Πάθος για τα γυναικεία πόδια (2o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το ταξίδι μας συνεχίστηκε για να λάβει τέλος στην περιοχή των Αθηνών «τρεις γέφυρες» στα Κάτω Πατήσια. Για όσους δεν γνωρίζουν εκεί βρίσκονται κάποια από τα υπεραστικά ΚΤΕΛ της Αθήνας.

Η επιβίβαση μας σε ένα ταξί αλλά και η διαδρομή μας μέσα στην πόλη, τουλάχιστον μέχρι τον προορισμό μας, που ήταν οι Αμπελόκηποι, μας έκανε να κατανοήσουμε ότι είχαμε βρεθήκαμε στην πρωτεύουσα της μπανανίας ή αλλιώς στην αγαπημένη των λαών, Αθήνα. Η πρωτεύουσα των Ελλήνων, η πόλη που θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, έμοιαζε σαν μια πόρνη που «μοιράζεται» συνεχώς και ανελλιπώς σε όλους τους επίδοξους επί χρήμασι επιβήτορες της.

Έπειτα από λίγη ώρα βρεθήκαμε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που νοίκιαζα ένα όμορφο κουκλίστικο δυαράκι. Ένα δυαράκι που είχε φιλοξενήσει όλους μου τους πόθους γι’ αυτή την γυναίκα που με συνόδευε. Αφού αφήσαμε τα πράγματα και της έδειξα το φτωχικό μου, καθίσαμε στον καναπέ. Εγώ πήγα έφτιαξα δυο καφεδάκια και επέστρεψα, η Κατερίνα είχε ήδη βάλει στο πικάπ μου έναν παλιό δίσκο των Quiet Riot που είχε βρει στην συλλογή μου και υπό τους ήχους του «Come on Feel The Noise», αρχίσαμε να πίνουμε το καφέ μας, με την συνοδεία τσιγάρων και πολύ κουβεντούλας.

Η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από την ζωή μου στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα για την φοιτητική μου ζωή, για το πανεπιστήμιο, για τους καθηγητές μου, για τους συμφοιτητές μου και κατέληξε στις συμφοιτήτριες μου. Από εκεί η κουβέντα οδηγήθηκε, πάντα με χιούμορ στην σεξουαλική μου με αυτές ζωή. Εκεί ήταν που έκανα την αντεπίθεση μου, εξιστορώντας τις ιστορίες, όχι με συνομήλικες μου, αλλά με γυναίκες της ηλικίας της, που της εξομολογήθηκα ότι μου αρέσουν περισσότερο. Εκεί έπαθε την πλάκα της και φάνηκε να αναστατώνεται και μόνον στην ιδέα, ειδικότερα όταν τις έδειξα και μερικές φωτογραφίες αυτών των γυναικών σε νορμάλ βέβαια στιγμές.

Όση ώρα βέβαια μιλούσαμε εγώ είχα αγκαλιά μου μια μεγάλη μαξιλάρα, για να μπορώ να κρύβω με αυτόν τον τρόπο την στύση μου, η οποία όσο πήγαινε και μεγάλωνε, αφού τα πέδιλα είχαν βγει από τα πόδια της, τα οποία και ακουμπούσαν πάνω στο τραπέζι προκλητικά. Σε μία στιγμή αδυναμίας ήταν που με ρώτησε για ποιον λόγο κοιτάω συνέχεια το τραπέζι. Και τότε ήταν που από την ντροπή μου ξέσπασα στα κλάματα, ολόκληρος άντρας εικοσιτριών ετών. Της μαρτύρησα το πάθος μου για τα γυναικεία πόδια, άλλα όχι για την ίδια γιατί πραγματικά δίστασα.

Εκείνη μου χαμογέλασε και μου έγνεψε λέγοντας μου την ιδέα της, που πραγματικά έσκασε σαν βόμβα στα αυτιά μου. Μου είπε ότι ξέρει πολύ καλά ότι η γυναίκα που συγκατοικεί με τον πρώην άντρα της, έχει αυτό το φετίχ και πως θα ήταν μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία να της την έπεφτα, έτσι και εγώ θα ευχαριστιόμουν και αυτή θα κατεύναζε την απόρθητη ζήλια της, ίσως καταφέρνοντας και να τους χωρίσει αν τελικά η κυρία ενέδιδε.

