Το ξεπαρθένεμα του κώλου της γειτόνισσας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία ξεκινάει λίγα χρόνια πριν… Αφορά μια γειτόνισσα που έμενε στην ίδια πολυκατοικία με μένα, που ήταν αρκετά χρόνια μικρότερη μου και ο άνδρας της ήταν σιδηροδρομικός και έλειπε πολλές μέρες.

Μια νύχτα την είδα να έρχεται αργά ξαναμμένη και κατάλαβα ότι χαίρονταν της νύχτες που έλειπε ο άνδρας της…

Πήρα το τηλέφωνο της από τον λογαριασμό που έρχονταν γιατί ήταν απόρρητο και άρχισα να την παίρνω τηλέφωνο και σιγά, σιγά κατόρθωσα να κερδίσω την εμπιστοσύνη της, γνωρίζοντας φυσικά όλα περί αυτής. Αλλά και τις μέρες που έλειπε ο άνδρας της.  Άρχισα με το τηλέφωνο να της κάνω τηλεφωνικό σεξ…
Σιγά, σιγά της έγινα απαραίτητος μέχρι που ήθελε πολύ να με γνωρίσει.

Περιττό να σας πω ότι τρελάθηκε όταν της είπα ποιος ήμουν, διότι με έβλεπε αδιάφορα και όπως και εγώ δεν έδειχνα κανένα ίχνος ώστε να αντιληφθεί ότι ήμουν εγώ.

Μετάνιωσε που ξεκίνησε αυτό που άρχισε μαζί μου και μου έκλεισε ραντεβού για να μου το πει

Λογάριασε όμως χωρίς τον ξενοδόχο και της δικές της αντοχές…

Το κοριτσάκι αυτό ήταν μόλις 18 χρονών. Παντρεύτηκε στα 16. Είχε πολλά παράπονα γιατί δεν την πρόσεχε ο άνδρας της, κάτι που και εγώ απορούσα γιατί ήταν θεοκόμματος!

Όταν βγήκαμε με το φορτηγάκι, άρχισε να μου λέει τους λόγους που δεν έπρεπε να συνεχίσουμε αυτό που κατά λάθος αρχίσαμε, και βεβαίως ήθελε να με πείσει να μην βγάλω άχνα για ότι είχα μάθει στις ατέλειωτες ώρες που μιλούσαμε. Για τον τρόπο που της αρέσει να την γαμάνε, που ερεθίζεται… με ποιον απατούσε τον άνδρα της… ότι είχε μεγάλα τεράστια στήθια, αλλά και πανέμορφο κώλο που ήθελαν όλοι να τον γαμήσουν, αλλά δεν ήθελε και δεν της άρεσε της ίδιας, αλλά και δεκάδες λεπτομέρειες.

Όπως τι φορούσε κάθε μέρα, αλλά και πολλές μέρες της επέβαλλα να μην φοράει εσώρουχα (και σλιπάκι αλλά και στηθόδεσμο) και της έλεγα ποιον δρόμο να περνάει για να την βλέπω και να της προκαθορίζω σε ποιο σημείο του δρόμου να κουνάει πολύ τα κωλομέρια της και φυσικά ήμουν εγώ και έβλεπα.

Ήξερα τα πάντα για αυτή και αυτή τίποτε για μένα και ήλθε να με πείσει να μην πω τίποτε τίποτα πουθενά γιατί μένουμε και οι δυο σε μια επαρχιακή πόλη που καλύτερα να σου βγει το όνομα παρά το μάτι.

