Η μαμά μου και το γκαρσόνι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ο Αλέξανδρος, 24 ετών τώρα και θα σας πω μια ιστορία για τη μαμά μου όταν ήμουν 19. Η μαμά μου είναι παντρεμένη με τον μπαμπά μου εδώ και 24 χρόνια. Παντρεύτηκαν όταν η μαμά μου ήταν 18 ετών και έμεινε έγκυος σε μένα. Τώρα η μαμά μου είναι 42 ετών και μέχρι τα 19 μου νόμιζα πως είχε πάει μόνο με τον μπαμπά μου, αλλά έκανα λάθος...

Ήταν ένα καλοκαίρι που εγώ ξεκουραζόμουν μέχρι να φύγω το Σεπτέμβρη για σπουδές. Ήμουν μαζί με φίλους στο νησί της μαμάς, στην Κω. Ήμασταν στα τέλη Ιουλίου και η μαμά θα ερχόταν μόνη της για λίγες μέρες για να κάνει μια δουλειά εκεί και μετά υποτίθεται θα επέστρεφε στην Αθήνα για να πάει με τον μπαμπά κάπου αλλού για διακοπές.

Η μαμά μου είναι πάντα προσεγμένη στο ντύσιμό της, όμορφη και πολύ ελκυστική σαν γυναίκα. Πάντα ήθελα μια γυναίκα σαν αυτή. Είναι μελαχρινή, ψηλή, με ωραίο λεπτεπίλεπτο σώμα, με μέτρια αλλά στητά βυζάκια αλλά τα ελκυστικά σημεία της είναι το πανέμορφο προσωπάκι της και το κωλαράκι της. Έχει δυο κωλομέρια ολοστρόγγυλα και ανοιχτά που και μόνο που τα βλέπεις θέλεις κάτι να χώσεις ανάμεσά τους. Για μένα είναι ο «τέλειος κώλος» αλλά από ότι έχω καταλάβει μέχρι σήμερα, σχεδόν για τους πάντες. Ειδικά όταν φοράει παντελόνια, τζινάκια ή κολλητά, και παίρνουν το σχήμα από το κωλαράκι της, εκεί η εικόνα είναι κόλαση.

Τότε λοιπόν ήρθε μαζί μας το πρώτο βράδυ στην έξοδό μας στο νησί. Εγώ ήμουν με δυο φίλους μου και την κοπέλα του ενός και η μαμά μου ήρθε μετά από λίγο μαζί με μια παλιά της φίλη από το σχολείο αλλά ομολογουμένως καμιά σχέση με τη μαμά μου στην εμφάνιση. Καθίσαμε όλοι μαζί σε μια καφετέρια κεντρική στη πόλη και παρατηρούσα τα βλέμματα των φίλων μου καρφωμένα πάνω στη μαμά μου και ειδικά στον κώλο της όταν σηκωνόταν.

Για πρώτη φορά είχα αντιληφθεί πόσο γκομενάρα ήταν και για πρώτη φορά άρχισα να κάνω σκέψεις πονηρές για αυτήν. Είχα καυλώσει και ανάψει και σκεφτόμουν να πάω τουαλέτα να «χαλαρώσω» από την κάψα μου. Για πρώτη φορά σκεφτόμουν ότι θα βαρούσα μαλακία και θα έχυνα για τη μαμά μου. Η ιδέα όλη με σκανδάλιζε και άρχιζα να ιδρώνω κοιτάζοντας μια αυτήν, και μια τα πονηρά βλέμματα των φίλων μου.

Σε κάποια φάση ήρθε το γκαρσόνι να μας πάρει παραγγελία. Καθώς παραγγέλναμε, παρατήρησα το βλέμμα του καρφωμένο στο πρόσωπο της μαμάς μου. Ο τύπος ήταν παιδαράς κανονικά και παρατήρησα ότι και η μαμά μου τον γλυκοκοίταζε. Η φούντωσή μου άρχισε να βαράει κόκκινο!

