχε ξεντυθεί και αφήσει όλα του τα ρούχα στο σαλόνι και ερχόταν με τον πούτσο του σηκωμένο από την καύλα της αναμονής προς την κρεβατοκάμαρα.

Όταν τον είδε ο Νίκος, του έκανε νεύμα να περιμένει το σήμα του, πότε θα μπει στο παιχνίδι. Η Σοφία μούγκριζε από τη καύλα και φυσικά δεν είχε καταλάβει τίποτα από τη παρουσία του Δημήτρη. Ο Δημήτρης που πρώτη φορά έβλεπε τη Σοφία έτσι. Είχε κατακαυλώσει και άρχισε να χαϊδεύει το καυλί του.

-    «Έλα μωρό μου, γάμησε με… Μη με παιδεύεις. Γάμησε το μουνάκι μου. Σε ικετεύω! Μη με καυλώνεις και με παρατάς...»

Είχε φτάσει στο απόγειο της καύλας της. Τότε ο Νίκος πήγε και έβαλε το καυλί του στο στόμα της. Το ρούφηξε λαίμαργα, το έφτασε στο λαρύγγι της και άρχισε να κάνει ένα υπέροχο τσιμπούκι στο Νίκο. Μούγκριζε από καύλα και έτριβε μεταξύ τους τα πόδια της, μήπως και κατορθώσει να κάνει κάτι.

-    «Άνοιξε τα πόδια σου μωρό μου να θαυμάσω το υπέροχο μουνάκι σου και άφησε τα ανοιχτά για το χατίρι μου…», της είπε ο Νίκος.

Άνοιξε τα υπέροχα σκέλια της, προσμένοντας τον πούτσο του Νίκου. Ένας πίνακας ζωγραφικής μόλις είχε απλωθεί στο τεράστιο κρεβάτι.

-    «Έλα μωρό μου, χώσ’ τον μου! Δεν αντέχω άλλο».

Τότε ο Νίκος κάνοντας σήμα στο Δημήτρη, του έδωσε το οκ να πάρει μέρος. Σιγά - σιγά ο Δημήτρης ανέβηκε στο κρεβάτι, χωρίς να καταλάβει η Σοφία κάτι και με μιας έχωσε όλο του το καυλί μέσα στο υγραμένο μουνάκι της Σοφίας, καθώς είχε ανοιχτά τα πόδια της. Πανικός! Η Σοφία τρελάθηκε. Εκεί που είχε έναν πούτσο στο στόμα της, βρέθηκε ταυτόχρονα και με έναν στο μουνί της. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι έγινε. Από τη μια ο Δημήτρης να σφυροκοπάει το μουνάκι της και από την άλλη ο Νίκος να της μπουκώνει το στόμα με το μεγάλο ξυρισμένο καυλί του.

Ξαφνικά κατάλαβε ότι δυο άντρες τρυγάνε το κορμί της. Ήταν τόσο γλυκός σχεδιασμός, που όλες της οι αντιρρήσεις εξαφανίστηκαν και το μόνο που την ενδιέφερε πλέον ήταν να χύνει χωρίς σταματημό. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε να πιστέψει στην καλή του τύχη. Γαμούσε το υπέροχο, πανέμορφο, καυλωμένο μουνάκι της μέχρι πρότινος γυναίκας του καλύτερου του φίλου. Η Σοφία δεν ήξερε όμως ακόμα ποιος ήταν. Ο Δημήτρης σιωπηλά την ξέσκιζε με το χοντρό καυλί του.

-    «Ποιος είναι; Ποιος είναι; Μη με αφήνετε σε αγωνία χωρίς να ξέρω ποιος με γαμάει...»

Ο Νίκος εκστασιασμένος έβλεπε τον καλό του φίλο να ξεσκίζει το μυρωδάτο μουνάκι της γυναίκας του. Δεν είναι εύκολο πράγμα να βλέπεις μπροστά σου να γαμάνε τη γυναίκα σου. Είναι όμως σκέτη καύλα. Όποιος το έχει δοκιμάσει, μόνο αυτός ξέρει. Η Σοφία ξέφυγε από το δίλλημα να εκφραστεί ή όχι. Πλέον κατάλαβε ότι θα ήταν καλύτερα να αρχίσει να γαμιέται άγρια και να το ευχαριστηθεί. Πλέον όλες οι αναστολές της είχαν πάει περίπατο.

-    «Νίκο, πες μου ποιον πουτσαρά, μου έφερες; Ποιο γλυκό καυλί με γαμάει; Γαμήστε με! Όλες μου οι τρύπες είναι υγρές για σας. Ποιος είσαι; Ποιος με γαμάει; Μη με αφήνετε χωρίς να ξέρω…»

Δεν μπορούσε να καταλάβει πως ο Νίκος έφερε κάποιον άλλο σπίτι της και πως ανεχόταν να τη βλέπει να της τον βάζει κάποιος άλλος. Η καύλα όμως, καύλα! Άρα, καλύτερα θα ήταν να αφεθεί στους επερχόμενους οργασμούς της. Κι αυτό έκανε! Άνοιξαν οι κρουνοί του μουνιού της κι άρχισε να χύνει ατελείωτα.

