Παρτούζα με άλογο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

 

Το τελευταίο καλοκαίρι πήγα στη φάρμα ενός παιδιού κοντά στη Θήβα που μας κάλεσε μαζί με το αγόρι μου.

Ένα απόγευμα, ενώ οι άλλοι ήταν στο σπίτι, εγώ είχα πάει βόλτα στην φάρμα και κοιτούσα τα άλογα (τα λάτρευα από μικρή). Ξαφνικά, βλέπω ένα άλογο να είναι καυλωμένο, με το καυλί του να είναι τουλάχιστον 40 εκατοστά!

Ερεθίστηκα αμέσως και άρχισα διακριτικά να τρίβομαι. Λίγα λεπτά μετά, δεν άντεχα άλλο, κοίταξα γύρω να δω αν κοιτάει κανείς και αμέσως άρχισα να παίρνω πίπα στο άλογο, το οποίο φαινόταν να το απολαμβάνει! Η πούτσα του ήταν τόσο παχιά και μακριά που ίσα -  ίσα χωρούσε στο στόμα μου, πράγμα που με καύλωνε ακόμη περισσότερο!

Το έγλυφα με μανία για δέκα περίπου λεπτά ενώ παράλληλα έτριβα το υγρό μουνάκι μου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο! Τρόμαξα και πήγα να σταματήσω, αλλά το αγόρι μου φάνηκε να καύλωσε.

Ήρθε γρήγορα προς το μέρος μου, κατέβασε την φούστα μου (δε φορούσα εσώρουχα) και μου έχωσε την ψωλή του στον κώλο μου! Συνέχισα να τρίβομαι με μανία και σύντομα είχα τον πρώτο μου οργασμό, ενώ η πούτσα του αλόγου είχε γίνει ένα με το στόμα μου και το αγόρι μου έχωνε ολόκληρη την πούτσα του στην κωλάρα μου.

Το άλλο παιδί μας κοιτούσε σαν τρελός με το στόμα ανοιχτό, μέχρι που το αγόρι μου του έκανε νόημα. Ήρθε μπροστά μου, του την έβγαλα αμέσως έξω και άρχισα να του την παίζω με μανία, ενώ το άλλο χέρι μου κρατούσε το καυλί του αλόγου! Σύντομα μου ξέσκιζε το καυτό μου μουνάκι ενώ συγχρόνως έγλυφε τις βυζάρες μου!

Ενώ έγλυφα με μανία την τεράστια ψώλα του αλόγου, το αγόρι μου έσκιζε με μανία τον κώλο ενώ ο φίλος μας γαμούσε το μουνάκι μου γλύφοντας με. Η καύλα ήταν απερίγραπτη! Με τρεις πούτσες σε όλες μου τις τρύπες και την γιγάντια πούτσα του αλόγου μέσα στο στόμα μου μούγκριζα σαν τρελή!

Σε τριάντα λεπτά απίστευτης παρτούζας, χύνει το άλογο, και την ώρα που οι άλλοι με έσκιζαν από εμπρός και πίσω, εγώ λουζόμουν στην κυριολεξία με τα χύσια του αλόγου μέχρι που την έβαλα στο στόμα μου και τα ήπια όλα. Καταπίνοντας τα γλυκά του χύσια, χύνει μέσα μου και το αγόρι μου, την στιγμή που εγώ έχω τον πέμπτο οργασμό!

Συνέχισα με μανία να γλύφω την ψωλή του αλόγου ενώ σύντομα τελειώνει και ο άλλος στα βυζιά μου, μέχρι που τον έβαλα όλο στο στόμα μου και ήπια και το δικό του σπέρμα!

Τα έγλυψα όλα μέχρι τέλους και χωρίς να μιλήσουμε, ντυθήκαμε και φύγαμε.

Ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου και θα το θυμάμαι για πάντα! Όπως καταλαβαίνετε, σε αυτές τις διακοπές τσιμπούκωσα αυτό το άλογο αρκετές φορές, όσο να ‘ναι τέτοια πούτσα δε τη βρίσκεις εύκολα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")