Μετά από λίγο όταν το γκαρσόνι έφερε τις παραγγελίες, παρατήρησα ξανά πως την κοιτούσε και πως τον κοιτούσε κι αυτή. Ύστερα από πέντε λεπτά, η μαμά σηκώθηκε από την καρέκλα της και πήγε μέσα στο μαγαζί, λέγοντάς μας ότι πάει τουαλέτα. Όλων τα βλέμματα έπεσαν στον κώλο της φυσικά. Φορούσε ένα άσπρο λινό παντελόνι όπου φαινόταν το επίσης άσπρο κιλοτάκι της από μέσα. Σίγουρα όλοι καύλωσαν.

Δεν άντεξα άλλο και σηκώθηκα και πήγα κι εγώ τουαλέτα για να απαλλαχθώ από την καύλα μου. Μπήκα στις αντρικές τουαλέτες μέσα σε έναν από τους κλειστούς θαλάμους, την έβγαλα έξω και άρχισα να φαντασιώνομαι το κωλαράκι της μαμάς μου. Εκεί που την έπαιζα, ξαφνικά ακούω έναν αναστεναγμό από δίπλα και τη γνώριμη φωνή της μαμάς μου να λέει:

-    «Ναι! Έτσι. Έλα… βάλτον όλον!»

Τρελάθηκα μιλάμε! Η μαμά μου ήταν δίπλα και πηδιόταν μέσα στις αντρικές τουαλέτες. Η καύλα μου έφτασε στο ύψιστο σημείο. Ήθελα να χύσω αμέσως. Αλλά επειδή ήμουν περίεργος έπεσα στο πάτωμα και προσπάθησα να δω από κάτω τι γινόταν. Είδα τη μαμά μου όρθια και το γκαρσόνι να της τον χώνει από πίσω, ενώ είχαν και οι δυο τους κατεβασμένα τα παντελόνια τους. Είχε στήσει τη μαμά στον τοίχο με το κωλαράκι της μπροστά του και της τον έδινε κανονικά.

Τρελάθηκα από καύλα και σηκώθηκα και έριξα πάνω στον τοίχο της τουαλέτας την πιο απίστευτη μαλακία που έχω χύσει ποτέ. Νόμιζα πως όλο μου το σπέρμα θα έβγαζα με τη μια εκείνη τη στιγμή. Έκανα τον τόπο χάλια από χύσια. Δίπλα δυνάμωσε λίγο η φωνή της μαμάς μου μέχρι που άκουσα τον αναστεναγμό του τύπου που την έχυσε:

-    «Αααααχ… Ναι!»

Η μαμά μου επίσης έβγαλε μια άναρθρη κραυγή ηδονής. Περίμενα να τελειώσουν και να βγουν για να δω καλύτερα. Βγήκε η μαμά πρώτη και μετά το γκαρσόνι. Επέστρεψα στο τραπέζι μας και είδα τη μαμά αναψοκοκκινισμένη αλλά και με ένα εμφανές χαμόγελο. Μόλις κάθισα με ρώτησε:

-    «Καλά, εσύ που πήγες;»

-    «Μέσα στο μαγαζί για να μιλήσω σε ένα φίλο που είδα…», της είπα αν και ήξερα τι είχε κάνει πριν από λίγη ώρα.

Περιττό να πω ότι και το βράδυ τρελάθηκα στη μαλακία όπως και τις επόμενες μέρες. Δεν το πίστευα ότι η μαμά μου θα μπορούσε ποτέ να γίνει τόσο πρόστυχη και να πηδιέται με άλλους στις τουαλέτες. Από τότε βέβαια βλέπω αλλιώς τη μαμά μου και ομολογώ ότι κι εγώ θα γούσταρα πολύ να την πηδήξω, ειδικά να της σκίσω το κωλαράκι.

Ύστερα από τότε έχω αντιληφθεί ότι η μαμά μου έχει κερατώσει πολλές φορές τον μπαμπά και ότι συνεχίζει να το κάνει με διάφορους στα κρυφά. Εγώ προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να της την πέσω μέχρι σήμερα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")