Ήλθε με ένα κολάν παντελόνι και ένα Folie μπλουζάκι βραδάκι
Έλειπε ο άνδρας της και βγήκαμε με το κλειστό φορτηγάκι
Έξω από την πολύ σε σημείο δασώδες και χωρίς ίχνος ανθρώπινης παρουσίας

Εκεί αρχίσαμε να συζητάμε και προσπάθησε να με μεταπείσει να μη συνεχίσουμε, κάτι που δέχτηκα κατ’ αρχάς με τον όρο να βγάλει να δω τα τεράστια βυζιά της. Κάτι που έκανε με μεγάλη δυσκολία γιατί ντρεπότανε και θεωρούσε το ότι είχε τόσο μεγάλα στήθια, είναι αποκρουστικό. Γνώριζα όπως η ίδια μου είχε αναφέρει, ότι ερεθιζότανε στις ρώγες και πίσω από το αυτί, κάτι που το έκανα με το ζόρι. Δεν μπορούσε να κάνει πίσω γιατί αλλιώς θα μιλούσα παντού.

Με αυτό σαν απειλή, την έβαλα να κουνάει τα βυζιά της, να κουνάει τον κώλο της, που ακόμη δεν τον είχα δει, αλλά και χάιδευα το ξυρισμένο της μουνί από έξω από το παντελόνι

Αυτό γινότανε ώρα και η ίδια δεν μπορούσε να κάνει πίσω.
Αφού την καύλωσα πάρα πολύ, την οδήγησα πίσω στο κλειστό φορτηγάκι όπου ήταν γυμνή από την μέση και πάνω και την ξάπλωσα εκεί. Αντιστάθηκε στην αρχή όταν πήγα να κατεβάσω το παντελόνι της, αλλά όταν της είπα ότι θα τα πω όλα στον άνδρα της, το έβγαλε και είδα ένα θεσπέσιο κορμί! Λίγο παχουλό, έτσι όπως πρέπει να είναι μια γυναίκα.

Την έβαλα να άνοιξη τα πόδια της, και με μια απότομη κίνηση της έσκισα το σλιπάκι της, και μπήκα μέσα της σε ένα στενό μουνί, αλλά γεμάτο υγρασία…
Εκείνη την νύχτα έφτασα 5 φορές, πάντα στο στόμα της, με την απειλή ότι θα τα πω όλα.

Πίστευε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά, αλλά πάντα με την απειλή ότι θα μιλήσω, την έβγαλα αρκετές φορές και την γαμούσα με το ζόρι όπως την πρώτη φορά, πάντα σκίζοντας της τα εσώρουχα.

Αφού την πήρα πολλές φορές με αυτό τον τρόπο στο ίδιο σημείο, την πήγα ένα βράδυ με πανσέληνο, αφού προμηθεύτηκα σχοινί και βαζελίνη.
Την κατέβασα από το φορτηγάκι και της είπα ότι θα της δέσω τα χέρια και να κουνάει ερεθιστικά τον μεγάλο της κώλο, κάτι που έγινε. Της έδεσα τα χέρια στο τιμόνι και της έδεσα το στόμα πολλές φορές με σχοινί και δεν μπορούσε να μιλήσει, αλλά και να κουνηθεί.

Παρότι είχα βαζελίνη μαζί μου, δεν άντεξα στον πειρασμό να τον χώσω στον τουρλωμένο κώλο της (που φαίνονταν υπέροχος στο φεγγαρόφωτο), χωρίς βαζελίνη αλλά και με ελάχιστη λίπανση, διότι απέφυγα να τον υγράνω ακόμη και στο υγρό ξυρισμένο μουνάκι της.

Περιττό να σας πω παρότι είχα δεμένο το στόμα της, τι κραυγές απόγνωσης άκουγα! Αλλά και λόγω του δεσίματος που είχε γίνει από πριν. Ούτε εκατοστό μπορούσε να κουνήσει τον κώλο της! Μπαινόβγαινα μέσα της για 20 λεπτά τουλάχιστον, και όλη η κωλοτρυπίδα της είχε ματώσει.

Περιττό να σας πω (όπως μου είπε), για μια βδομάδα δεν μπορούσε να καθίσει και δεν ήξερε τι να πει στον άνδρα της, γιατί πονούσε η κωλοτρυπίδα της…
Θα επανέλθω γιατί έχει συνέχεια η ιστορία αυτή…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")