Στα μάτια της βέβαια παρόλα αυτά είδα την γλύκα και την θέληση του να γευτεί και αυτή την τρυφερότητα μου και τις περιποιήσεις μου, αλλά ίσως δεν τολμούσε, όπως κι εγώ άλλωστε να το ομολογήσει. Έτσι λοιπόν παρά το ότι ξενέρωσα, αρκέστηκα στο ότι ίσως η γκόμενα που τα είχε τώρα με τον άντρα της, να είναι καυλιάρα και φυσικά να ενδώσει στο κόλλημα μου.

Το βράδυ πέρασε και κοιμηθήκαμε σε ξεχωριστά κρεβάτια, δηλαδή κοιμήθηκε γιατί εγώ όχι. Το πρωί την άφησα να κοιμηθεί και κατέβηκα στο κέντρο για κάτι δουλειές, ενώ το μεσημέρι βρεθήκαμε σε μια ταβερνούλα στου Ψειρή και φάγαμε, ήπιαμε μετά καφέ στο θησείο και από εκεί πήραμε μετρό και πήγαμε να ετοιμαστούμε για τα εγκαίνια της νέας δουλειάς του άντρα της.

Μόλις φτάσαμε σπίτι της έδωσα όλα τα απαραίτητα για να κάνει μπάνιο και κάθισα μπροστά στην τηλεόραση. Το μυαλό μου, αλλά και το καυλί μου έκαιγε ακατάπαυστα στην σκέψη ότι εκείνη την ώρα η Κατερίνα ήταν γυμνή στο μπάνιο μου και όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό πήγα πίσω από την πόρτα βάζοντας το μάτι μου στην κλειδαρότρυπα και το δεξί μου χέρι μέσα από το σορτσάκι που φορούσα.

Εκείνη είχε γδυθεί και μέσα από την μπανιέρα φαινόταν να πλένεται με έναν τόσο περίεργο τρόπο (Αχ, γαμώτο τι θυμάμαι τώρα). Πρέπει να κατάλαβε ότι την έβλεπα ή να το φανταζότανε, πάντως δεν ήταν σίγουρη, ήταν όμως σίγουρα καυλωμένη. Στην ιδέα ότι μπορεί να την βλέπω σήκωσε το πόδι της, πατώντας πάνω στην μπανιέρα και άρχισε να τρίβεται όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Το πιστολάκι του μπάνιου και το νερό κυλούσε ανάμεσα από τα χείλι του μουνιού της, ενώ εγώ είχα επικεντρώσει την προσοχή μου στα πόδια της και πιο συγκεκριμένα στο μέρος κάτω από τον αστράγαλο της, εκεί που είναι δηλαδή το φετίχ μου. Τα δακτυλάκια των ποδιών της ήταν πανέμορφα και η ίδια έδειχνε να το ξέρει τόσο καλά και να χαίρεται αυτό που έκανε. Μετά από πολύ τρίψιμο, άρχισε να συσπάται ολόκληρη και προφανώς να χύνει, την ίδια δηλαδή ακριβώς ώρα που άρχισα να τελειώνω κι εγώ, κοιτώντας μια τις ανεπανάληπτες εκφράσεις του προσώπου της και την άλλη τα δακτυλάκια των ποδιών της.

Το τελείωμα ήταν υπέροχο και η συνειδητοποίηση, του που βρίσκομαι, παράλληλα επιτακτική. Ήταν η πρώτη μας ερωτική επαφή, συνειδητά ή ασυνείδητα και από τους δυο μας δεν έχει σημασία, το δεδομένο ήταν μόνο το αποτέλεσμα, δηλαδή το ότι και οι δύο μας είχαμε τελειώσει, χύνοντας τους μεθυστικούς χυμούς στο απυρόβλητο της φαντασίας μας…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")