Αλβανικό ξέσκισμα στην αφεντικίνα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είχα περίπου ένα χρόνο στην Ελλάδα και δούλευα ως εργάτης γης. Στο συγκεκριμένο αφεντικό, τον κ. Βασίλη, δούλευα 6 μήνες και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Ο Βασίλης ετών 38, ήταν από αυτό που εσείς στην Ελλάδα λέτε «νοικοκύρης με τα όλα του».

Είχε αρκετά χωράφια, φορτηγό μεγάλο αλλά και ζώα.
Ήταν παντρεμένος με την κυρία Γιάννα, ετών 30 και είχε δύο μικρά παιδάκια.

Την ημέρα εκείνη ο Βασίλης έπρεπε να φύγει για Αθήνα με το φορτηγό. Με φώναξε και μου είπε ότι θα έφευγε, αλλά έπρεπε εγώ να τσουβαλιάσω (να βάλω μέσα σε τσουβάλια), το σιτάρι που ήταν στην αποθήκη.

-    Αφεντικό, το σιτάρι είναι πολύ. Δεν μπορώ να το κάνω μόνος, χρειάζομαι και δεύτερο άτομο να κρατάει ανοικτό το τσουβάλι. Του είπα.
-    Και η Γιάννα γιατί είναι εδώ; Και φώναξε: Γιάννααααα!!!!!!!
Αφού μας έδωσε εντολές, ανέβηκε στο φορτηγό και ξεκίνησε για Αθήνα.

Η Γιάννα πήγε τα παιδιά στην μάνα της που έμενε στο χωριό και επέστρεψε για δουλειά.

(Κάπου εδώ θα κάνω μια παρένθεση για να αναφέρω τις συνθήκες που επικρατούσαν τότε. Καταρχήν οι Αλβανοί εκείνοι την περίοδο ήταν κυνηγημένοι από τις αστυνομικές αρχές. Εγώ βέβαια ήμουν προνομιούχος, χάριν των καλών σχέσεων του αφεντικού με την αστυνομία. Οι περισσότεροι ήμασταν ντυμένοι με παλιά ρούχα που μας παραχωρούσατε εσείς οι Έλληνες, και από σεξ δεν μας έρχονταν καν στο μυαλό. Το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να επιβιώσουμε).

Συνεχίζω: εκείνη την ημέρα δουλέψαμε σκληρά. Όταν έφθασε το μεσημέρι, η Γιάννα ανέβηκε και ετοίμασε κάτι για φαγητό και ύστερα με φώναξε να ανέβω στο διώροφο σπιτικό της.

Είχε κάνει μπάνιο και φόραγε σέξι ρούχα, αλλά όπως σας είπα το μυαλό μου δεν πήγαινε εκεί με τίποτα. Πριν καθίσουμε, μου είπε να πάω να κάνω μπάνιο. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν είχα άλλα ρούχα, αλλά με το ζόρι με έβαλε στο μπάνιο και μου έφερε ρούχα του Βασίλη.
Στην συνέχεια καθίσαμε για φαγητό. Χωρίς πολλά-πολλά φάγαμε… σηκώθηκε έπλυνε τα πιάτα, και εξαφανίστηκε μέσα στο σπίτι.

Ύστερα από λίγη ώρα άκουσα να με φωνάζει.
-   T... έλα λίγο που σε θέλω.

Και πάλι, εγώ δεν πονηρεύτηκα. Πήγα προς το μέρος που άκουγα να φωνάζει, άνοιξα την πόρτα, και είδα μια Γιάννα γυμνή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ένα σώμα άγαλμα και ένα στήθος μεγάλο.

Η έκπληξη μου μεγάλη! Βέβαια η πούτσα μου ακόμα μεγαλύτερη! Δυο χρόνια είχα να γαμήσω.

-    Πλησίασε… μου είπε. Μην νομίζεις ότι το έχω ξανακάνει, αλλά το πήρα απόφαση αφού ο άντρας μου με γαμάει μια φορά το τρίμηνο. Θα μου πεις γιατί δεν πάω με Έλληνα; Γιατί μπορεί να βγουν όλα στη φόρα, ενώ εσύ είσαι ξένος και φοβάσαι να το πεις έξω, γιατί θα σε διώξουν.. έλα, πλησίασε... άντε, έλα!

Όρμησα σαν τρελός και πριν ακόμα μπω μέσα της έχυσα πάνω της! Με υπομονή σηκώθηκε, τον πήρε στο στόμα της… πρώτη φορά μου έκαναν τσιμπούκι, παρότι στην Αλβανία είμαι παντρεμένος. Μου τον σήκωσε και μετά ποιος είδε ξελιγωμένο Αλβανό και δεν φοβήθηκε!!! Μπήκα από πάνω της και ξεκίνησα το γαμήσι. Επί δυο ώρες την γαμούσα από όλες τις στάσεις! Έχασα το λογαριασμό πόσες φορές έχυσα.

Όταν κάποια στιγμή σταματήσαμε, δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου!

Καθίσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, και κατεβήκαμε για τσουβάλιασμα. Όταν είδαμε τα τσουβάλια που είχαμε στοιβάξει, αμέσως ανεβήκαμε πάνω τους και ξεκινήσαμε ξανά τα ίδια! Μιλάμε για το γαμήσι του κόκορα!!! Ευτυχώς το αφεντικό θα ερχόταν σε δυο μέρες.

Από τότε και μέχρι σήμερα έχουμε σχέσεις, παρότι εγώ έχω φύγει από την Λάρισα εδώ και χρόνια. Όποτε βρισκόμαστε, του δίνουμε και καταλαβαίνει.
Γιάννα να είσαι καλά.

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")