-    «Ελάτε ψωλαράδες μου, γαμήστε με! Τι έκπληξη ήταν αυτή Νίκο! Ποιος είναι ο γαμιάς μου; Πέστε μου… μη με αφήνετε στην αγωνία....»

Ο Δημήτρης δεν πίστευε ότι τον έχωνε στο μουνάκι της γυναίκας του καλύτερου φίλου του. Ώσπου φανερώθηκε.

-    «Σοφία, έχω τραβήξει πολλές μαλακίες με τη σκέψη ότι γαμάω το μουνάκι σου. Και δεν πιστεύω ότι το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα...»

Η Σοφία έπαθε σοκ.

-    «Δημήτρη, εσύ είσαι; Γάμησε με αγόρι μου! Τώρα αισθάνομαι καλύτερα που ξέρω ποιος με γαμάει. Ξέσκισε με! Γάμησε με! Αφού ο Νίκος θέλει να βλέπει το μουνάκι της γυναίκας του να χύνει πάνω στον πούτσο κάποιου άλλου. Σ’ αρέσει Νίκο να βλέπεις να με γαμάνε; Γάμησε με Δημήτρη. Ξέσκισε μου, τη μήτρα! Είμαι η πουτάνα σας γαμιάδες μου. Λύστε με να γαμηθώ όπως θέλω εγώ...»

Όταν την λύσαμε, πρώτη φορά είδαμε τόσο λυσσασμένη γυναίκα για γαμήσι. Τράβηξε το μαντίλι από τα μάτια της και μας έβαλε δίπλα - δίπλα και παρατηρούσε ποιος είναι ο πιο γλυκός καυλιάρης πούτσος! Όταν καβάλησε και τα δυο καυλιά, το ένα στο πανέμορφο μουνάκι της και το άλλο στη ροδαλή τρυπούλα στο κωλαράκι της, έχυνε ασταμάτητα. Όταν λιποθύμησε από τους έντονους πολλαπλούς οργασμούς της, μας ευχαρίστησε με τον δικό της τρόπο.

Ο Νίκος είδε πρώτη φορά τη γυναίκα του τόσο καυλωμένη και απορούσε από που πηγάζει αυτή η καύλα. Ήταν προφανές ότι οι δυο πούτσοι που έχωνε στο κορμί της ήταν καλύτεροι από τον ένα. Οι κραυγές που έβγαζε και έδειχνε ότι ευχαριστιόταν το είναι της, ήταν αληθινές. Μια πανέμορφη γυναίκα που ξεπέρασε τις αναστολές της και ευχαριστήθηκε ένα υπέροχο γαμήσι. Άλλωστε αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα.

Η πιο ωραία στιγμή ήταν όταν ο Νίκος τον είχε στον κώλο της, ο Δημήτρης τον έχωνε στο στόμα της - κι αυτό το λέμε γιατί η Σοφία είναι αυθεντία στο τσιμπούκι (πάντα τον χώνει βαθιά στο στόμα της και κατά την ώρα της εκσπερμάτισης, τα χύσια πάνε κατευθείαν στο λαρύγγι) και ο άντρας της, της έχωνε ένα μεγάλο βελούδινο γλυκό δονητή στο μουνάκι της. Παρόλο που το ζήσαμε αληθινά, τώρα που το γράφουμε, οι πούτσες μας είναι σηκωμένες. Τυχερές γυναίκες, που διαθέτετε τόσες τρύπες να χώνετε καυλιά. Κι εμείς τυχεροί άντρες, που βρίσκουμε τόσο ωραίες τρύπες και τον βάζουμε.

Η Σοφία, βέβαια, το συγκεκριμένο βράδυ μας πήρε σε όλα τα σημεία του σπιτιού. Πρέπει να έχυσε δεκάδες φορές! Ο Νίκος ποτέ δεν την ρώτησε για το συγκεκριμένο βράδυ. Ούτε και η Σοφία το Νίκο. Την επόμενη ημέρα δεν μπορούσε να περπατήσει κανείς. Ήμασταν όλοι ράκος. Κάθε φορά που κάποιος άντρας ήθελε να χύσει, η Σοφία ήταν πρόθυμη να τα καταπιεί. Μας ξεζούμισε! Η Σοφία είναι μια πανέμορφη γυναίκα, που όταν εγκατέλειψε την πασαρέλα, αποφάσισε να γίνει γυναικάρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")